RAF Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Ne pozabi kaj sva se zmenila. :naughty: Pa pazi, da ne naletiš na kako kobilo s preveč konji. :lol1: itak, danes akcija sam zate :rolleyes: kobila...heh, takav mi je horoskop, uvjek neka čudna zvijer.. :whistle: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2008 alter, to je pravi traktor...hihihi :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Jp...ne pozabi ob slikanju 200kg nigerjov še kakšno predstavnico nežnejšega spola ujeti, seveda s 1/4 teže prej omenjehih :lol1: LP, v dalnje kraje! decaf...se bom potrudil...da bo še kaj za v arhivo...da naujo sam nabildani crnci za ninjo... :worship: :evilgrin: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 decaf...se bom potrudil...da bo še kaj za v arhivo...da naujo sam nabildani crnci za ninjo... :worship: :evilgrin: :rolleyes: Dajta pazta da se vama čeljust ne izpahne zaradi teže slin, ki se vama nabirajo v lapah.. :rolleyes: Pa ne zaradi kave. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Dajta pazta da se vama čeljust ne izpahne zaradi teže slin, ki se vama nabirajo v lapah.. :rolleyes: Pa ne zaradi kave. :grrr kava tle je zanič..tko da se bolj pljuje k pa sline cedi po njej :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 RAF a ti lahk jst slike razvijem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 RAF a ti lahk jst slike razvijem :whistle: Kere?!? A une zame?!? NE!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 :cry: Kak si zlobna.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Mir đeco Slike bo zozo razvil... :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2008 DAN...neki čuden CD mam u autu....sam ruži pa tuli...uffffffff :rolleyes: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 ke prasica..... jebeš ti to?? :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 DAN...neki čuden CD mam u autu....sam ruži pa tuli...uffffffff :rolleyes: :naughty: Pa nisi valda ofnal pakungo :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2008 Pa nisi valda ofnal pakungo :huh: ja valjda... sem moral sprobat če dela... ka bi rad zapakirano? bom pač jaz mel ofnano zase...nisi dal podrobnih navodil.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Dobrooooooooooo jutrooooooooooooooooooooooooooooo vojskooooooooooooo :naughty: :headbang: :naughty: Ste še živi....pozdrav iz jamejrike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 jutrooooo, smo še živi, zaenkrat na pol :zzz: , do prve kave, ni blo cajta še spit :wacko: LP u jameriko...pa lepo se obnašej, ne vem ka je to ti spizdiš tja Bush pa sem, da nista ne kaki izmenjavi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Jutrooo... V Velenje, Ameriku in Posavje no pa v Bistrico. :trance_33_sleep: Kak smo hudiči eni (kave)potrebni? :hmm: Že je sreda! :naughty: Decaf: Don-kufetlc je zakon, prijem kmalu. :wub: RAF: saj nisi pozabil ne? :D DAN: za vikend možnost padavin, kufe poleg avtobusne? .) Frips: če mi RAF poslika to kar sva se zmenila- verjemi, da nebi mel želje po razvijanju materiala. :grrr Pozz vsem ostalim, ki celo berete tole klobasanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 totalno vse mi je jasno :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Jutrooo... V Velenje, Ameriku in Posavje no pa v Bistrico. :trance_33_sleep: Kak smo hudiči eni (kave)potrebni? :hmm: Že je sreda! :naughty: Decaf: Don-kufetlc je zakon, prijem kmalu. :wub: RAF: saj nisi pozabil ne? :D DAN: za vikend možnost padavin, kufe poleg avtobusne? .) Frips: če mi RAF poslika to kar sva se zmenila- verjemi, da nebi mel želje po razvijanju materiala. :grrr Pozz vsem ostalim, ki celo berete tole klobasanje. Če prneseš termos kave,pridem tud na avtobusno :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 totalno vse mi je jasno :hmm: Na kratko, ka si gli z mojoga kunca: dedi so si zmislili ka do na kave odili samo ta ge je dobra postrežba. Takša ali načiša. V ton momenti je baza v slovenskoj bistrici. No, pa v enoj oštariji v brežicaj pa v enoj v soboti. :rolleyes: Momentalno smo v mirovanji ka nan je en član v ameriko vujšo pa čakamo ka prijde nazaj. ka delan ge poleg? moj dragi je eden od udeležencov toga vseslovenskoga oštarijskoga maratona. Može gledat ali dirat ne. :grim Lejko se priključiš, zaželjeni foto-matrijal. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Sitnooooooooo brojimmmmmmmmm Lepo se mejte...še malo pa sem doma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Spet isto....ta jutra :zzz: Kufeee... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Sitnooooooooo brojimmmmmmmmm Lepo se mejte...še malo pa sem doma... Cool :yea1: mi smo še tu :D Pa kej sonca :yes: s sabo prvleč, ker tu skoz namaka!!! :( :angry: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Cool :yea1: mi smo še tu :D Pa kej sonca :yes: s sabo prvleč, ker tu skoz namaka!!! :( :angry: LP Aham.. Predvsem v soboto dopoldan na vaš konec, ker imaš obveznosti na terenu. :grim Sorry dragi, vej pa znaš- za pejneze vse. :P :lol1: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Aham.. Predvsem v soboto dopoldan na vaš konec, ker imaš obveznosti na terenu. :grim Sorry dragi, vej pa znaš- za pejneze vse. :P :lol1: :wub: Vej pa nega nevoule, ka mam bataše pa tavlko marelo, tak ka če če lejhko pada....idemo pač po deži...za pejneze vse :yea1: :lol1: O joj :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Vej pa nega nevoule, ka mam bataše pa tavlko marelo, tak ka če če lejhko pada....idemo pač po deži...za pejneze vse :yea1: :lol1: O joj :slap: Se boš tak zrihtan pol na servis pelal? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se