pirrulz Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 jaz pa sem odvisnik... :eek: Heh... Počakaj, da Tadej to prebere. :grim :devil: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Pravi bajker je tisti ki PREŽIVI !!!!! ...in se pri tem obnaša kot 'bajker', ne pa kot moto-pussy... ;) PS: a potem razni pokojni 'bajkerji' niso bajkerji? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 po moje so bikerji samo tisti, ki so živi........ Pokojni pa so trupla ali osnutek njih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Se žereš ker je zunaj zima...maš krizo..se kljub temu greš vozit...čeprav tvegaš,prehlad in padec pol si pravi BIKER oz motorist/-ka... A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 (popravljeno) Ne samo da ga ima, Kemo JE brat (an sich)! B) Gallus, nehaj ga bixat! A se ti spljoh zavedaš, da mi je po tvoji nekontrolirani izjavi začel rast tatretji jajc... :krneki: Čudne izjave krožijo o tebi PEPE-glede na tvoj podpis :D Popravljeno Januar 17, 2006. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 ”Odpusti jim Gospod Lowrenc, saj ne vedo kaj delajo.” (© IHS) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gnoj Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Jaz nisem, ker sem en navaden gnoj... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Nima......sam maš pa srečo, da poznaš mene......sem mnogo boljši "Bajker" .) Od Kemota ni buljšga. Dva brata ima Samir-ja in Dževad-a. Onadva še nista motorista, ker mata še skuterje. :grim Ampak bosta kmalu... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Od Kemota ni buljšga. Dva brata ima Samir-ja in Dževad-a. Onadva še nista motorista, ker mata še skuterje. :grim Ampak bosta kmalu... :kva2: ampak bratranc hajoktajn ma pa tut že internet pa gor skoz visi zdej sploh noče več vn u mest it sploh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Ja, eni mamo :? . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 A kdo je pravi biker?... PEPE !!! Če je res tolk žleht, k' je na sliki videt', bom js't kar nehu' motorist bit'! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 A kdo je pravi biker?... PEPE !!! Če je res tolk žleht, k' je na sliki videt', bom js't kar nehu' motorist bit'! Evo, jest sm iz enakega razloga trenutno nemotoristka. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Tist, k je že biu na Elefantih bi reku da je ziher! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Pravi bajker je tisti ki se z nago ritjo po klingici pela pa z jajcami bremza :D :D :D Lp. Jimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Če je na motosvet prjavljen pa ma še pulz, je skoraj ziher bajker. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Se žereš ker je zunaj zima...maš krizo..se kljub temu greš vozit...čeprav tvegaš,prehlad in padec pol si pravi BIKER oz motorist/-ka... A. Pol sem jst ta prav, k sem dans naredu 100 km :D Allright :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 O tem ni dvoma... :grrr Jaz sem tapravi motorist, :grim ker sem (moral) včeraj z avtotam prekotaliti 700 kilometrov (tri :( manj), da sem na moto sejem ženo peljal! :OK: Pa, kakšen motorist...?! :hmm: HEROJ! :OK: :OK: ...če jo nebi, bi pa spet cel teden pri -7 na balkonu spal :zzz: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 ...če jo nebi, bi pa spet cel teden pri -7 na balkonu spal :zzz: ... potem bi se vsaj počutil kot "prav motorist", ko bi imel mrzle jajce :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Od Kemota ni buljšga. Dva brata ima Samir-ja in Dževad-a. Onadva še nista motorista, ker mata še skuterje. :grim Ampak bosta kmalu... :kva2: :OK: :OK: :OK: Presrečna družinica :OK: :OK: :OK: :OK: Kaj pa mamica fura.....pa Ata??????.......En Bajker, + 2 potencialna.......madona.....starša morta bit huhhhhh, ...... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Pravi bajker je tisti ki ima motor, ki se z njim vozi in ima svoj stil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Pravi bajker je tisti ki ima motor, ki se z njim vozi in ima svoj stil. :eek: :eek: :eek: To Ni3ous! :OK: Zdej pa lahko zaklenejo temo. Ti si povedal vse. Ampak VSE! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 ne zaklent k je zanimivo branje :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 :eek: :eek: :eek: To Ni3ous! :OK: Zdej pa lahko zaklenejo temo. Ti si povedal vse. Ampak VSE! :yes: :hmm: Mogoče ima še Sanda7 kej za dodat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 :eek: :eek: :eek: To Ni3ous! :OK: Zdej pa lahko zaklenejo temo. Ti si povedal vse. Ampak VSE! :yes: Nisem zihr... a me jeb..š, al se res tako strinjaš? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 mogoče pa res :hmm: ja no zase lahko rečem da sem taprava bajkerca,zato k živim za motorje in z motorji in ker si življenja brez vožnje z motorjem ne predstavljam.Z dušo mislimi in telesom sem vedno predana motorju,je način življenja,je nekakšna droga tako kot za narkomane kokain je za motoriste motor,ko ti enkrat zleze v življenje enostavno ni več poti nazaj,na srečo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se