Vale Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Jst. V nedeljo sem štartal z domačega dvorišča, navil gas v rdeče obrate in sem imel občutek da me je kar odkatapultiralo, zadek je hotel malo počez vendar sem ga spretno lovil. WWWWHHOOOAAA!!!! V trenutku mi je zašopal adrenalin in utrip srca je ponorel!!!!! Ko sem se pripelal čez 15 minut nazaj na dvorišče me je še kar razganjal od prejete doze adrenalina. To je eden od filingov bajkerja, ne-bajker pa bi se usral in bi mu ne bi bili taki občutki všeč. Eni bi se celo zgražali kaj pa ta norc dela. Ampak včasih je treba konje pod sabo spustiti tudi v galop.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Uau...torej našli smo-oz se je pofočkal sam- pravega bajkerja.... ..dost je bilo lahko zaprete temo in gospodu Ni3ousu podarite pokal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Jst. V nedeljo sem štartal z domačega dvorišča, navil gas v rdeče obrate in sem imel občutek da me je kar odkatapultiralo Pravi bajkerji najprej segrejojo masino :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Uau...torej našli smo-oz se je pofočkal sam- pravega bajkerja.... ..dost je bilo lahko zaprete temo in gospodu Ni3ousu podarite pokal. uni njegovi mejhni mini bejbiki ki noče dat u rito pa izrekam iskreno sožalje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 uni njegovi mejhni mini bejbiki ki noče dat u rito pa izrekam iskreno sožalje :) nikoli ni prepozno !!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 uni njegovi mejhni mini bejbiki ki noče dat u rito pa izrekam iskreno sožalje :) Osvezi nam spomin z kakim linkom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Osvezi nam spomin z kakim linkom :) pejt se informirat v temo "ali je lahko prevelik" (o penisih) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 uni njegovi mejhni mini bejbiki ki noče dat u rito pa izrekam iskreno sožalje :) G. Ni3ous so samo malce poteoretizirali :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 G. Ni3ous so samo malce poteoretizirali :grim že 10 minut piše odgovor :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Pizda kaj ste sami kmeti al kaj!!! Nekdo je dobre volje k se je mal zapelal pa to deli tu z motosvetovci svoje doživljanje tistim od katerih pričakuje da ga bodo kot motoristi najbolj razumeli, v zameno ga je treba pa prec spluvat :BUA: !!!!! Pa sej to ni res!!! Bajdvej če izrecno ne napišem da sem motor zagrel še ne pomeni da ga nisem!!!! Eni pa se pa res znate spotikat ob vsako besedo. Glede tistega v rito ni blo pisano v 1.osebi in nisem rekel da se je to men zgodil, tu sem vedel da bo prišlo do spotike. pol pa piši kej po forumu, če se pa takoj najdejo nekateri brezdelneži ki samo prežijo kje bodo v kakem postu našli besede ob katere se lahk spotaknejo. Vse za podiranje postrekordov.... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) fantje se heeeecajo :friend1: če hočeš delit veselje z motosvetovci pojdi v kot in še malo premisli...potem pa odpri svoj blog :) Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ... pol pa piši kej po forumu, če se pa takoj najdejo nekateri brezdelneži ki samo prežijo kje bodo v kakem postu našli besede ob katere se lahk spotaknejo. Vse za podiranje postrekordov.... :BUA: A ni to bistvo vsega tega motosvetovanja? :eek: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Glede tistega v rito ni blo pisano v 1.osebi in nisem rekel da se je to men zgodil, tu sem vedel da bo prišlo do spotike. Kot že rečeno: G. Ni3ous so samo malce poteoretizirali :grim gre za fantazmagorično bejbo & trpljenje mladega Werterja g. Ni3ousa :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 A ni to bistvo vsega tega motosvetovanja? :eek: :? Jst sem to ze tko dojel :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 bistvo vsega je zabava, a ni tko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 bistvo vsega je zabava, a ni tko? Ja in nitrouous (al karkol ze) nas zabava. Se pravi je res pravi bajker :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Bistvo je v malih skrivnostih.....velikih majstora kuhinje...... čak mal........sem v fouš temi Ma klinc.....k kuhaš, morš tut pečico zagret.....torej, nisem čist mim useku :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 bistvo vsega je zabava, a ni tko? Zabava je za pussyje! Pravi baykerji se matramo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Bistvo je v malih skrivnostih.....velikih majstora kuhinje...... čak mal........sem v fouš temi Ma klinc.....k kuhaš, morš tut pečico zagret.....torej, nisem čist mim useku :kva2: :kva2: jabolčni burek mi danes zelo tekne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Banda pa kaj sem vam js "amerika" da me terorizirate? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Banda pa kaj sem vam js "amerika" da me terorizirate? .) A je zdej prej kot v 10. minutah odgovoru? Je kdo štopu? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Mamicu vam spalim zdej bi enmu tist virualn gobc razbou!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Mamicu vam spalim zdej bi enmu tist virualn gobc razbou!!!! :kva2: Na, zdaj pa si PRAVI BIKER :grim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Mamicu vam spalim zdej bi enmu tist virualn gobc razbou!!!! :kva2: No, pa dejva! :fight1: A'b še kej r'd?! A, a, a, a b še, a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Na, zdaj pa si PRAVI BIKER :grim .) Jst sem dal vceri enmu eno cvorko. A sem jst tut pravi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se