SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Mamicu vam spalim zdej bi enmu tist virualn gobc razbou!!!! :kva2: ti ga boš držu jst ga bom pa hoblal prasca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ti ga boš držu jst ga bom pa hoblal prasca KWA?!! :kva2: :fight2: AUF BIXS! Bumo vidl ker bo kerga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 KWA?!! :kva2: :fight2: AUF BIXS! Bumo vidl ker bo kerga! zlatorog na konc zmer zmaga :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 zlatorog na konc zmer zmaga :) ni res - Broj Jedan je zmeri na najvišji zmagovalni stopnički - utke pa mislš, da je dobu nick ... kr Lorda Pepsya praši (gl. stare teme o virtualnem ringu in nevidnem človeku) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 To da sem js pravi bajker sem napisu kr tko (ker itak je večino tukaj napisanega kr tko...), da je bl pasal v temo. Vseen mi je kdo me ima za bajkerja, ampak zares vseen. Če bi se hotu postavlat z bajkom, biti nek modern bajker in iskal potrditve ljudi, potem bi si v prvi vrsti kupu cestaka, al pa kej bl v tej smeri, ker so neki ful bolj popularni. Tko pa furam chopper-ja, in furam ga z užitkom in za lastno dušo in veselje. Boli me k.. .. kaj si ob tem mislijo ali sosedje ali nekatere pi$ke, ki so pametne in ugibajo da bi mi bl pasal un motor k ma plastiko gor in je rdeč....al pa kdorkoli ki fura motor in misli, da že lahko sodi o vsem kar ima dva kotača. Ob takem narodu me kr glava boli........... Zato ne vem če sem bajker za vas al za kogarkoli drugega, iskreno.. vozim zase. Želel pa sem to veselje deliti s somislečimi. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 jurčy, mogoče pa je cajt, da ti spet odpreš virtualni ring :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 To da sem js pravi bajker sem napisu kr tko (ker itak je večino tukaj napisanega kr tko...), da je bl pasal v temo. Vseen mi je kdo me ima za bajkerja, ampak zares vseen. Če bi se hotu postavlat z bajkom, biti nek modern bajker in iskal potrditve ljudi, potem bi si v prvi vrsti kupu cestaka, al pa kej bl v tej smeri, ker so neki ful bolj popularni. Tko pa furam chopper-ja, in furam ga z užitkom in za lastno dušo in veselje. Boli me k.. .. kaj si ob tem mislijo ali sosedje ali nekatere pi$ke, ki so pametne in ugibajo da bi mi bl pasal un motor k ma plastiko gor in je rdeč....al pa kdorkoli ki fura motor in misli, da že lahko sodi o vsem kar ima dva kotača. Ob takem narodu me kr glava boli........... Zato ne vem če sem bajker za vas al za kogarkoli drugega, iskreno.. vozim zase. Želel pa sem to veselje deliti s somislečimi. :yea1: a maš ti kej proti cestakom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova70 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) jurčy, mogoče pa je cajt, da ti spet odpreš virtualni ring :) ampak se morš pa prov res povsod vtaknt (ne zdržim več),....morm ti povedat, tebi ki si pravi bajker....sej po trebušku sodeč,....a ji nč ne nagaya, ta tvoj vamp................... Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil nova70 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 To da sem js pravi bajker sem napisu kr tko (ker itak je večino tukaj napisanega kr tko...), da je bl pasal v temo. Vseen mi je kdo me ima za bajkerja, ampak zares vseen. Če bi se hotu postavlat z bajkom, biti nek modern bajker in iskal potrditve ljudi, potem bi si v prvi vrsti kupu cestaka, al pa kej bl v tej smeri, ker so neki ful bolj popularni. Tko pa furam chopper-ja, in furam ga z užitkom in za lastno dušo in veselje. Boli me k.. .. kaj si ob tem mislijo ali sosedje ali nekatere pi$ke, ki so pametne in ugibajo da bi mi bl pasal un motor k ma plastiko gor in je rdeč....al pa kdorkoli ki fura motor in misli, da že lahko sodi o vsem kar ima dva kotača. Ob takem narodu me kr glava boli........... Zato ne vem če sem bajker za vas al za kogarkoli drugega, iskreno.. vozim zase. Želel pa sem to veselje deliti s somislečimi. :yea1: Ma......dej nehi zdej traumirat......si pač v tem bednem dnevu padu na mino....tut to se zgodi....nisi ne prvi ne zadnji.... Eto.....prvič, k me kje vidš....dam za Laško pivce..........boš vidu, kok to pomiri živce..... Pizda.....pa jest sem pesnik.....ne bayker :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Akse frdirbane!! :fight2: Krom abšlajsan!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 To da sem js pravi bajker sem napisu kr tko ... Pojma nimaš! Baykerji vsi vozjo sam nakede! Cestaki so za pussyje, čoperji pa za stare ateje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ma......dej nehi zdej traumirat......si pač v tem bednem dnevu padu na mino....tut to se zgodi....nisi ne prvi ne zadnji.... Eto.....prvič, k me kje vidš....dam za Laško pivce..........boš vidu, kok to pomiri živce..... Pizda.....pa jest sem pesnik.....ne bayker :OK: :OK: :OK: nerviraš me B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 nerviraš me B) Kava.....da se odkupim :blush: :cry: :blush: :blush: :blush: :blush: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Quote: a maš ti kej proti cestakom? End. Ne nimam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Akse frdirbane!! :fight2: Krom abšlajsan!!! Sej bo, sej bo, še mopi zameni, pa bo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ampak se morš pa prov res povsod vtaknt (ne zdržim več),....morm ti povedat, tebi ki si pravi bajker....sej po trebušku sodeč,....a ji nč ne nagaya, ta tvoj vamp................... :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ga hočeš a! Ne menjam!!!!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 nerviraš me B) ti pa mene :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ampak se morš pa prov res povsod vtaknt (ne zdržim več),....morm ti povedat, tebi ki si pravi bajker....sej po trebušku sodeč,....a ji nč ne nagaya, ta tvoj vamp................... :lol1: :OK: :worship: Jest kot pussybiker sicer nebi smu klele kej rečt, ampak ... nova70, ta tvoj tipkarski trud na žalost ne bo padu na plodna tla. Vsaj tako ne, kot ti pričakuješ:) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 ampak se morš pa prov res povsod vtaknt (ne zdržim več),....morm ti povedat, tebi ki si pravi bajker....sej po trebušku sodeč,....a ji nč ne nagaya, ta tvoj vamp................... :photo: o lej jo...una s tadobrim šamponom :) Quote: a maš ti kej proti cestakom? End. Ne nimam! škoda :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ga hočeš a! Ne menjam!!!!! :) Maš prow! Je lep! Ampak ta prav bayker pa še zmeri nis! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ja mam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova70 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 :lol1: :OK: :worship: Jest kot pussybiker sicer nebi smu klele kej rečt, ampak ... nova70, ta tvoj tipkarski trud na žalost ne bo padu na plodna tla. Vsaj tako ne, kot ti pričakuješ:) :grim je že padu, (na plodna tla),...a ne vidš kolk sta zagrabla hehehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Nehite se trudet. Je že mim, in se že smejim. Dam jajca stran da me zdele ne morete več razpizdit. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Pizda, se ful zabavam ob branju, sam moram na fax. A lahka pocakate z nadaljevanjem, sam da pridem iz faxa. Bo ob 6ih vredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se