SiR Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) skratka - jaz nisem, pa da ga jebem bom Benko vprašal, kaj mi je storiti :P Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 mater, maš prou :kva2: bom vprašala moža, če mi posodi cestaka; sam kurc, ta je pa za pussye :cry: kva čm pa zdj :hmm: P.s.: a mi kdo posodi čisto pravi motor, pa naked mora bit :blush: Še vedno ti ostane.......khmmmmm.....zadnji zic :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) :eek: Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil MotoManiac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) Še vedno ti ostane.......khmmmmm.....zadnji zic :devil: :devil: :devil: niti pod razno :devil: - to je zgodovina :ninja: Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil motobaby Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Še vedno ti ostane.......khmmmmm.....zadnji zic :devil: :devil: :devil: nerviraš B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 niti pod razno :devil: - to je zgodovina :ninja: Če velja, da se moda ponavlja......le kje piše, da se tudi zgodovina nebi :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 (popravljeno) Butzi butzi butz. B) Who wants a candy? :) B) Popravljeno Marec 22, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Vsi motoristi... :slap: razen pussyjev :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Butzi butzi butz. B) Who wants a candy? :) B) Candy??? :kva2: Meeeeeeeeeeee :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 P.s.: a mi kdo posodi čisto pravi motor, pa naked mora bit :blush: Pick me, pick me :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Če nisi najmanj 2x na teden na kačjih ridah in ne čepiš na tisti ograji kot kaka gripozna kura, si en navaden pussy od bajkerja. :P Toliko o tem. B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Pravi sem jaz!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 PRAVI BIKER - teza in definicija! Tapravi - so marginalna skupina zaverovana sama vase v svoj kult drugačnosti, pomembnosti, furajo svojo filozofijo in na ta način uresničujejo svoje frustracije in zdravijo svoje komplekse ničevosti s tezo, da so nekaj več, kot ostala nepomembna, navadna populacija motoristov, ljudje brez motorjev so pa itq nule za njih - TRASH. Njihova specialiteta je tudi buzeriranje folka na Motosvetu! Predlagam, da vsi tapravi stopite iz anonimnosti in nosite tablice z napisom - BIKER PRAVI, da se vam bomo mi navadni navijalci gasa lahko spoštljivo umikali in pokleknili, ko boste uleteli na sceno, kot superiorna baykerska rasa.... To je moje osebno mnenje, in pogled na problematiko, nikogar nočem žaliti, kdor pa bo reagiral na moj prispevek se je pa vrjetno prepoznal v tej zgodbi o superiornih nadljudeh, ki ne boste vrjeli sedejo na motor, dajo kontakt, startajo motor in se odpelejo.............jebeš takšno drugačnost, saj to počnemo tudi mi navadni.... Pridružujem se ICE - ju nekaj postov nazaj! :SS Taprav nočem biti, zato, ker sem in bom en navaden Marko! Pa srečno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 PRAVI BIKER - teza in definicija! Tapravi - so marginalna skupina zaverovana sama vase v svoj kult drugačnosti, pomembnosti, furajo svojo filozofijo in na ta način uresničujejo svoje frustracije in zdravijo svoje komplekse ničevosti s tezo, da so nekaj več, kot ostala nepomembna, navadna populacija motoristov, ljudje brez motorjev so pa itq nule za njih - TRASH. Njihova specialiteta je tudi buzeriranje folka na Motosvetu! Predlagam, da vsi tapravi stopite iz anonimnosti in nosite tablice z napisom - BIKER PRAVI, da se vam bomo mi navadni navijalci gasa lahko spoštljivo umikali in pokleknili, ko boste uleteli na sceno, kot superiorna baykerska rasa.... To je moje osebno mnenje, in pogled na problematiko, nikogar nočem žaliti, kdor pa bo reagiral na moj prispevek se je pa vrjetno prepoznal v tej zgodbi o superiornih nadljudeh, ki ne boste vrjeli sedejo na motor, dajo kontakt, startajo motor in se odpelejo.............jebeš takšno drugačnost, saj to počnemo tudi mi navadni.... Pridružujem se ICE - ju nekaj postov nazaj! :SS Taprav nočem biti, zato, ker sem in bom en navaden Marko! Pa srečno :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Pa dejte se eni no enmal zmehčat; pa saj smo ja v Kr neki :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Taprau bajker ni ankol zmehčan :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Taprau bajker ni ankol zmehčan :fredy: Korekt! :grim Vedno je trd (in strumno pokončen) B) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Korekt! :grim Vedno je trd (in strumno pokončen) B) :devil: Dovoljeno mu je tudi rahlo nagibanje v vse smeri neba.......seveda, pod pogojem....da kljub temu ostane pokončen :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Pravi sem jaz!!! :OK: Te še nism nič na cesti videl letos :grim Ne wem, ne wem..... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Kje dobim tablco "BIKER PRAVI"? Se prav, če mal združmo: Naked, gripozna kura na ridah, tablca"BIKER PRAVI", pokončna nezmehčana drža, :hmm: kaj še, pozabljivost mogoče :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 (popravljeno) Še nekaj. Prvi biker je tisti, ki ne rabi kuplunge. Popravljeno Marec 23, 2006. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Butzi butzi butz. B) Who wants a candy? :) B) Baykerski ali oni navadn, brezvezn? Taprau bajker ni ankol zmehčan :fredy: ampak je praviloma trd kot gorski lešnik. :-) Dovoljeno mu je tudi rahlo nagibanje v vse smeri neba.......seveda, pod pogojem....da kljub temu ostane pokončen :OK: :OK: :OK: :OK: a se je tebi tudi kaj zibalo sinoči, ko si zapuščal institucijo Twin? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Ali pravi biker vozi z dolgo lučjo podnevi?Jebeš luč. Saj je nimajo časa opazit. Ali ima pravi biker usnjene škornje?Ja. In to iz ledra norih krav, da je še sam bol mad. Kdaj pravi biker registrira svoj motorček in kdaj začen z moto sezono?Glej odgovor by Mr. Pervy Koliko pravi biker plača za letno registracijo motorčka?Ne registrira. S čim pravi biker čisti svoj motoček? (glici gobica, slina, nohti... )Ti to resno, da je treba motor čistit? Kako dolge lase in brado ima pravi biker?Odvisno kdaj si je nazadnje fajhn prižigal čik. Koliko postov letno ima pravi biker na motosvetu?Pravi biker je nepismen in se vozi. Koliko piva konzumira pravi biker v povprečni moto sezoni?Piva nič, ker pije pir. Si prave bikerice ne brijejo nog?Prave bikerce jemljejo hormone za rast dlak. Kosmate prsi so zakon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Da ne tratimo casa in besed po nepotrebnem!!! Pred kaksnim mesecem se je frend Kugla po nadimku, vrnil iz Avstralije, kjer ni bil na obisku ali dopustu. Iskal in nasel je zaposlitev. Cez pol leta gre tja... zakaj??? DA SE BO CELO LETO LAHKO VOZIL Z MOTORJEM!!! No to je zame BAJKER! Vse ostalo nabijanje o tem kdo je in kdo ni je ena sama Šentflorjanska zaplankanost in prestrasenost. Pa varno sezono vam zelim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Uf, moram do njega še na kak pir+pico če je še v Trti ... sem ga predvčerišnim vidu na furi ... jaz na cbf, on na banditeljnu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se