MARJA Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Baddad in kakšno konfekcijsko čudo ti furaš po naših cestah? Da vidmo al si motorist al bajker al samo solilec pameti. Še zmeraj čakamo na odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 (popravljeno) Baddad, tale tvoj state of art je predrag za pravega bajkerja. Pravi bajker se ne kopa v denarju pa tudi sin ni po poklicu, da bi mu ocka zalagal za takele umetninice. Biti 1%-er, pomeni biti tisti iz pravega testa. Ze v startu si jo pihnil v napacno smer. Naj ti pojasnim brez vsakega ZENa. Pravi bajker si ne bo kupil poprovega steaka, zabrisal v smeti vso pripadajoco mu prilogo, ga stlacil v lepinjo in pridodal malo ajvarja in mlade cebule. P.S. Pred leti sem slisal stavek pravega bajkerja na zacetku sezone. "Sej ne bo hudga, sam ce bo za Argetko, pa za zupco za motor." In uzitkov polno voznjo ti zelim. .) Oprosti, nisi citiral mene ampak "zenbudo". Tole so moji stavki. Tiste predelave so state of art, čeprav so za nekoga "konfekcija" (?) Meni je bolj zanimiv predelan fičo ,kot pa nov ferrari. Človek ki ima Ferrari, ima denar. Človek z predelanim fičkotom ima domišljijo. Tudi tebi želim obilo užitkov ob vožnji (samo zato gre:) Še zmeraj čakamo na odgovor. Kot večina članov moto klubov bom tudi sam diskreten. Oni tudi ne kažejo motorje na svojih straneh. Popravljeno Julij 28, 2006. Popravil baddad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 POMOJE DA BOM JEST KAR MOTORIST OSTAL KER SE MISLIM NORMALNO PO SVETU FURAT.PA ŠE ŠKODA JE DNAR STRAN METAT ZA ENE TAKE GARE K NEMORŠ NORMALN PREVOZT NITI 50 KILOMETROV. :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Mene bajkerska scena zanima z estetskega stališča. Ne zanimajo me zdrahe. Respect do vseh. Ja no, ampak predelani MZ-ji itd. običajno niso kaki estetski itd dosežki. Sej to pa lahk rečemo z odkritim srcem, a ne? Poleg tega: vse preveč uporabljaš besedno zvezo "bi morali". To implicira neko tvojo fiksno idejo in tudi, da bi "drugi morali tako, kot ti veliš". T o je mal hecno pol, a ne . Po mojem bi tut bil svet lepši, vsaj meni bolj ustrezen, če bi bil, kot si ga jaz želim. Pa ni. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 POMOJE DA BOM JEST KAR MOTORIST OSTAL KER SE MISLIM NORMALNO PO SVETU FURAT.PA ŠE ŠKODA JE DNAR STRAN METAT ZA ENE TAKE GARE K NEMORŠ NORMALN PREVOZT NITI 50 KILOMETROV. :kva2: :lol1: Ti kar uživaj in normalno se furaj!! Respect Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Meni je bolj zanimiv predelan fičo ,kot pa nov ferrari. Človek ki ima Ferrari, ima denar. Človek z predelanim fičkotom ima domišljijo. Zdaj pa se že enkrat odloči, kaj so za tebe prave predelave, za pravega bikerja. Ker slike tistih predelav, ki si jih prej limal ne kažejo ravno skromne predelave za nekoga, ki komaj skrampa za motor in potem z minimalnimi stroški le tega počasi predeluje po svojem okusu. Tiste predelave stanejo še pa še, nekatere tudi toliko, da za ta denar dobiš ferarija med motorji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 tema vse bolj diši na temo Kdo je pravi bajker, zatorej bo v kratkem združena z že obstoječo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Tudi tebi želim obilo užitkov ob vožnji (samo zato gre:) Kot večina članov moto klubov bom tudi sam diskreten. Oni tudi ne kažejo motorje na svojih straneh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Meni je bolj zanimiv predelan fičo ,kot pa nov ferrari. Človek ki ima Ferrari, ima denar. Človek z predelanim fičkotom ima domišljijo. Kot večina članov moto klubov bom tudi sam diskreten. Oni tudi ne kažejo motorje na svojih straneh. ja, ful majo domišljijo. in ful je povsod predelanih fičkotov ;) no, dej pokaž svoje kljuse, vsaj stoj za svojimi besedami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 (popravljeno) tema vse bolj diši na temo Kdo je pravi bajker, zatorej bo v kratkem združena z že obstoječo... Združeni v obstoječem :eek: tudi prav, potem združi vse debate o zborih :grim ja, ful majo domišljijo. in ful je povsod predelanih fičkotov ;) no, dej pokaž svoje kljuse, vsaj stoj za svojimi besedami. "zenbuda" Predelani fičkoti so redkost, kot predelani motorji. Žal mam poni ekspres predelanega v čuperja Zadovoljen :grim Še nekaj lepega:) Popravljeno Julij 28, 2006. Popravil baddad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Super. zdej sam sprintaj svojo prvo objavo, prlimej še to fotko, in pošlji dopise vsem slovenskim MK-jem in MC-jem, pa jim povej, kako naj bi delali v bodoče. Tako bo tvoja ideja zagotovo dobila krila. :OK: PS: jst ti pa lahko pomagam mal skozi medije plasirat to zadevšno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 PS: jst ti pa lahko pomagam mal skozi medije plasirat to zadevšno. Sym take dobrote pa nism pričakoval od tebe :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 ... Žal mam poni ekspres predelanega v čuperja ... Zakaj žal? Meni se zdi čisto OK. In verjamem, da boš enkrat še kakšen težji (z več kubiki) motor predelal. Le tako naprej. In nikoli se ne sramuj svojega dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Super. zdej sam sprintaj svojo prvo objavo, prlimej še to fotko, in pošlji dopise vsem slovenskim MK-jem in MC-jem, pa jim povej, kako naj bi delali v bodoče. Tako bo tvoja ideja zagotovo dobila krila. :OK: PS: jst ti pa lahko pomagam mal skozi medije plasirat to zadevšno. "Zenbuda" Jst sem bolj sramežljiv in me mediji čist nič ne privlačijo. Drugače tale zadevščina je iz Peruja.:) Zdaj pa se že enkrat odloči, kaj so za tebe prave predelave, za pravega bikerja. Ker slike tistih predelav, ki si jih prej limal ne kažejo ravno skromne predelave za nekoga, ki komaj skrampa za motor in potem z minimalnimi stroški le tega počasi predeluje po svojem okusu. Tiste predelave stanejo še pa še, nekatere tudi toliko, da za ta denar dobiš ferarija med motorji... The other side of state of art: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Kot večina članov moto klubov bom tudi sam diskreten. Oni tudi ne kažejo motorje na svojih straneh. Zakaj pa bi jih kazali, če si pa ugotovil, da vozijo samo konfekcijo :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Sporočilo cenzoratorju administratorju (verjetno Thundercat) Abuse of power come as no surprise!!! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Tudi tebi želim obilo užitkov ob vožnji (samo zato gre:) Kot večina članov moto klubov bom tudi sam diskreten. Oni tudi ne kažejo motorje na svojih straneh. A PA IMAŠ SPLJOH KAJ ZA POKAZAT Težka bo. :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Tisti, ki na kurbel užiga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Zakaj pa bi jih kazali, če si pa ugotovil, da vozijo samo konfekcijo :lol1: :lol1: Verjetno imaš prav. Saj to je point moje debate , da so po motorjih ki jih vozijo v glavnem tole touring klubi ne pa MC :lol1: :kva2: Tisti, ki na kurbel užiga. To je že prava smer. Kurbl ruls :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Sporočilo cenzoratorju administratorju (verjetno Thundercat) Abuse of power come as no surprise!!! :devil: :lol1: :lol: sem tiran, ker sem združil enaki temi...ker očitno o motorizmu/bajkerstvu nimaš pojma, se navadi še kaj izraza cenzura in administrator pomenita ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 A potem ima pravi bajker kurbl? Grem koj štarter odšraufat :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Verjetno imaš prav. Saj to je point moje debate , da so po motorjih ki jih vozijo v glavnem tole touring klubi ne pa MC :lol1: :kva2: To je že prava smer. Kurbl ruls :OK: Sej ni problem motorja predelat. A boš sponzoriral predelavo????????? Nimam bogatega fotra in imam samo povprečno plačo, zato si dobrodošel kot sponzor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 :lol1: :lol: sem tiran, ker sem združil enaki temi Skratka, če nimaš argumentov, potem uporabiš silo. Že videno. Forum je mišljen za debato - diskusijo. Če ti debata ni bila po tvojem okusu , jo ni treba brati. Zlorabljaš tvoj položaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Skratka, če nimaš argumentov, potem uporabiš silo. Že videno. Forum je mišljen za debato - diskusijo. Če ti debata ni bila po tvojem okusu , jo ni treba brati. Zlorabljaš tvoj položaj! pravilno se napiše, Zlorabljaš svoj položaj.....kolk si star? 12, 14 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 Sej ni problem motorja predelat. A boš sponzoriral predelavo????????? Nimam bogatega fotra in imam samo povprečno plačo, zato si dobrodošel kot sponzor. Predelava motorja JE problem.:) Tako kot je problem naslikati sliko, posneti film, pisati poezijo.....Moraš imeti ŽELJO in IDEJO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se