siks Objavljeno December 29, 2014 Opozori Objavljeno December 29, 2014 videti je res mamljivo....a po povzetju pa ne pošljejo? :-) Ferrarist 1
AJ Objavljeno December 29, 2014 Opozori Objavljeno December 29, 2014 Kupi ta motor in enemu kitajcu polepšaj 2015. Z drugimi besedami, nateg, 2000$ še za poštnino ni Za varno nakupovanje: https://www.varninainternetu.si/
sayo Objavljeno December 29, 2014 Opozori Objavljeno December 29, 2014 NATEG 100 %, tko je moj prjatu plaču vodnega skuterja 8.000 €, pr nas je bil 15.000 €, pol mu je pa kitajc poslal slike kakšen bazen si je naredu z njeovom denarjem, vse je probu pa ni mogu dobit ne nateguna ne denarja nazaj pol je kupu pr nas novega jeta
UnionJack Objavljeno December 29, 2014 Opozori Objavljeno December 29, 2014 vse je prelepo. westeren union ipd placila so zelo nezanesljiva oz. brez njihove odgovornosti. napisan imas FOB kar pomen nekje na ladjo nalozen. spodi pa trdijo da bo DHL pozvonil pr teb cez 1 teden - huh! js tole nebi kupu, ce pa teb rata pa vsaka cast za izjemen nakup!
pajkica Objavljeno December 29, 2014 Opozori Objavljeno December 29, 2014 a to še zmer deluje? uf...grem kej prodat na alibabo maxxa, DXR16 in Ferrarist 3
TakeALookAround Objavljeno December 29, 2014 Opozori Objavljeno December 29, 2014 Valda, sej vids, da se vsake tolk en nadobudnez najde.... maxxa 1
znj Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 Alibaba deluje na princip, da se prodajalcu ne izplaca denarja dokler nimas ti produkta in nisi z njim zadovoljen. Jaz ti recem da kupi, ce pa ne bo to to se vedno lahko zahtevas denar nazaj
moto rider Objavljeno Januar 8, 2015 Opozori Objavljeno Januar 8, 2015 (popravljeno) Mene pa od vsega nakupa najbolj zanima, koliko stane transport od KItajca, ali pa Amerikanca, do tvojega "hišnega zvonca" in; Ali je prevoz z ladjo ali z avionom?? Kot vem, se tretira prevoz motocikla (zaradi vnetljivih tekočin!) z avionom, kot nevaren tovor!! To pa pomeni, krepko nekajkrat večjo ceno, kot če ti po kilaži pošljejo "krompir" Prosim za (preverjeno-resen!) odgovor! Popravljeno Januar 8, 2015. Popravil moto rider
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se