kavka Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 ej modeli, zanimajo me vaše izkušnje z športnimi filtri: kolk večja moč, kaki pospeški, končna, slabe strani filtra itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Pr speedfightu2 boš moral zarad filtra širt dizo ker ti bo drugač samo luft vleku. Vsaj tko je blo pr enmu frendu, samo je pol ostal na original filtru, tko da ne vem kako se bi motor pravilno nastavljen pelu. Moj skuter se je pelu pa skoz isto pa če sm meu filter al pa ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Aja, pozabu sm. S športnim filtrom ima precej lepši zvok. Pa še ena slaba stran, če boš imel preveč lep filter boš ostal brez. Izogibaj se kakršnemukoli kromu, karbonu,itd. Frend je kupu poliran aluminij pa so mu ga po dveh dneh sunil, pol je kupu pa enga grdga kt smrtn greh pa ga ma še zdej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Aja, pozabu sm. S športnim filtrom ima precej lepši zvok. Ali po domače, se bolj ogabno dere! Zadeva pride v poštev, pri nekem orto sfrizeranem skuterju (beri z večjim karburatorjem). Drugače ne boš pridobiv moči (mogoče kakšnega 0.5%), izgubil pa vrjetno nekaj navora. Skuter ti bo ropotal preko vseh razumnih meja in boš 2X bol zanimiv za policiste. Da ne omenjamo tega da boš v motor dobil veliko več svinjarije, kot z navadnim filtrom. Če ga misliš gor dajat zaradi moči, potem pozabi. Drugače pa kot je rekel slavni filizof NIKE: "JUST DO IT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Jaz imam na rs-u polini filter! lepši zvok, večja moč in ista končna morda za kak kilometer še manj, vleče pa vseeno bolj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Kolega ga ima pa na TGBju... Nič ni menjal dize itd., in pravi da so se full poboljšali pospeški. Ampak - kdo ve? Videl njegovega skuterja, odkar ima športni filter, še nisem. Drugače sem si ga pa tudi jaz mislil kupit kakšnih 6 mesecev nazaj, pa sem si premislil zaradi nasvetov drugih... Baje ti počasi uniči mašino (lažje pridejo noter drobni delci...). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Dunker prav imaš, vendar če redno čistiš in ne voziš po makedam ni problemov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Najboljši filter je kaka nogavica :D Sem pa vidu že zamaške od olja, pločevinke, nailonke :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SmokeV8 Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Js sm mel na runnerci nek sportni filter ki je sicer zgledal odlicno vendar sem bil razocaran. Pridobil sam samo na pospeskih pri startu in pa na zvoku. sicer pa motor ni imel taksne moci kot prej. tudi koncna hitrost se je zmanjsala :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Smoke, a si kaj menjal dizo? Ker drugače je bilo pač preveč zraka in premalo bencina in motor zato ni imel taprave moči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Ja če ni motor pravilno uštiman potem ne more it! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 športni filter pride v poštev samo pri 21+ fergazerjih. drgač ne pridobiš nič razen mukanja. speedfight pa ne bo šel niti 20 če ne boš povečal dize. če jo boš povečal bojo malenkost boljši pospeški in pa nižja končna(izkušnje iz treh skuterjev) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 jaz imam 19 fergazer in dizo 120 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 OOOO zdej ni pa nič več mm na konc :?: :shock: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 jaz imam 19 fergazer in dizo 120 ← :o Kolko krat na teden pa tankaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 ticmantl pa kaj te tebi je :angry2: v eno ali celo dve leti stare teme not nekaj nabijas, on pa skutera ze eno leto nima ali pa celo ni več uporabnik.... Ce nimas kaj pametnega napisat, te raje ne pisi ne pa da ga nekaj spasujes kaj je blo pred tremi leti.... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 evo, da ne odpiram nove teme. sportni filter se montira na bilokater karburator/fergazer ? mam dellorto 14, pa se bojim da ne bo pasal gor .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 gre gor ja, odvisno tut kaki filter kupis.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 evo, da ne odpiram nove teme.sportni filter se montira na bilokater karburator/fergazer ? mam dellorto 14, pa se bojim da ne bo pasal gor .. zmer premer fergija, pa premer filtra preden ga kupiš, pol pa ne moreš falit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 zmer premer fergija, pa premer filtra preden ga kupiš, pol pa ne moreš falit ma neda se mi zdej original filtra dol vlect, bo to pol frend naredu in zdej nima casa, trgovina pa odprta do 13:00 .. :P dobr sej ce nebo uredu ga bom nesu vrnt alpa bom druzga kupu :) hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 MAM PROBLEM!!!! na moj skuter (aprilia sr 50 r) sem montiral K&N sportni filter in ko dam gas mi namesto da bi speljalo motor crkne, dokler ga pa ugrevem(ko je brez gasa) deluje normalno(ceprav malo glasno) ce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe naj prosim pove... hvala!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Nastavit je treba vplinjač?!?:) Če nisi nič nastavljal, te je to problem. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 MAM PROBLEM!!!!na moj skuter (aprilia sr 50 r) sem montiral K&N sportni filter in ko dam gas mi namesto da bi speljalo motor crkne, dokler ga pa ugrevem(ko je brez gasa) deluje normalno(ceprav malo glasno) ce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe naj prosim pove... hvala!! zdi se mi da mors tudi dizo-sobo menjat. odvisno od tvoje prejsnje predelave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 pomoje sploh ni nobene predelave, če imaš original cilinder ne dajaj gor šp. filtra ker je brezveze, bolj se dere, več spije, učinka v končni ali pospeških pa ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 MAM PROBLEM!!!!na moj skuter (aprilia sr 50 r) sem montiral K&N sportni filter in ko dam gas mi namesto da bi speljalo motor crkne, dokler ga pa ugrevem(ko je brez gasa) deluje normalno(ceprav malo glasno) ce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe naj prosim pove... hvala!! vecja diza, ker zdaj vlece prevec zraka.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se