-baSe- Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 MAM PROBLEM!!!!na moj skuter (aprilia sr 50 r) sem montiral K&N sportni filter in ko dam gas mi namesto da bi speljalo motor crkne, dokler ga pa ugrevem(ko je brez gasa) deluje normalno(ceprav malo glasno) ce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe naj prosim pove... hvala!! Prvič nedajej gor športnega filtra ni efekta. crkne ker motor dubi preveč zraka. Menjat bi blo treba tud dizo ki bi jo mogu že ko si dau gor blokado in nov izpuh. pa kaj ti misls da ti bo šou z športnim filtrom 200? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 včeraj sem izgubil en šrauf iz filtra in je visel dol zato sm ga pobral. in sem ugotorvil da motor skoraj enako vleče mogoče celo bolje brez filtra.(imam pa dellorto 21 ) zgleda da dobi zadosti benze . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
replica Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) včeraj sem izgubil en šrauf iz filtra in je visel dol zato sm ga pobral. in sem ugotorvil da motor skoraj enako vleče mogoče celo bolje brez filtra.(imam pa dellorto 21 ) zgleda da dobi zadosti benze . valda da dela tud brez, sam vec ko 100km ti nebo delu ker ti bo zaribala masina ker gre prevec praha in tega v karburator, pol pa se v cilinder .. :naughty: Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil replica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Čez par dni ne piši zakaj ti je zaribal motor :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 zaradi 6 km vožnje pa res ne bo ribnu. pa še cevko sm navzgor uvil tako da ni veliko prahu prišlo. več prahu dobiš če imaš za 20 km šprtni filtr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 A bi se kaj poznalo če bi na apn dal športni filter. Nimam nobene predelave, edino kar je drugače je da imam spredi večji zobnik in MF-power izpuh? A se splača dat športni filter gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 bohnedi kdo kj napisat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 bolši zvok bi mel, hitrosti skoraj nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 bolši zvok bi mel, hitrosti skoraj nič hvala, vsaj en ki je odgovoril...sam še neki, a bi bla poraba kaj večja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 poraba bo večja, pa še pucat ga bo treba enkrat na mesec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Julij 23, 2009 Deli Objavljeno Julij 23, 2009 poraba bo večja, pa še pucat ga bo treba enkrat na mesec če nebo diz menjal nebi smela biti večja poraba.. za zvok se splača, verjemi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Julij 23, 2009 Deli Objavljeno Julij 23, 2009 če nebo diz menjal nebi smela biti večja poraba.. za zvok se splača, verjemi no, če poraba res ni kaj večja potem bi menjal..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se