avro Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 hvala vsem, načrt je sestavljen :D slike obljubim da bom nekatere tut objavil, da boste vidl siromaka. V nedeljo prčakujte poročilo pa slike :D hval še enkrat vsem haloo..kam zdaj??? komaj smo ideje dobil. recimo: Za jajca mu cigle prvešte, pa ruknte cigu z balkona dol. noooo pa naj bo špaga dost dolga noooo. Pa ne pozabt faco slikat, ko bo letel dol.. :blink: :wacko: :whistle:
Hanzi Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Skratka čim bolj naj trpi, po možnosti tako, da se bo še na poroki videlo kaj ste mu naredil... :headbang: (kak gips ali pakj podobnega...)
pjero Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 revež je že s tem dovolj nafuku,da se poroči...
avro Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 revež je že s tem dovolj nafuku,da se poroči... revež je (na)fu..., zdej se mora pa poročit :whistle:
soncy Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 revež je že s tem dovolj nafuku,da se poroči... revež si ti, ki o poroki tko razmišljaš. :evilgrin: saj se vsak sam odloči in res nevem zakaj bi bil nekdo revež, če se odloči za poroko :wacko:
ČIKO24 Objavljeno Junij 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 danes ob 17.00 začnemo, revež misli da bo šel v ljubljano delat, v resnici pa ga čaka križev pot :D
XTR Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) danes ob 17.00 začnemo, revež misli da bo šel v ljubljano delat, v resnici pa ga čaka križev pot :D S tem vam bo še pobegnu. :D Za vzorec, ............. .............no malo manjši je lahko :D Če je pa prelahek ga pa v vodo namočte, da se napoji :D Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil XTR
ČIKO24 Objavljeno Junij 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 nebo pobegnil ker bo okoli noge imel 20kilogramsko betonsko kuglo prhaklano s klučavnico. :D
vapotek Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) preden kakšno pizdarijo naredite, poglejte kako na to vse skupaj gledajo bodoče neveste.....http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=893557 2 pički mu pripeljejo, pa nobene ne pofuka? Kaki ded te je??? Aja, ženi se, pa ne sme.......trotl....... Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil vapotek
avro Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 hmm... vse tiho :hmm: me že mal skrbi, da niso tipa res na urgenco poslal. :hmm: :whistle:
ČIKO24 Objavljeno Junij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 jst sm doma zdaj, :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: fak ka mi v glavi dela, slike prlimam ko pridem mal k seb. Fant pa je uspešno opravil fantovščino.
ČIKO24 Objavljeno Junij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 punci na sliki pa sporoččam da je najlepša. Če jo ker pozna naj se mi javi.
Stroj Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 ti še res nisi vido očitno najlepših bab :lol1:
ČIKO24 Objavljeno Junij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 ja pa joj no, reče se tak, jao!
pirrulz Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 ja pa joj no, reče se tak, jao! Potem pa napiši pošteno, da bi jo rad nategnil, ne pa leporečiti.
LongLegs Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Želim biti gentelman :wub: gospod z genitalijami? :evilgrin:
Lowrenc Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Lepota ni to, kar vidite-lepota je v nas samih! O:-) S rem se tolažimo grdi...
Pervy Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 nnoo... preden kakšno pizdarijo naredite, poglejte kako na to vse skupaj gledajo bodoče neveste.....http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=893557 hvala za ta link, z mojo sva brala komentarje in se nasmejala kot že dolgo ne. sploh tisti predlogi o skupni fantovščini ko nevesta zapleše ženinu namesto striptizete so bili pika na i :lol1: seveda sva še enkrat potrdila itak znano, da more imet vsak svojo fantovščino oz. dekliščino in da so striptizete in striperji dovoljeni :blush:
vapotek Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 more imet vsak svojo fantovščino oz. dekliščino in da so striptizete in striperji dovoljeni :blush: Pa kaj je to res potrebno???!!! :? Če že, bi pa svoji "fürimmerundewig" striptiz res lahko kar sam odplesal... :evilgrin: :whistle:
JEJŽ Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Pa kaj je to res potrebno???!!! :? Če že, bi pa svoji "fürimmerundewig" striptiz res lahko kar sam odplesal... :evilgrin: :whistle: Stari, boš na moji fantovščini ti odplesal? :naughty:
vapotek Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Stari, boš na moji fantovščini ti odplesal? :naughty: Jaz na tvojo fantovščino ne pridem, ker ne upoštevaš mojega nasveta in hočeš namesto sacher nabavit doboš torto! :(
GRUNF Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 (popravljeno) Stari, boš na moji fantovščini ti odplesal? :naughty: Yeah Vapo na štangi s picimalkami v riti......................ima da crknem od smeha...............kak bi se zvijo gor pa dol...... :OK: :lol1: Popravljeno Junij 12, 2008. Popravil GRUNF
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se