ČIKO24 Objavljeno Avgust 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 bogi tvoj mož oz. žena , če si tko zadrta in neodprtega tipa živ hudič
Nagaya Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 bogi tvoj mož oz. žena , če si tko zadrta in neodprtega tipa živ hudič lepi dečko je govoril. lepi dečko ve. howg!
XDR Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 za 100 € vam zorganiiram tako fantovščino, da je ne bo nihče od vas pozabil. jih mam že kar nekaj za sabo.. tudi svojo in zadevo gradim na lastnih izkušnjah in želji po maščevanju. hehe :naughty:
vapotek Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 4. tisti, ki se poročijo z babo zarad prepirov in tečnarjenja so beri in piši - pizde Zakaj pa pizde? Prej mazohisti... No, ampak kakorkoli gledamo, je čisto vseeno. Naj se poroča komur paše, a ne? Samo ne mi potem jokat!!!
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 za 100 € vam zorganiiram tako fantovščino, da je ne bo nihče od vas pozabil. jih mam že kar nekaj za sabo.. tudi svojo in zadevo gradim na lastnih izkušnjah in želji po maščevanju. hehe :naughty: tolk daš ti v đep za organizacijo ali za tolk spelješ celo zadewo :blink: si mogoče pozabil eno nulo
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 sem se odločila. :grim bom rajš fantovščino imela k dekliščino. :lol: manj komplikacij, pa več zabave :lol:
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 bom rajš fantovščino imela k dekliščino. :lol: manj komplikacij, pa več zabave :lol: Ampak previdna bodi koga vabiš! Umazane podrobnosti se znajo prehitro razvedet...
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Ampak previdna bodi koga vabiš! Umazane podrobnosti se znajo prehitro razvedet... ti si se že itak javu :lol:
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 ti si se že itak javu :lol: Ja, ampak za dekliščino! Kaj te naj med samimi dedi delam?
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Ja, ampak za dekliščino! Kaj te naj med samimi dedi delam? :lol: kuharske recepte izmenjuješ? :hmm: debata o hujšanju? :hmm: modni trendi? :hmm: mamo pa ja lahko prav tako uspešno zabavo kot je dekliščina :whistle:
riderrgirl Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 :lol: kuharske recepte izmenjuješ? :hmm: debata o hujšanju? :hmm: modni trendi? :hmm: mamo pa ja lahko prav tako uspešno zabavo kot je dekliščina :whistle: ampak soncy...pa saj veš ,da smo lahko me še hujše od dedcev.... :evilgrin: ..sploh ,če so prave skupaj.... zanjo bit nakateri čist šokirani..... :evilgrin:
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 ampak soncy...pa saj veš ,da smo lahko me še hujše od dedcev.... :evilgrin: ..sploh ,če so prave skupaj....zanjo bit nakateri čist šokirani..... :evilgrin: govorim iz dolgoletnih izkušenj, tud kaka dekliščina je bla vmes, drgač pa babji kao žuri. :wacko: tud hektoliter kave ti ne pomaga, da zdržiš tistih par urc brez zehanja. :evilgrin:
riderrgirl Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Dej dej.... :evilgrin: pol pa prit na štajersko ne boš nič zehala... :evilgrin:
xr800 Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 (popravljeno) In kaj delate teko pohujšljivo-zanimivega na dekliščinah?? :evilgrin: :naughty: (šimfanje nea šteje) Popravljeno Avgust 8, 2008. Popravil xr800
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 In kaj delate teko pohujšljivo-zanimivega na dekliščinah?? :evilgrin: :naughty: (šimfanje nea šteje) Fafajo kelnarom :D
xr800 Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Fafajo kelnarom :D Lepi šport, predvsem pa zdrav :naughty: :rolleyes: :D
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Fafajo kelnarom :D Pizda, sem vedel, da sem falil poklic!!! :angry:
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Pizda, sem vedel, da sem falil poklic!!! :angry: sej boš lahko pr men na črno kelnaru. :lol:
riderrgirl Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 In kaj delate teko pohujšljivo-zanimivega na dekliščinah?? :evilgrin: :naughty: (šimfanje nea šteje) kokice jemo pa tv gledamo.... :evilgrin:
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 sej boš lahko pr men na črno kelnaru. :lol: Pa ne na fantovščini, baba čohjena!!!! :angry:
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Pa ne na fantovščini, baba čohjena!!!! :angry: :lol: ok, sej bomo imel še striptis :naughty:
Sharona05 Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 bogi tvoj mož oz. žena , če si tko zadrta in neodprtega tipa živ hudič hehe, ja sem zelo zadrt človek ker ne bi rada kdaj kasneje vidla fotk, na katerih se stiptizeta vlači po mojemu možu ja :rolleyes: mogoče pa še nisi imel resne punce, da bi to razumel :unsure: sej še maš čas..
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 hehe, ja sem zelo zadrt človek ker ne bi rada kdaj kasneje vidla fotk, na katerih se stiptizeta vlači po mojemu možu ja :rolleyes: mogoče pa še nisi imel resne punce, da bi to razumel :unsure: sej še maš čas.. če nekomu ne zaupaš kaj počne, brez da ga nadzoruješ, niti nevem zakaj bi se z njim poročil? :hmm:
Sharona05 Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 če nekomu ne zaupaš kaj počne, brez da ga nadzoruješ, niti nevem zakaj bi se z njim poročil? :hmm: soncy, zato ker je lahko človek na svoji fantovščini tako pijan, da sploh ne ve kaj dela, lahko da spi na stolu, pa na sliki ne bo nič kaj lepo zgledalo. se pa strinjam ja.... zaupanje.
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 soncy, zato ker je lahko človek na svoji fantovščini tako pijan, da sploh ne ve kaj dela, lahko da spi na stolu, pa na sliki ne bo nič kaj lepo zgledalo. se pa strinjam ja.... zaupanje. in v čem je pol problem striptiza, če mu zaupaš? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se