Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ne razumem kaj imajo nekatere ženske proti striptizu, ja kaj pa je to tko' groznega....

kaj na motozborih v tla gledaste....

meni je ta debata bolana in mi diši malček po kompleksih, normalna punca ki svojemu fantu-možu zaupa ne bo "težila" zaradi takšnih malenkosti, bolj pomembno je kot je meni moja, da nam vsem pobere ključe od motorjev in avtov da ne bi koga pod alkoholom kaj zamikalo...

Objavljeno

ne razumem kaj imajo nekatere ženske proti striptizu, ja kaj pa je to tko' groznega....

meni je ta debata bolana in mi diši malček po kompleksih, normalna punca ki svojemu fantu-možu zaupa ne bo "težila" zaradi takšnih malenkosti, bolj pomembno je kot je meni moja, da nam vsem pobere ključe od motorjev in avtov da ne bi koga pod alkoholom kaj zamikalo...

Objavljeno (popravljeno)

to se pa čist strinjam... :worship: z zadnjim odstavkom...glede ostalega pa tkole...če sta tolk daleč,da se bosta poročila je lohk tam 5 striptizet pa mu ne bojo pršle do živega...če je pravi... :winkiss:

mimogrede...obstajajo tut striptizerji....ki ponavadi ne hodjo na fantovšne ne????

Popravljeno . Popravil riderrgirl
Objavljeno
bolj pomembno je kot je meni moja, da nam vsem pobere ključe od motorjev in avtov da ne bi koga pod alkoholom kaj zamikalo...

Ključe od avta da mi vzame, pa kaj si nor!!! Dobro, če je poletje še pogojno gre, ampak pozimi mi pa res ni zunaj fu*at...

Objavljeno
je lohk tam 5 striptizet pa mu ne bojo pršle do živega...če je pravi

Ja! :P

Objavljeno
Ključe od avta da mi vzame, pa kaj si nor!!! Dobro, če je poletje še pogojno gre, ampak pozimi mi pa res ni zunaj fu*at...

e vapo vapo...... :D :D ...

Objavljeno
e vapo vapo...... :D :D ...

No, kaj se pač menimo... :blush:

Objavljeno

nis še v snegu probal? :kva1: veš kako je mehko. :naughty:

Objavljeno
nis še v snegu probal? :kva1: veš kako je mehko. :naughty:

ne sam mehko...sneg more skopnet 2 metra okol tebe... :naughty: :naughty:

Objavljeno
sneg more skopnet 2 metra okol tebe...

Saj je!!! Ampak še do danes se mi nihče ni zahvalil, da ste se lahko celo zimo z motorji naganjali...hvaležnost pa taka. :(

Objavljeno
Saj je!!! Ampak še do danes se mi nihče ni zahvalil, da ste se lahko celo zimo z motorji naganjali...hvaležnost pa taka. :(

hvala vapo... :worship: si pa vzdržljiv dečko ni kej... :yea1:

Objavljeno
hvala vapo... :worship: si pa vzdržljiv dečko ni kej... :yea1:

A ne da? :D

Objavljeno
A ne da? :D

v tebe pa človek ne more podvomt... :D

Objavljeno
če nekomu ne zaupaš kaj počne, brez da ga nadzoruješ, niti nevem zakaj bi se z njim poročil? :hmm:

Trust is good, control is better.

:-)

Objavljeno (popravljeno)

Nadzor krepi zaupanje :evilgrin:

Popravljeno . Popravil JEJŽ
Objavljeno

in noben ne deluje tako kot si človek zamisli v štartu....

Objavljeno
kokice jemo pa tv gledamo.... :evilgrin:

Adrenalinsko :naughty: :worship: :evilgrin:

Objavljeno
to se pa čist strinjam... :worship: z zadnjim odstavkom...glede ostalega pa tkole...če sta tolk daleč,da se bosta poročila je lohk tam 5 striptizet pa mu ne bojo pršle do živega...če je pravi... :winkiss:

mimogrede...obstajajo tut striptizerji....ki ponavadi ne hodjo na fantovšne ne????

pametna punca :OK:

Objavljeno

ne gre se zato, da ne bi zaupala njemu, ampak vsem ostalim. napisala sem, da če je človek smrtno pijan, pa se ena vlači po njem, potem lahko slike zgledajo hujše, kot je v resnici. in mene bi pogled na to zmotil.

nimam nič proti svobodnjaškim nazorom (mogoče pa to nekaterih res ne bi zmotilo, vsak ima svoje poglede na varanje recimo), ampak jaz jih sprejemam, imam pač drugačne. če se lahko nekdo pred poroko sprosti samo s striptizeto, ok. ampak da nekoga, ki se s tem ne strinja, označite za zakompleksanega, pa je malo huda.

Objavljeno
Adrenalinsko :naughty: :worship: :evilgrin:

a ne da?? :naughty: :naughty:

Objavljeno
ne gre se zato, da ne bi zaupala njemu, ampak vsem ostalim. napisala sem, da če je človek smrtno pijan, pa se ena vlači po njem, potem lahko slike zgledajo hujše, kot je v resnici. in mene bi pogled na to zmotil.

nimam nič proti svobodnjaškim nazorom (mogoče pa to nekaterih res ne bi zmotilo, vsak ima svoje poglede na varanje recimo), ampak jaz jih sprejemam, imam pač drugačne. če se lahko nekdo pred poroko sprosti samo s striptizeto, ok. ampak da nekoga, ki se s tem ne strinja, označite za zakompleksanega, pa je malo huda.

Če maš nekoga rad, je normalno, da ti ni vseeno, kar vidiš na slikah. Dost je takih, ki se poročijo samo zaradi $$$, potem pa se go.. okoli k zajci. Tvoje videnje je čisto normalno in zarad tega nisi zakompleksana. Sam z nadzorom ne boš rešila ničesar. Raje zamenjaj za nekoga, ki ga ne bo treba nadzorovati!! Je pa res, da z leti in izkušnjami prideš do tega, da lahko verjameš samo sebi, kajti le malo jih najde sorodno dušo. Življenje je lepo in prehitro mine, zato ga živi.

Objavljeno

zaupaš njemu pa ne ostalim? :hmm: nevem, če lahko odraslo osebo prsiliš v dejanja, ki jih ne želi. :wacko:

nikol ne morš bit tko pijan, da ne veš kaj se dogaja okol tebe...to je samo izgovor za dejanja, ki bi se jih drugače mogoče sramoval...in kot sama praviš - smrtno pijan -takrat pa zihr ni bojazni, da bi kaj počel k tko ne morš nč. :lol:

dokler je dokumentirano na sliki, si lahko zihr da se ni dogajalo nč nenavadnega...ker ko se bo, se ne bo slikalo teb v vednost. :lol:

zato pa je potrebno samo zaupanje, ko tega ni, ni vredno vztrajat v vezi.

Objavljeno
zato pa je potrebno samo zaupanje, ko tega ni, ni vredno vztrajat v vezi.

Se podpišem. Če ni zaupanja, pol je vse skupaj brez veze!!!

Objavljeno

Sam v razmislek.............

Ker mrtvo pijan dec.........ga je uspel postavit pokonci???????.......Razen Vapota............on obvlada tut mrtu :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

tkole zgledala bikerska moja fan.... fejst zmatran bil uh fejst

post-3172-1218402943.jpg

post-3172-1218402950_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!