bernardek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 ne razumem kaj imajo nekatere ženske proti striptizu, ja kaj pa je to tko' groznega.... kaj na motozborih v tla gledaste.... meni je ta debata bolana in mi diši malček po kompleksih, normalna punca ki svojemu fantu-možu zaupa ne bo "težila" zaradi takšnih malenkosti, bolj pomembno je kot je meni moja, da nam vsem pobere ključe od motorjev in avtov da ne bi koga pod alkoholom kaj zamikalo...
bernardek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 ne razumem kaj imajo nekatere ženske proti striptizu, ja kaj pa je to tko' groznega.... kaj na motozborih v tla gledaste.... meni je ta debata bolana in mi diši malček po kompleksih, normalna punca ki svojemu fantu-možu zaupa ne bo "težila" zaradi takšnih malenkosti, bolj pomembno je kot je meni moja, da nam vsem pobere ključe od motorjev in avtov da ne bi koga pod alkoholom kaj zamikalo...
riderrgirl Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 (popravljeno) ne razumem kaj imajo nekatere ženske proti striptizu, ja kaj pa je to tko' groznega....kaj na motozborih v tla gledaste.... meni je ta debata bolana in mi diši malček po kompleksih, normalna punca ki svojemu fantu-možu zaupa ne bo "težila" zaradi takšnih malenkosti, bolj pomembno je kot je meni moja, da nam vsem pobere ključe od motorjev in avtov da ne bi koga pod alkoholom kaj zamikalo... to se pa čist strinjam... :worship: z zadnjim odstavkom...glede ostalega pa tkole...če sta tolk daleč,da se bosta poročila je lohk tam 5 striptizet pa mu ne bojo pršle do živega...če je pravi... :winkiss: mimogrede...obstajajo tut striptizerji....ki ponavadi ne hodjo na fantovšne ne???? Popravljeno Avgust 8, 2008. Popravil riderrgirl
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 bolj pomembno je kot je meni moja, da nam vsem pobere ključe od motorjev in avtov da ne bi koga pod alkoholom kaj zamikalo... Ključe od avta da mi vzame, pa kaj si nor!!! Dobro, če je poletje še pogojno gre, ampak pozimi mi pa res ni zunaj fu*at...
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 je lohk tam 5 striptizet pa mu ne bojo pršle do živega...če je pravi Ja! :P
riderrgirl Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Ključe od avta da mi vzame, pa kaj si nor!!! Dobro, če je poletje še pogojno gre, ampak pozimi mi pa res ni zunaj fu*at... e vapo vapo...... :D :D ...
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 e vapo vapo...... :D :D ... No, kaj se pač menimo... :blush:
soncy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Ključe od avta da mi vzame, pa kaj si nor!!! Dobro, če je poletje še pogojno gre, ampak pozimi mi pa res ni zunaj fu*at... nis še v snegu probal? :kva1: veš kako je mehko. :naughty:
riderrgirl Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 nis še v snegu probal? :kva1: veš kako je mehko. :naughty: ne sam mehko...sneg more skopnet 2 metra okol tebe... :naughty: :naughty:
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 sneg more skopnet 2 metra okol tebe... Saj je!!! Ampak še do danes se mi nihče ni zahvalil, da ste se lahko celo zimo z motorji naganjali...hvaležnost pa taka. :(
riderrgirl Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Saj je!!! Ampak še do danes se mi nihče ni zahvalil, da ste se lahko celo zimo z motorji naganjali...hvaležnost pa taka. :( hvala vapo... :worship: si pa vzdržljiv dečko ni kej... :yea1:
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 hvala vapo... :worship: si pa vzdržljiv dečko ni kej... :yea1: A ne da? :D
riderrgirl Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 A ne da? :D v tebe pa človek ne more podvomt... :D
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 če nekomu ne zaupaš kaj počne, brez da ga nadzoruješ, niti nevem zakaj bi se z njim poročil? :hmm: Trust is good, control is better. :-)
JEJŽ Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 (popravljeno) Trust is good, control is better. :-) Nadzor krepi zaupanje :evilgrin: Popravljeno Avgust 9, 2008. Popravil JEJŽ
Nagaya Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Trust is good, control is better. :-) in noben ne deluje tako kot si človek zamisli v štartu....
xr800 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 kokice jemo pa tv gledamo.... :evilgrin: Adrenalinsko :naughty: :worship: :evilgrin:
bernardek Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 to se pa čist strinjam... :worship: z zadnjim odstavkom...glede ostalega pa tkole...če sta tolk daleč,da se bosta poročila je lohk tam 5 striptizet pa mu ne bojo pršle do živega...če je pravi... :winkiss: mimogrede...obstajajo tut striptizerji....ki ponavadi ne hodjo na fantovšne ne???? pametna punca :OK:
Sharona05 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 ne gre se zato, da ne bi zaupala njemu, ampak vsem ostalim. napisala sem, da če je človek smrtno pijan, pa se ena vlači po njem, potem lahko slike zgledajo hujše, kot je v resnici. in mene bi pogled na to zmotil. nimam nič proti svobodnjaškim nazorom (mogoče pa to nekaterih res ne bi zmotilo, vsak ima svoje poglede na varanje recimo), ampak jaz jih sprejemam, imam pač drugačne. če se lahko nekdo pred poroko sprosti samo s striptizeto, ok. ampak da nekoga, ki se s tem ne strinja, označite za zakompleksanega, pa je malo huda.
riderrgirl Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Adrenalinsko :naughty: :worship: :evilgrin: a ne da?? :naughty: :naughty:
bikez Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 ne gre se zato, da ne bi zaupala njemu, ampak vsem ostalim. napisala sem, da če je človek smrtno pijan, pa se ena vlači po njem, potem lahko slike zgledajo hujše, kot je v resnici. in mene bi pogled na to zmotil. nimam nič proti svobodnjaškim nazorom (mogoče pa to nekaterih res ne bi zmotilo, vsak ima svoje poglede na varanje recimo), ampak jaz jih sprejemam, imam pač drugačne. če se lahko nekdo pred poroko sprosti samo s striptizeto, ok. ampak da nekoga, ki se s tem ne strinja, označite za zakompleksanega, pa je malo huda. Če maš nekoga rad, je normalno, da ti ni vseeno, kar vidiš na slikah. Dost je takih, ki se poročijo samo zaradi $$$, potem pa se go.. okoli k zajci. Tvoje videnje je čisto normalno in zarad tega nisi zakompleksana. Sam z nadzorom ne boš rešila ničesar. Raje zamenjaj za nekoga, ki ga ne bo treba nadzorovati!! Je pa res, da z leti in izkušnjami prideš do tega, da lahko verjameš samo sebi, kajti le malo jih najde sorodno dušo. Življenje je lepo in prehitro mine, zato ga živi.
soncy Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 ne gre se zato, da ne bi zaupala njemu, ampak vsem ostalim. napisala sem, da če je človek smrtno pijan, pa se ena vlači po njem, potem lahko slike zgledajo hujše, kot je v resnici. in mene bi pogled na to zmotil. nimam nič proti svobodnjaškim nazorom (mogoče pa to nekaterih res ne bi zmotilo, vsak ima svoje poglede na varanje recimo), ampak jaz jih sprejemam, imam pač drugačne. če se lahko nekdo pred poroko sprosti samo s striptizeto, ok. ampak da nekoga, ki se s tem ne strinja, označite za zakompleksanega, pa je malo huda. zaupaš njemu pa ne ostalim? :hmm: nevem, če lahko odraslo osebo prsiliš v dejanja, ki jih ne želi. :wacko: nikol ne morš bit tko pijan, da ne veš kaj se dogaja okol tebe...to je samo izgovor za dejanja, ki bi se jih drugače mogoče sramoval...in kot sama praviš - smrtno pijan -takrat pa zihr ni bojazni, da bi kaj počel k tko ne morš nč. :lol: dokler je dokumentirano na sliki, si lahko zihr da se ni dogajalo nč nenavadnega...ker ko se bo, se ne bo slikalo teb v vednost. :lol: zato pa je potrebno samo zaupanje, ko tega ni, ni vredno vztrajat v vezi.
bikez Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 zato pa je potrebno samo zaupanje, ko tega ni, ni vredno vztrajat v vezi. Se podpišem. Če ni zaupanja, pol je vse skupaj brez veze!!!
klimbra Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Sam v razmislek............. Ker mrtvo pijan dec.........ga je uspel postavit pokonci???????.......Razen Vapota............on obvlada tut mrtu :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
scor2000 Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 tkole zgledala bikerska moja fan.... fejst zmatran bil uh fejst
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se