Skoči na vsebino

Platišča (barvanje, popravila, napere..)

Priporočene objave

Objavljeno
Ja in? To pomeni, da je nemogoče da jih šlampasto nalimaš in da se med limanjem ne zvijajo, izmikajo?

To sem videl dobro narejeno samo 1x, pa še to ne v živo, nek anglež na zrx forumu si je naredil napravo, ki je izgledala in funkcionirala kot navadno šestilo, z njo pa narisal, ne nalepil te bedne črte na bicikle...seveda ob poprejšnji demontaži le-teh...

No ja, vsakemu svoje, osebno imam raje motor kot reklamno pano...

Rezultat ki nastane na tak nacin, kot ga bom uporabil jaz. Brez raznih napravic...

Ce pa komu ni vsec, pa naj ne gleda... :whistle:

post-5704-1194351036_thumb.jpg

post-5704-1194351049_thumb.jpg

Objavljeno
Rezultat ki nastane na tak nacin, kot ga bom uporabil jaz. Brez raznih napravic...

Ce pa komu ni vsec, pa naj ne gleda... :whistle:

Kičasto do amena... tole bi pasalo kvečjemu na kakšnega Bobberja, kar pa mislim da si ti nisi tega naredil iz svoje honde, mar ne???

Objavljeno
Kičasto do amena... tole bi pasalo kvečjemu na kakšnega Bobberja, kar pa mislim da si ti nisi tega naredil iz svoje honde, mar ne???

Pa še postrani je nalimano :) Poglej si rdečo feltno od bližje :P

Objavljeno

Kicasto..... hmmmmmmm........ stvar okusa...... :rolleyes:

Objavljeno

No, ce pa ti nalepis boljse, ti placam! :worship:

Objavljeno
Kicasto..... hmmmmmmm........ stvar okusa...... :rolleyes:

Stvar okusa? Hmm, no ce bolje pogledam, je pa res prav lepa feltna in izrazito dopolnjuje tisti mavricni nabor fasciklov v ozadju.

CUTE, samo se Barbika in Ken manjkata :P

Objavljeno
Stvar okusa? Hmm, no ce bolje pogledam, je pa res prav lepa feltna in izrazito dopolnjuje tisti mavricni nabor fasciklov v ozadju.

CUTE, samo se Barbika in Ken manjkata :P

Ja saj te popolnoma razumem.... Za Ken-a in Barbiko si pa res ze malce prestar.... :lol1:

Objavljeno
No, ce pa ti nalepis boljse, ti placam! :worship:

He, nimaš toliko cvenka, da bi me pripravil tole ciganarijo lepit ;)

Objavljeno

Tukaj pa ni postrani. Mogoče se ti tko zdi, ker pada svetloba. "Izdelke" od teh mojstrov, ki to limajo sem videl v živo in moram reči, da je to narejeno zelo pedantno in natančno. Razlike proti originalu skoraj ni, razen ta, da je original črta barvana na felgo.

Objavljeno

Tako, lepljenje zakljucil vceraj! Uporabil sem kombinacijo bele in rdece odsevne folije. Sam sem zelo zadovoljen z rezultatom! Evo se slikce kot sem obljubil! :rolleyes:

post-5704-1194588235_thumb.jpg

post-5704-1194588269_thumb.jpg

post-5704-1194588311_thumb.jpg

post-5704-1194588348_thumb.jpg

Objavljeno

He, he.....sedaj se pa pripravi na špukanje.... :whistle:

Objavljeno
He, he.....sedaj se pa pripravi na špukanje.... :whistle:

Ha, ha, ha, ja saj vem kaj vse bo..... Najbolje da sploh ne odgovarjam, ker tako nebo imelo smisla! Pa tudi kdo vse bo najbolj pospukal imam v mislih! :whistle: Sicer pa, meni je vsec, tudi lepo mi je uspelo, tako da jaz sem zadovoljen! :grrr

Objavljeno (popravljeno)

Lepo narejeno :OK:

Edino napis se bi lahko nahajalan na vsaki felgi na enakem mestu (recimo pri ventilčku) :D

nekimoramrečtpress

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno
Lepo narejeno :OK:

Edino napis se bi lahko nahajalan na vsaki felgi na enakem mestu (recimo pri ventilčku) :D

nekimoramrečtpress

O, hvala! :worship: Glede napisa ti dam popolnoma prav, moja napaka, ki sem se jo spomnil, ko sem imel zadnjo felno ze polepljeno... Potem pa res nisem hotel vec dol trgat in delat na novo!

Objavljeno (popravljeno)
Tako, lepljenje zakljucil vceraj! Uporabil sem kombinacijo bele in rdece odsevne folije. Sam sem zelo zadovoljen z rezultatom! Evo se slikce kot sem obljubil! :rolleyes:

Povej, gdaj lahko pripelam motor, še boš na mojega nalepo :blush:

Svetovno si zrihtal :OK: :worship:

PS: za pljuvanje pa mislim da nima nihče utemeljenega razloga, razen za prazno nabijanje :whistle:

Lp, Gregor

Popravljeno . Popravil gregor46
Objavljeno
Povej, gdaj lahko pripelam motor, še boš na mojega nalepo :blush:

Svetovno si zrihtal :OK: :worship:

PS: za pljuvanje pa mislim da nima nihče utemeljenega razloga, razen za prazno nabijanje :whistle:

Lp, Gregor

Hvala!

Za lepljenje pa se kar sam potrudi, verjemi da ce imas pravi pristop, funkcionira! Meni je ratalo sprve! :naughty:

Objavljeno

Dobre gume :closedeyes:

Lepo narjeno BTW

Objavljeno
Dobre gume :closedeyes:

Lepo narjeno BTW

O hvala! :worship:

Objavljeno

Tud jst se pridružujem mnenjem pred mano!!! ODLIČNO OPRAVLJENO oz.res narejeno s pravim pristopom. :worship:

Objavljeno
Tud jst se pridružujem mnenjem pred mano!!! ODLIČNO OPRAVLJENO oz.res narejeno s pravim pristopom. :worship:

Hvala! :worship:

Objavljeno

Nekje sem prebral da te nelepke oziroma da to stvar delajo pri Nitru v Slo. Bistrci.

Objavljeno
Nekje sem prebral da te nelepke oziroma da to stvar delajo pri Nitru v Slo. Bistrci.

Nitro prodaja to "stvar", pa v Ilirksi Bistrici, to si ene 300km sfalil. :D

Objavljeno (popravljeno)
Nitro prodaja to "stvar", pa v Ilirksi Bistrici, to si ene 300km sfalil. :D

Se opravičujem, sam vem kira firma bi to nej prodajala.

Popravljeno . Popravil dtofant5

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!