Demon Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Ja in? To pomeni, da je nemogoče da jih šlampasto nalimaš in da se med limanjem ne zvijajo, izmikajo? To sem videl dobro narejeno samo 1x, pa še to ne v živo, nek anglež na zrx forumu si je naredil napravo, ki je izgledala in funkcionirala kot navadno šestilo, z njo pa narisal, ne nalepil te bedne črte na bicikle...seveda ob poprejšnji demontaži le-teh... No ja, vsakemu svoje, osebno imam raje motor kot reklamno pano... Rezultat ki nastane na tak nacin, kot ga bom uporabil jaz. Brez raznih napravic... Ce pa komu ni vsec, pa naj ne gleda... :whistle:
Fire Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Rezultat ki nastane na tak nacin, kot ga bom uporabil jaz. Brez raznih napravic... Ce pa komu ni vsec, pa naj ne gleda... :whistle: Kičasto do amena... tole bi pasalo kvečjemu na kakšnega Bobberja, kar pa mislim da si ti nisi tega naredil iz svoje honde, mar ne???
MarduK Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Kičasto do amena... tole bi pasalo kvečjemu na kakšnega Bobberja, kar pa mislim da si ti nisi tega naredil iz svoje honde, mar ne??? Pa še postrani je nalimano :) Poglej si rdečo feltno od bližje :P
Demon Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Kičasto do amena... tole bi pasalo kvečjemu na kakšnega Bobberja, kar pa mislim da si ti nisi tega naredil iz svoje honde, mar ne??? Kicasto..... hmmmmmmm........ stvar okusa...... :rolleyes:
Demon Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Pa še postrani je nalimano :) Poglej si rdečo feltno od bližje :P No, ce pa ti nalepis boljse, ti placam! :worship:
Fire Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Kicasto..... hmmmmmmm........ stvar okusa...... :rolleyes: Stvar okusa? Hmm, no ce bolje pogledam, je pa res prav lepa feltna in izrazito dopolnjuje tisti mavricni nabor fasciklov v ozadju. CUTE, samo se Barbika in Ken manjkata :P
Demon Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Stvar okusa? Hmm, no ce bolje pogledam, je pa res prav lepa feltna in izrazito dopolnjuje tisti mavricni nabor fasciklov v ozadju.CUTE, samo se Barbika in Ken manjkata :P Ja saj te popolnoma razumem.... Za Ken-a in Barbiko si pa res ze malce prestar.... :lol1:
MarduK Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 No, ce pa ti nalepis boljse, ti placam! :worship: He, nimaš toliko cvenka, da bi me pripravil tole ciganarijo lepit ;)
Frips Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Pa še postrani je nalimano :) Poglej si rdečo feltno od bližje :P Tukaj pa ni postrani. Mogoče se ti tko zdi, ker pada svetloba. "Izdelke" od teh mojstrov, ki to limajo sem videl v živo in moram reči, da je to narejeno zelo pedantno in natančno. Razlike proti originalu skoraj ni, razen ta, da je original črta barvana na felgo.
Demon Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Tako, lepljenje zakljucil vceraj! Uporabil sem kombinacijo bele in rdece odsevne folije. Sam sem zelo zadovoljen z rezultatom! Evo se slikce kot sem obljubil! :rolleyes: bajkr88 1
xr800 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 He, he.....sedaj se pa pripravi na špukanje.... :whistle:
Demon Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 He, he.....sedaj se pa pripravi na špukanje.... :whistle: Ha, ha, ha, ja saj vem kaj vse bo..... Najbolje da sploh ne odgovarjam, ker tako nebo imelo smisla! Pa tudi kdo vse bo najbolj pospukal imam v mislih! :whistle: Sicer pa, meni je vsec, tudi lepo mi je uspelo, tako da jaz sem zadovoljen! :grrr
Frips Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) Lepo narejeno :OK: Edino napis se bi lahko nahajalan na vsaki felgi na enakem mestu (recimo pri ventilčku) :D nekimoramrečtpress Popravljeno November 9, 2007. Popravil Frips
Demon Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Lepo narejeno :OK: Edino napis se bi lahko nahajalan na vsaki felgi na enakem mestu (recimo pri ventilčku) :D nekimoramrečtpress O, hvala! :worship: Glede napisa ti dam popolnoma prav, moja napaka, ki sem se jo spomnil, ko sem imel zadnjo felno ze polepljeno... Potem pa res nisem hotel vec dol trgat in delat na novo!
gregor46 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) Tako, lepljenje zakljucil vceraj! Uporabil sem kombinacijo bele in rdece odsevne folije. Sam sem zelo zadovoljen z rezultatom! Evo se slikce kot sem obljubil! :rolleyes: Povej, gdaj lahko pripelam motor, še boš na mojega nalepo :blush: Svetovno si zrihtal :OK: :worship: PS: za pljuvanje pa mislim da nima nihče utemeljenega razloga, razen za prazno nabijanje :whistle: Lp, Gregor Popravljeno November 9, 2007. Popravil gregor46
Demon Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Povej, gdaj lahko pripelam motor, še boš na mojega nalepo :blush: Svetovno si zrihtal :OK: :worship: PS: za pljuvanje pa mislim da nima nihče utemeljenega razloga, razen za prazno nabijanje :whistle: Lp, Gregor Hvala! Za lepljenje pa se kar sam potrudi, verjemi da ce imas pravi pristop, funkcionira! Meni je ratalo sprve! :naughty:
Stric Burek Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Dobre gume :closedeyes: Lepo narjeno BTW
Demon Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Dobre gume :closedeyes: Lepo narjeno BTW O hvala! :worship:
matgo Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Tud jst se pridružujem mnenjem pred mano!!! ODLIČNO OPRAVLJENO oz.res narejeno s pravim pristopom. :worship:
Demon Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Tud jst se pridružujem mnenjem pred mano!!! ODLIČNO OPRAVLJENO oz.res narejeno s pravim pristopom. :worship: Hvala! :worship:
FazerMan Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Nekje sem prebral da te nelepke oziroma da to stvar delajo pri Nitru v Slo. Bistrci.
Stric Burek Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 Nekje sem prebral da te nelepke oziroma da to stvar delajo pri Nitru v Slo. Bistrci. Nitro prodaja to "stvar", pa v Ilirksi Bistrici, to si ene 300km sfalil. :D
FazerMan Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 (popravljeno) Nitro prodaja to "stvar", pa v Ilirksi Bistrici, to si ene 300km sfalil. :D Se opravičujem, sam vem kira firma bi to nej prodajala. Popravljeno November 11, 2007. Popravil dtofant5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se