Skoči na vsebino

Platišča (barvanje, popravila, napere..)

Priporočene objave

Objavljeno
He, he.....sedaj se pa pripravi na špukanje.... :whistle:

Ha, ha,... Presenetljivo, nic ni bilo spukanja...! :whistle:

Objavljeno

Kič :whistle: :)

Objavljeno
Kič :whistle: :)

Bla, bla, bla.... :evilgrin: :naughty:

Objavljeno
O, hvala! :worship: Glede napisa ti dam popolnoma prav, moja napaka, ki sem se jo spomnil, ko sem imel zadnjo felno ze polepljeno... Potem pa res nisem hotel vec dol trgat in delat na novo!

Kje si pa napis dobil ?

Objavljeno
Kje si pa napis dobil ?

Napis sem si naredil tako kot črte. Honda napis najdeš original na internetu že v krivuljah, Hornet pa sem poskeniral in izdelal kompleten napis v Ilustratorju.

Objavljeno

Zakaj, če si se pa potrudil. Mogoče bi za tvoj izdelek rekel, da je obrtniško kar v redu sestavljen. Za to seveda čestitike.

A še vedno mi ni niti pod razno všeč in tudi zame ostaja kič. A vemo, da ima vsak pač svoj okus. Če ti ni nerodno na cesti, kaj ti hočem še pamet solit. :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)
Zakaj, če si se pa potrudil. Mogoče bi za tvoj izdelek rekel, da je obrtniško kar v redu sestavljen. Za to seveda čestitike.

A še vedno mi ni niti pod razno všeč in tudi zame ostaja kič. A vemo, da ima vsak pač svoj okus. Če ti ni nerodno na cesti, kaj ti hočem še pamet solit. :closedeyes:

Pa saj to ali je za koga kič, ali pa je komu všeč, o tem ni tekla debata in je dejansko stvar okusa! Meni je samo to pomembno to, da sem marsikomu dokazal, da se da izdelati lepo, kvalitetno, ne rabi pa biti vsem zaradi tega všeč! Za ene je kič, za druge pa je lepo, ker povdari felno! :whistle:

Popravljeno . Popravil Demon
Objavljeno (popravljeno)

... kič ali ne kič ...

... meni je lepo, pa tudi lepo si naredil, kapo dol (kot bi rekel Katanec) ... :worship: :worship: :worship:

Popravljeno . Popravil Gallus
Objavljeno
... kič ali ne kič ...

... meni je lepo, pa tudi lepo si naredil, kapo dol (kot bi rekel Katanec) ... :worship: :worship: :worship:

Saj to je poanta vsega, KAKO je narejeno! Ce pa komu ni vsec, mu pac ni... :whistle:

Objavljeno

Eh da ne odpiram nove teme bom tle vprašal. Iščem kakšnega prodajalca obročev pa ne najdm nobenga, sam originalne prodajajo povsod. Torej iščem sanremo ali pa excel. Ima to kdo pri nas? Ali pa drugje, kakorkoli že.

THX

Objavljeno

am gospod kuret iz kamnika ravna tudi platišča z naperami, sem bil pri njemu letos poleti in je rekel da ni problem, samo naj mu prinesem felgo brez gume in bo poravnal, felga je namreč rahlo udarjena (sprednja)

Objavljeno

Hvala, ampak iščem trgovca z novimi obroči. Gre za neko predelavo, nimam poškodovanega platišča...

Objavljeno
Žal mi je gospod povedal da ravnajo lita platišča ,feltne z špicami pa ne štelajo.

Lp Hvala

Pojdi h kateremukoli kolesnemu mehaniku. Ti so majstri in pol!

Če ne boš našel, me porufaj na PM.

LP

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni!

Lotevam se enega projekta izdelave motorja. Malo iščem skupaj zadeve pa delam tako grobo računico.

Hvaležen bi bil, če bi mi kdo lahko dal kak kontakt kako priti do koles z naperami dimenzij 15 in 18 col...

Kje se da to nabavit in tako dalje.

Zanima pa me tudi če kdo pozna kakšno firmo, ki se ukvarja s kromiranjem???

Za pomoč bi bil zelo hvaležen!

Ayde

Objavljeno

Lahko vsaj poveš kak projekt delaš? Najelegantneje je da kupiš rabljena supermoto kolesa. Po možnosti s vsem kar rabiš. Diski in vse to...

Objavljeno
Lahko vsaj poveš kak projekt delaš? Najelegantneje je da kupiš rabljena supermoto kolesa. Po možnosti s vsem kar rabiš. Diski in vse to...

15 in 18 col? :hmm:

Objavljeno
15 in 18 col? :hmm:

U maaajku :D

Sem prebral OD 15 DO 18 :D Sorči

Objavljeno

kromirajo v eni firmi v Radomljah

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Tale možakar v Kranju da naredi zelo dobro. Sem se pogovarjal z enim restavratorjem, je dal barvati komplet bloke od motorja od avta in še nekaj delov in je bil dobro narejeno.

KLIK

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

a kdo ve kako se da najbolje spolirati platišča? vem da se da z veliko urami dela in utrudnim brusenjem na roke, mene pa zanima če se da z vrtalnim strojem (pormašina), če ma kdo izkušnje? :whistle:

Objavljeno

se da, sam d boš dal tisto gobico gor za polirat

Objavljeno

v lojzetu obstaja en PolierSet za na bormasino. to gor pa gasa :)

Objavljeno
a kdo ve kako se da najbolje spolirati platišča? vem da se da z veliko urami dela in utrudnim brusenjem na roke, mene pa zanima če se da z vrtalnim strojem (pormašina), če ma kdo izkušnje? :whistle:

... bor-mašina ali slovensko vrtalni stroj ... pazi da ne boš s strojčkom "zapoliral", ker boš naredil več škode, kot koristi ...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!