Skoči na vsebino

Nove registrske tablice

Priporočene objave

Objavljeno

danes dubu nove niso prav tko grozno škifo razen zelenga roba... imajo pa še eno številkico gor SLO0000xxxxx in bar kodo

Objavljeno (popravljeno)

kaj se sploh čudite?slovencem je že v navadi,da pobiramo od drugih držav predvsem slabe stvari in sisteme - to pa je pač davek,ker smo hotli tak zagreto it v EU (za ene je to dobro, za druge ne - pač vsaka nova stvar zahteva svoj davek). je pa to tud nek trend naše politike - če je karkoli novega, potem to vodi v gnilo smer (zdej al je to posledica političnega sistema ali se preprosto uveljavljajo pravila in norme EU, pa naj presodi vsak sam).

sej smo vedeli da bojo tudi k nam prišle tablice velikosti prometnih znakov (kot npr. v Dojčlandu)...nism pa mislu da se bo to zgodilo kr naenkrat, preko noči. Očitno se našim ministrom ne zdi pomembno, da bi vsaj kako dobro stvar zadržali - NE, če ima cela Evropa nagravžne tablice, naj jih imamo tudi mi! Temu pravimo kretenizem oz. podrejanje normam EU na vseh področjih.

Zdej so povečali tablice ''le'' na velikost lopate, čez 5 let bomo imeli na motorjih že prave prometne znake. banda...

Popravljeno . Popravil RSV Mille
Objavljeno

sej smo vedeli da bojo tudi k nam prišle tablice velikosti prometnih znakov (kot npr. v Dojčlandu)...nism pa mislu da se bo to zgodilo kr naenkrat, preko noči. Očitno se našim ministrom ne zdi pomembno, da bi vsaj kako dobro stvar zadržali - NE, če ima cela Evropa nagravžne tablice, naj jih imamo tudi mi! Temu pravimo kretenizem oz. podrejanje normam EU na vseh področjih.

Ko bo moj "honorar" za nabavo bencina tako velik ko v Dojčlandu, imam lahko dvakrat večjo tablico ko nemci.

Objavljeno

Pa kaj so nori.. zaj bom mogo celi nosilc na novo naredit :rolleyes: :rolleyes:

//NejcZ

Objavljeno

Kaj delate tako paniko okrog tablc :headbang:

Pomislte malo... so ravno prou velike... jo zviješ in jo imaš lahko potem še namesto šanka :naughty: :naughty: :whistle: :whistle:

Objavljeno

Ne sej zaradi mene če dajo take ko so za avto.. samo pač.. nimam kje za dobit spet plate eluminija da naredim nosilec v nulo :) Kdo ve kje bi lahko dobil aluminij 2mm debel.. ene 25*25cm? Raje več.. PM :krneki:

Objavljeno

2 vijaka čez tablco pa je. pa še un zelen rob odbrusiš (na vsaki strani za cca 1,5 centimetra). :naughty: :evilgrin: :whistle:

Objavljeno

tablico parkrat "previjaciti" in bo ravno pravsnja za rostilj.

Objavljeno

mal se jo obreze pa bo nazaj 15x15 O:-)

Objavljeno
danes dubu nove niso prav tko grozno škifo razen zelenga roba... imajo pa še eno številkico gor SLO0000xxxxx in bar kodo

dej sliki da vidmo kako zgleda

Objavljeno

Jaz sem malo pomeril in na mojem mopedu ne bo nič kaj hudo zgledala tale tablica.

Je pa še vedno bistveno manjša kot so nemške.

Ima kdo dimenzije nemških ? EURO je na poti, sicer bi lahko njegovo zmeril :whistle:

Objavljeno
Ima kdo dimenzije nemških ? EURO je na poti, sicer bi lahko njegovo zmeril :whistle:

Ne vem sploh če je res, ker še nikoli nisem videl nemških ampak če je to to

eecdqmw.gif

potem so 130mm x 240mm

Objavljeno

Uu, to bi lepo tak upognil da bi bla ko banana, da bi se lepo pod blatnik vlegla :D

//NejcZ

Objavljeno

Če pa tale zelen rob gor paše sem pa jaz Paja Patak :headbang:

Objavljeno

Ja Slovenija je pač... zelena dežela.. šuma pa to :whistle:

//NejcZ

Objavljeno

tale zeleni rob je res zgresen...se pobarva z alkoholcem na crno magari in ce te policaj ustavi reces da je to v znak zalovanja za starimi tablicami kot majo recimo fuzbalerji crn trak okol roke :whistle: :whistle:

drugace sem se ze navadil na taksnele dimenzije glede na to da se tukaj v dezeli makaronov vozijo s takimi, tako da ni kaksnega hudega soka vsaj zame..je pa ignorantsko do konca od nasih ministrov tole..za pred strelski vod.. :headbang:

Objavljeno

Eno vprašanje. Moj sedanji originalni nosilec na motorju je narejen tkao da tablico novih dimenzij ne spravim gor, tudi z drugim okvirom ne. Potem se kresnička spodaj nebi videla, kot se po zakonu mora. Kaj naj naredim? :whistle: :whistle:

//NejcZ

Objavljeno

odstrani kresničko........., v 12 letih še nikoli problema zaradi kresničk

Objavljeno (popravljeno)

Saj drugače imam tako doma izdelan nosilec in nimam kresničke, samo tako.. zanima me kaj to pomeni. Bodo morali izdelovalci popraviti nosilce na svojih motorjih, bomo morali z svojim denarjem kupiti nove? :whistle: Samo tako, malo razmišljam. Nevem no, preveč naenkrat so uvedli to.

//NejcZ

Popravljeno . Popravil tomazin
Objavljeno

Pravkar vidu bandita 600 z novo tablico in morm rečt, da je precej grš kot so naše stare - guma zgleda ozka kot na er5ki - ajej še tu ga morjo srat - in kaka bi naj bla prednost teh gigantov?

Objavljeno (popravljeno)
... in kaka bi naj bla prednost teh gigantov?

Lažje te spoznajo na slikci :naughty:

Popravljeno . Popravil bmwslo
Objavljeno

Zelene robove so imele tablice še preden so "postale evropske". Zelen rob predstavlja našo nacionalno barvo - Slovenijo, kot zeleno deželo.

Objavljeno

sej zeleni nč ne manjka, če ne bi bil tist modr pravokotnik in slo napis gor bi blo kot v starih cajtih

sam ajde na rob se že navadiš ko ga je... sam za te plahte pa :evilgrin: :headbang:

Objavljeno

No sej ni z novimi tablicami nič narobe ampak kaj ko ni okvirjev za dobit nikjer nima jih niti AMZS.

Sramata za tega ki je izdal nove tablice tako na hitro,da na okvirje tudi pomisliv ni.

Mogoče kdo ve kje jih je za dobiti?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!