bmwslo Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Kakšna? Svetlo modra. Men bo na motor bolj pasala kot oranžna
Aljaz92 Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Svetlo modra. Men bo na motor bolj pasala kot oranžna Tudi na mojmu bo lepše zgledala vinjeta!!
Aljaz92 Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 a modra bo .... Piši predlog, da naj bodo za leto 2011 rdeče!
maus Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Piši predlog, da naj bodo za leto 2011 rdeče! sem ta let vsaj z oranžnimi uspel ... ... za nasledn let sam sem bil za rumeno, da rumencestaku paše na njegovo čredo rumenkotov ... pa mi ni uspel :grrr bo pa na trijumfa pasal
Aljaz92 Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 sem ta let vsaj z oranžnimi uspel ... ... za nasledn let sam sem bil za rumeno, da rumencestaku paše na njegovo čredo rumenkotov ... pa mi ni uspel :grrr bo pa na trijumfa pasal Sam da bo nekam šla!
thumper Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 sem ta let vsaj z oranžnimi uspel ... ... za nasledn let sam sem bil za rumeno, da rumencestaku paše na njegovo čredo rumenkotov ... pa mi ni uspel :grrr bo pa na trijumfa pasal če bi imel lahko toliko različnih motorjev..... .. bi se pa samo čisto majčkeno sekiral za barvo vinjet.... rumenicestak, maus, klimbra in 1 other 2 2
Guest Brumer Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 (popravljeno) Mene barva sploh nemuči ampak cena za 2 avta + 2 motorja ca 300€.V Švici bi to stalo za celo leto in za vsa štiri vozila točno 108€ nekvalificiran delavec v Švici dela za ta znesek 4 ure pri nas pa 3-tedne po tem se lepo vidi koliko je ovrednoteno delo našega delavca.Živela vlada!!!! kdor jo je volil Popravljeno September 18, 2009. Popravil Brumer Robster, Nagaya, malakai in 7 others 7 3
thumper Objavljeno September 19, 2009 Opozori Objavljeno September 19, 2009 Mene barva sploh nemuči ampak cena za 2 avta + 2 motorja ca 300€.V Švici bi to stalo za celo leto in za vsa štiri vozila točno 108€ nekvalificiran delavec v Švici dela za ta znesek 4 ure pri nas pa 3-tedne po tem se lepo vidi koliko je ovrednoteno delo našega delavca.Živela vlada!!!! kdor jo je volil sedanja vlada je samo malo priredila cene vinjet. uvedla jih je prejšnja. mojih ni bilo ne v prejšnji vladi in jih ni v sedanji...nažalost... sicer pa kot zgleda zadnje čase ne bomo več rabili vinjet... itak takrat ,ko se ti kam mudi ponavadi ves promet stoji...včeraj za relacijo domžale-letališka potrebno 45 minut... po avtocesti, za 12 km....
Tedybear Objavljeno September 19, 2009 Opozori Objavljeno September 19, 2009 Mene barva sploh nemuči ampak cena za 2 avta + 2 motorja ca 300€.V Švici bi to stalo za celo leto in za vsa štiri vozila točno 108€ nekvalificiran delavec v Švici dela za ta znesek 4 ure pri nas pa 3-tedne po tem se lepo vidi koliko je ovrednoteno delo našega delavca.Živela vlada!!!! kdor jo je volil Da, Brummer, tudi ti, njegov veliki oboževalec, plačuješ populistično politiko Velikega plešca. Kaj so z vinjetami dosegli??? manj kolon? ne bi reku večji prihodki v proračun - nasprotno delo tiskarnam - da, tistim doma, na CANON PIXME ipd.... thumper 1
rumenicestak Objavljeno September 19, 2009 Opozori Objavljeno September 19, 2009 sem ta let vsaj z oranžnimi uspel ... ... za nasledn let sam sem bil za rumeno, da rumencestaku paše na njegovo čredo rumenkotov ... pa mi ni uspel :grrr bo pa na trijumfa pasal Hehehe, vseen hvala kljub neuspehu :worship: Bo vsaj na daleč vidna da jo imam :grim crnaudova 1
domi46 Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 oranžna je še kuker tuk zgledalu na motorju ku mam čren motor zdej pa ta modra treba nekam dt da se čim mn vit flero, klimbra, NejcN in 4 others 2 5
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Pa če moj način pripopanja. Pa če moj način pripopanja. ninjaxx 1
Frips Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Živela vlada!!!! :headbang: kdor jo je volil ampak vseen. Sedanja vlada meša drek v levo, prejšnja ga je v desno, bodoča ga bo spet na nek način. V vsakem primeru se bo drek vedno mešal, pa ni bitno kdo je/bo na oblasti.
vapotek Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 V vsakem primeru se bo drek vedno mešal, pa ni bitno kdo je/bo na oblasti. Razen če bi bil jaz, ker pol bi blo pa čist drugače...
maus Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Pa če moj način pripopanja. Pa če moj način pripopanja. bol simetrično bi bilo, če bi dve kupu in na vsako stran eno nalepu :unsure: malakai 1
tombgo Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Bi jo pokazal, ma letos ne bo nič z njimi.... ne za to ceno :wacko: Bom kupil rabljeno na ebayu
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 bol simetrično bi bilo, če bi dve kupu in na vsako stran eno nalepu :unsure: lol, saj sem jo mel...od prejšnjega leta, na točno istem mestu na nasprotni strani šipe. pol pa mi je začela na živce it pa sem jo dol vzel darkie in ninjaxx 1 1
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Bi jo pokazal, ma letos ne bo nič z njimi.... ne za to ceno :wacko: Bom kupil rabljeno na ebayu kakšna je pa letos cena? če je ista kot lani si jo bom vseeno kupu novo, glede na to kolko se vozim po avtocesti (na morje recimo), pa hitrih cestah se mi splača. ninjaxx in darkie 1 1
svobodnaptica01 Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 kakšna je pa letos cena? če je ista kot lani si jo bom vseeno kupu novo, glede na to kolko se vozim po avtocesti (na morje recimo), pa hitrih cestah se mi splača. 47,5E letna darkie 1
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 47,5E letna Hvala za info, SP01. Hm, 47? Te bom, kot vsakič do zdaj, raje kupu pol-letno. Sicer mi pa trenutna velja še do marca, tak da bom lepo skozi prišu, vsaj enkrat Je modra barva potrjena al samo špekulacije? darkie in ninjaxx 1 1
horn3t Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Vinjeta je preverjeno modre barve. Lep večer želim
LooLekSLO Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Bom kar lansko kupil. Saj je izven avtoceste še čisto dobra :D jetman in bajkr88 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se