Alla Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Zadnje leto se okoli mene dogaja nenormalno veliko porok. Mene pa zanima, zakaj bi se dva mentalno zdrava in razsodna človeka sploh spuščala v tako zapravljanje denarja. Ali mi zna kdo povedati 5 pametnih (tehtnih) razlogov za ta korak??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 ne vsi naenkrat glasovati :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Sej za poroko ne rabiš zapravljat,greš v sredo na občino podpišeš pa je :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Veš Alla....k sem biu jest tvojih let.......ma sej sploh ne vem kok jih maš....pa to itaQ nima veze............ Pet razlogov?????? 1.---Štalca(se lažje pride do socialnega stanovanja) 2.---Kravca(jo je bl lušn delat) 3.---Fešta(a ni brez veze jet po podpisu papirja jet sam ....pardon ....v dvoje ne kufe) 4.---Darila(uuuuuuuuuuu kok mam jest to rad) 5.---Ločitev(če z enmu sam skupaj živiš,greš samo narazen......a se ne sliši lepše....SEM SE LOČILA OD UNGA PRASCA!!!!!) :idea: :idea: :idea: :idea: :?: gandi in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 NIKOL se ne bom poročil, to je jasno kot beli dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2002 Št. 5 mi je najbolj všeč.... :wink: :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Št. 5 mi je najbolj všeč.... :wink: :D :D :D :D Alla Sem si kar mislu....... :oops: :D :D :D človek bi rekel..... :oops: TI JE PISANA NA KOŽO :?: :?: :twisted: :D :D :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2002 Hm, ......, ja........ Ja, no, štalco že mam, namesto kravce mam psa, fešte so kar tako (dovolj pogosto na sporedu), darila so za novo leto, pa rojstnii dan, pa še kdaj vmes, se pravi najboljši razlog je št. 5!!!!!! :D :twisted: 8) 8) 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Hm, ......, ja........ Ja, no, štalco že mam, namesto kravce mam psa, fešte so kar tako (dovolj pogosto na sporedu), darila so za novo leto, pa rojstnii dan, pa še kdaj vmes, se pravi najboljši razlog je št. 5!!!!!! :D :twisted: 8) 8) 8) Alla A ti slučajno......mislm,zgolj tako v mislih......čist mimogrede kej tazga.....mislim neuradno,neformalno načrtuješ????????? Kja sem firbčen :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2002 :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| Alla :? :? :? :? :? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Bi se porocila sam sam pod temi razlogi ki so spodi Pet razlogov: 1. Ljubezen 2. Dokaj normalno financno stanje (pa ne da si ne vem kaj ampak tolk da se da prezivet) 3. Ljubezen do otrok 4. Skupni interesi 5. Mora biti za vedno brez lociteu(!) kakor zupnik pravi "dokler vaju smrt ne loci" PS: Mora bit enakopravnost med obema spoloma in ne da je moski "taglavni" in da ne pricakuje od zene da bo skoz doma in otroke merkala! Aja pa mora znat tut kej skuhat da ko bom jz pozno ce bom pozno dam prsla hehe da bom mela vecerco hehehe gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Ja,itak! Samo žena naj bo doma, čaka naj na moža,... Pa večerja mora bit, pol pa "spat". Otroci pa večkrat k noni na počitnice! Malo za hec, malo zares :D :lol: :) 8) 8) 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pahorini Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Poroka je lepa stvar, če imaš ob sebi izbrano življensko sopotnico, ki ti bo stala ob strani v dobrem in slabem, celo življenje. :D JANUSKA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Je nujno dobiti žegen institucije? Poznam na stotine mrtvih zakonov in prgišče tistih, ki so res skupaj, pa čeprav niso uradno požegnani. PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Hmm ja, nekako tako kot je Vrnica napisala z dodatkom, da ne sme imet fobije pred motorji ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 gregs je najeb.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2002 gregs je najeb.. Heheheheheehehehe......... :twisted: :twisted: :twisted: :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Poroka sama po sebi se mi zdi nepotrebna formalnost, mi je pa vse kar se dogaja okoli tega dogodka nekako všeč. Fantovščine, ohcet, darila... nekako kot je rekel Klimbra. Tacga žura kt si ga lahko privoščiš zaradi poroke najbrž ne boš nikoli doživel v vsakdanjem življenju. Pa tudi poročno potovanje ni za odmet. Čim dlje, pa z motorjem... Route 66 maybe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Poroka, zgolj in samo pravno dejanje, s katerim izbrani partner in potencialno otroci (sicer pa kdo s poroča preden se loti te zadnje zadeve?!), dobijo kar jim gre in kar je njihovega, na primer v primeru, da mi ne znese desni ali levi in končam kot Hitri (slava mu), dobijo brez nepotrebnih dokazovanj in postopkov ter klanj med klani familij (kar je kar nekako nacionalni običaj) tisto kar je njihovo in skupaj ustvarjeno. Heh a za zmeri?? Poroka je pogodba kot vsaka druga, ali jo sporazumno prekineš, ko ne gre več ali pa odvetniki, za mastne honorarje, za to poskrbijo ... Župnik?! Heh vrtnica wellcome to the real life, ... . Bottom line poroka ne rešuje zadev na čustvenem planu, ampak predvsem na pravno statusnem. Heh, ..OK ... I'll be gone! Z.t.H.! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Ali mi zna kdo povedati 5 pametnih (tehtnih) razlogov za ta korak??? Lahk ti jih povem nekaj... - Imaš zelo čuden priimek (govorim o ženski) in bi se ga rada znebila. Torej se poročiš. :lol: - Si že po naravi tečno bitje (zopet ženska). Poročiš se, da lahko gnjaviš moža. Postopek ločitve je vseen dolgotrajen... :twisted: - Si verna. Otrok spočet izven zakona je greh :shock: - Starši (po strani bodoče žene seve) vama obljubijo stanovanje, hišo, etc..., samo da se znebijo svoje hčerke (glej drugo razlago) :wink: - Že od malega si sanjala o poroki, blablablablablablablablab... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Ali mi zna kdo povedati 5 pametnih (tehtnih) razlogov za ta korak??? Lahk ti jih povem nekaj... - Imaš zelo čuden priimek (govorim o ženski) in bi se ga rada znebila. Torej se poročiš. :lol: - Si že po naravi tečno bitje (zopet ženska). Poročiš se, da lahko gnjaviš moža. Postopek ločitve je vseen dolgotrajen... :twisted: - Si verna. Otrok spočet izven zakona je greh :shock: - Starši (po strani bodoče žene seve) vama obljubijo stanovanje, hišo, etc..., samo da se znebijo svoje hčerke (glej drugo razlago) :wink: - Že od malega si sanjala o poroki, blablablablablablablablab... :? Dodam še enga življenjskega: Noben te ni hotu, sam ta nesrečnež te je težko dubo! 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jackal Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Po vseh odgovorih je life in poroka en sam fucking business,... :?: Ma, če je to to pol nism za. :!: Če pa je nekaj kar ni le papir pol je pa to to. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Hecno :!: :idea: Vsi v topicu proti, samo 2 v anketi :twisted: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Je nujno dobiti žegen institucije? Poznam na stotine mrtvih zakonov in prgišče tistih, ki so res skupaj, pa čeprav niso uradno požegnani. PEPE Pepeta za župana ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se