pajkica Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Klikni me.....pa ti jih pošljem.....pa še kako uzdo zraven ;-) uzd mam preveč aja, hvala za valentinčke Furioso, thumper, motoristka7 in 1 other 3 1
thumper Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 Itaq pa veva kdo je šef ja se vidi..matr si jo fasal po uhih .. :lol: Kor13, brembo in pajkica 3
darkdog Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 ja se vidi..matr si jo fasal po uhih .. :lol: Nič fasal Alla 1
Osama Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Zadnje leto se okoli mene dogaja nenormalno veliko porok. Mene pa zanima, zakaj bi se dva mentalno zdrava in razsodna človeka sploh spuščala v tako zapravljanje denarja. Tudi mene. Mislim da se folk v bistvu nekaj kurči, kao jaz mam pa boljšo poroko od tebe. Nekako je oblika zamenjala vsebino. Tako kkot SUV (izgleda kot terenec je pa enoprostorec)
RHonda Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Za poroko mora biti človek predvsem dovolj zrel, pa dovolj star. Jaz se nebi poročil, ker moja še ni dovolj stara. V prihodnosti, če bova še skupaj pa seveda da. Mene pa bolj kot poroka moti nekaj drugega. Moj prijatelj živi pri punci, pa nista poročena. Starši in ona imajo od tega korist, ker jo vzdržuje (ona študira) in je kupil avto, ki ga koristi ona. Korist ima cela družina. V bistvu ga grdo izkoriščajo. Ampak če bi bil jaz njen oče, bi ga nagnal od hiše, ker nista poročena! Pravilno bi bilo, da bi se videvala samo ob vikendih, kot se jaz s svojo. To, da bi ga fuknil ven sem povedal pred vsemi, ki so pri tisti hiši. Ni poroke = ni spanja pri babi. Tak bom tudi do svojih otrok. thumper, vapotek, malakai in 10 others 3 10
Pervy Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Ampak če bi bil jaz njen oče, bi ga nagnal od hiše, ker nista poročena! Pravilno bi bilo, da bi se videvala samo ob vikendih, kot se jaz s svojo. To, da bi ga fuknil ven sem povedal pred vsemi, ki so pri tisti hiši. Ni poroke = ni spanja pri babi. Tak bom tudi do svojih otrok. pravilno! to se ne spodobi pa da ne omenjamo kaj bodo sosedi rekli! fuk ob vikendih velja, med tednom pa se ne spodobi! aja pa saj ti ne fukaš ker je to greh delat neporočen! ti privoščim da imaš hčerko in se zaljubi v eno mlajšo verzijo mene :evilgrin: Alla, ImenitnaPriložnost, TOMTECH in 6 others 8 1
vapotek Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Jaz se nebi poročil, ker moja še ni dovolj stara. Maš prav. Jaz bi počakal, do praznovanja njenega abrahama, pol jo pa zaprosil...če bo še slišala kaj Pravilno bi bilo, da bi se videvala samo ob vikendih, kot se jaz s svojo. Pa še to samo dopoldan, v spremstvu starejšega brata, a ne da? Ni poroke = ni spanja pri babi. Tak bom tudi do svojih otrok. Ne obremenjuj se s tem, ker ti bodo tovrstne skrbi prihranjene.....garant! ti privoščim da imaš hčerko in se zaljubi v eno mlajšo verzijo mene :evilgrin: Ali pa naju obeh, pa da si jo podajava malce... :evilgrin: Alla in riderrgirl 1 1
riderrgirl Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Mene pa bolj kot poroka moti nekaj drugega. Moj prijatelj živi pri punci, pa nista poročena. Starši in ona imajo od tega korist, ker jo vzdržuje (ona študira) in je kupil avto, ki ga koristi ona. Korist ima cela družina. V bistvu ga grdo izkoriščajo. Ampak če bi bil jaz njen oče, bi ga nagnal od hiše, ker nista poročena! Pravilno bi bilo, da bi se videvala samo ob vikendih, kot se jaz s svojo. To, da bi ga fuknil ven sem povedal pred vsemi, ki so pri tisti hiši. Ni poroke = ni spanja pri babi. Tak bom tudi do svojih otrok. 1.Ne vem zakaj se ti obremenjuješ kako tvoj prijatelj živi..to je njegova stvar ne tvoja.. 2.Ti se s svojo ob vikendih samo gledaš in gresta k maši v nedeljo predvidevam...:whistle:po maši pa jo pelješ na en sokec pa kremšnitko..:grim To, da bi ga fuknil ven sem povedal pred vsemi, ki so pri tisti hiši. 3.Ful si frajer ko si to povedal...
halls Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Za poroko mora biti človek predvsem dovolj zrel, pa dovolj star. Jaz se nebi poročil, ker moja še ni dovolj stara. V prihodnosti, če bova še skupaj pa seveda da. Mene pa bolj kot poroka moti nekaj drugega. Moj prijatelj živi pri punci, pa nista poročena. Starši in ona imajo od tega korist, ker jo vzdržuje (ona študira) in je kupil avto, ki ga koristi ona. Korist ima cela družina. V bistvu ga grdo izkoriščajo. Ampak če bi bil jaz njen oče, bi ga nagnal od hiše, ker nista poročena! Pravilno bi bilo, da bi se videvala samo ob vikendih, kot se jaz s svojo. To, da bi ga fuknil ven sem povedal pred vsemi, ki so pri tisti hiši. Ni poroke = ni spanja pri babi. Tak bom tudi do svojih otrok. RHonda,ti si mi taki car! Ful me znaš nasmejat! Saj vem,da se zajebavaš! En nasvet: da se slučajno tvoja ne bo naveličala tistih vajinih nedeljskih sprehodov in kremšnit,ter nastavla tamalo enemu tipu,ki jo bo kresno tut med tednom.Pol boš pa jokav! Alla in riderrgirl 1 1
RHonda Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 RHonda,ti si mi taki car! Ful me znaš nasmejat! Saj vem,da se zajebavaš! En nasvet: da se slučajno tvoja ne bo naveličala tistih vajinih nedeljskih sprehodov in kremšnit,ter nastavla tamalo enemu tipu,ki jo bo kresno tut med tednom.Pol boš pa jokav! Res da ne spi pri nas, jo pa lahko kadarkoli v avtu (megane, clio, scenic in astra so sprobani), poleti v naravi, al pa v bajti ko ni nobenga :naughty: V avtu je garant najbol, nekam v gozd ga parkiraš pa maš mir. Ne pa pr sestri njeni ko tista pojstla škriple da cela bajta ve.. NO way znj, klimbra, halls in 3 others 2 4
soncy Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 fantje, do poroke nč sexa. :evilgrin: bo v tej državi kje kakšen red? O:-) razvrat povsod. :wacko:
babilon Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Do poroke na roke, pol pa na obroke halls 1
soncy Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Do poroke na roke, pol pa na obroke ne, po poroki pa samo takrat ko delaš potomca. :lol: tolk polne cerkve vsako nedeljo, pa noben pojma nima o naukih župnikov. :lol:
stuhec Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 ne, po poroki pa samo takrat ko delaš potomca. :lol: tolk polne cerkve vsako nedeljo, pa noben pojma nima o naukih župnikov. :lol: pa glih župnik ima razmetane otroke povsod
snoopy Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 fantje, do poroke nč sexa. :evilgrin: bo v tej državi kje kakšen red? O:-) razvrat povsod. :wacko: pa ti kupuj mačka v žaklu... kdo bo pa a test naredu???? malakai, Alla in halls 3
soncy Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 pa ti kupuj mačka v žaklu... kdo bo pa a test naredu???? no evo, pa smo tam, kaj je razlog za poroko. :wacko: snupi, ljubezen, ljubezen :lol: ženske se ne kupuje :naughty: halls 1
halls Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 no evo, pa smo tam, kaj je razlog za poroko. :wacko: snupi, ljubezen, ljubezen :lol: ženske se ne kupuje :naughty: Ljubezen je samo pripomoček,da pridemo do fuka! :evilgrin: malakai, gandi, TONTO in 7 others 9 1
snoopy Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 no evo, pa smo tam, kaj je razlog za poroko. :wacko: snupi, ljubezen, ljubezen :lol: ženske se ne kupuje :naughty: razlog vem kaj naj bi bil ja...čeprov dns velikokrat tiči razlog drugje ja ja ljubezen...že že...sam če jo oba dojemata na isti način gandi in metuljcica46 2
moto rider Objavljeno Marec 7, 2010 Opozori Objavljeno Marec 7, 2010 Ljubezen je samo pripomoček,da pridemo do fuka! :evilgrin: :grim TONTO in anja37 1 1
metuljcica46 Objavljeno Marec 27, 2010 Opozori Objavljeno Marec 27, 2010 Ljubezen je samo pripomoček,da pridemo do fuka! :evilgrin: Tipično moška :lol: :zzz: razlog vem kaj naj bi bil ja...čeprov dns velikokrat tiči razlog drugje ja ja ljubezen...že že...sam če jo oba dojemata na isti način kje?? kako?? madonca snoopy dj bod mal bolj zgovoren,od kdaj pa jezika šparaš ne mormo ti misli brat :naughty: O:-) O:-) Razlog za poroko, za vsakega drugač...definitivno pa žal ljubezen ni dost. Prej je potreben nek zdrav odnos med dvema. To si zarad mene razlagajte po svoje. Zame je zdrav odnos, zaupanje,razumevanje,medsebojna pomoč,potrebe,sreča in seveda tudi ljubezen. suzuki 1
soncy Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 (popravljeno) Tipično moška :lol: :zzz: kje?? kako?? madonca snoopy dj bod mal bolj zgovoren,od kdaj pa jezika šparaš ne mormo ti misli brat :naughty: O:-) O:-) Razlog za poroko, za vsakega drugač...definitivno pa žal ljubezen ni dost. Prej je potreben nek zdrav odnos med dvema. To si zarad mene razlagajte po svoje. Zame je zdrav odnos, zaupanje,razumevanje,medsebojna pomoč,potrebe,sreča in seveda tudi ljubezen. pravljice so pa v knjigah, v poročnem listu je ne boš našla. :lol: Popravljeno Marec 29, 2010. Popravil soncy v3sn4 1
TONTO Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 (popravljeno) pravljice so pa v knjigah, v poročnem listu je ne boš našla. :lol: Ta pravljica je možna samo na bančni knjižici Popravljeno Marec 30, 2010. Popravil TONTO v3sn4 in brembo 1 1
metuljcica46 Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 pravljice so pa v knjigah, v poročnem listu je ne boš našla. :lol: poroka ni pravljica, sj nisem z vesolja
soncy Objavljeno April 2, 2010 Opozori Objavljeno April 2, 2010 poroka ni pravljica, sj nisem z vesolja si tko lepo opisala razloge za poroko, da je vse to možno le v pravljici. O:-) skupnost dveh je trdo garanje skozi življenje in to z poročnim listom ali pa brez :grim vseeno list papirja ne spremeni nič
metuljcica46 Objavljeno April 3, 2010 Opozori Objavljeno April 3, 2010 (popravljeno) si tko lepo opisala razloge za poroko, da je vse to možno le v pravljici. O:-) skupnost dveh je trdo garanje skozi življenje in to z poročnim listom ali pa brez :grim vseeno list papirja ne spremeni nič mene tudi ne, sem eden redkih ljudi ki ji veliko pomeni poroka v cerkvi. vseen mi je če sploh pred matičarja ne grem.thats just the way I am so hate me now :lol: vseen mi je za vse svate pa za ne vem koga sam da sva midva, cerkev, župnik in dve priči.dost je O:-) sej že da do teh razlog prideš je potrebno trdo garanje, ki se ne neha po poroki. Za partnerstvo se morta oba prekleto trudit. Popravljeno April 3, 2010. Popravil metuljcica46 aero, TONTO in v3sn4 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se