osa rider Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 še ena vzpodbudna novička..jupiiiiii..danes..no zdj je že čez polnoč torej včeraj...ko sta bila ati in mami pri bratu..sta rekla da gre še majčkeno bolje mu kot prejšni dan... :yea1: :yea1: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
ZD€N€ Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 še ena vzpodbudna novička..jupiiiiii..danes..no zdj je že čez polnoč torej včeraj...ko sta bila ati in mami pri bratu..sta rekla da gre še majčkeno bolje mu kot prejšni dan... :yea1: :yea1: :OK: SUUPPPEEEERRRRRR to želimo slišati, tisti, ki smo ga poznali. :OK: Čas celi rane.
TONTO Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 MARTIN najprej tebi dobro jutro, potem pa še vsem ostalim. :yea1: Samo tako naprej, saj ti veš da se počasi daleč pride :rolleyes: :OK:
volk Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 :D Se že pozna, da smo v Puli na njegovo in za njegovo zdravje :beer2: Se mi še zdaj pozna :whistle:
tom Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Cvičkar drži se :worship: Fajn je slišat vsak dan boljše novice, poskrbi da jih bo še več.
Virko Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Cvičkar, tudi jaz te osebno ne poznam, vendar ti iz vsega srca želim čim prejšnje okrevanje. Prebral sem celo temo in vidim, da si res "dec in pol" :worship:
lenci Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Jupiiiii, še malo pa bo med nami :worship: :worship: :worship:
Bejba22 Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 :worship: :worship: :worship: :worship: Bravo MARTIN.... :friend2: kar tako naprej, sej bo boš videl, da bo, vsi te čakamo Lp Nada in vsi Kočevski medvedi :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :grupni: :grupni:
rafael Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Jaz sem sicer "originalno" iz krškega konca in ko sem pred kratkim prebral, kaj se je Cvičkarju zgodilo in ko vsak dan prebiram vse dobre želje po okrevanju, si ne morem kaj, da se jim ne pridružim tudi sam. Dajmo Cvičkar...
Sanda7 Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 super jahuuu sam da se odvija na bolje,držimo pesti in še naprej smo z mislimi pri njemu
drjack_dj Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 e, samo da gre na bolš, kar tako naprej. :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:
Kaki Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 BRAVO-fant, pomisli, kaj te še vse čaka, pa bo okrevanje hitrejše :)
čeladko Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Dobr dela tale AC strejla DC :worship: :worship: :worship: Ja Cvičkar jest sm pa dve punčke rodil :naughty: :naughty: :naughty: Tia in Pia držita pesti zate :worship: :worship: :worship: :worship: Drž se stari Lp Pussy Čeladko+3
Guest pmali Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Jaz že od začetka vem, da bo s tabo ve v redu, pa se oglašam zato da ne boš pozabu tud name ko boš delu moto zbor vseh rekovalescentov. Okrevej čim prej!
bajo7 Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Ja, ja, ja, ja to je pa res FINNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:
Tadeusz Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Martin ti si zakon...kr tako naprej korakaj! :worship:
volk Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Dobr dela tale AC strejla DC :worship: :worship: :worship: Ja Cvičkar jest sm pa dve punčke rodil :naughty: :naughty: :naughty: Tia in Pia držita pesti zate :worship: :worship: :worship: :worship: Drž se stari Lp Pussy Čeladko+3 :worship: :worship: :worship: Bravo ČELADKO ! Pomoč ob pravem cajtu In naj bodo vsaj tako dobre dečve kot si ti dec!
Irencko Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 bravo cvički... ritka... vsak sms mi polepša dan... :worship: gabry... ritka kr tako naprej, mi te čakamo... počasi nam prihajaš naproti, da te bomo lahko obiskali... upam da se vidimo čim prej... pesti so pa še vedno u figicah zate :winkiss: drži se :worship: :worship:
9Sammy5 Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Go Cvičkar! :worship: :yea1: Me ful veseli d ti gre bolje... :kva2: Me je Gaby prešvercala v 5ek O:-) Pomoje gre našemu Cvičkaru ful hitr na boljše in se bo pokrpau prej ku si ti dohtari mislijo :grim :grim Sorry Gabry k ti ne morm pomagat glede zdravljenja... :cry: Še pred kratkim bi ti verjetn lah :hmm: Zdj te pa še morm pohvalit...si zelooo dobra sestra. Martin je lah srečen da te ma ( tut ne dvomim da je). ;) :worship: :worship: Kak si mu dobra podpora je adijo..res :winkiss: Komj čakam d bojo tvoje lepe besede pokazale še boljše učinke :naughty:
PETARDA46 Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 CVIČKAR :worship: :worship: :worship: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Gabry če rabiš kakšn dodatn komad od AC/DC sporoči, mam vse albume :evilgrin: čene pa sami nardimo kakšno pesem :naughty: :naughty: lohk da se lažje zbudi :whistle:
Matic7 Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 To pa je bil zdaj balzam za prebrat... GO CVIČKO!!!!! Pa če rabiš čas, si ga vzemi. Je še celo življenje pred nami.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se