JMatic Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 no lepo je to prebrat :D :worship:
BremzPenzl Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Martin kar korajžno naprej :worship: , korak po korak...
Mutika Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 To pa je bil zdaj balzam za prebrat... GO CVIČKO!!!!! Pa če rabiš čas, si ga vzemi. Je še celo življenje pred nami. :worship: Tole razmišljanje pa mi je všeč! Točno tako ... Cvičko, naj bo čas tvoj zaveznik. Mi pa smo zato tu, da s potrpljenjem čakamo in ti povemo, kako zelo si se nam priljubil. Le zakaj, hm? :whistle:
osa rider Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 cvičkar . . . . . vsak dan mal pogledam in prebiram . . . . . . in full sm veseu da ti gre na bolje, res da počasi . . . . . . a bo, boš vidu! držim ti pesti in ne daj se . . . . kr tko naprej!!!!!!!! :grupni: :grupni: :grupni: nisi sam . . . . . :grupni: :grupni: :grupni:
Igorr Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Točno tako, kot je napisal OSA... Vedi, da nisi sam!
moto rider Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Cvičkar1! Nekaj časa me ne bo, pa bom vseeno, na daljavo mislil nate! Nekje se mora to poznat... :grim :OK:
Gabry18 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) javim zvečer..zdj grem h njemu v bolnico.. Popravljeno September 2, 2008. Popravil Gabry18
volk Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 :OK: :OK: :OK: POvej mu, da mora na Elefantentrefen z mano drug let, tako kot sva zmejena. In da zato naj ne lenari predolgo
jvalant Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 oj...vesela novička.. Groovy!! :OK: :OK: :OK: Nisem prevec maru ACDC, zdele bom pa kr koj plato na platenspiler vrgu, pa navil do konca!! Pesti pa ostajajo! Janez
point Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Pred časom sem odpiral le strani on the road in moto dogodke, sedaj pa najprej pogledam kako lepo napreduješ iz dneva v dan. Johanca nas je še posebej spravla v dobro voljo s tistim SMS v Puli. Zato smo tolko spili..... Korajžno naprej, držimo pesti.
MATjuska Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 En čas nisem bila na MS-ju (dopust) in sem se že spraševala, ali ni naš Cvičko že veselo doma, ko ni bilo teme na običajnem mestu :unsure: , sedaj pa vidim, da je prestavljena :rolleyes: . Torej Cvičko, vidim, da ti gre vse bolje in bolje - SUPER! Le tako naprej! Torej se kmalu vidimo! :naughty: :yea1:
scor2000 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 javim zvečer..zdj grem h njemu v bolnico.. OBVEZNO NAM JAVI!!!!!!!!!! :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Gabry18 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 evo mene..danes je bratec odprl oči..reagiral na glasbo..me pogledal res da zelo počasi...ampak je le blo..rekli so da se počasi prebuja da pa čisto dokončno še ni zbujen...rahlo je stiskal svojo roko za mojo.in spuščal solzice.in trzal z desno nogo....bravo cvičko :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
TONTO Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 bravo, samo tako naprej. :yea1: :yea1:
JMatic Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 :yea1: :yea1: :worship: :worship: :worship: WUHUU :kva2:
žuristka Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Takih novic čimveč. :yea1:
MATjuska Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 evo mene..danes je bratec odprl oči..reagiral na glasbo..me pogledal res da zelo počasi...ampak je le blo..rekli so da se počasi prebuja da pa čisto dokončno še ni zbujen...rahlo je stiskal svojo roko za mojo.in spuščal solzice.in trzal z desno nogo....bravo cvičko :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :worship: :grupni: :yea2: :yea2: :yea2:
polansk Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Takih novic čimveč. :yea1: se strinjam dejmooooo :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :grupni: :grupni: :grupni: :010 :010 :010 :010
zlati Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) Martin: :worship: že nestrpno čakamo da kako tekočo rečemo :beer2: Popravljeno September 2, 2008. Popravil zlati
osa rider Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 evo mene..danes je bratec odprl oči..reagiral na glasbo..me pogledal res da zelo počasi...ampak je le blo..rekli so da se počasi prebuja da pa čisto dokončno še ni zbujen...rahlo je stiskal svojo roko za mojo.in spuščal solzice.in trzal z desno nogo....bravo cvičko :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ne daj se . . . . . sej bo šlo!!! :worship:
lenci Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 evo mene..danes je bratec odprl oči..reagiral na glasbo..me pogledal res da zelo počasi...ampak je le blo..rekli so da se počasi prebuja da pa čisto dokončno še ni zbujen...rahlo je stiskal svojo roko za mojo.in spuščal solzice.in trzal z desno nogo....bravo cvičko :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :OK: :OK: :OK: :OK: :010 :010 :010 :grupni: Še naprej držimo pesti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se