Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Martin kar korajžno naprej :worship: , korak po korak...

Objavljeno
To pa je bil zdaj balzam za prebrat... GO CVIČKO!!!!! Pa če rabiš čas, si ga vzemi. Je še celo življenje pred nami.

:worship:

Tole razmišljanje pa mi je všeč!

Točno tako ... Cvičko, naj bo čas tvoj zaveznik. Mi pa smo zato tu, da s potrpljenjem čakamo in ti povemo, kako zelo si se nam priljubil. Le zakaj, hm? :whistle:

Objavljeno

cvičkar . . . . . vsak dan mal pogledam in prebiram . . . . . . in full sm veseu da ti gre na bolje, res da počasi . . . . . . a bo, boš vidu! držim ti pesti in ne daj se . . . . kr tko naprej!!!!!!!! :grupni: :grupni: :grupni:

nisi sam . . . . . :grupni: :grupni: :grupni:

Objavljeno

Točno tako, kot je napisal OSA...

Vedi, da nisi sam!

Objavljeno

Cvičkar1!

Nekaj časa me ne bo, pa bom vseeno, na daljavo mislil nate!

Nekje se mora to poznat... :grim :OK:

Objavljeno

Kej nouga????????

Objavljeno (popravljeno)

javim zvečer..zdj grem h njemu v bolnico..

Popravljeno . Popravil Gabry18
Objavljeno

:OK: :OK: :OK:

POvej mu, da mora na Elefantentrefen z mano drug let, tako kot sva zmejena.

In da zato naj ne lenari predolgo

Objavljeno
oj...vesela novička..

Groovy!! :OK: :OK: :OK: Nisem prevec maru ACDC, zdele bom pa kr koj plato na platenspiler vrgu, pa navil do konca!! Pesti pa ostajajo!

Janez

Objavljeno

Pred časom sem odpiral le strani on the road in moto dogodke, sedaj pa najprej pogledam kako lepo napreduješ iz dneva v dan. Johanca nas je še posebej spravla v dobro voljo s tistim SMS v Puli. Zato smo tolko spili.....

Korajžno naprej, držimo pesti.

Objavljeno

En čas nisem bila na MS-ju (dopust) in sem se že spraševala, ali ni naš Cvičko že veselo doma, ko ni bilo teme na običajnem mestu :unsure: , sedaj pa vidim, da je prestavljena :rolleyes: .

Torej Cvičko, vidim, da ti gre vse bolje in bolje - SUPER! Le tako naprej! Torej se kmalu vidimo! :naughty: :yea1:

Objavljeno
javim zvečer..zdj grem h njemu v bolnico..

OBVEZNO NAM JAVI!!!!!!!!!! :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

evo mene..danes je bratec odprl oči..reagiral na glasbo..me pogledal res da zelo počasi...ampak je le blo..rekli so da se počasi prebuja da pa čisto dokončno še ni zbujen...rahlo je stiskal svojo roko za mojo.in spuščal solzice.in trzal z desno nogo....bravo cvičko :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

bravo, samo tako naprej. :yea1: :yea1:

Objavljeno

:yea1: :yea1: :worship: :worship: :worship: WUHUU :kva2:

Objavljeno
evo mene..danes je bratec odprl oči..reagiral na glasbo..me pogledal res da zelo počasi...ampak je le blo..rekli so da se počasi prebuja da pa čisto dokončno še ni zbujen...rahlo je stiskal svojo roko za mojo.in spuščal solzice.in trzal z desno nogo....bravo cvičko :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

:worship: :worship: :grupni: :yea2: :yea2: :yea2:

Objavljeno
Takih novic čimveč. :yea1:

se strinjam dejmooooo :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :grupni: :grupni: :grupni: :010 :010 :010 :010

Objavljeno (popravljeno)

post-1386-1220380770_thumb.jpg

Martin: :worship:

že nestrpno čakamo da kako tekočo rečemo :beer2:

Popravljeno . Popravil zlati
Objavljeno

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

ne daj se . . . . . sej bo šlo!!! :worship:

Objavljeno

:OK: :OK: :OK: :OK: :010 :010 :010 :grupni: Še naprej držimo pesti

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!