pajkec Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 moto zbor stabkovci letos! Cvičkar na čimhitrejše okrevanje in na še prejšnje snidanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkec Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 moto zbor stabkovci letos!In pri mojmu kolegu v garaži. Cvičkar na čimhitrejše okrevanje in na še prejšnje snidanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petergsx Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 cvičkar pozdrau se da boš drugo leto spet use nagrage pobrau :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 (popravljeno) Čeprav te ne poznam, ti želim čimprejšnje okrevanje. Pri toliko dobrih željah ti bo sigurno uspelo :grupni: Popravljeno Avgust 11, 2008. Popravil MotoGuzzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Čeprav te ne poznam, ti želim čimprejšnje okrevanje.Pri toliko dobrih željah ti bo sigurno uspelo :grupni: se pridružujem besedilu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 ...dajmo mali, pa hitro, preden začne kdo še v to temo srat :P če pa obiski punc tkole pomagajo, pridem prec :yes: , sam da boš hitro spet na nogah, z vso svojo dobro voljo in vztrajnostjo, ki ti je tudi zdaj gotovo prišla prav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Osebno ga ne poznam. Iz slik pa sem si ustvaril vtis, da je kot Pilko svoje dni. Živi za motor in z motorjem. Drži se, pa se čimprej pozdravi. Golica čaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Prebral veselo novico, da si se prebudil..... Drž se !!! Od kje pa teb ta informacija? Po zadnjih (iz prve roke) je še vedno v komi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moby Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Drži trdno kolega!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 (popravljeno) Martin drži se !!!!!!!!!!!!!! Popravljeno Avgust 11, 2008. Popravil peter1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 čimprej se pozdravi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 ajmo cvičkar.. akcija.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 dejmo civčkar mi smo s tabo :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h3x0r89 Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Ja tudi iz moje strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Sva se ravno pred kratkim spoznala....Drži se pa čimhitrejše okrevanje želim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Se pridružujem z najlepšimi željami. :trance_33_sleep: Drži se in čimhitreje okrevaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 brat se še ni prebudil...ampak dajal znake minimalne..res da je samo pri meni..pač ko sm bla js pr njem..na pol odprl oči vendar jih je kmalu zaprl nazaj..ker ga je že to toliko utrudilo...še vedno je v komi...res da je podzavestno me slišal in rahlo stisnil prste...nazaj je zaspal..upajmo pa da se res prebudi kmalu in da ga boste lahko prišli svi obiskati ker vas bo vesel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 zdravniki so rekli da je njegovo stanje zelo resno in da se naj prehitro ne veselimo..je pa spodbudno to da občasno trzne ...držimo pesti za našga cvičkarja...ko pa se bo res dokončno prebudil iz kome vam tle v tej temi tudi to napišem..in hkrati tudi naprošam vse da naj ne verjamejo nekim neumnim govoricam ker so me že tudi klicali domov da mi je brat .u...... in marsikej...če že kdo piše karkoli naj prvo informacije preveri iz prve roke...to mislim tudi za druge osebe nasploh na tem forumu..in za stvari.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metallc Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Upam, da se cim prej zbudis iz kome, da se bomo lahko se veckrat sreceval na zborih in parkiriscih sredi noci, kot takrat, ko si sel iz Zadra. Veliko srece pri okrevanju ti zeliva oba z zeno. Se vidimo LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Ajmo Cvičkar wstat bo treba, je treba še dosti prevozit, spit, pljunit, ter sploh in oh se naučit........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Cvičkar ... držim ti pesti :OK: in da se kmalu zopet srečava kje na cesti in kakšno rečeva :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Cvičkar upam da se čimprej vidimo izven bolnišnice, mi boš "pomagal" šotor postavljat, DRŽI SE. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Cvičkar drž se od zdaj naprej bo sam še boljše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 (popravljeno) Prebral veselo novico, da si se prebudil..... Drž se !!! Serbus! Danes je biu moj brat pri njemu, punca njegova, sestra Gabrijela in oče in mama. Ni se še prebudu iz kome, je pa reagiral, pri sestri je celo odprl oči, punco prijel za roke, ampak nato nazaj zaspau. Upam, da se jutri že zbudi! :naughty: LP! Vesna MK PEKLENE OSE brat se še ni prebudil...ampak dajal znake minimalne..res da je samo pri meni..pač ko sm bla js pr njem..na pol odprl oči vendar jih je kmalu zaprl nazaj..ker ga je že to toliko utrudilo...še vedno je v komi...res da je podzavestno me slišal in rahlo stisnil prste...nazaj je zaspal..upajmo pa da se res prebudi kmalu in da ga boste lahko prišli svi obiskati ker vas bo vesel... zdravniki so rekli da je njegovo stanje zelo resno in da se naj prehitro ne veselimo..je pa spodbudno to da občasno trzne ...držimo pesti za našga cvičkarja...ko pa se bo res dokončno prebudil iz kome vam tle v tej temi tudi to napišem..in hkrati tudi naprošam vse da naj ne verjamejo nekim neumnim govoricam ker so me že tudi klicali domov da mi je brat .u...... in marsikej...če že kdo piše karkoli naj prvo informacije preveri iz prve roke...to mislim tudi za druge osebe nasploh na tem forumu..in za stvari.. Lepo, da slišim vsaj nekaj pozitivnih novic o tebi Cvičkar. Jaz in moja družina držimo še naprej pesti zate. Gabry drži se, tudi na tebe in tvoje starše mislimo. Popravljeno Avgust 12, 2008. Popravil Tony Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Cvičkar: Upam da se boš zbudil na današnji dan-kot jaz pred 6leti.... Pa naj ti prvi dnevi "novega" življenja ne bodo prehudi. Res je da sem jaz bil v umetni komi 3 tedne, samo ko pomislim kaj se mi je dogajao 4 teden :headbang: (prvo noč so me hotli dan nazaj v umetno komo) Vsem pisočim (predvsem pa tistim ki ste ga osebno poznali) v tej temi pa polagam na srce. NE POZABITE GA!!!!!!! (tudi mene niste pozabili :worship: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se