halls Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Martin,saj veš,da sma zmenjena za krog po Golici,pa cesto na Koralpe sem ti tut oblubo! Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borut Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 ajmo Cvičkar... :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bejba22 Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 :worship: :worship: Cvičkar čimprej okrevaj, ti bom jaz kavico skuhala tako kot si ti meni in Medvedom :grupni: Drži se in vztrajaj, vse življenje je še pred teboj!!!!!! :worship: :friend1: Bejba :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Najboljš, da škorpijoni v soboto naredijo kar panoramsko mimo bolnišnice. Če se ne bo do takrat dokončno zbudil, se bo takrat sigurno. In pobegnil :whistle: Ajde Cvičkar..... Srečno naprej :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Cvičkar, cimprej na noge, želim ti res cimprejsne okrevanje in v celoti. Gabry, ti pa res sporoci, takoj ko bo kaksna vzpodbudna novica, da si tudi mi oddahnemo. Cvickar GOOOO!!!!!! (kdomibopaoljedalvPuli pressss) Lp,Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 TO CVICKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :010 :010 :010 NAJURIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VSE NAJBOLJE PA CIMPREJ NA NOGE IN ***** ! :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: VSE NAJBOLJE!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Fanta osebno ne poznam, želim mu pa čimprejšnje okrevanje. Srečno Tonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Fanta osebno ne poznam, želim mu pa čimprejšnje okrevanje. Srečno Tonček Enako tudi od mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x5x Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Enako tudi od mene. +mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 +mene pa mene use naj naj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Ne daj se Cvičko! Želim ti čimprej takole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 želim ti Cvičkar čimprejšnje okrevanje, tko kot usi:D ne daj se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cunde Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Ne daj se Cvičko! Želim ti čimprej takole: Tudi od mene vse naj naj, pa čimprej spet na motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Martin v Albaniji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 V Duči (MK Reborn) in v Črni Gori Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Makarska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Stankovci Želim ti vse najboljše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Winterparti Rihenberg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Misek Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Sicer te ne poznam osebno pa vseeno se odmene vse najboljše želje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Cvičkar, sej ti bo uspel :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 imel sem priliko spoznat njegovega očeta :worship: kot gost pri motoristeku in in nato pri meni vedno za akcijo in za hece :naughty: čakamo te :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 +mene in mene :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Tud jest ga osebno ne poznam, ampak mu res želim vse najboljš... čimboljše & čimprejšnje okrevanje :OK: ... pa da se pol ket na cest srečamo ane :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 GO Cvičkar!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T_Rex Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Tudi jaz ga ne poznam osebno, a to nima veze. Želim mu čimhitrejše okrevanje. Drž se in korajžno naprej!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se