CVIČKAR1 Objavljeno November 29, 2010 Deli Objavljeno November 29, 2010 (popravljeno) No teh napačna slika.ajoj bom zdj kopiru tapravo. Popravljeno November 29, 2010. Popravil CVIČKAR1 domina in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 29, 2010 Deli Objavljeno November 29, 2010 No to je preozka cesta ne?Zaradi tega bi mogu dobit še več. domina in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 29, 2010 Deli Objavljeno November 29, 2010 Joj pa ne vem zakaj se je pelu po moji strani,le zakaj? domina in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 29, 2010 Deli Objavljeno November 29, 2010 Joj pa ne vem zakaj se je pelu po moji strani,le zakaj? Se zgodi ni bilo zanalašč in zato maraš to zadevo čim prej pozabit in zaživet na novo. Sicer pa ko bom kaj tam okol hodu pridem pa na en obisk Drž se še naprej dotem in trojan69 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 29, 2010 Deli Objavljeno November 29, 2010 Ok bom pozabu,najbolš,če bom mislu na to.se bom sam sekiru. anja37 in domina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Februar 28, 2011 Deli Objavljeno Februar 28, 2011 Joj pa ne vem zakaj se je pelu po moji strani,le zakaj? Oj,a teb se to zgodilo.A ti je kej,a si ceu???? svobodnaptica01, carmagedon, suhi in 17 others 3 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 12, 2011 Deli Objavljeno April 12, 2011 Našel sem sliko v enem albumu, če se boš kaj spomnil:) Smo bili kar dosti skupaj. Lahko kaj pišeš, pa enkrat bi prišel rad na obisk! Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 12, 2011 Deli Objavljeno April 12, 2011 Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 28, 2011 Deli Objavljeno November 28, 2011 Cvičkar, še vedno se spomnim teh dogodkov. Malo mi je nerodno toda vseeno bom vprašal. Kakšen "status" (?) imaš ? Jaz še vedno čakam pošto s Soče s predlogom za invalidsko upokojitev ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejc Objavljeno Februar 26, 2015 Deli Objavljeno Februar 26, 2015 A mi lahko prosim kdo pove kako je s tem fantom. Sem se spomnil čisto slučajno danes na njega. Ne vem zakaj, pa sem še slučajno videl, da ima jutri rojstni dan. Kako naključje ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 27, 2015 Deli Objavljeno Februar 27, 2015 vredu je, se videvava na motozborih :grim Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Februar 27, 2015 Deli Objavljeno Februar 27, 2015 vredu je, se videvava na motozborih :grim Se je spravil nazaj na motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 27, 2015 Deli Objavljeno Februar 27, 2015 seveda :grim avtomoto, dore in ciciban 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 27, 2015 Deli Objavljeno Februar 27, 2015 No, danes ima Cvičkar1 rojstni dan. Vse najbolje in upam, da ti služi zdravje. Scarabeo malakai, ciciban in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se