Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Se Strinjam s krucijem, mopedist je norel rikvrc, zato ma ogledala čisto naprej zvita

Popravljeno . Popravil DAMI34
Objavljeno

Evo dokaz da je bolj varno it na pole position kot stat v koloni.

Objavljeno

Motorist se je ustavil, divjak zadaj pa je pritisnil pri rumeni luči.

Je pa er6 ostal na dveh kolesih :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Lahko, da je bil na pole positionu, pa ga je kombi prehitu v pospeševanju :D

Oz. tako kot je snecer napisu.

Popravljeno . Popravil urkoman
Objavljeno

Hvala vsem za pozitivne zelje. Borutt je navedel nekaj dejstev iz zaznamkov. Sam se nisem podal svoje verzije dogodka. Je pa popolnoma drugacno.

sam se dobr cajtam. Sopotnici pa kaze tudi bolje. In to ie najbolj vazno. Zvit pleh ni pomemben. Pri meni je samo odtrgalo del roll bara okoli desnega cilindra in pocena magnezijeva glava. Meglenki sta od straha popustili vezici in en zmigavc je mal povit. Enako zascita reflektorja proti kamenju. Prakticno na motorju ni omembe vrednih lomov.

Pa ti si bil s tankom , ne z motorjem  :kva2: , ker avto je totalka  :grim . Pa čimprej ozdravi. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa ti si bil s tankom , ne z motorjem  :kva2: , ker avto je totalka  :grim . Pa čimprej ozdravi.

Hvala Borut. Pa se kardanu nic ne manjka. Se slisva v ponedeljek po unih telefonih.

Objavljeno

-nadaljevanje nabijanja

Kaj lahko pričakuješ, ko zagledaš v ogledalu motorista?

V večini primerov objestno vožnjo in serijske prekrške.

img20140316134123038.jpg

img20140316134156807.jpg

Objavljeno

Kaj točno je na teh slikah tako grozno objestnega?

Objavljeno (popravljeno)

-nadaljevanje nabijanja

img20140316134156807.jpg

Nekaj metrov pred zacetkom prekinjene crte na zelo preglednem delu ceste, ki nima uvozov je zacel prehitevati... Zahtevam prisilno delo do konca zivljenja zanj in za sopotnico!   :headbang:

Kaj pa to, da ti med voznjo uporabljas kamero/fotoaparat (glede na razlicni perspektivi kar iz roke)?

Popravljeno . Popravil Hudoba
Objavljeno

Prva slika je bolj kritična zaradi obvoza,  druga klasično prehitevanje, takšne pozicije kot so tule me še policaji naprej spustijo in jaz cvikam polno črto... :)

Objavljeno

Dej se že enkrat mal se skuliraj.

Če pa predstavljaš oviro na cesti, tako da te morajo

ostali obvoziti, to še ne pomeni da so objestni in da delajo prekršek.

Ni čudno, da jih pobiramo po cesti..

Vožnja avta malo čez 50 v naselju je ovira... Res zanimivo.

Kamero imam na nastavku.

Objavljeno

Kaj točno je na teh slikah tako grozno objestnega?

Normalna in pričakovana vožnja je to.

Na prvi sliki, 100 m je snelo "carja Golice", sveč ne dajejo več, policija tam redno lovi.

Blinker je dal motorist? :) moteča oprema

Objavljeno

Normalna in pričakovana vožnja je to.

Na prvi sliki, 100 m je snelo "carja Golice", sveč ne dajejo več, policija tam redno lovi.

Blinker je dal motorist? :) moteča oprema

Sneči večkrat sm te opozoril, da kljub tvoji 100% varni vožnji se lahko kaj hitro zgodi, da te sname Vlačilec, ker bo šofer zaspal. Zato nam ne lepit takih slikic, ker jih dnevno vidimo (nekateri tudi izvajamo-ampak ne priznam)

Hotel sem ti povedati, da to ni nič novega in , da se da tudi preko belih črt prehitet avto, sploh če ta mečka. Bele črte namreč niso zid :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno

-nadaljevanje nabijanja

Mene bolj zanima tisti STOP znak na prvi sliki.

A si prijavil policiji/cestarjem, da je obrnjen tako, da bi se moral ti ustavit ?

Kje je to ?

Objavljeno

Snecer prav imaš,na cesti so sam še objestneži in diujaki :grim

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mene bolj zanima tisti STOP znak na prvi sliki.

A si prijavil policiji/cestarjem, da je obrnjen tako, da bi se moral ti ustavit ?

Kje je to ?

Nisi prepoznal? :) Iz Selnice proti Mb, tista 24urna črpalka ima te znake.

Objavljeno

Sneči večkrat sm te opozoril, da kljub tvoji 100% varni vožnji se lahko kaj hitro zgodi, da te sname Vlačilec, ker bo šofer zaspal. Zato nam ne lepit takih slikic, ker jih dnevno vidimo (nekateri tudi izvajamo-ampak ne priznam)

Hotel sem ti povedati, da to ni nič novega in , da se da tudi preko belih črt prehitet avto, sploh če ta mečka. Bele črte namreč niso zid :D

Jaz tega niti ne trdim, ampak zdaj pa bi res prosil za navodila, kaj se sme tu objaviti :)

Tudi pri sebi zasledim nepravilnosti, ker je nemogoče striktno voziti kot robot, kar je želel mimogrede Kangler v našem mestu, ki ga je posejal z radarji, rdečo lučjo in slično.

Vendar pa resnično. Če sem v avtu in vidim zadaj luč od motorja, slej ko prej bo prekršek in scena.

Je pa zanimivo, da se folk vedno krega na "policista", ki ni nič kriv, ki pač ustavi = pokaže kršitelja.

Pokažem tudi katastrofalne ceste.

Ajde, na motosvetu, ki je nadnaraven itak nima noben prometa pred sabo, slabe ceste ne občuti, ker pri brzini letiš čez luknje, table pa so zgolj zato, da še veš, da si na cesti.

Nekam drugam bi to moral objaviti, kjer ne berejo supermani :)

Objavljeno

Največji superman si ti :grim.....moj vzornik si :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Jaz tega niti ne trdim, ampak zdaj pa bi res prosil za navodila, kaj se sme tu objaviti :)

Tudi pri sebi zasledim nepravilnosti, ker je nemogoče striktno voziti kot robot, kar je želel mimogrede Kangler v našem mestu, ki ga je posejal z radarji, rdečo lučjo in slično.

Vendar pa resnično. Če sem v avtu in vidim zadaj luč od motorja, slej ko prej bo prekršek in scena.

Je pa zanimivo, da se folk vedno krega na "policista", ki ni nič kriv, ki pač ustavi = pokaže kršitelja.

Pokažem tudi katastrofalne ceste.

Ajde, na motosvetu, ki je nadnaraven itak nima noben prometa pred sabo, slabe ceste ne občuti, ker pri brzini letiš čez luknje, table pa so zgolj zato, da še veš, da si na cesti.

Nekam drugam bi to moral objaviti, kjer ne berejo supermani :)

Ma ne, ti kar lepi slikice "objestnih" šoferjev. Upam, da ne boš nikoli šel v Trst, Udine, Zagreb, ker potem bodo serverji od Motosveta pregoreli :D al pa boš mel premalo spominsko kartico :D

Tkole te bom vprašal:

koliko te prekršek motorista ovira pri tvoji vožnji, v primeru da te varno prehiti ćez polno črto?

A veš...marsikje prehitevam čez polno, marsikje pa tut čez črtkano ne, ker niso vedno črte pametno narisane :D

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

a avti lahk prehitevajo polno črto? v petek pozno popoldne na vrhu rid proti Planini... sama sreča, da nisem rinla pred njega... vrjamem da ni ne prvič in ne zadnjič... sploh pa ne edini :(

Objavljeno

Ma ne, ti kar lepi slikice "objestnih" šoferjev. Upam, da ne boš nikoli šel v Trst, Udine, Zagreb, ker potem bodo serverji od Motosveta pregoreli :D al pa boš mel premalo spominsko kartico :D

Tkole te bom vprašal:

koliko te prekršek motorista ovira pri tvoji vožnji, v primeru da te varno prehiti ćez polno črto?

A veš...marsikje prehitevam čez polno, marsikje pa tut čez črtkano ne, ker niso vedno črte pametno narisane :D

To je kviz? ok :) Bil v Tirani z motorjem sredi dnevne špice, nobenih težav, tam ni kršiteljev, vozijo pač drugače, hupa je signal, ne nervoza, se zliješ s prometom in je ok.

Tudi po Trstu sem že vozil, z motorjem sicer zgodaj zjutraj, hehe.

Da se razumemi pri gornji sceni in fotkah.

Ni me oviral, ogrožal itd. na tistem odseku je bilo nekoč 70, ni več vozil, v hrib je pač šel malo prej (smerokaz pa itak v slo ni zaželjen, boljše dodatne meglenke).

Gre za odnos, miselnost, ko sede (celo s sopotnico). Skratka: sem superman, nihče mi nič ne more, vse moram prehiteti, mudi se mi, kaj delajo vozila na cesti pred mano, gas-bremza-gas-bremza, do prvega kafeja bom že zdržal, 10 čikov pa pridem do doma, na koncu pa še na AC pribijem kolko gre, da olje pride v vse kotičke mašine. Če me dobi, se bom že zmenil s plavim, morda pa bo tudi zastaralo, sicer pa mam za odvetnika...

.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!