Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

Ne sekiri se....folk itak komaj čaka na take primere, da se potem lahko spluvajo nad motoristi. Ta đanki, ki nam je nadel vrsto zmerljivk s strani avtomobilistov sploh ni motorist. Niti sam se nima za motorista. Do starga zjebanga motorja je pršu zdilanjem, k odjemalc ni mel keša za dozo. Temu je pa itak vseen s čim se pele od točke A do točke B. Če ga nebi polcaji dobil, bi pa spet menjal za kšne čiste gate pa nogavice al kej podobnga. Poznam primere.......................... Polcaji so pa primer mal uporabl za medije proti motoristom. Odziv je bil pa pozitiven (za njih...)

Poznaš dotično osebo ? Se mi je zdelo.

Motor je bil R1 letnik 2010. Jebiga, samo to si je lahko privoščil.

PU Koper, tako, kot vse ostale uprave, ima zaposleno osebo za stike z mediji. Kaj in kako dela je razvidno iz članka. Čisto dramatiziranje brez pomembnih dejstev.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Včeraj ob 8.25 zjutraj so koprski policisti skušali ustaviti voznika motornega kolesa, ki je po stari cesti od Divače proti Razdrtem vozil 180 km/h. Ker se voznik na znake policistov ni ustavil, so zapeljali za njim in ga ustavili v Senožečah. Ugotovili so, da je 37 letnik iz Ilirske Bistrice vozil neregistrirano motorno kolo, brez veljavnega vozniškega dovoljenja, alkotest pa je pokazal 0,13 mg/l, poleg tega pa je bil pozitiven na hitri test za mamila. Policisti so motorno kolo zasegli, za kar 14 različnih ugotovljenih kršitev pa so podali obdolžilni predlog."

Jaz ne vidim tu nobene drame. Navedena so samo dejstva in pika.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PU Koper, tako, kot vse ostale uprave, ima zaposleno osebo za stike z mediji. Kaj in kako dela je razvidno iz članka. Čisto dramatiziranje brez pomembnih dejstev.

:eek:  a vsaka uprava ma zaposlenga samo za stike z mediji ,al ta človk opravlja tud druga dela?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:eek:  a vsaka uprava ma zaposlenga samo za stike z mediji ,al ta človk opravlja tud druga dela?

Pol šihta osvaja novinarke, pol šihta pa bere cvetke na raznih forumih (predvsem na motosvetu). Maus bi rekel - Vpisan si!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ma cajt še kofe kuha, pa krofe tala. :grim

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim, da več dela, kot vsi vi na forumu, da ne rečem z mano vštric :kva2:

japajade ... js delam največ :jezik:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

japajade ... js delam največ :jezik:

bi ti kr vrjel, ker delaš več kot jaz, pa že jest sm v samem vrhu :grrr 

p.s. jest hodim v službo, pravzaprav se bolj vozim :ninja:  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bi ti kr vrjel, ker delaš več kot jaz, pa že jest sm v samem vrhu :grrr

p.s. jest hodim v službo, pravzaprav se bolj vozim :ninja:  

js delam največ, če upoštevamo telesno težo na uro dela :jezik:

zmagowauc zmagowalnih zmagowaucew sm :010

:krneki:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js delam največ, če upoštevamo telesno težo na uro dela :jezik:

zmagowauc zmagowalnih zmagowaucew sm :010

:krneki:

khm

tvojih 45kg x 8 ur dela= 360 efektive

bilderjevih 120kg x 8 ur dela= 960 efektive

Ne vem kdo je bolj storiln :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako je R1 prišla med đankije ne vem, s tem se vi ukvarjite. Vidu sem jo v rokah druzga đankija, ki ga tudi ne poznam (tak nemotorist z motnimi očmi pač človeku pade v oči). Vse kaže da si jo podajajo............ rečte mu, naj vsaj verigo namaže z nečem (za ketnsprey itak nima) ker tako rožlja kot gosenice na oklepnikih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

khm

tvojih 45kg x 8 ur dela= 360 efektive

Ne vem kdo je bolj storiln :P

sploh se ne znaš it :cry:

zihr sm tko mislu napisat, da bi biw js zmagowawc :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim, da več dela, kot vsi vi na forumu, da ne rečem z mano vštric :kva2:

Sej to je problem, k si nam ti uštric, pa ne mormo bl potegnt, tud če bi tli.  :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sploh se ne znaš it :cry:

zihr sm tko mislu napisat, da bi biw js zmagowawc :glare:

aha

popraulam kalkulacijo:

tvojih 45kg x 8 ur dela x 1000misli = 36000 efektive

Evo Maus zmaga  :kva2:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha

popraulam kalkulacijo:

tvojih 45kg x 8 ur dela x 1000misli = 36000 efektive

Evo Maus zmaga  :kva2:

A jest prou to zastopm, da Maus ima u izračunu še intelektualn deu, bilder pa kot fizikalc seveda ne?! :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A jest prou to zastopm, da Maus ima u izračunu še intelektualn deu, bilder pa kot fizikalc seveda ne?! :hmm:

jp, v bistvu si s tvojim postom, dal vedeti, da imaš tut ti v svoji kalkulaciji intelektualn del :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... ka pa pol jst..  :kva2: ...k se fuuul hitr učim

...od vas..  :lol1:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... ka pa pol jst..  :kva2: ...k se fuuul hitr učim

...od vas..  :lol1:

žal mi je, ampak zate velja tale kalkulacija: 

10561601_781367645235275_802634472061986

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jp, v bistvu si s tvojim postom, dal vedeti, da imaš tut ti v svoji kalkulaciji intelektualn del :P

Normal, sej itak zmeri sam brihtam. :OK:  :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes nesreča na AC... Že šesta ali sedma ta teden, na katero sem naletel. Se lepo razvrstimo. Še brane Legan bi bil ponosen na nas.... Potem je šlo pa samo še navzdol. Kmalu je na praznem mestu ratala tretja kolona. In po hudi zmedi, da so gasilci prišli mimo še četrta kolona. Ko je mimo šla avtovleka so pa avti stali že vsepovprek. Sledilo je enourno čakanje. Pa je šel folk na sprehod gledat nesrečo, ki je bila 2km stran. Sprehajalo se je pse, eni so se ob pivu zabavali na ograji, nekateri so nastežaj odprli vrata in v bližnjem grmovju iskali senco... Potem smo spelal. Prerivanje kot na štartu formule 1. Ko dosežemo megalomanskih 20 km/h sledi  vožnja mimo sprehajalcev, medtem ko so njihovi avti samevali in ovirali promet. Da bi bila idila popolna, me je najedal nek živčen voznik. Njegova vožnja 20cm od mojega zadnjega odbijača, hupanje, blendanje in drugi svetlobni signali nekako niso bili uslišani, ker takšna kolona zahteva svoj čas, da normalno steče.

Vse te nesreče ta teden pa razen zvitega pleha hvala bogu nič bolj resnega. Edini, ki danes ni gnil v koloni, je bil povzročitelj nesreče, ker je potem ko je avto obrnil na bok enostavno pobegnil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes nesreča na AC... Že šesta ali sedma ta teden, na katero sem naletel. Se lepo razvrstimo. Še brane Legan bi bil ponosen na nas.... Potem je šlo pa samo še navzdol. Kmalu je na praznem mestu ratala tretja kolona. In po hudi zmedi, da so gasilci prišli mimo še četrta kolona. Ko je mimo šla avtovleka so pa avti stali že vsepovprek. Sledilo je enourno čakanje. Pa je šel folk na sprehod gledat nesrečo, ki je bila 2km stran. Sprehajalo se je pse, eni so se ob pivu zabavali na ograji, nekateri so nastežaj odprli vrata in v bližnjem grmovju iskali senco... Potem smo spelal. Prerivanje kot na štartu formule 1. Ko dosežemo megalomanskih 20 km/h sledi  vožnja mimo sprehajalcev, medtem ko so njihovi avti samevali in ovirali promet. Da bi bila idila popolna, me je najedal nek živčen voznik. Njegova vožnja 20cm od mojega zadnjega odbijača, hupanje, blendanje in drugi svetlobni signali nekako niso bili uslišani, ker takšna kolona zahteva svoj čas, da normalno steče.

Vse te nesreče ta teden pa razen zvitega pleha hvala bogu nič bolj resnega. Edini, ki danes ni gnil v koloni, je bil povzročitelj nesreče, ker je potem ko je avto obrnil na bok enostavno pobegnil.

haaa a to je uni k je mamile prevažal?

V glavnem so vprašal gasilce zakaj niso avta pogasil do konca, pa je padel odgovor:

Če je pa tok kuuul :P

Ali je izjava povezana z vdihovanjem dima opojnih substanc, ni bilo nikoli dokazano :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

haaa a to je uni k je mamile prevažal?

V glavnem so vprašal gasilce zakaj niso avta pogasil do konca, pa je padel odgovor:

Če je pa tok kuuul :P

Ali je izjava povezana z vdihovanjem dima opojnih substanc, ni bilo nikoli dokazano :D

Mislim da je bila tist druga nesreča. Samovžig trave HAHAHAHA

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej je tudi ta na Dolenjki mogu bit enmal zadet. Je lepo spizdil... preden pogruntajo kdo je, se bo že zbrihtal. Pol bo pa trdil, da je bil v šoku.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Včeraj ob 8.25 zjutraj so koprski policisti skušali ustaviti voznika motornega kolesa, ki je po stari cesti od Divače proti Razdrtem vozil 180 km/h. Ker se voznik na znake policistov ni ustavil, so zapeljali za njim in ga ustavili v Senožečah. Ugotovili so, da je 37 letnik iz Ilirske Bistrice vozil neregistrirano motorno kolo, brez veljavnega vozniškega dovoljenja, alkotest pa je pokazal 0,13 mg/l, poleg tega pa je bil pozitiven na hitri test za mamila. Policisti so motorno kolo zasegli, za kar 14 različnih ugotovljenih kršitev pa so podali obdolžilni predlog."

Jaz ne vidim tu nobene drame. Navedena so samo dejstva in pika.

Glede dramatizacije je moja napaka, ker sem imel v mislih še nekatere članke, kateri so delo osebe za stike z mediji in samih medijev. Mi ugotovimo nekaj, oseba za stike z mediji to opiše po svoje, mediji pa napišejo spet po svoje. So pa tudi izjeme. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!