smasher Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 On 5/29/2016 at 10:09 AM, Ciko86 said: Da pa človek vozi pod alkoholnimi hlapi pa je ok..tisti ki si je kupil motor in ni še nikoli vozil čez omejitev naj se javi.. celo zimo sem se vozil z motorjem ker sem avto prodal,(naj me štrafajo takoj policaji) imel sem xenonko (vožnja v službo ob 6h zjutraj po dokaj gozdni cesti) in avspuh brez db kilerjev niti eden me v celi zimi ni izsilil,ko pa sem demontiral xsenonko in obcasno dal notri db kiler je oa kot ruska ruleta....moje mnenje je če te ne vidijo naj te slišijo.. OT, nima veze s črno kroniko, Ciko86 edinkrat ko sem te slišal si bil že mimo.. (pa sovražim tiste ki vozijo brez db kilerjeu, ki to da ti uha vrže dol iz glave ni kul) No če pustimo sedaj bertoke in hitro vožnjo, kaj narest ko t nekdo "nabije od zadaj" in to z avtom ? Ni ne hitrosti ne nič drugega tu. Z jomahco sem se lepo vozil čez porotorož lagano kot da sem nemški turist in tam pod metropolom en zapeljal ven iz boksa ko je bilo moje prednje kolo že vzporedno z zadnjim kolesom avta, lahko se kdo zgovarja na mrtvi kot al nevem kaj, po mojem mnenju ni niti slučajno ni pogledal na cesto ampak je tista vožnja na pamet "se mi zdi da je fraj". No hotel sem reči, ali greš 100 ali 60 al 45, te lahko kdo spregleda, seveda če greš malo počasneje je možnost da te vseeno zadnjo sekundo opazi pa lahko obideš avto (mogoče), sigurno pa te pri 60 ne pobirajo tolko naokoli kot pri 100 če je izid neuspešen. LP
Popularna objava Rey Objavljeno Maj 31, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Ob 27. 5. 2016 at 18:27, Ciko86 pravi: motor je bil gsx-r750,fant je vozil motorje ze od malih nog,dokazoval se ni ker je bila njegova punca z njim,in ni bil neki divjak. Sodelavec je bil na kraju ko je slisal 62 letnega ko je dajal zapisnik da (je bilo sonce nizko ni videl nic ampak je vseeno speljal)..ko pa ga je motorist zadel je moski odpeljal 500 m naprej proti nasdlju se ustavil na avtobusni pogledal avto in iz avtobusne poklical policijo,in se vrnil na kraj..avto honda jazz.punci pa je pasek od celade utrgalo. Ob 29. 5. 2016 at 10:40, kitekatus pravi: Ja Dami,v večini ti dam prav,ti pa pravim,ker sem tudi sam se zaletel v avto pri 100km/h,letel čez avto in glej ga zlomka,imel sem res velikansko srečo,da sem jo odnesel brez posledic,oz.samo fajn natolčen.In ne,nisem letel 10m! Še enkrat,pri 50km/h,da so na koncu bile tako katastrofalne posledice,ni šans,in tudi če bi že prišlo do nesreče,kot sem reku,bi mu moral tik pred nosom zapeljat,ne pa da je v zadnji del avta zadel. To pišem,ker njegovi bližnji vsi pravijo,da je bil zelo izkušen motorist,da se je on vedno držal omejitev in ne vem še kaj,normalno,da se bo branilo svojega najbližjega,sam po slikah na fb sodeč,vsaka druga slikca je na zadnjem kolesu z motorjem,ali skuterjem,.... Še enkrat,žal mi je vsakega,ki umre na cesti,kriv ali ne kriv,upam,da sam ne bom tega doživel,ker če bom,ne bom preživel,hočem povedat,da je res dejstvo,da je v veliki meri kriva prav hitrost motorista,da se konča potem tako tragično. A misliš,da nesrečnik,ki je včeraj pri Idrskem imel nesrečo in umrl,da je vozil po predpisih,dvomim,močno dvomim. Moje videnje oz.bolje rečeno "slišanje" nesreče: Bil sem pred hišo, cca.150-200m zračne linije stran od kraja dogodka. Slišal sem motor, gas na polno, šaltanje dveh brzin, tišina za sekundo ali dve ter ropot. Sem takoj pomislil na nesrečo, ampak celih 15min ni bilo slišat ne rešilca, ne policije....sem že pomislil OK, je zaropotalo kaj v Luki Koper oz.na železnici. No...po tistih 15min je začelo tuliti vsepovprek. Žal se je zgodilo kar sem se bal. Kdor pozna kraj dogodka ve, da ko se tam vključuješ na cesto se iz leve strani vidi zelo kratek odsek ceste (poleg tega, da je raaahel ovinek so tam še drevesa tik ob cesti), omejitev je 50km/h (naselje). Pod črto: deloma nepregledna cesta + previsoka hitrost + alkohol = nič dobrega :/ Aja, naslednji dan so že postavili ogledalo za boljšo preglednost. Standard...dokler kdor ne pusti kože se ne ukrepa. cikadina, skalar36, Kmet2 in 10 others 13
Popularna objava lasagna Objavljeno Maj 31, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 3 urami, KARMEN1 pravi: .......Naj admini dve izbrišejo ...... Če bi admini tole brali, bi itaq ukinili celo temo. So obupali, ker si polpismeni uporabniki ne vzamemo časa, da bi prebrali naslov teme, preden postane klepetalnica. Predlagam, da ukinejo vse teme, kar jih je in uvedejo le eno, v kateri se piše karkoli, tako kot je že nekaj časa v praksi, vendar bo bolj pregledno. Zivnorc, basbas, KARMEN1 in 7 others 10
Rocky Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Ob 30. 5. 2016 at 7:19, Whiskey pravi: Evo, take imamo ... Prometno poročilo 30.05.2016 07:17 Zadnji vnos: 30.05.2016 07:08 Kolesar se vozi po primorski avtocesti med Razdrtim in Postojno proti Ljubljani. Upam, da je imel vinjeto, če ne ga je naj...l Whiskey, DAMI34, builder in 2 others 5
Whiskey Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 27 minutami, Rocky pravi: Upam, da je imel vinjeto, če ne ga je naj...l Romun je dobil brezplačni lift off do Postojne. Bojda tudi plačilni nalog in pol kazenske točke. Plačal ne bo, ker za ta luxus nima, za ostalo se mu pa j.b. . Rocky in Bmflar 2
DINAMIK Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 4 urami, Snecer pravi: http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/erik-z-yamaho-podrl-drevo-oblezal Erika je pot zvabila med ovinkaste ceste na Tolminsko in tam, na glavni cesti med Tolminom in Kobaridom, se je peljal mimo bara Pr skalci, ki velja za kraj, kjer se motoristi radi ustavijo. Podatek o baru je pomemben predvsem zaradi ovinka za lokalom; pot pelje navzdol in stari mački pravijo, da tod ne gre pretiravati s hitrostjo, ker greš ven. V preteklosti so se že zgodili zdrsi, a najhujših nesreč ne pomnijo. V soboto je bilo žal drugače. Tragično. Vsak ovinek tam poznam v piko..,tukaj piše nekdo v Slovenskih novicah,ki nima pojma o pojmu...,točno tam na tem ovinku se je pred približno 25leti zgodila tragična nesreča treh mladih fantov ki so v avtomobilu prileteli v oreh,ki je takrat še stal na travniku iz tega ovinka.Priznam,da pa sem pred leti,ko še ni bilo toliko prometa in nič pameti v moji glavi peljal skozi ta ovinek 140kmh po kolenu!Tole soboto sem šel mimo..,stisnilo me je pri srcu,hudo mi je bilo,ko sem videl fanta ležati v njivi...,samo malo pokrit preko glave..,dolgo je ležal tam..,mimo sem šel 14.40..,počivaj v miru in sožalje vsem njegovim. 3nity 1
Bear Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 kolker sm js slišau je dobil belomoder taksi sz ac in opozorilo
Snečer Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 A ni pri Vikiju podobna scena, ko se narod sesuva za publiko? luxsa 1
motolover Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 18 minutes ago, Snecer said: A ni pri Vikiju podobna scena, ko se narod sesuva za publiko? Al pa pri tvojih Jodlarjih na Golici. KARMEN1 in solorider 2
Snečer Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 4 minutami, motolover pravi: Al pa pri tvojih Jodlarjih na Golici. Tam se po celi trasi sesuvajo, pri kafiču je cilj. motolover, stuhec, luxsa in 1 other 4
stuhec Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 11 urami, DINAMIK pravi: Vsak ovinek tam poznam v piko..,tukaj piše nekdo v Slovenskih novicah,ki nima pojma o pojmu...,točno tam na tem ovinku se je pred približno 25leti zgodila tragična nesreča treh mladih fantov ki so v avtomobilu prileteli v oreh,ki je takrat še stal na travniku iz tega ovinka.Priznam,da pa sem pred leti,ko še ni bilo toliko prometa in nič pameti v moji glavi peljal skozi ta ovinek 140kmh po kolenu!Tole soboto sem šel mimo..,stisnilo me je pri srcu,hudo mi je bilo,ko sem videl fanta ležati v njivi...,samo malo pokrit preko glave..,dolgo je ležal tam..,mimo sem šel 14.40..,počivaj v miru in sožalje vsem njegovim. Udaril naj bi v drevo Ponekod pravijo premera 10 cm Drugi spet 30 cm Kako je zdaj realno bilo
KARMEN1 Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 9 urami, Snecer pravi: A ni pri Vikiju podobna scena, ko se narod sesuva za publiko? To pa prvič slišim......... gretzky, Bmflar in Dark 3
gretzky Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 13 minutami, KARMEN1 pravi: To pa prvič slišim......... Snecerjev aksiom. KARMEN1 1
luxsa Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Mogoce ma Snecer prou,ce ne bi blo publike se racing mazuli nebi gonil tud po desetkrat po tisti treh kurcevih ovinkih gor pa dol. Efendi, Snečer, Bmflar in 5 others 8
jskrablin Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Publika je vedno problem. Simpl dejstvo, like it or not. fazerčk, Bmflar, gradbenik in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Pravkar, jskrablin pravi: Publika je vedno problem. Simpl dejstvo, like it or not. EGO je problem gradbenik, nazo13, luxsa in 4 others 7
Snečer Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 23 minutami, KARMEN1 pravi: To pa prvič slišim......... Malo poglej po MSju, smo tudi letos brali o tem, kak so frčali tam. Največ bo pa vedel "inventar", oglednik trase
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 7 minutami, HD-Dyna pravi: EGO je problem jogurt ni pa nč kriu Bmflar in gretzky 2
Ciko86 Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pač vsak drsa tam ki mu je všeč..pa še blizu doma je KARMEN1 in Bmflar 2
KARMEN1 Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 9 minutami, Snecer pravi: Malo poglej po MSju, smo tudi letos brali o tem, kak so frčali tam. Največ bo pa vedel "inventar", oglednik trase Letos en mlad fant, ki je morda bil na prvi spomladanski vožnji.......... Lani menda eden....... O vožnji, frčanju in podobne lahko povemo samo domači, ki smo skoraj vsak dan tam . Bmflar in maus 2
luxsa Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 A se niste sposobni kam del pelat al kaj. Bmflar, KARMEN1, Efendi in 5 others 8
maus Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 5 minutami, luxsa pravi: A se niste sposobni kam del pelat al kaj. kam Bmflar in KARMEN1 2
Bmflar Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 40 minutami, DAMI34 pravi: jogurt ni pa nč kriu Ima, ima .... če si še mlečn, zna bit kr jeba nazo13, luxsa, DAMI34 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se