Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, builder pravi:

kolesarji  lahko vozijo izključno drug za drugim, ob desnem robu vozišča, v razdalji, ki še omogoča varno vožnjo in varno zaviranje (najmanjša razdalja naj bo enaka dolžinam treh koles), medtem ko je kolesarska vožnja vzporedno dovoljena le v primeru, ko gre za športne prireditve in je za kolesarje zagotovljeno spremstvo 

a so ti prepovedal udeležbo na takih zborih, ker si delala pizdarije, zdej pa spet pametuješ:D

ter na treningih - s spremstvom in veljavno tekmovalno kolesarsko licenco kolesarske zveze slovenije .... 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 59 minutami, DinDiin pravi:

Razn Rossi pajkica, razn Rossi!!!!:D

a to je kdo iz motoskreta :blush: 

Objavljeno

Pred tremi urami sem se pripeljal iz Nemčije. Vsi motoristi, ki sem jih v preko 700km srečal, so šli lepo po PSu. Pridem po AC do Kranja in se priključita dva motorista z našimi tablicami. Vozil sem 130 po navigaciji, ona dva mimo za vsaj dvajset več. Potem se je malo zgostilo in sem ju pri Voklem dohitel. Od cestnine naprej smo potegnili in do 130 smo šli skupaj, nato sta pospešila, na varnih in po pravilih, 150 in se usedla koloni avtov za rit in blendala in cikcakala kot, da ogrevata gume pred štartom.  Ker ju niso j. sta po balkanskem motorističnem PSu prehitela po desni celo kolono vsaj petih avtov.  No, Pred Črnučami smo bili spet skupaj. Jaz po pravilih, onadva v stilu: " j. se mi, saj sem motorist!.."  Mimogrede, tudi jaz sem bil z motorjem. Po postavah mi nista izgledala ravno mladca, sta že vsaj kakih dvajset let v zakonskem stanu morala jesti in popiti veliko preveč. Verjetno tudi nista kolesarja, zato me čudi, da tudi onadva ne poznata pravil. Ker kot berem tu, prekrške delajo samo kolesarji, motoristi smo vsi pridni :)

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pa po desni!!! Ja kje pa gres mimo, ce so vsi na levi? Po luft?:D

15 minutes ago, pajkica said:

a to je kdo iz motoskreta :blush: 

Ne ne :) 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
2 minutes ago, Kmet2 said:

Praviš 20kmh so šli več od tebe.....pa tej niso normalni ,zprt pa ubit ,druge ni ....norci :dry:

Trdiš, da je taka vožnja zrela in pametna? Mogoče za tiste, ki to niso.

Objavljeno
Pravkar, motolover pravi:

Trdiš, da je taka vožnja zrela in pametna? Mogoče za tiste, ki to niso.

:lol1:in to ti pametuješ , ki svojo zrelo in pametno vožnjo celo posnameš :lol1:......

P.S. mogoče se v odebeljenem celo najdeš :winkiss:

Svetnik pa si tako za smetenje,kot pametovanje kako kdo kaj naredi narobe, za sebe pa slep ko.....

944976_286203518378506_8272438559221221607_n.jpg

Objavljeno
pred 4 urami, pajkica pravi:

upam da kmal ukinejo vse "panoramske" vožnje kvazi moto klubov ob njihovih pijanskih srečanjih.... še posebej ko se vozijo brez spremstva, po dva ali trije vštrič in po možnosti nabijajo gas in trobjo celo pot....

Tebe to moti ?

Objavljeno
5 minutes ago, stuhec said:

Tebe to moti ?

Gotovo je bolj po pravilih, kot vzporedna vožnja dveh kolesarjev.

13 minutes ago, Kmet2 said:

:lol1:in to ti pametuješ , ki svojo zrelo in pametno vožnjo celo posnameš :lol1:......

P.S. mogoče se v odebeljenem celo najdeš :winkiss:

Svetnik pa si tako za smetenje,kot pametovanje kako kdo kaj naredi narobe, za sebe pa slep ko.....

944976_286203518378506_8272438559221221607_n.jpg

Lepo, da si poiskal sliko, kjer se delajo norca iz fantastičnega in žal slepega glasbenika. Res pohvalno in seveda na tvojem intelektualnem nivoju. Mulčki v fitnesu so gotovo ponosni nate!

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 3 minutami, motolover pravi:

Gotovo je bolj po pravilih, kot vzporedna vožnja dveh kolesarjev.

Lepo, da si poiskal sliko, kjer se delajo norca iz fantastičnega in žal slepega glasbenika. Res pohvalno in seveda na tvojem intelektualnem nivoju. Mulčki v fitnesu so gotovo ponosni nate!

Izgleda da s svojim intektualnim nivojem ne dosegaš tud mulčkov v fitnesu,oni razumejo sliko v kontekstu .....:winkiss:

12932995_10208195333673562_852061158016025577_n.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 minute ago, Borutt said:

Zdaj grem pa jaz po kokice :lol1:

prnesi jih še meni :kva2:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, Bear pravi:

prnesi jih še meni :kva2:

Ne rabiš kokic .....dieta ! :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Radi bi bili všečni, priljubljeni in v središču pozornosti...  :yawn:

Popravljeno . Popravil sayo
Objavljeno
25 minutes ago, sayo said:

Radi bi bili všečni, priljubljeni in v središču pozornosti...  :yawn:

Eni bolj, drugi manj, sicer je pa to v človeški naravi.

43 minutes ago, Kmet2 said:

Izgleda da s svojim intektualnim nivojem ne dosegaš tud mulčkov v fitnesu,oni razumejo sliko v kontekstu .....:winkiss:

12932995_10208195333673562_852061158016025577_n.jpg

Ja, in vsi poznajo njegovo glasbo, tako kot ti. Šaban Šavlič in podobni bolj pašejo v tisto srenjo. Najbrž se zato tako trudiš naučiti se povedati kaj po njihovo, da bi jim še bolj ugajal, ko bi jih pozdravil: "Đe si zemo?"

Mogoče ti ne bi škodilo, preden si se javil na moj komentar o vožnji dveh motoristov, da si prebereš naslov teme. V naslovu je beseda moraliziranje. Se mi zdi, da si se v tem forumu že izpel, nimaš več kaj pametnega povedati in ponuditi, samo še nabijanje ti ostane. Raje se preseli na forum o kopiranju sličic s FB. Tam te čakajo uka željni petnajstletniki.

Objavljeno

sej ni čudn da je tolk pizdarij po cest k se folk z derivatom kurjega futra baše...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 urami, motolover pravi:

Pred tremi urami sem se pripeljal iz Nemčije. Vsi motoristi, ki sem jih v preko 700km srečal, so šli lepo po PSu. Pridem po AC do Kranja in se priključita dva motorista z našimi tablicami. Vozil sem 130 po navigaciji, ona dva mimo za vsaj dvajset več. Potem se je malo zgostilo in sem ju pri Voklem dohitel. Od cestnine naprej smo potegnili in do 130 smo šli skupaj, nato sta pospešila, na varnih in po pravilih, 150 in se usedla koloni avtov za rit in blendala in cikcakala kot, da ogrevata gume pred štartom.  Ker ju niso j. sta po balkanskem motorističnem PSu prehitela po desni celo kolono vsaj petih avtov.  No, Pred Črnučami smo bili spet skupaj. Jaz po pravilih, onadva v stilu: " j. se mi, saj sem motorist!.."  Mimogrede, tudi jaz sem bil z motorjem. Po postavah mi nista izgledala ravno mladca, sta že vsaj kakih dvajset let v zakonskem stanu morala jesti in popiti veliko preveč. Verjetno tudi nista kolesarja, zato me čudi, da tudi onadva ne poznata pravil. Ker kot berem tu, prekrške delajo samo kolesarji, motoristi smo vsi pridni :)

In to napiše nekdo, ki objestno vozi po Jadranki, se pusti snemat in to celo objavi.

Raje napiši, da jima nisi mogel slediti in ju prehiteti in ti je padlo na ego.

Vsekakor je njuna vožnja na AC dosti bolj varna od tvoje objestne vožnje po nasprotnem pasu, prehitevanju čez polno itd. na Jadranki.

150 na AC ni neka huda zadeva, tam ni nasprotnega prometa, je prehitevalni pas, vozišče široko itd.

(7) Voznik, ki prekorači s prometnim pravilom, ali prometnim znakom omejeno hitrost na avtocesti ali hitri cesti, ki ima fizično ločeni smerni vozišči z najmanj po dvema prometnima pasovoma in odstavnim pasom ali odstavnimi nišami, se kaznuje:

1.     z globo 40 eurov, če prekorači hitrost do vključno 10 km/h;

2.     z globo 80 eurov, če prekorači hitrost nad 10 do vključno 30km/h;

3.     z globo 160 eurov, če prekorači hitrost nad 30 do vključno 40 km/h;

4.     z globo 250 eurov, če prekorači hitrost nad 40 do vključno 50 km/h. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 3 kazenske točke;

5.     z globo 500 eurov, če prekorači hitrost nad 50 do vključno 60 km/h. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 5 kazenskih točk;

6.     z globo 1.200 eurov, če prekorači dovoljeno hitrost nad 60 km/h. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 9 kazenskih točk.

Skratka minoren prekršek, polovička 40 EUR, nobenih pik.

Drugo pa je objestna vožnja in prehitevanje po voznem pasu, vendar tudi sam opažam, da folk ne gleda v špegl, parkira na prehitevalnem, al pa mu ego ne dovoljuje, da bi se umaknil.

To pa je že druga zgodba.

Primer modela, ki misli, da je na AC

12966099_10208645801360824_425583755_n.jpg

12966322_10208645801320823_278071570_n.jpg

Objavljeno
pred 8 urami, Borutt pravi:

Zdaj grem pa jaz po kokice :lol1:

Kaj krofi niso več aktualni :eek:

Objavljeno

Snecer, greva odpeljati Jadranko in mi boš pokazal pravilno vožnjo in pravilne linije okoli ovinkov! Vem, da ne znam voziti in bi se rad naučil od strokovnjaka. Učimo se celo življenje, nasvete od strokovnjaka rad sprejmem. 

Objavljeno
pred 47 minutami, HD-Dyna pravi:

Kaj krofi niso več aktualni :eek:

Krofi so vedno aktualni :D

Objavljeno (popravljeno)
pred 37 minutami, motolover pravi:

Snecer, greva odpeljati Jadranko in mi boš pokazal pravilno vožnjo in pravilne linije okoli ovinkov! Vem, da ne znam voziti in bi se rad naučil od strokovnjaka. Učimo se celo življenje, nasvete od strokovnjaka rad sprejmem. 

Spet nezrelo obnašanje :) lahko ti povem, kje ni pravilna linija, lej gornje screene iz tvoje vožnje. Drži se svojega voznega pasa pa bo, ne vozi preko črte in ne sekaj.

Zdaj pa idi vadit, posnami pa spet pokaži. V tej fazi si prenevaren za skupno vožnjo, preveč ogrožaš.

Mislim, da sam dobro veš, da taka vožnja, kot si jo tam uprizarjal, ni za nikamor.

p.s.

tečaji, ki jih obiskuješ, so brezveze al tam tega niste vzeli?

Popravljeno . Popravil Snecer
Objavljeno

Snecer, jaz se zavedam, da nimam pojma in se učim. Ti misliš, da znaš in se ne učiš! 

Objavljeno
pred 7 minutami, Borutt pravi:

Krofi so vedno aktualni :D

Sm se že ustrašu :blush:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 19 minutami, motolover pravi:

Snecer, jaz se zavedam, da nimam pojma in se učim. Ti misliš, da znaš in se ne učiš! 

Se povsem motiš, učim se tako na svojih napakah, kot na tujih (tvoj primer je zelo poučen), res pa je, da ne obiskujem tečajev, ker pač ocenjujem (morda se tudi tu motim), da ga ne potrebujem.

Nisem ti napisal, da nimaš pojma, ampak da se malo zamisli ob takšni vožnji. Vsak dela napake, ampak da jih pa delaš v takšni seriji in to zavestno pa se bi moral malo zamisliti.

Verjetno si po vseh teh tečajih vrhunski voznik, kar se tiče tehnike, ampak to je bolj za steze, na krvavi cesti, je treba bolj voziti z možgani kot s telesom.

Samo da si pa do svojih napak tako anemičen, vsajaš pa se za vožnjo 150 na AC, ki je "neznaten" prekršek pa je že malo smešno.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!