stuhec Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred eno uro, Rogerg pravi: u nedelo ko je un zbil motorista ni bil nihče pijan kolkr je pisalo... pa tud avto in motor sta bila nova in ne stara stuhec.... problem je k folk ne vozi po svojem pasu in SLABA CESTA... + pijanost v dosti primerih... Zdaj 1 primer, prej pe 11 primerov z alkotom
I30 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 7 minutami, Snecer pravi: Ne da se, kot z normalnimi motorji. Oziroma tu na MS so takšni, ki zmorejo, celo bolje. Ne vem če taki tu na MS zgubljajo čas. Smo se pa na MS srečanjih pred leti na tromostovju tudi s takimi družili. Jih je v Sloveniji kar nekaj in drugje seveda tudi dovolj. Recimo lep primer: Če pa gledaš tvoj ali pa Map-ov prispevek, pa rečem le to, da ko prešaltaš direkt iz 50ccm mopeda, se je treba še malo učiti! pred 10 minutami, Snecer pravi: Ne da se, kot z normalnimi motorji. ... In kaj so zate "normalni" motorji?! nazo13 in Kmet2 2
Snečer Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Nonstop bremza pa plavanje po ovinku. Ne da se, kot sem rekel.
I30 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: Nonstop bremza pa plavanje po ovinku. Ne da se, kot sem rekel. Ahhhaaaaa, že razumem, ne da se tako superiorno kot znaš ti. Kmet2 1
Gost Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 (popravljeno) Moje mnenje glede kazni za alkohol (in telefon): prvi prekršek en teden zapora, drugi prekršek 1 mesec, tretji prekršek 3 mesece, itd, v primeru povzročitve lažje nesreče začnemo z mesecem, ob nesreči s smrtnim izidom pa z leti in več naprej! In objavljanje v medijih koliko jih je bilo vsak dan zaprtih za kakšno tako kazen, pa sem prepričan da bi mediji zelo kmalu imeli zelo malo za poročat. pa ni treba nobenega nasilja Popravljeno Junij 14, 2016. Popravil twom
jskrablin Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 14 urami, map pravi: Kaj je to zaen motor? MT09? Meni zgleda ko CB 1000R. pred 14 urami, Rogerg pravi: Še malkrat poci kle... sfukana cesta u nulo in vsi sekajo ovinke ker so ob robovih jame.. no sekajo tud ce ni jam marsikdaj.. pol je pa tko Ovinke sekajo, ker ne znajo vozit. Ne zato, ker je cesta sfukana. Nedolgo tega sem se z motorjem peljal po tisti cesti. Nobene potrebe po sekanju ovinkov ni. pred 13 urami, map pravi: Začeli bomo hard enduro motorje vozit. Bo še najbolj primerno. Jaz bom verjetno CB-jko letos prodal. Nabavil nekaj v stilu 690 Enduro R, pa kurc gleda standard ceste. Hard enduro mam in jo lahko samo priporočam. Je dober trening na temo obvladovanja motorja in sebe na različnih, lahko tudi zelo zajebanih terenih. Na žalost pa ne pomaga kaj dosti proti idiotom, ki mislijo da so sami na svetu. skalar36, I30, Zivnorc in 1 other 4
nazo13 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 12 minutami, twom pravi: Moje mnenje glede kazni za alkohol (in telefon): prvi prekršek en teden zapora, drugi prekršek 1 mesec, tretji prekršek 3 mesece, itd, v primeru povzročitve lažje nesreče začnemo z mesecem, ob nesreči s smrtnim izidom pa z leti in več naprej! In objavljanje v medijih koliko jih je bilo vsak dan zaprtih za kakšno kazen, pa sem prepričan da bi mediji zelo kmalu imeli zelo malo za poročat. pa ni treba nobenega nasilja In kdo nas bo vse nafutral medtem ko bomo čepeli v arestu? Kmet2 1
Gost Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 (popravljeno) 4 minutes ago, nazo13 said: In kdo nas bo vse nafutral medtem ko bomo čepeli v arestu? Boste pa na dieti in še shujšal mal zraven, morda te bo pa to odvrnilo od popivanja kadar šofiraš, če že ne ogrožanje sebe in drugih... Popravljeno Junij 14, 2016. Popravil twom
nazo13 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 2 minutami, twom pravi: Boste pa na dieti in še shujšal mal zraven, morda te bo pa to odvrnilo od popivanja kadar šofiraš... Od kod ti, da popivam kadar vozim? Ali pa bi bilo po tvoje treba kaznovati le pijance (in telefoniste), ostalim pa spregledati prometne prekrške in kazniva dejanja? thumper 1
Gost Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 2 minutes ago, nazo13 said: Od kod ti, da popivam kadar vozim? si pisal v prvi osebi
nazo13 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 2 minutami, twom pravi: si pisal v prvi osebi Kot sem že večkrat napisal: Problem pri nas ni višina kazni (ki so mimogrede itak previsoke), ampak v njihovi izterjavi. Dokler jih bo plačevala le manjšina kaznovanih, bo stanje kot je. Da ne govorimo o tem, da je pijanost ali zadrogiranost povzročitelja hujše prometne nesreče olajševalna okoliščina in ne obratno. I30, Kmet2 in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 4 urami, Whiskey pravi: Ko berem misli posameznikov izpade kot, da ima vsaka ulica svojega šerifa. Tipično Slovensko. Eni bi sekali ude in glave, drugi pa kaznovali z vsaj 10x višjimi kaznimi katere so itak daleč najvišje v EU. Vzgoja in mentaliteta občanov je očitno še najmanjša skrb. Udri po volovima, press. Sej kritizirat zna vsak, .....povej rešitev ! pred 1 uro, Snecer pravi: Ne da se, kot z normalnimi motorji. Oziroma tu na MS so takšni, ki zmorejo, celo bolje. Ja točno tako jaz te s tem tankom nažgem na vsaki cesti ..... MS profi Bmflar, stuhec in builder 3
Snečer Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 jap, tako da imaš še ožgani rit builder in Kmet2 2
NumLock Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Sej kritizirat zna vsak, .....povej rešitev ! Hja, saj to je problem, da ni rešitve ! Človek v alkoholiziranem stanju spregleda motorista, povozi človeka. Kaj se zgodi? Vzamejo mu dovoljenje, če ga povzročitelj sploh ima, odvzamejo avto, ki ni vreden niti kepice sladoleda. Ostane brez izpita že naslednji dan si kupi avto za 200€ in je čez dva dni že nevaren projektil ostalim udeležencem, ali književno povedano - povratnik. In dejansko NI REŠITVE, da bi preprečili ljudem, da bi bili POVRATNIKI, ker itak mu nimajo kaj vzet, avto pa danes kupiš za 200€ in se takšen človek brez kančka vesti, vsede za volan ... in zgodba se ponavlja. Je pa res, da je tudi med motoristi ogromno alkoholiziranih voznikov, ki jim daje dodaten pogum na cesti. Včasih se prav začudim, da vidim v kakšni gostilni motoriste, kako imajo na mizah pivo. No, vsak dela kar mu paše, ampak ni ravno za vzgled drugim. nazo13, stuhec, Bmflar in 1 other 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 51 minutami, twom pravi: Moje mnenje glede kazni za alkohol (in telefon): prvi prekršek en teden zapora, drugi prekršek 1 mesec, tretji prekršek 3 mesece, itd, v primeru povzročitve lažje nesreče začnemo z mesecem, ob nesreči s smrtnim izidom pa z leti in več naprej! In objavljanje v medijih koliko jih je bilo vsak dan zaprtih za kakšno tako kazen, pa sem prepričan da bi mediji zelo kmalu imeli zelo malo za poročat. pa ni treba nobenega nasilja In potem narediš socialni primer , ker izgubi službo , smo pa še vedno kao socialni aparat , ki bomo takšnega bumbarja morali živeti......bolj pravilno bi bilo da za ponavljajočega kršitelja uvedet prisilno delo , da si zasluži kar poje in aneks k pogodbi da mu ob primeru prisilnega dela ostane služba kateri pa mora od prisilnega dela plačevat tudi prispevke za pokojnino,zdravstvo itd (razbremenit delodajalca) tako bi država bila brez stroška vzdrževanja bumbarja ,12 urni delavnik bi mu pa pomagal da bi prenehal razmišljat o neumnostih in tako bi uvedel sistem pri vseh strožje kaznovanih , naj si plačujejo hrano in nujne potrebščine...ni dela ni jela !!! Tako bi tudi tisti ki imajo neomejeno nakradenih financ zabolelo , ker bi moral delat ko črnc........... Z nedelom pa bi si prislužil razne bonitete kot osamitev,samo 1 obrok na dan itd .......vse bi se dalo a ker imamo biokratski aparat velik kot da nas je 40milionov in seveda nobeden ni tam da kaj konkretnega naredi temveč so sami sebi namen in prisesani na državni jošek imamo stanje kot je ....baaanaaanaaaa! Vse ostalo kar se kaznuje pa je samo praznjenje delavskih žepov ki ne pripomorejo k izboljšavi vaRNOSTI in iz teh kazni se ne naredi nič ...npr... lahko bi obnavljali infrastrukturo a kaj ko to nobenega ne briga..... Nisem doktor, nisem magister pa vrjamem da , bi vsak od nas najdel kakšno dobro opcijo za uspešnejše poslovanje naše banane a kaj ko ni volje ,saj se potem ne bi dalo toliko skrit v davčnih oazah hahahah Nearrain, C eagle, DAMI34 in 8 others 11
Zivnorc Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 ...jaz sem enkrat sedel nekje pred lokalom in pil kokakolo, ko sta dva motorista (s sportaki) spohala vsak enega... pa ju vprašam med vrsticami malo po zdravju...pa sta mi rekla, da če ga malo spohata, se jima zdi, da gresta hitreje...ampak v bistvu peljeta počasneje.. Efendi, Bmflar, stuhec in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ...jaz sem enkrat sedel nekje pred lokalom in pil kokakolo, ko sta dva motorista (s sportaki) spohala vsak enega... pa ju vprašam med vrsticami malo po zdravju...pa sta mi rekla, da če ga malo spohata, se jima zdi, da gresta hitreje...ampak v bistvu peljeta počasneje.. To ti je bolj za v temo nabijanje ...... Efendi, Bmflar in Zivnorc 3
Nearrain Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 3 minutes ago, Kmet2 said: In potem narediš socialni primer , ker izgubi službo , smo pa še vedno kao socialni aparat , ki bomo takšnega bumbarja morali živeti......bolj pravilno bi bilo da za ponavljajočega kršitelja uvedet prisilno delo , da si zasluži kar poje in aneks k pogodbi da mu ob primeru prisilnega dela ostane služba kateri pa mora od prisilnega dela plačevat tudi prispevke za pokojnino,zdravstvo itd (razbremenit delodajalca) tako bi država bila brez stroška vzdrževanja bumbarja ,12 urni delavnik bi mu pa pomagal da bi prenehal razmišljat o neumnostih in tako bi uvedel sistem pri vseh strožje kaznovanih , naj si plačujejo hrano in nujne potrebščine...ni dela ni jela !!! Tako bi tudi tisti ki imajo neomejeno nakradenih financ zabolelo , ker bi moral delat ko črnc........... Z nedelom pa bi si prislužil razne bonitete kot osamitev,samo 1 obrok na dan itd .......vse bi se dalo a ker imamo biokratski aparat velik kot da nas je 40milionov in seveda nobeden ni tam da kaj konkretnega naredi temveč so sami sebi namen in prisesani na državni jošek imamo stanje kot je ....baaanaaanaaaa! Vse ostalo kar se kaznuje pa je samo praznjenje delavskih žepov ki ne pripomorejo k izboljšavi vaRNOSTI in iz teh kazni se ne naredi nič ...npr... lahko bi obnavljali infrastrukturo a kaj ko to nobenega ne briga..... Nisem doktor, nisem magister pa vrjamem da , bi vsak od nas najdel kakšno dobro opcijo za uspešnejše poslovanje naše banane a kaj ko ni volje ,saj se potem ne bi dalo toliko skrit v davčnih oazah hahahah Tocno tako. Vsak dripec v arestu bi si moral z delom v njem zasluzit bivanje v njem in placevat prispevke. nazo13, solorider, Bmflar in 4 others 7
Zivnorc Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: To ti je bolj za v temo nabijanje ...... ...nista nabijala ...pohala sta I30, Bmflar in Efendi 3
Kmet2 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ...nista nabijala ...pohala sta Nabijaš ti .....a zato vsi tako počas vozijo ....se pravi napohani so Efendi, stuhec in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 10 minutami, Zivnorc pravi: ...nista nabijala ...pohala sta A pohala sta piško... Tut jest mam rad pohano piško To je pa tema njam-njam I30, Zivnorc in Kmet2 3
NumLock Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: In potem narediš socialni primer , ker izgubi službo , smo pa še vedno kao socialni aparat , ki bomo takšnega bumbarja morali živeti......bolj pravilno bi bilo da za ponavljajočega kršitelja uvedet prisilno delo , da si zasluži kar poje in aneks k pogodbi da mu ob primeru prisilnega dela ostane služba kateri pa mora od prisilnega dela plačevat tudi prispevke za pokojnino,zdravstvo itd (razbremenit delodajalca) tako bi država bila brez stroška vzdrževanja bumbarja ,12 urni delavnik bi mu pa pomagal da bi prenehal razmišljat o neumnostih in tako bi uvedel sistem pri vseh strožje kaznovanih , naj si plačujejo hrano in nujne potrebščine...ni dela ni jela !!! Tako bi tudi tisti ki imajo neomejeno nakradenih financ zabolelo , ker bi moral delat ko črnc........... Z nedelom pa bi si prislužil razne bonitete kot osamitev,samo 1 obrok na dan itd .......vse bi se dalo a ker imamo biokratski aparat velik kot da nas je 40milionov in seveda nobeden ni tam da kaj konkretnega naredi temveč so sami sebi namen in prisesani na državni jošek imamo stanje kot je ....baaanaaanaaaa! Vse ostalo kar se kaznuje pa je samo praznjenje delavskih žepov ki ne pripomorejo k izboljšavi vaRNOSTI in iz teh kazni se ne naredi nič ...npr... lahko bi obnavljali infrastrukturo a kaj ko to nobenega ne briga..... Nisem doktor, nisem magister pa vrjamem da , bi vsak od nas najdel kakšno dobro opcijo za uspešnejše poslovanje naše banane a kaj ko ni volje ,saj se potem ne bi dalo toliko skrit v davčnih oazah hahahah Ej stari, kak si pa to spisal! .... sedi 5 !! Kmet2, Bmflar in C eagle 3
Bmflar Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 1 minuto, DL650 pravi: Ej stari, kak si pa to spisal! .... sedi 5 !! Pa mama naj pride v šolo Whiskey, NumLock in Kmet2 3
Whiskey Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: Sej kritizirat zna vsak, .....povej rešitev ! Najprej je treba začeti doma z vzgojo. Ko sem se nekaj let nazaj vozil z mulcem in videl kake neumnosti je za volanom počel, sem se zgrozil in mu napel litane, da je joj. Vajo sem ponovil še večkrat ob priliki, ko sem se vozil z njim. Zgleda, da je trud pomagal, ker več po vseh teh letih ne počne bedarij. O podrobnostih ne bom pisal, lahko pa več kdaj na 4 oka. Bmflar in Kmet2 2
I30 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 10 minutami, HD-Dyna pravi: Pa mama naj pride v šolo Po kaj?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se