Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) pred 33 minutami, Kmet2 pravi: Vidiš , saj ti gre zdaj pa iz svoje modre enačbe umakni žaljivko in namesto nje uporabi "prometa" pa boš mogoče tudi ti videl kaj več in ne samo ZKP. Vsako leto več prometa in vsako leto ista ali še malo slabša prometna infrastruktura.....v nedogled tako ne bo šlo ,sam škoda ker vidiš vse samo kot furmanski konj . Kdo pa če biti kriv kot vozniki samo voznikom moraš omogočit tudi pretočen promet , ki pa je vsako leto bolj zabasan ...ja le zakaj bi rabili še en prometni pas ............včasih se res sprašujem če izhajaš od nas al si iz vesolja kot politiki , ki živijo v enem svojem milnem mehurčku ..... Voznik se mora prilagajati cesti in prometu in ne obratno. Je pa res, da je potrebna posodobitev cest in še bolj glav. Zamisli si pred seboj obrok česarkoli, lepo vreme in motor v garaži. Kako boš prišel do Jadranske magistrale v trenutku ? Ne gre, kajne. Ker je gužva zaradi obroka, zaradi oblačenja, zaradi vožnje skozi Lublano, zaradi vožnje do cilja. Tukaj je pretočnost prometa. Sem že v enem prejšnjem tvojem zapisu posumil, da ne veš, kaj je ZKP. To ni tista knjiga z naslovnicami, ampak Zdrava Kmečka Pamet. Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil Borutt Kmet2 1
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, Borutt pravi: Voznik se mora prilagajati cesti in prometu in ne obratno. Je pa res, da je potrebna posodobitev cest in še bolj glav. Zamisli si pred seboj obrok česarkoli, lepo vreme in motor v garaži. Kako boš prišel do Jadranske magistrale v trenutku ? Ne gre, kajne. Ker je gužva zaradi obroka, zaradi oblačenja, zaradi vožnje skozi Lublano, zaradi vožnje do cilja. Tukaj je pretočnost prometa. Borutt, na žalost se ne poznava, ampak sem prepričan, da točno veš kaj hočemo povedat, samo ne smeš priznat Sej vemo, da če sta dva pametna, potem ponavadi ni problema Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil HD-Dyna Kmet2 1
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 19 minutami, Kmet2 pravi: A se ti zdi prav da grejo plačane kazni od prometnih prekrškov za kompe posrancev in stanovanja pa še kaj ....seveda me moti ,naj grejo za izboljšave v prometu ne pa za posrance , ja moti me za popizdet in ta zakon da se to dogaja so napisali kdo? Isti ki so ti pred nos pomolili tvoj ZKP ki se ga pač moraš držat če želiš imeti službo ....sej počasi bo ,tudi ti boš razumel ....bolj počasi gre sam bo Najbolj mi je pa zanimiv ali celo neumen zadni odstavek odebeljenega .................ja nove davke si bodo spomnili,pa socialo še oklestili itd ........ti res ne živiš na zemlji..... Preveč pritiska v loncu imaš. Dihaj, dihaj, ... Pa kakšno stvar preberi, da boš vedel, kaj in kako. Recimo spodnji odstavek. (9) Globe, plačane za prekrške, so prihodek države oziroma samoupravne lokalne skupnosti, če so plačane za prekrške, ki jih je pravnomočno izrekel prekrškovni organ te samoupravne lokalne skupnosti, ki je za odločanje o prekrških pooblaščen z zakonom, s katerim so določeni ti prekrški. Globe, plačane za prekrške, ki so predpisani z odloki samoupravnih lokalnih skupnosti, in pravnomočno izrečene z odločbami prekrškovnih organov samoupravne lokalne skupnosti, so prihodek tiste samoupravne lokalne skupnosti, katere predpis je bil kršen. pred 18 minutami, DAMI34 pravi: Problem so samo radarji in merilci varnostne razdalje, ter blesava zakonodaja, ker mi ne dovoli po desni prehitevat. Ukineš te tri, pa nimam nobenih problemov, niti s tistimi, ki imajo vinjeto samo za prehitevalni pas Ne bo šlo, ker bo treba plačati nova vozila. pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Borutt, na žalost se ne poznava, ampak sem prepričan, da točno veš kaj hočemo povedat, samo ne smeš priznat Sej vemo, da če sta dva pametna, potem ponavadi ni problema Na čigavo žalost ? Bi bil rad pameten ?
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pretočnost prometa.....zanimivo....če bi se držal zakonodaje, bi bil ravno vsakih 100m en avto na avtocesti. Sedaj si pa redstavljaj AC od Vrhike do LJ v špicah.Tako zmanjšuje pretočnost prometa radar za merjenje varnostne razdalje. Priznam, je pa zlo varno. Kmet2, thumper, solorider in 1 other 4
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: pretočnost prometa.....zanimivo....če bi se držal zakonodaje, bi bil ravno vsakih 100m en avto na avtocesti. Sedaj si pa redstavljaj AC od Vrhike do LJ v špicah.Tako zmanjšuje pretočnost prometa radar za merjenje varnostne razdalje. Priznam, je pa zlo varno. Na pamet govoriti oziroma v tem primeru pisati ni ravno hvaležno. Zato obstaja pisana beseda. Beri. 44. člen (razdalja med vozili) (1) Voznik, ki vozi za drugim vozilom po istem prometnem pasu, mora voziti za njim na razdalji, ki ni manjša od razdalje, ki jo pri hitrosti, s kakršno vozi, prevozi v dveh sekundah (varnostna razdalja) oziroma na razdalji, določeni s prometnim znakom. (2) Varnostna razdalja mora ne glede na vozne razmere omogočati, da: - lahko voznik zmanjša hitrost ali ustavi in s tem prepreči trčenje, če voznik, ki vozi pred njim, zmanjša hitrost ali ustavi, - se lahko voznik, ki prehiteva, varno vrne na izhodiščni prometni pas. (3) Ne glede na prvi odstavek tega člena se ob dobrih prometnih razmerah, kadar se oblikuje kolona, ki vozi z zmanjšano hitrostjo, varnostna razdalja lahko zmanjša, vendar ne sme biti manjša od razdalje, ki jo vozilo pri hitrosti, s kakršno vozi, prevozi v eni sekundi (minimalna varnostna razdalja). (4) Z globo 40 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ne potrebuje vozniškega dovoljenja, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena. (5) Z globo 200 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z določbami prvega, drugega ali tretjega odstavka tega člena. (6) Z globo 300 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ne vozi na varnostni razdalji, določeni s prometnim znakom. Vozniku motornega vozila se izrečejo tudi 3 kazenske točke.
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Nemoj ti meni lepiti teh papirčkov, ker imate v svojih vrstah prav posebne cvetke, ki gredo tudi kolone merit. A si videl že kdaj v Milanu da merijo varnostno, v Bologni? V Napoliju pa niti policaja ne vidiš Kmet2 in Bmflar 2
jskrablin Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Marsikak problem na AC ne bi bil problem, če bi ljudje znali za silo tekoče vozit. Se ne zaganjat nekam v tri krasne, pol pa na polno bremzat. Al pa ne bi prodajali zijal, ko se nekdo zaplete ... in ob tem sproti povzročili še kakega naleta. Žmigavci pa so itak zgolj za okras na avtu. Drugače pa, zakaj jaz penim ko se vozijo tule mimo bajte 100+ km/h - https://dnevnik.si/1042740974/kronika/tragedija-zaradi-predrznosti-sta-v-naselju-vozila-165-ali-samo-100-kilometrov-na-uro Sam ajd, eni tule mislijo da so sposobni pohendlat lih vsako situacijo... ane? pred 18 minutami, DAMI34 pravi: Tako zmanjšuje pretočnost prometa radar za merjenje varnostne razdalje. Priznam, je pa zlo varno. Z ustrezno varnostno razdaljo je lažje voziti tekoče. Ker lahko precej bolj mirno kompenziraš spremembo hitrosti onega spredaj. Če si mu naliman na rit, pa boš vozil precej bolj v stilu 'gas na polno/bremza na polno'. Katera vožnja je bolj tekoča? Drugače je pa pretirano bremzanje ob vsaki radar škatli še ena izmed pogostih gluposti na AC.
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) pred 15 minutami, jskrablin pravi: Marsikak problem na AC ne bi bil problem, če bi ljudje znali za silo tekoče vozit. Se ne zaganjat nekam v tri krasne, pol pa na polno bremzat. Al pa ne bi prodajali zijal, ko se nekdo zaplete ... in ob tem sproti povzročili še kakega naleta. Žmigavci pa so itak zgolj za okras na avtu. Drugače pa, zakaj jaz penim ko se vozijo tule mimo bajte 100+ km/h - https://dnevnik.si/1042740974/kronika/tragedija-zaradi-predrznosti-sta-v-naselju-vozila-165-ali-samo-100-kilometrov-na-uro Sam ajd, eni tule mislijo da so sposobni pohendlat lih vsako situacijo... ane? Z ustrezno varnostno razdaljo je lažje voziti tekoče. Ker lahko precej bolj mirno kompenziraš spremembo hitrosti onega spredaj. Če si mu naliman na rit, pa boš vozil precej bolj v stilu 'gas na polno/bremza na polno'. Katera vožnja je bolj tekoča? Drugače je pa pretirano bremzanje ob vsaki radar škatli še ena izmed pogostih gluposti na AC. V osnovi se strinjam, sicer nas bo pa sama situacija (preveč vozil na cesti) privedla do tega da bomo kot v tujini: hitrej speljevali se znali vključevat tekoče v krožišče vozili na ac tudi drug drugemu za ritjo Prevečkrat sem se vozil tam, kjer je tudi 10x več prometa kot pri nas, pa vseeno gre hitreje. Da pa še o tekočnosti vožnje rečemo besedo: pretočnost korigira tisti, ki je najpočasnejši. Če se dva taka najdeta in zasedeta vozni in prehitevalni pas smo v riti. Tekoče je pri nas voziti tudi 130, če ni idiotov na prehitevalnem, če pa so cijazimo 100 pa žlajfamo, pa spet pospešujemo do 110, pa spet zavora in 50 avtov čaka na prehitevalnem pasu, da bo teta z očali prehitela šlepar, ki gre 90km/h. Žal pa ta teta vidi pred tem šleparjem še enega in res nima smisla, da bi se vrnila na svoj pas, zato spet pospeši do vrtoglavih 110km/h, ko pa pride do šleparja se ustraši, pa mal pobremza, pa gre 90 in tako čakamo od Brezovice do Vrhnike vsi v koloni, kdaj bo ta kura z očali skenslala dva šleperja. A sem povedal, da je pred temi dvemi kamioni še en oddaljen 100m? In potem se vprašamo zakaj: ker jo ščiti zakonodaja oziroma represivni organ...ker jih še ni dobila po pički, ampak veš kaj, jebe se meni, če se le da bom šel po desni, važno da me ne dobijo. p.s. Vse osebe v tej zgodbi so izmišljene, vsaka podobnost s člani MS je zgolj naklučje, namesto kura z očali se lahko vstavi besda romun v kombiju, romun v dacii sandero...itd p.s.s. radar škatle so glupost na AC po defoltu Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2 in Bmflar 2
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 52 minutami, Borutt pravi: Voznik se mora prilagajati cesti in prometu in ne obratno. Je pa res, da je potrebna posodobitev cest in še bolj glav. Zamisli si pred seboj obrok česarkoli, lepo vreme in motor v garaži. Kako boš prišel do Jadranske magistrale v trenutku ? Ne gre, kajne. Ker je gužva zaradi obroka, zaradi oblačenja, zaradi vožnje skozi Lublano, zaradi vožnje do cilja. Tukaj je pretočnost prometa. Sem že v enem prejšnjem tvojem zapisu posumil, da ne veš, kaj je ZKP. To ni tista knjiga z naslovnicami, ampak Zdrava Kmečka Pamet. Bravo sej bo še nekaj s tebe .........vse ostalo kar si natvezil je pa solata ....... pred 50 minutami, Borutt pravi: Preveč pritiska v loncu imaš. Dihaj, dihaj, ... Pa kakšno stvar preberi, da boš vedel, kaj in kako. Recimo spodnji odstavek. (9) Globe, plačane za prekrške, so prihodek države oziroma samoupravne lokalne skupnosti, če so plačane za prekrške, ki jih je pravnomočno izrekel prekrškovni organ te samoupravne lokalne skupnosti, ki je za odločanje o prekrških pooblaščen z zakonom, s katerim so določeni ti prekrški. Globe, plačane za prekrške, ki so predpisani z odloki samoupravnih lokalnih skupnosti, in pravnomočno izrečene z odločbami prekrškovnih organov samoupravne lokalne skupnosti, so prihodek tiste samoupravne lokalne skupnosti, katere predpis je bil kršen. Ne bo šlo, ker bo treba plačati nova vozila. Na čigavo žalost ? Bi bil rad pameten ? Ja no in kaj bi zdej rad ? Pač naj si ceste rihta občina , v Postojni imate sigurno enega večjih prilivov pa ni videt nekih sprememb v infrastrukturi . To kar si povedal je isto kot sem ti povedal ,samo igralci so drugi ,namesto 90 butcev v parlamentu jih je 200 na občini ki razporejajo kaj in kako in pišejo razne odloke in spreminjajo namembnost zemljišč po odkupu za male pare za lokalne veljake in tudi za tistih 90 butcev.....a to nič ne veš ,a se to nič ne sankcionira ....ker še nobeden od Jankoviča naprej ni sedel ,nepravilnosti so bile dokazane ..... Vdih izdih ..... DAMI34, C eagle in Bmflar 3
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 29 minutami, DAMI34 pravi: Nemoj ti meni lepiti teh papirčkov, ker imate v svojih vrstah prav posebne cvetke, ki gredo tudi kolone merit. A si videl že kdaj v Milanu da merijo varnostno, v Bologni? V Napoliju pa niti policaja ne vidiš Še enkrat preberi člen, da boš razumel. Zakaj nisi Skandinavijo omenil ? Še našo zakonodajo ne poznaš, pa omenjaš tujo. Saj poznaš tisto o pometanju. pred 18 minutami, DAMI34 pravi: V osnovi se strinjam, sicer nas bo pa sama situacija (preveč vozil na cesti) privedla do tega da bomo kot v tujini: hitrej speljevali se znali vključevat tekoče v krožišče vozili na ac tudi drug drugemu za ritjo Prevečkrat sem se vozil tam, kjer je tudi 10x več prometa kot pri nas, pa vseeno gre hitreje. Da pa še o tekočnosti vožnje rečemo besedo: pretočnost korigira tisti, ki je najpočasnejši. Če se dva taka najdeta in zasedeta vozni in prehitevalni pas smo v riti. Tekoče je pri nas voziti tudi 130, če ni idiotov na prehitevalnem, če pa so cijazimo 100 pa žlajfamo, pa spet pospešujemo do 110, pa spet zavora in 50 avtov čaka na prehitevalnem pasu, da bo teta z očali prehitela šlepar, ki gre 90km/h. Žal pa ta teta vidi pred tem šleparjem še enega in res nima smisla, da bi se vrnila na svoj pas, zato spet pospeši do vrtoglavih 110km/h, ko pa pride do šleparja se ustraši, pa mal pobremza, pa gre 90 in tako čakamo od Brezovice do Vrhnike vsi v koloni, kdaj bo ta kura z očali skenslala dva šleperja. A sem povedal, da je pred temi dvemi kamioni še en oddaljen 100m? In potem se vprašamo zakaj: ker jo ščiti zakonodaja oziroma represivni organ...ker jih še ni dobila po pički, ampak veš kaj, jebe se meni, če se le da bom šel po desni, važno da me ne dobijo. p.s. Vse osebe v tej zgodbi so izmišljene, vsaka podobnost s člani MS je zgolj naklučje, namesto kura z očali se lahko vstavi besda romun v kombiju, romun v dacii sandero...itd p.s.s. radar škatle so glupost na AC po defoltu Torej si ugotovil, da smo ljudje problem.
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Še enkrat preberi člen, da boš razumel. Zakaj nisi Skandinavijo omenil ? Še našo zakonodajo ne poznaš, pa omenjaš tujo. Saj poznaš tisto o pometanju. Znam pa vozit , pa marsikaj vidim na cesti. Islandija je zaradi gostote prometa irelavantna. Kmet2 in Bmflar 2
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) pred 32 minutami, Kmet2 pravi: Bravo sej bo še nekaj s tebe .........vse ostalo kar si natvezil je pa solata ....... Ja no in kaj bi zdej rad ? Pač naj si ceste rihta občina , v Postojni imate sigurno enega večjih prilivov pa ni videt nekih sprememb v infrastrukturi . To kar si povedal je isto kot sem ti povedal ,samo igralci so drugi ,namesto 90 butcev v parlamentu jih je 200 na občini ki razporejajo kaj in kako in pišejo razne odloke in spreminjajo namembnost zemljišč po odkupu za male pare za lokalne veljake in tudi za tistih 90 butcev.....a to nič ne veš ,a se to nič ne sankcionira ....ker še nobeden od Jankoviča naprej ni sedel ,nepravilnosti so bile dokazane ..... Vdih izdih ..... Ne verjamem, da si takšen od solate . Občine urejajo občinske ceste. Imaš možnost podati kazensko ovadbo zoper bilo koga. Seveda ne sme biti kriva ovadba. pred 11 minutami, DAMI34 pravi: Znam pa vozit , pa marsikaj vidim na cesti. Islandija je zaradi gostote prometa irelavantna. Se spomniš tistega prehitevanja tovornjaka ? Moj sodelavec je bil za nama in ti je hotel ušesa naviti na bencinskem servisu. Mi je sam povedal za dogodek, ker ni mogel verjeti, kar je videl. Ne govori, da nekaj znaš, ker se vse življenje učimo. To je v povezavi s prejšnjim odstavkom. Ne vem, kje si našel Islandijo. Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil Borutt
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 2 urami, I30 pravi: Ne rabim. Pisal si v 3. osebi množine. Jaz sem bolj za spreminjanje obnašanja.
drmr69 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 1 uro, Borutt pravi: Torej si ugotovil, da smo ljudje problem. Pa naj nadaljujem Damijevo zgodbo in jo zaključim z vprašanjem..... V vsej tej koloni se za kuro z očali voziva tudi jaz in ti Borutt, seveda ti si z provido in v službi. Jaz se med enim in drugim šleperjem vrnem na desni pas in tako v meji dovoljenih 130 prehitim nekaj avtov, če mi rata tud kuro z očali. Vem, da je tako prehitevanje prepovedano in zato me boš po nekaj km dohitel s provido in me oglobil. Vse po PS-u. Odgovori mi prosim, zakaj zaboga nikoli ne dohitiš kure z očali, jo na prvem postajališču izločiš in ne, ne rabiš jo oglobiti, če za to nimaš osnove, vsaj pojasnil bi ji lahko kaj počne in povzroča s tako vožnjo?? Pa prilimanih členov ne mislim prebirati, ker mi je vse jasno, bolj me zanima zakaj tega ne počnete ali pa v dani situaciji vsaj pretehtate kaj je vzrok in spregledate posledico? Vem, da veš kaj mislim. Kmet2 in C eagle 2
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 10 minutami, drmr69 pravi: Pa naj nadaljujem Damijevo zgodbo in jo zaključim z vprašanjem..... V vsej tej koloni se za kuro z očali voziva tudi jaz in ti Borutt, seveda ti si z provido in v službi. Jaz se med enim in drugim šleperjem vrnem na desni pas in tako v meji dovoljenih 130 prehitim nekaj avtov, če mi rata tud kuro z očali. Vem, da je tako prehitevanje prepovedano in zato me boš po nekaj km dohitel s provido in me oglobil. Vse po PS-u. Odgovori mi prosim, zakaj zaboga nikoli ne dohitiš kure z očali, jo na prvem postajališču izločiš in ne, ne rabiš jo oglobiti, če za to nimaš osnove, vsaj pojasnil bi ji lahko kaj počne in povzroča s tako vožnjo?? Pa prilimanih členov ne mislim prebirati, ker mi je vse jasno, bolj me zanima zakaj tega ne počnete ali pa v dani situaciji vsaj pretehtate kaj je vzrok in spregledate posledico? Vem, da veš kaj mislim. Zakaj pa misliš, da je vsakršno prehitevanje prepovedano ?
drmr69 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Ok, sem kar predvideval kakšen bo tvoj odgovor. Torej sva s prvim najinim "direktnim" pogovorom opravila tudi zadnjega. Ne rabiš več odgovarjat. Lp, drmr69 C eagle, Kmet2, Yoghurt in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: Še enkrat preberi člen, da boš razumel. Zakaj nisi Skandinavijo omenil ? Še našo zakonodajo ne poznaš, pa omenjaš tujo. Saj poznaš tisto o pometanju. Torej si ugotovil, da smo ljudje problem. nope, slaba in površna zakonodaja, ter izkoriščanje le te za kasiranje minimalnih (pa tudi napačnih) prekrškov. Drgač pa skandinavci so itak največji alkoholiki Kmet2 1
thumper Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 5 urami, I30 pravi: Hudič je ko tudi razni Borutti počno isto. Se bo tudi njim sekalo? Prosim, da upoštevaš enakopravnost spolov! Niso samo idioti, temveč tudi idiotke. In ker imajo dame prednost in ker je dejansko tudi res tako, napišem, da se mi na mojih vožnjah izven naselij proti metropoli na rit nalima precej več kot 3 idiotke. Jim je moja rit tako všeč? ne štekaš.. za tabo ni zraka temveč formaldehid , ki je mnogo redkejši od zraka torej posledično ne nudi toliko "zračnega" upora pa padejo teb za rit.. pred 4 urami, Borutt pravi: Pri uporabi ZKP so idealne. Ampak, ker je na njej preveč idiotov, je pač tako, kakor je. Si ugotovil, da želim povedati ali napisati, da avtocesta ni kriva, če ima samo dva prometna pasa, katera sta široka skromnih 3,80 m, v dolžino pa meri toliko in toliko kilometrov. Vozniki smo Problem. Še enkrat preberi. Se mi dozdeva, da še vedno ne razumeš, da je tista biblija (si pa kar veren ) zakon, kateri je veljaven in zavezujoč. Sem ti že razložil, da lahko samo iz zakona prebiram resnico in jo posredujem. Ti ni prav, ker gre denar od tvojih plačanih kazni za nov računalnik nekega poslanca ? Ali pa za njegovo kosilo in plačano službeno potovanje ? Prenehaj delati prekrške. Boš videl, kako bo bedasto gledal tisti poslanec, ko ne bo imel novega računalnika in plačanega službenega potovanja. Pa bi prosil dejstva in ne neko nabijanje. idealne ?? dej ne no.. idealne bi bile , če bi lahko vozili s povprečno hitrostjo cca.120km/h .. seštej samo dnevne migrante , ki se vozijo na šiht , pomnoži z varnostno razdaljo in boš uvidel , da nam vsak dan manjka par 1000km avtocest .. če se že menimo o idealnosti in primerni varnostni razdalji... veljaven in zavezujoč zakon... resnica posredovana iz zakona ... le zakaj potem pek krade kruh ? če policija nebi pokasirala nobene kazni bi slovenski ddv v 3 letih znašal najmanj 117%.. tega da bo posranc ostal brez kompa pa potovanja še ti kot policist nebi smel verjet kamoli kot civil... na koncu koncev pa itak ni res... pred 3 urami, Borutt pravi: Na čigavo žalost ? Bi bil rad pameten ? za veljaven dokaz o pameti moraš imeti izpisnico iz norišnice ..jaz je nimam ..ti? aja ti s itak njihov pa ne rabiš... pred 3 urami, DAMI34 pravi: V Napoliju pa niti policaja ne vidiš zato ker so pod nadzorom mafije ...pri nas pa ravno obratno... jih tera na cesto kasirat.. pred 32 minutami, drmr69 pravi: Pa naj nadaljujem Damijevo zgodbo in jo zaključim z vprašanjem..... Vse po PS-u. Odgovori mi prosim, zakaj zaboga nikoli ne dohitiš kure z očali, jo na prvem postajališču izločiš in ne, ne rabiš jo oglobiti, če za to nimaš osnove, vsaj pojasnil bi ji lahko kaj počne in povzroča s tako vožnjo?? po PS-u bi moral kuro ustavit , ker se ni ob prvem primernem izogibališču ustavila ter spustila kolone naprej .. drmr69 - sam si res ptimist no ..veš da tega striktno in prepovedano ne smejo delat zaradi : 1. velikega odobravanja in ovacij povprečnih uporabnikov in 2. ker bi bilo že v štartu to v dobro večine - kje s pa še videl da policija dela v dobro večine ? C eagle, Kmet2, Mavti in 2 others 5
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 16 minutami, DAMI34 pravi: nope, slaba in površna zakonodaja, ter izkoriščanje le te za kasiranje minimalnih (pa tudi napačnih) prekrškov. Drgač pa skandinavci so itak največji alkoholiki Svoje poznavanje zakonodaje si pokazal z omembo 100 m med vozili v koloni, kadar je gužva. Še enkrat si preberi člen, da boš ugotovil, da je pri hitrosti 100 km/h ta razdalja 3-4 X manjša. Kakšen primer slabe in površne zakonodaje daj, da bomo lahko komentirali. Pa še, kateri prekrški so napačni ali nekaj takšnega. Če so Skandinavci največji alkoholiki, te bodo verjetno pustili pri miru, če boš vozil pod vplivom alkohola. Verjetno je tako, kot pri nas, kjer so pijanci največji heroji.
NejcN Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Ne se kregat z Borutom. Če ne bi bilo policije bi se že vsi pobil. Bmflar in thumper 2
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: Ne verjamem, da si takšen od solate . Občine urejajo občinske ceste. Imaš možnost podati kazensko ovadbo zoper bilo koga. Seveda ne sme biti kriva ovadba. Se spomniš tistega prehitevanja tovornjaka ? Moj sodelavec je bil za nama in ti je hotel ušesa naviti na bencinskem servisu. Mi je sam povedal za dogodek, ker ni mogel verjeti, kar je videl. Ne govori, da nekaj znaš, ker se vse življenje učimo. To je v povezavi s prejšnjim odstavkom. Ne vem, kje si našel Islandijo. Kaj imaš ti demenco ,smo ti že navedli kup primerov ,da se to ne splača kljub krivdi nekoga tretjega , da ne pišem države in sodne marmalade .... Tudi jaz ne vrjamem da si ti takšen od solate pred eno uro, drmr69 pravi: Pa naj nadaljujem Damijevo zgodbo in jo zaključim z vprašanjem..... V vsej tej koloni se za kuro z očali voziva tudi jaz in ti Borutt, seveda ti si z provido in v službi. Jaz se med enim in drugim šleperjem vrnem na desni pas in tako v meji dovoljenih 130 prehitim nekaj avtov, če mi rata tud kuro z očali. Vem, da je tako prehitevanje prepovedano in zato me boš po nekaj km dohitel s provido in me oglobil. Vse po PS-u. Odgovori mi prosim, zakaj zaboga nikoli ne dohitiš kure z očali, jo na prvem postajališču izločiš in ne, ne rabiš jo oglobiti, če za to nimaš osnove, vsaj pojasnil bi ji lahko kaj počne in povzroča s tako vožnjo?? Pa prilimanih členov ne mislim prebirati, ker mi je vse jasno, bolj me zanima zakaj tega ne počnete ali pa v dani situaciji vsaj pretehtate kaj je vzrok in spregledate posledico? Vem, da veš kaj mislim. Pa sej to delajo ob nedeljah zjutraj pri prazni cesti ko nobenega ne ogrožaš tud če bi vijugal med črticami pred 49 minutami, drmr69 pravi: Ok, sem kar predvideval kakšen bo tvoj odgovor. Torej sva s prvim najinim "direktnim" pogovorom opravila tudi zadnjega. Ne rabiš več odgovarjat. Lp, drmr69 Je pa car kar se tiče zavijanja v meglo in cinizem mu je dnevno na tapeti pred 1 minuto, NejcN pravi: Ne se kregat z Borutom. Če ne bi bilo policije bi se že vsi pobil. Jp ,definitivno bi spraznil prehitevalni pas na svoj način ..... NejcN, drmr69 in DAMI34 3
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: Kaj imaš ti demenco ,smo ti že navedli kup primerov ,da se to ne splača kljub krivdi nekoga tretjega , da ne pišem države in sodne marmalade .... Tudi jaz ne vrjamem da si ti takšen od solate Pa sej to delajo ob nedeljah zjutraj pri prazni cesti ko nobenega ne ogrožaš tud če bi vijugal med črticami Je pa car kar se tiče zavijanja v meglo in cinizem mu je dnevno na tapeti Jp ,definitivno bi spraznil prehitevalni pas na svoj način ..... Demenca gor ali dol, ti še vedno trdiš nekaj, o čemer nimaš pojma oziroma ne veš, kdo odloča o krivdi. Zakaj pa voziš tako, da kršiš predpise ? Spodaj si preberi, kje je cinizem in kje je megla. 33. »prehitevanje« je vožnja mimo drugega udeleženca cestnega prometa, ki se premika v isti smeri po prometnem pasu ali delu smernega vozišča, ki je namenjen prometu. Hitrejša vožnja ene kolone vozil od druge na cesti, ki ima najmanj dva prometna pasova za vožnjo v isto smer, ni prehitevanje; Saj si že poskusil sprazniti prehitevalni pas, pa se ni končalo najbolj po tvoje.
Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 6 minutami, Borutt pravi: Demenca gor ali dol, ti še vedno trdiš nekaj, o čemer nimaš pojma oziroma ne veš, kdo odloča o krivdi. Zakaj pa voziš tako, da kršiš predpise ? Spodaj si preberi, kje je cinizem in kje je megla. 33. »prehitevanje« je vožnja mimo drugega udeleženca cestnega prometa, ki se premika v isti smeri po prometnem pasu ali delu smernega vozišča, ki je namenjen prometu. Hitrejša vožnja ene kolone vozil od druge na cesti, ki ima najmanj dva prometna pasova za vožnjo v isto smer, ni prehitevanje; Saj si že poskusil sprazniti prehitevalni pas, pa se ni končalo najbolj po tvoje. Tako na kratko ker nisi na moji stopnji ......ja vidiš , kupiš BMW in si nad vsemi aja saj ti ga voziš ...... Mavti 1
thumper Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, Borutt pravi: Spodaj si preberi, kje je cinizem in kje je megla. 33. »prehitevanje« je vožnja mimo drugega udeleženca cestnega prometa, ki se premika v isti smeri po prometnem pasu ali delu smernega vozišča, ki je namenjen prometu. Hitrejša vožnja ene kolone vozil od druge na cesti, ki ima najmanj dva prometna pasova za vožnjo v isto smer, ni prehitevanje;. a se tole odebeljeno navezuje še na kakšen odstavek prej ali potem ali je to to? Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil thumper
Borutt Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 pred 26 minutami, thumper pravi: a se tole odebeljeno navezuje še na kakšen odstavek prej ali potem ali je to to? Si se šele sedaj zbudil ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se