Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

20 minutes ago, Tedybear said:

Na mizi obvezno pivo. In če je Bohinj končna destinacija za ta dan, verjetno to ni prvo.

Poglej teme na Motosvetu! Kjer je slika hrane je tudi pivo. 0,0 motoristov z redkimi izjemami ni.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Tedybear pravi:

Gledam te Nemške upokojence na Bledu, postanek proti Bohinju. Na mizi obvezno pivo. In če je Bohinj končna destinacija za ta dan, verjetno to ni prvo. Ampak to je subjektivno. Objektivno pa je cesta iz Loga proti Strmcu na nekaterih mestih TAKO ZJEBANA, da kakšno nekontrolirano poplesavanje motorja v ovinku ni izključeno.

Nekaj se sicer premika na to temo.......

http://www.obcina.bovec.si/novica/-stran/1791-sestanek-s-predstavniki-drsi

Pri nas se tako premikajo zadeve že preko 30 let. Vsakih par let se vsedejo skupaj, opravičijo svoj stolček in malo pomirijo ljudi - saj bo. V 30 letih so sanirali samo do te mere, da je prevozno.(en kritični odsek) In tako je verjetno v večini primerov v SLO.

Sestanki, da se vidi, da nekaj počnejo, čeprav realno vsi vedo, da iz tega ne bo nič. 

Scarabeo

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, motolover pravi:

Poglej teme na Motosvetu! Kjer je slika hrane je tudi pivo. 0,0 motoristov z redkimi izjemami ni.

pivo je za dekoracijo in kompozicijo fotke, daaa :cool:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob konkretni porciji čevapou je eno pivo še vedno 0,0 (verjetno je 0,02 torej ne absolutna nula ampak manj kot alkotest napiše) meni se zdi bolj nevarno če se naješ ko žival in te prime popoldanski počitek na motorju. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, motolover pravi:

Pa kaj ma to veze z vožnjo, če pri hrani ob koncu dneva še nekaj popijejo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

35 minutes ago, Snecer said:

Pa kaj ma to veze z vožnjo, če pri hrani ob koncu dneva še nekaj popijejo?

Preberi objavo Tedybeara in boš razumel na kaj se nanaša! Ne pijejo samo Nemci, mi nismo nič boljši, gledano v odstotkih. To je bil point moje objave o 0.0 voznikih. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, XTR pravi:

Na Mangart ne morejo uredit tistih nekaj metrov ceste ki plazi,

Ko boš šel naslednjič na Mangart, se zapelji do vrha (parkirišče), se obrni navzdol in dobro poglej na hrib nad cesto.  Tistih par metrov, ki plazi ni problem....ampak nad cesto visi (se kruši) par sto (tisoč) kubikov skale. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Kmet2 pravi:

Ti res nisi normalen. Skoraj vsi s katerimi se vozim in ni jih malo ne pijejo tudi kančka alkohola med vožnjami in tudi ostali s katerimi se ne vozim.

Ravno obratno je . 0.0 motoristov je v veliki večini in par tistih ki si privoščijo pivo , res da ni več 0.0 je pa v zakonski omejitvi.

Ne moreš pa sebe rahitičnega s pojstlo vred 42kg inačit z možakarjem , ki spije pivo pri svojih 110kg . 

Meni pa se zdi prav obratno. 

Da ne govorimo na moto zborih. Pa ne prespijo potem vsi tam, veliko jih gre tudi domov.

Pa tudi če prespijo, jih 90% naslednji dan vozi z mačkom domov.

Žal se zaradi tega z nekaterimi ne vozim več, čeprav smo ostali dobri prijatelji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Alkohol ( v velikih količinah) in vozila ne gredo skupaj. Kdor pa pri kosilu spije eno pivo in je zaradi tega nesposoben uporabljati motorno vozilo, pa po mojem mnenju ni sposoben niti če ima 0.0.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bolje pijan nego nor:beer2:

nekateri z 0,0 niso trezni:cry:

Popravljeno . Popravil gusar
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, skalar36 pravi:

Alkohol ( v velikih količinah) in vozila ne gredo skupaj. Kdor pa pri kosilu spije eno pivo in je zaradi tega nesposoben uporabljati motorno vozilo, pa po mojem mnenju ni sposoben niti če ima 0.0.

Tukaj se ne strinjam popolnoma s tabo,poznam mladeniče,ki spijejo eno ali dva piva in je cel svet njihov.Pozabijo na vsein vsakogar,kar ne razmišljajo o možnih posledicah.Sam absolutno niti kapljice alkohola ko vozim,že tako ali tako smo bolj ogroženi.Kar se pa tiče starejših in tistih,ki dejansko spijejo eno pivo pri kosilu,ali kozarec vina pa mislim,da je zgodba drugačna.Mogoče bi marali odpreti temo alkohol DA ali NE.Vsak zase ve kaj je prav in kaj narobe,posledice naj pa potem pripiše sebi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, KARMEN1 pravi:

Pa še bolj švoh motor sem kupila :whistle:

ŠVOH MOTOR ?! Nimaš pojma, ti si motoristka leto/dve?
Napram Fazerci je švoh, ampak ta Hondica leti kot sneta sekira, bolje kot moj štromček, tako da ne zavajaj.

pred 26 minutami, gusar pravi:

bolje pijan nego nor:beer2:

nekateri z 0,0 niso trezni:cry:

Spljoh oni na kavnih mlinčkih. :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, DL650 pravi:

ŠVOH MOTOR ?! Nimaš pojma, ti si motoristka leto/dve?
Napram Fazerci je švoh, ampak ta Hondica leti kot sneta sekira, bolje kot moj štromček, tako da ne zavajaj.

Spljoh oni na kavnih mlinčkih. :beer2:

Enkrat poglej kolk obratov ma kavni mlinček pol pa primerjave delaj:fyou:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, gusar pravi:

Enkrat poglej kolk obratov ma kavni mlinček pol pa primerjave delaj:fyou:

Kakšno vezo ima 0,0 z obrati motorja ... :fyou::twak:
Lepo si se zahaklo ... za crknit od smeha!

P.S.
+ tega pa me ne zanimajo tovrstni motorji, sem še sposoben uporabljat noge in roke

Popravljeno . Popravil DL650
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 hours ago, motolover said:

Piše ti redka izjema, ki sicer zelo redko vidi motoriste s pivom v roki. Včasih se najde a še takrat je morda sopotnik tisti al pa ne. Med motoristi je voda zelo popularna, no vsaj kar vidim sam. Ponavadi si privošči pivo lokanli cafe nerejser (muhe na hrbtu) z usnjenim telovnikom, imidžem Rainhold Messnerja in vozi 380kg čudo ki je pokromirano kjer se le da. Sej ne da bi metal vse v isti koš ampak ta kategorija je dokaj kafičarsko usmerjena in tisti ki ne spadajo v ta stereotip seveda obstajajo a so v manjšini.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 43 minutami, bobi1001 pravi:

Tukaj se ne strinjam popolnoma s tabo,poznam mladeniče,ki spijejo eno ali dva piva in je cel svet njihov.Pozabijo na vsein vsakogar,kar ne razmišljajo o možnih posledicah.Sam absolutno niti kapljice alkohola ko vozim,že tako ali tako smo bolj ogroženi.Kar se pa tiče starejših in tistih,ki dejansko spijejo eno pivo pri kosilu,ali kozarec vina pa mislim,da je zgodba drugačna.Mogoče bi marali odpreti temo alkohol DA ali NE.Vsak zase ve kaj je prav in kaj narobe,posledice naj pa potem pripiše sebi.

BRAVO BOBI, če bi lahko, bi ti 100 všečkal izjavo!
Tudi sam se držim načela, da ko grem na motor, ne spijem niti kapljice alkota. Če vem, da imamo popoldan piknik, se zato zjutraj (za dušo), če že moram, odpeljem en krog z motorjem. Dejstvo je, da pač na motorju je potrebno ravnotežje, hitra reakcija, predvsem pa človek mora biti 150% pri stvari, kar pri vožnji avta vseeno lahko malo toleriramo.

Drugo je vožnja z avtom, čeprav ne podpiram tega, ampak z enim pivom se vsedem za volan, razen ko vozim vnuka se striktno držim 0,0 .... Plus tega pri moji pojavi in kilah nista dva piva .... nič!

Je pa res, da pri večini na slikah vidiš pivo in potem se takim modelom normalno na jadranki moja vožnja zdi ... upokojenška. Takrat so vsi hrabri, ampak zapomnite si .... tudi za hitrimi se nabere kolona.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, StaraFeltna pravi:

Piše ti redka izjema, ki sicer zelo redko vidi motoriste s pivom v roki. Včasih se najde a še takrat je morda sopotnik tisti al pa ne. Med motoristi je voda zelo popularna, no vsaj kar vidim sam. Ponavadi si privošči pivo lokanli cafe nerejser (muhe na hrbtu) z usnjenim telovnikom, imidžem Rainhold Messnerja in vozi 380kg čudo ki je pokromirano kjer se le da. Sej ne da bi metal vse v isti koš ampak ta kategorija je dokaj kafičarsko usmerjena in tisti ki ne spadajo v ta stereotip seveda obstajajo a so v manjšini.

.

... na mopedu nimam skoraj nič pokromanga ... :dry::dry::dry:

... pa mi vseeno ultra paše pivo ... in mogoče tud kakšna dunja v rokci ... :)

... s kakšnim prjatlom zraven ... jasno tud motoristom ... :)

... no, res pa je, da je ta ritual po končani dnevni ruti ... :)

Lp, žejni Pik

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

19 minutes ago, pik1 said:

.

... na mopedu nimam skoraj nič pokromanga ... :dry::dry::dry:

... pa mi vseeno ultra paše pivo ... in mogoče tud kakšna dunja v rokci ... :)

... s kakšnim prjatlom zraven ... jasno tud motoristom ... :)

... no, res pa je, da je ta ritual po končani dnevni ruti ... :)

Lp, žejni Pik

Ne ne zadnjič sm te videl na črnem kalu pivo pit pol pa še eno pol pa še kavo. aja pa olje ti kaplja iz končnega prenosa :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

odkar sm gledal posnetek enga našga treznega forumaša, se pod 10 pirov sploh ne vsedem na motor, ker bi me drugače bilo strah, da se neb slučajno srečala, ko bi mi prletu iz nadsprotne strani po mojem pasu:smoke:

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, KARMEN1 pravi:

Meni pa se zdi prav obratno. 

Da ne govorimo na moto zborih. Pa ne prespijo potem vsi tam, veliko jih gre tudi domov.

Pa tudi če prespijo, jih 90% naslednji dan vozi z mačkom domov.

Žal se zaradi tega z nekaterimi ne vozim več, čeprav smo ostali dobri prijatelji.

Pa ti tud nisi normalna, pa kaj se okrog tebe gibljejo samo alkoholiki :P

Se ne udeležujem motozborov ker mi je to mim ...rad imam naravo, zaključene družbe in vodo pa ni važno al slana al sladka:D

To se pa strinjam , tudi sam se dostikrat odpravim domov ko sem prejšnji dan spil kako pivo in šljivo ,seveda trezen !

Mene pa ne briga al pije, se drogira al pa nima pojma do takrat ko me ne ogroža, sebe in druge v prometu ;)

pred eno uro, DL650 pravi:

BRAVO BOBI, če bi lahko, bi ti 100 všečkal izjavo!
Tudi sam se držim načela, da ko grem na motor, ne spijem niti kapljice alkota. Če vem, da imamo popoldan piknik, se zato zjutraj (za dušo), če že moram, odpeljem en krog z motorjem. Dejstvo je, da pač na motorju je potrebno ravnotežje, hitra reakcija, predvsem pa človek mora biti 150% pri stvari, kar pri vožnji avta vseeno lahko malo toleriramo.

Drugo je vožnja z avtom, čeprav ne podpiram tega, ampak z enim pivom se vsedem za volan, razen ko vozim vnuka se striktno držim 0,0 .... Plus tega pri moji pojavi in kilah nista dva piva .... nič!

Je pa res, da pri večini na slikah vidiš pivo in potem se takim modelom normalno na jadranki moja vožnja zdi ... upokojenška. Takrat so vsi hrabri, ampak zapomnite si .... tudi za hitrimi se nabere kolona.

:kva2:Prvi odstavek je pretiravanje na polno ...150% pa take pa to ........ja jaz ko vozim šleper od 18 m po ulicah , kaj moram biti 250% , ne ga srat no . Se pa strinjam ko vozim ne pijem in pijane ter zadrogirane bi pospravil v čuzo ne napisal kazen !!!

Lej pri zadnjem odstavku pa ne posplošuj ker kolona se nabere tudi za počasnimi  in sam nikoli ne spijem kapljice alkohola ko vozim pa se mi zdi da je na Jadranki kup upokojenskih motoristov in kup debilov , včasih z mano na čelu :P

pred 21 minutami, builder pravi:

odkar sm gledal posnetek enga našga treznega forumaša, se pod 10 pirov sploh ne vsedem na motor, ker bi me drugače bilo strah, da se neb slučajno srečala, ko bi mi prletu iz nadsprotne strani po mojem pasu:smoke:

:D

Veš in prav ti so bolj papežki od papeža , me kar boli ko ga preberem :lol1:

Evo tukaj pa še ena po resničnih dogodkih ..............film je v pripravi ............:P

12998538_962227680558406_138304649147058

Popravljeno . Popravil Kmet2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, Kmet2 pravi:

:kva2:Prvi odstavek je pretiravanje na polno ...150% pa take pa to ........ja jaz ko vozim šleper od 18 m po ulicah , kaj moram biti 250% , ne ga srat no . Se pa strinjam ko vozim ne pijem in pijane ter zadrogirane bi pospravil v čuzo ne napisal kazen !!!

Lej pri zadnjem odstavku pa ne posplošuj ker kolona se nabere tudi za počasnimi  in sam nikoli ne spijem kapljice alkohola ko vozim pa se mi zdi da je na Jadranki kup upokojenskih motoristov in kup debilov , včasih z mano na čelu :P

Glej Kmet ... nisi me razumel. OK, te razumem, si pod vplivom analgetikov, pa ti ni za zamerit. :P

150% nisem mislil dobesedno, ker če bi napisal 100%, bi se najdo nek idiot, ki bi napisal ti si samo 100% na motorju?? ... itd. Slediš?

Ne glede na odstavek, dejstvo je, da NI ALKOHOLA ko voziš, pa magari becikl. To je bilo moje sporočilo, če pa ti misliš drugače pa tudi prav.

P.S.
Kmet, tudi jaz sem bil prevoznik (predvidevam, da si se ukvarjal  s tem) in sem prevozil nebroj kilometrov in vedno z 0,0 , kar je itak za poklicnega voznika po zakonu.

Popravljeno . Popravil DL650
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, DL650 pravi:

Glej Kmet ... nisi me razumel. OK, te razumem, si pod vplivom analgetikov, pa ti ni za zamerit. :P

150% nisem mislil dobesedno, ker če bi napisal 100%, bi se najdo nek idiot, ki bi napisal ti si samo 100% na motorju?? ... itd. Slediš?

Ne glede na odstavek, dejstvo je, da NI ALKOHOLA ko voziš, pa magari becikl. To je bilo moje sporočilo, če pa ti misliš drugače pa tudi prav.

P.S.
Kmet, tudi jaz sem bil prevoznik (predvidevam, da si se ukvarjal  s tem) in sem prevozil nebroj kilometrov in vedno z 0,0 , kar je itak za poklicnega voznika po zakonu.

:eek:da bi ti prebral , kaj bi ti vse napisal če ne bi bil pod vplivom analgetikov :lol1:

Jaz se držim isto kot ti , ni alkohola toda ne solim pa nobenemu pamet če spije pivo po obroku in gre na motor .......a me ti slediš :D al rabiš analgetike :P

Predvsem imam vse kategorije in vse razen avtobusa tudi upravljam. Od težke gradbene mehanizacije naprej ......:)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 minutami, Kmet2 pravi:

Pa ti tud nisi normalna, pa kaj se okrog tebe gibljejo samo alkoholiki :P

Se ne udeležujem motozborov ker mi je to mim ...rad imam naravo, zaključene družbe in vodo pa ni važno al slana al sladka:D

To se pa strinjam , tudi sam se dostikrat odpravim domov ko sem prejšnji dan spil kako pivo in šljivo ,seveda trezen !

Mene pa ne briga al pije, se drogira al pa nima pojma do takrat ko me ne ogroža, sebe in druge v prometu ;)

Veš in prav ti so bolj papežki od papeža , me kar boli ko ga preberem :lol1:

Evo tukaj pa še ena po resničnih dogodkih ..............film je v pripravi ............:P

...

Sam sebe demantiraš. So krive dovoljene droge ali pritisk v loncu ? 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!