Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 23 minutami, DL650 pravi:

Res je, ampak dosti kasneje, kot pa za tistimi, ki pametujejo. :D

Sem vedel, da tistega stavka ne bi smel napisat. sem pričakoval, da boš vprašal, če je kaj bolelo. :twak::P

Pa je ? :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 urami, Kmet2 pravi:

...

Mene pa ne briga al pije, se drogira al pa nima pojma do takrat ko me ne ogroža, sebe in druge v prometu ;)

... Se pa strinjam ko vozim ne pijem in pijane ter zadrogirane bi pospravil v čuzo ne napisal kazen !!!

...

pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Ja podpiram alkohol in droge med vožnjo ............to vrjetno razumeš ,super , uživaj še naprej , ker se delaš butca se mi ne da dopisivat s teboj in spet razlagat ............alkoho je super, droge še boljše , če pa vse zmešaš skupaj si pa končno pripravljen na motor . :OK:

Verjetno te z nečim močnim filajo, ker tako hitro pozabiš, kaj napišeš. V enem zapisu te hkrati ne brigajo pijani in zadeti v prometu, dokler te ne ogrožajo, nato pa sledi zapiranje prej omenjenih brez nekih razlogov. In potem še zavajaš in nabijaš z nekim butcem. Zelo prisrčno. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Verjetno te z nečim močnim filajo, ker tako hitro pozabiš, kaj napišeš. V enem zapisu te hkrati ne brigajo pijani in zadeti v prometu, dokler te ne ogrožajo, nato pa sledi zapiranje prej omenjenih brez nekih razlogov. In potem še zavajaš in nabijaš z nekim butcem. Zelo prisrčno. 

ajd, vsak lahk njegov zapis drugače prebere, jaz ga razumem, da ga pijani ne brigajo, dokler niso v prometu in ga ne ogrožajo...hm, kaj pa sedaj, a bomo spet kaj boldali? :P

Objavljeno

Sej ves, policisti so zelo pedantni pri branju, pa svojo logiko imajo tudi :P 

Objavljeno

Borutt...........

Mene pa ne briga al pije, se drogira al pa nima pojma do takrat ko me ne ogroža, sebe in druge v prometu ;)

Se pa strinjam ko vozim ne pijem in pijane ter zadrogirane bi  ob morebitni nesreči ali hujšem prekršku pospravil v čuzo ne napisal kazen !!!

Mogoče bi tako razumel bolje , če pa se obešaš na moje besede in se me trudiš  na vsak način demantirat  kjub temu , da v bistvu razumeš poanto je pa tvoj problem in samo tvoj .  

Kar se tiče zavajanja si preberi svoje zapise ,boš našel veliko očitanega ......

Aja pa ko te že zanima s kom me filajo ..................:fyou:

12814362_10207893786895081_3911052288325371988_n.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

po moje Kmet2 razmišlja tkole:

"Boli me kurac za Irak i Iran, oni se tuku, a ja sam miran!

Če bi pa mene vprašal, bi jih pa itak zaprl"

štekate:D

Kmet2, prehitel si me z razlago:D

Objavljeno
pred 23 minutami, DAMI34 pravi:

ajd, vsak lahk njegov zapis drugače prebere, jaz ga razumem, da ga pijani ne brigajo, dokler niso v prometu in ga ne ogrožajo...hm, kaj pa sedaj, a bomo spet kaj boldali? :P

Pa ni treba dost pameti anede :lol1:

Objavljeno
pred 5 minutami, Kmet2 pravi:

Kar se tiče zavajanja si preberi svoje zapise ,boš našel veliko očitanega ......

Smo v eni drugi temi videli veliko tvojih argumentov. Ampak so, kot pošast iz Loch Nessa. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Smo v eni drugi temi videli veliko tvojih argumentov. Ampak so, kot pošast iz Loch Nessa. 

Niso všeč edino tebi "policiji" in sodniji, normalna raja jih sprejema ......in tudi vidi napake v zakonitih idiotizmih :P tukaj je bilo tudi demantiranje samega sebe .....ni škodljivih zakonov , ni inkasantskih vse je po ps samo judje so neumni ..............policijska logika .....:OK:

Popravljeno . Popravil Kmet2
Objavljeno

Se še spomniš, kolikokrat sem te prosil za predstavitev škodljivih predpisov ?Ali pa kaj drugega. In koliko si jih predstavil ? Nič še. Še pošast iz Loch Nessa so večkrat videli :jezik:.

Da se vsaj malo držim teme; otroci, ostanite doma, da mi ne bo treba vleči metra, s kredo risati obrisa nekoč živega  in fotografirati žalost ter obup. 

Objavljeno

grem gledat kaj so ga srali pri moto GP  in en pir v roko!  :beer2: pol pa na motor!  :010

Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Se še spomniš, kolikokrat sem te prosil za predstavitev škodljivih predpisov ?Ali pa kaj drugega. In koliko si jih predstavil ? Nič še. Še pošast iz Loch Nessa so večkrat videli :jezik:.

Da se vsaj malo držim teme; otroci, ostanite doma, da mi ne bo treba vleči metra, s kredo risati obrisa nekoč živega  in fotografirati žalost ter obup. 

Najbolj bi si želel, da tega ne bi počel nikoli več :sleep2:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Pa je ? :lol1:

Grrrr ....
Škoda, da te nimam kje blizu, bi te za vsako tako izjavo ... z kladivčkom za reflekse sprobavat, malo kresno po kolenu. Hehehe, kaj hitro bi začel lepo govorit. :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, solorider pravi:

grem gledat kaj so ga srali pri moto GP  in en pir v roko!  :beer2: pol pa na motor!  :010

Joj 

Pa pir si pil,   nj si ga 

Popravljeno . Popravil stuhec
Objavljeno
pred eno uro, stuhec pravi:

Joj 

Pa pir si pil,   nj si ga 

sem skoraj  s kavča padel, ko sem še viljamovko povrhu spil!  :lol1: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 urami, Borutt pravi:

slab nadzor, tako da sam sebi daješ delo... :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 22 minutami, Snecer pravi:

Če bi lahko, bi te ves čas držal za roko. Ampak moram vsake toliko domov in takrat si prepuščen sam sebi in svoji pameti. Pa imajo drugi delo, ker sem šel domov. Priznam, kriv sem. 

Objavljeno
pred 4 minutami, Borutt pravi:

Če bi lahko, bi te ves čas držal za roko. Ampak moram vsake toliko domov in takrat si prepuščen sam sebi in svoji pameti. Pa imajo drugi delo, ker sem šel domov. Priznam, kriv sem. 

.

... jest pa nimam rad prov pretiranga nadzora ... :dry:

... nikjer ... :eek:

Objavljeno
pred 4 minutami, Borutt pravi:

se bolj po tujini vozim, tja pa ti ne smeš z neizpravnim službenim vozilom :) majo boljši nadzor

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 urami, Kmet2 pravi:

12814362_10207893786895081_3911052288325371988_n.jpg

pred 3 urami, builder pravi:

"Boli me kurac za Irak i Iran, oni se tuku, a ja sam miran!

kolikor vem mu ni ime miran .. samo zdaj vem zakaj ga vse boli ...če se s tem futra je cel k***c ...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
43 minutes ago, Snecer said:

17 minutes ago, Borutt said:

thisouldbe.jpeg

Sneci,I think this is the beginning of a beautiful friendship

Objavljeno
pred 18 minutami, thumper pravi:

kolikor vem mu ni ime miran .. samo zdaj vem zakaj ga vse boli ...če se s tem futra je cel k***c ...

tudi drago ni, ampak je pa za zavarovalnico:D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 urami, solorider pravi:

sem skoraj  s kavča padel, ko sem še viljamovko povrhu spil!  :lol1: 

Sem ti povedal

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 urami, stuhec pravi:

Sem ti povedal

:lol1:

Objavljeno
pred 13 urami, Kmet2 pravi:

Se pa strinjam ko vozim ne pijem !!!

Tut jest ... Ne gre neki skoz vizir...

Lažje se je ustavit pa spit ene 3 ta kratke pa oplahnit s pirom, pol gre pa tut moj 200 :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!