Popularna objava MARJA Objavljeno Avgust 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred eno uro, hyper pravi: Postaviš gor 2 patrulji, ki lepo pišeta kazni, ki mimogrede lahko presežejo več tisoč evrov, ........ Zanimivo razmišljane. Ko se na Ridah pojavi patrulja vsi lepo sedijo na klopcah in čakajo da se odpelje. Torej policaje gor od jutranjega svita do poznega večera, al kako????? Andro Asgaard, KARMEN1, skalaprava in 7 others 10
Gost Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 (popravljeno) Zakaj so črtice, ne vem..., vem pa da so večji problem avtomobilisti ki sekajo ovinke, in ti imajo te črtice lepo na sredini avta med kolesi in jih čisto nič ne moti. Morda bi bile bolj učinkovite hrapave črte po sredini, kar postane glasno ko jih prevoziš, in morda bi se folk odvadil voziti čez. Pa na vsak ovinek bi jih lahko narisal, pa verjetno se oprijem zaradi hrapavosti izboljša, tudi v dežju. Za red delat..., bi bila pa tudi kakšna mobilna kamera uporabna, bi motoriste na ta način postopoma kultiviral... Popravljeno Avgust 30, 2016. Popravil twom
Kmet2 Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 KARMEN1, DAMI34, jskrablin in 3 others 6
Popularna objava jskrablin Objavljeno Avgust 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 13 urami, gusar pravi: Tipična situacija ko se plicija zapodi za motoristom in ga pripravijo do tega,da začne divjati.Saj točno vedo,če mu zapeljejo za rit,da bo ta pospešil. Jaz v takem primeru spustim na legalno hitrost. Če ni provida, pa se mu mudi, te prehiti. Če je provida... majo pa dolge nosove. Definitivno pa ne bom pred nekom, ki se mi približuje ko sem že sam v 'območju položnic', še pospeševal. Nimam namena dirkati, državnega proračuna filat poleg tega, kolker ga že, pa tud ne. Tretja opcija pa je, da ni provida, ne drži varnostne razdalje, noče pa prehitet. Takih se znebim skoz kake ovinkaste dele, pa na pospeševanju iz naselij. Al pa zavijem kam na kofe. skalar36, DAMI34, gretzky in 8 others 11
blazzarss Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred eno uro, Zivnorc pravi: .... si že videl disk zavore na specialki?!? jih je že kar nekaj na cesti in vedno več jih bo, sploh pri rekreativnih pedalogoncih Zivnorc in Bmflar 2
Popularna objava Cartman Objavljeno Avgust 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 19 minutes ago, Kmet2 said: ma kdaj pr pizdi materni je čefurščina ratala uradn jezik fakin vladne organizacije?!?!?!?! skalar36, Fazer03, GoBobi in 7 others 10
Borutt Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 1 uro, hyper pravi: Se kar strinjam. Te črte so tam zato, da kaznujejo motorista, ki zapelje čez! Kazen je na žalost, še posebej na mokrem cestišču prehuda. To ni rešitev! Če res tam vozijo taki, ki nimajo prav nikakršne mere jih je pač treba ustavit.Ustaviti pa jih je možno popolnoma enostavno. Postaviš gor 2 patrulji, ki lepo pišeta kazni, ki mimogrede lahko presežejo več tisoč evrov, povrh vsega pa ima naša policija tako ali tako "udbaška" pooblastila in lahko motor zaplenijo kadarkoli. Ne vidim razloga, da mene zaradi nekaterih, nekdo, ki je podpisal in sprejel odločitev , da se te črte pobarvajo, ogroža in me kaznuje! Narobe svet Swašta. Še enkrat preberi za seboj, da boš videl, kakšen umotvor si ustvaril. Zivnorc, Efendi, Bmflar in 1 other 4
Borutt Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 11 urami, ukica pravi: A dusilce tudi sraufate dol? Samo med postanki . pred 3 urami, gusar pravi: Ja točno to delate, posredno! Res ? Se tudi tebi utrže, ko je neznano vozilo za teboj ? pred 53 minutami, KARMEN1 pravi: Ne skrbi, saj imaš 10% tolerance Teh procentov ni več. Sedaj si hitro ob vozniško dovoljenje zaradi drugačnih varnostnih razlik. Ampak to že itak veste, saj sem vam prilepil tabelo v eno drugo temo. NumLock in Bmflar 2
Zivnorc Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 10 minutami, DL650 pravi: .... to je izboljšana verzija Versysa... ukica, Bmflar, GoBobi in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 (popravljeno) pred 30 minutami, jskrablin pravi: Jaz v takem primeru spustim na legalno hitrost. Če ni provida, pa se mu mudi, te prehiti. Če je provida... majo pa dolge nosove. Definitivno pa ne bom pred nekom, ki se mi približuje ko sem že sam v 'območju položnic', še pospeševal. Nimam namena dirkati, državnega proračuna filat poleg tega, kolker ga že, pa tud ne. Tretja opcija pa je, da ni provida, ne drži varnostne razdalje, noče pa prehitet. Takih se znebim skoz kake ovinkaste dele, pa na pospeševanju iz naselij. Al pa zavijem kam na kofe. jaz lahko povem primer, ki sva ga imela z "ducatiownerjem". V LS stilu sva kruzala prot kalu, ko se za nama pripodi vektra, kar naenkrat so bili daleč zadaj 3je avti namesto dveh. Aha, takoj mi je kapnilo "provida" Da mi ne bo zjebal še tistih dveh ovinkov parkiram na avtobusni in ga spustim mimo. Nadaljujeva do kala, kjer 2x žwrcnem gor dol in ko se zadnjič peljem proti Vikiju vidim provido za ritjo dukatiju (nisem prepričan, če so mu pustili 2m varnostne)....seveda so divjali norih 40km/h. Ampak, ker ni bilo biznisa, sta se prizadevna plavca modro odločila jebat dučeta, ga spodaj ruknila ob stran (z lučkami seveda, kako se pa kriminalce lovi). Najedala sta mu pol ure in dosegla kazen, ker nima prve pomoči, pa "kao nelegalni rori"...no, kakorkol, do 500€ jima je uspelo. Ker še nista bila zadovoljna sta ga še testirala na droge pa malce mu grozila, kdo je njegov prijatelj na črnem kavasakiju in kaj se ima tu za vozit. Tako da, provida je pokrila svojo plačo, kaznovali so nevarnega diujaka, žal jim pa drugega nevarnega diujaka ni uspelo, saj je pil kavo pr Vikiju. Popravljeno Avgust 30, 2016. Popravil DAMI34 Zivnorc, Kmet2, Ktr1sk in 1 other 4
TakeALookAround Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 Kok pa tole pride? Jurja?
Cartman Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 1 hour ago, MARJA said: Zanimivo razmišljane. Ko se na Ridah pojavi patrulja vsi lepo sedijo na klopcah in čakajo da se odpelje. Torej policaje gor od jutranjega svita do poznega večera, al kako????? u končni fazi, zakaj pa ne? Namen bi bil dosežen.
kitekatus Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 Spet nabijate v napačni temi Bmflar, Zivnorc, izibajker in 3 others 6
NumLock Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 34 minutami, DinDiin pravi: Kok pa tole pride? Jurja? Od 4 do 7k dolarčkov, tako, da nekje 6200€. Pizda ej .. 6200€, pa še gonit moraš. Fuj ... ukica, Zivnorc, stuhec in 1 other 4
Borutt Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 49 minutami, DAMI34 pravi: jaz lahko povem primer, ki sva ga imela z "ducatiownerjem". V LS stilu sva kruzala prot kalu, ko se za nama pripodi vektra, kar naenkrat so bili daleč zadaj 3je avti namesto dveh. Aha, takoj mi je kapnilo "provida" Da mi ne bo zjebal še tistih dveh ovinkov parkiram na avtobusni in ga spustim mimo. Nadaljujeva do kala, kjer 2x žwrcnem gor dol in ko se zadnjič peljem proti Vikiju vidim provido za ritjo dukatiju (nisem prepričan, če so mu pustili 2m varnostne)....seveda so divjali norih 40km/h. Ampak, ker ni bilo biznisa, sta se prizadevna plavca modro odločila jebat dučeta, ga spodaj ruknila ob stran (z lučkami seveda, kako se pa kriminalce lovi). Najedala sta mu pol ure in dosegla kazen, ker nima prve pomoči, pa "kao nelegalni rori"...no, kakorkol, do 500€ jima je uspelo. Ker še nista bila zadovoljna sta ga še testirala na droge pa malce mu grozila, kdo je njegov prijatelj na črnem kavasakiju in kaj se ima tu za vozit. Tako da, provida je pokrila svojo plačo, kaznovali so nevarnega diujaka, žal jim pa drugega nevarnega diujaka ni uspelo, saj je pil kavo pr Vikiju. Najlažje in najbolj enostavno je tukaj iskati podporo in se smiliti. Zakaj pa nista napisala pritožbo, če je bil ves postopek narobe ? Beri prvi stavek. Se boš moral navaditi na novi zakon, kateri je že precej časa v uporabi. V njem piše, kako se ustavlja vozila. Bmflar, GoBobi in maus 3
BlackDoc Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 No ja, špecialka z diski se dobi pod 2k€... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 5 minutami, BlackDoc pravi: No ja, špecialka z diski se dobi pod 2k€... Lažji je - dražji je Drgač pa tut z njim lahko prideš v cestno kroniko .... Vsak dan mi to dokazujejo na cesti... Dons zjutri v BTCju, zapelje iz kolesarske direkt čez prehod, da bi pogledal ali vsaj nakazal smer, niti pod razno, prav želijo si v tole našo temo Pa dajte Borutt mal začet kasirat tudi pri njih... Se bi hitro razvedelo... Vožnja vštric čez nepregledne ovinke pa sploh ni nič čudnega in potem tebe gleda kot sedmo čudo, ker mu potrobiš .... Jebojihvsepedalogonce !!!!!!!! I30, NumLock, maus in 3 others 6
NumLock Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Lažji je - dražji je Drgač pa tut z njim lahko prideš v cestno kroniko .... Vsak dan mi to dokazujejo na cesti... Dons zjutri v BTCju, zapelje iz kolesarske direkt čez prehod, da bi pogledal ali vsaj nakazal smer, niti pod razno, prav želijo si v tole našo temo Pa dajte Borutt mal začet kasirat tudi pri njih... Se bi hitro razvedelo... Vožnja vštric čez nepregledne ovinke pa sploh ni nič čudnega in potem tebe gleda kot sedmo čudo, ker mu potrobiš .... Jebojihvsepedalogonce !!!!!!!! Res je HD ... to pa zato, ker so jim v glavo vcepli, da pač oni imajo vsepovsod prednost in zato se ti dobesedno "fukne" pred avto, motor ... ker si misli, če ga boš zgazil, da itak on ni kriv. Pa veselo sms-ajo, telefonirajo, brskajo po spletu, poslušajo glasbo .... oni so nedotakljivi, kot politiki. Potem ga bo pa eden motorist nabil, potem bomo pa že vsi diujaki ... štekaš? maus, Yoghurt, TakeALookAround in 5 others 8
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 13 minutami, Borutt pravi: Zakaj pa nista napisala pritožbo, če je bil ves postopek narobe ? Zato, ker se s pregovarjanjem, nehote, lahko spustiš na njihov nivo Pregovarjanje z organom ne vodi nikamor, pritožbo pa pišeš samo, če imaš res preveč časa. Če pa je problem v denarju, potem pa ni problema, a ne Dami ? maus, DAMI34 in Kmet2 3
maus Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 sj policija ne more drugač ustaut k z lulčkami tko me je zadnć ... marica ustaula aflo z lulčkami ... js sm mislu, da sm kj hudga storu, pa je reku samo prometno in vozniško prosm ... pogledal .. rekel hvala in srećno vožnjo nismo si rok dal, zaželeli smo si na svidenje in odskakljali vsak svojim dogodivšćinam naproti ... a ni tko najlepš NumLock, GoBobi, DAMI34 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 Pravkar, maus pravi: sj policija ne more drugač ustaut k z lulčkami tko me je zadnć ... marica ustaula aflo z lulčkami ... js sm mislu, da sm kj hudga storu, pa je reku samo prometno in vozniško prosm ... pogledal .. rekel hvala in srećno vožnjo nismo si rok dal, zaželeli smo si na svidenje in odskakljali vsak svojim dogodivšćinam naproti ... a ni tko najlepš Prlizvauc NumLock, maus in DAMI34 3
maus Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Prlizvauc samo dejansko dejstvo sm povedal Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: samo dejansko dejstvo sm povedal ja sj
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 (popravljeno) mene je dons zjutraj ena kolesarka skor zbila na prehodu za pesce .. še mau čudn je gledala k sm "zanalašč" mau hitrej stopu na prehod.... ona misl, da avto mora ustaut pescu njej pa ni treba Popravljeno Avgust 30, 2016. Popravil maus kosir85, StaraFeltna, stuhec in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se