Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

Pravkar, DAMI34 pravi:

Predlagam tudi simbolično nagrado, zaradi preglednih prispevkov v MS :D

sj sm jo dubi .. prkrat sm biu izloćen iz igre :P

kot sem napisal ... mešanje jabčk in hrušk je res en kompot ...

ravno tako elektronski cestninski sistem ... noben ne prebere do konca in pol me sprašujejo kaj bo zdj z vinjetami :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, gsxf750 pravi:

Cestno legalni krampki (mehkejši in nižji (13mm)) čist v redu držijo tud na asfaltu (Ride, Učka, ...).

Med cross in enduro motorjem je precej razlike, ki pa na daleč in oko ni vidna, dokler zares ne probaš.

sem jih že videl s cestno legalnimi krampki (recimo 50/50), kako so na prvem dežku legli, kot bi prišli na led. Gumica ti daje varljiv občutek držanja, ponavadi še prideš s terena kjer se gumbki udirajo, potem si pa na asfaltu, kjer se nima kam udrt in tudi prijet. Nisem strokovnjak, sem pa videl kvazi cestne offroudarje kako čofnejo.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, ludiluka pravi:

sej pol pa ni čudno državna firma skoz same nagrade vsako leto nov motor pol pa še za kavo skoz fehta :P  

js si zaslužim :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, jskrablin pravi:

To je res. Offroad gume s 'čepki' niso najboljša izbira za trdo in spolzko podlago. Ko enkrat zdrsne, se težko 'vlovi' nazaj.

točno to sem napisal, pa nism strokovnjak, da se ne bi pomotoma kdo hudoval name

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

sem jih že videl s cestno legalnimi krampki (recimo 50/50), kako so na prvem dežku legli, kot bi prišli na led. Gumica ti daje varljiv občutek držanja, ponavadi še prideš s terena kjer se gumbki udirajo, potem si pa na asfaltu, kjer se nima kam udrt in tudi prijet. Nisem strokovnjak, sem pa videl kvazi cestne offroudarje kako čofnejo.

jest sm se pa pelu, 2 kompleta Geomax Enduro zvozu in še komplet 70/30, nč čofnu :P, lucky me in moje mehko zapestje :hmm:.

Popravljeno . Popravil gsxf750
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, gsxf750 pravi:

jest sm se pa pelu, 3 komplete zvozu , nč čofnu :P

ti se znaš pelat :D pa prvošm ti ,da vsaj do leta 2150 ne bi nč čofnu :D

ps. tut Mitas full drsi, sploh če ji popolnoma zaupaš

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

6 minutes ago, maus said:

... zato na pamet govoriti, da je DARS državni cestar

se je pač fant zmotil..., je samo eden od  državnih cestarjev  :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, maus pravi:

DARS d.d. trenutno upravlja skupno 610 km avtocest in hitrih cest, 163 km priključkov in razcepov, 27 km počivališč ter 7 km drugih cest.  

DARS upravlja z avtocestami in ne državnimi cestami ... zato na pamet govoriti, da je DARS državni cestar ni samo laično ampak zelo nevedno.

Z državnimi cestami upravlja Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo ... toliko v vednost ... 

pa še nekaj .. ne prenesem da mi lih vsak kurac govori, da sem jaz nepotreben .. v 30 letih dela v teli firmi, si tudi jaz zaslužim, z magistrsko izobrazbo, malo boljše delavno mesto ;) ... pa še nekaj ... zaradi mojega prispevka v nekaj zelo pomembnih projektov, bom celo nagrajen :P 

Citiral sem Dars, vašo uradno spletno stran, najbolš da si jo prebereš, s tako visoko izobrazbo najbrž neboš imel prevelikih težav. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, DAMI34 pravi:

ti se znaš pelat :D pa prvošm ti ,da vsaj do leta 2150 ne bi nč čofnu :D

ps. tut Mitas full drsi, sploh če ji popolnoma zaupaš

Hvala in enako :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Gonca pravi:

Citiral sem Dars, vašo uradno spletno stran, najbolš da si jo prebereš, s tako visoko izobrazbo najbrž neboš imel prevelikih težav. 

pol si pa še enkrat preberi da so to avtoceste in hitre ceste in jaz nimam težav :P

V Sloveniji je skoraj 39.000 kilometrov javnega cestnega omrežja.

Direkcija RS za infrastrukturo upravlja z glavnimi in regionalnimi cestami ter kolesarskimi potmi, z ostalimi cestami pa upravljajo drugi upravljavci.

Kategorija ceste

Dolžina v km

Upravljavec

Avtoceste in hitre ceste

773

DARS d.d.

Glavne ceste

814

DRSI

Regionalne ceste

5.128

DRSI

Lokalne ceste

13.383

Lokalne skupnosti

Javne poti

18.987

Lokalne skupnosti

vir : http://www.di.gov.si/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Texo pravi:

a nisi ti pri DARRS? :? 

sm :P leta 1985 k sm pršu je blo še Podjetje za vzdrževanje avtocest v Republiki Sloveniji ... šele okoli leta 2004 nas je pripojiu DARS ...

kasneje postane DARRS ... pa ne povedat okol :P

zj mi pa še vi povejte kje in kaj  delate da vas mau spluvam ... vas in vaše firme :P

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 23. 12. 2016 at 11:32, maus pravi:

ja .. morm brant firmo, ki me odlično plačuje ... :P

tudi on samo ga slabo plačujejo!  :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Cartman pravi:

Vprasam te a ves kaj se je zgodilo, al ne? Ves kasn je bil tocno ta motor je bil al posplosujes in ugibas?

Tvoj bes je meni sicer razumljiv, ampak je nabijanje in fabtaziranje. Ce mal pokarikiram:

Danes so v postojni pajsnili banko. Zmikavt je suh. Torej je bil narkic. Ziher je bil do konca zadet narkic, ker taki nujno rabijo kesh za sus in so suhi......

Evo, se mi že svita za koga gre. Še tolko bolj nenavadno vse skupaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še nisem zasledil da bi negdo s toliko žolča in vulgarnizmi branil privatni sektor, kot to počno izobraženi javni uslužbenci. Mogoče pa bi cestar maoral poznati tudi lopato.

Popravljeno . Popravil Gonca
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Snecer pravi:

Pa nam ti poja

Lahko pa ti pojasniš, kaj je počel s krosko na Bezjakovi ulici, kjer je vrtec, ležeči policaji in kasneje omejitev 50kmh.

http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/razkrito-kaj-je-botrovalo-tragicnemu-zakljucku-bozicnih-praznikov

Slučajno pa poznam tisto ulici, kjer lahko spremljaš vožnjo po zadnjem kolesu in še kaj, ko se nadebudni "Gajserji" odpravljajo v gozd divjat po vlakah.

Mucek...sem ti povedal kaj vam gre....nimam ti kaj za pojasnevat....

pred 3 urami, VS800 pravi:

Ja kje spa hodu madona...

Stari kaj danes konzumiraš? Lude neke pačurke jelda? :smoke: Vutra ni več dost, al kaj? čudni cajti........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Snecer pravi:

Evo, se mi že svita za koga gre. Še tolko bolj nenavadno vse skupaj.

Ne zdaj nazaj jemat.....sereš po človeku, pol se pa spomniš, da ga mogoče poznaš.

pred 1 minuto, Snecer pravi:

Saj ne rabiš, ker že imam info.

Pa raje ne bom nič rekel, je pa skor tak kot sem rekel.

Gnal boš svoje do konca in osiral vsepoprek....mali si...res si MALI......

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To ste pravi majstri, se prvo trepljate za neumnosti pol pa ko se kaj zgodi pa vse poripano pa jok in stok.

Ampak, kar je najhuje, tudi takšni dogodki ne bodo nič pomagali in spremenili, že jutri se bo furala scena dalje naprej, ker "meni se to pač ne more zgoditi".

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, ludiluka said:

A ti sploh veš kdo je maus??  Jst se ga tko bojim da mu vedno dam za kavo ker če mu ne daš za kavo pol pokliče še dva čelava prjatla od 2m en ma cirka 120kg mišic drugi se pa trudi z mišicami tretji čelav prjatu je nekje normalne velikosti sam kej ka ma nevarnega psa četrti čelav prjatu je tud normalne velikosti sam kej ka ma pendrek tko da pride tud on na skupno višino dva metra   no in ka maš pred sabo mausa+ njegove 4 čelave prjatle si najebu ker boš mogu usem za kavo dat 

Maus je nevarn... kolegi pa...enga zrihtaš z buciko... drug je itaq tok star, da ga demenca zjebe, pa ne ve skom je sploh pršu, ta tretmu sam rečeš, da boš sx-a kupu pa mu dal en krog, pa je že na tvoji strani...četrti pa....mu rečeš pokaž mi člen kjer to piše,  pa je za pol ure dobr, da ga najde.:jezik:

Maus pa...važn da obvladaš teqnadom...al maš pa dnar za :kava:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, GRUNF pravi:

Stari kaj danes konzumiraš? 

Vse povprek...:smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Gonca pravi:

Še nisem zasledil da bi negdo s toliko žolča in vulgarnizmi branil privatni sektor, kot to počno izobraženi javni uslužbenci. Mogoče pa bi cestar maoral poznati tudi lopato.

spet govoriš na pamet ... tut lopatau sem ... in to ornk .. ampak vsi vidite kar hočte vidt ... pa res sem veseu, da vas full skrbi zame in klaj sem si prislužu in kaj ne in da bi v privatnem sektorju umru od lakote .... pa sj ni važn ... prav imate :P

in dost moje življenske zgodbice, čeprav sem zelo zgodaj osivel :jezik:

zase mam dost in upam, da se ne bom kmalu znajdu u črni kroniki pa da bi bral o tem, kako me pluvate in da sm si zaslužu da poginem .... js se sam nasmehnem :)

maus vas ma rat, al ste mi fouš al ne ... radi se mejte in ne bit preveč nevoščljivi ... aja .. do mau prej sm delu ;)

pa ne zato, ker sem ceu dopoudan vidu na netu, temveč zato, ker delam takrat, ko je zadeva na mizi saj ne morem delat krneki, ampak takrat ko se mora ...

pa dost o mojem delu ....

šemau pa bo pomlad in RR registrirana :jezik:  ...

pred 3 urami, ludiluka pravi:

A ti sploh veš kdo je maus??  Jst se ga tko bojim da mu vedno dam za kavo ker če mu ne daš za kavo pol pokliče še dva čelava prjatla od 2m en ma cirka 120kg mišic drugi se pa trudi z mišicami tretji čelav prjatu je nekje normalne velikosti sam kej ka ma nevarnega psa četrti čelav prjatu je tud normalne velikosti sam kej ka ma pendrek tko da pride tud on na skupno višino dva metra   no in ka maš pred sabo mausa+ njegove 4 čelave prjatle si najebu ker boš mogu usem za kavo dat 

pust me pRR miRR :P

pred 58 minutami, skalar36 pravi:

Maus pa...važn da obvladaš teqnadom...al maš pa dnar za :kava:

zase mam .. če pa ti plačaš, bom pa pršparu :jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!