maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 11 minutami, KARMEN1 pravi: Ma vi tipi............ kwa sesir in Tex 2
Frenk 67 Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 11 urami, Borutt pravi: Preseratorji z veliko denarja se ne vozijo v starih avtih. japase, japase sesir, dr.looney, DAMI34 in 5 others 8
Tex Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 15 hours ago, IZTOK said: ... Kazen je kazen in za isti prekršek ne moreta dva plačati različno. ... Ne razumem, zakaj ne? Za mene je kazen recimo to, da je v taki višini, da si bom naslednji mesec (ali x naslednjih mescev) moral konkretno planirat, da z mojo plačo minus kazen pridem skoz čez mesec. Nekdo, ki dobi 700€ je to recimo 300€, nekdo pri 7000€ dohodka pa je to 6600€ .. moralo bi bit tako kot je za vrtec .. pa če smo že prvi vrtcu, za vrtec pa bi moralo bit enako za vse .. zakaj mora kdo več plačevati, ker več zasluži? če je storitev enaka, naj se plača enako .. dr.looney 1
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 3 minutami, Tex pravi: Ne razumem, zakaj ne? Ker je nemogoče biti "pošten" do vseh kot si z istimi kaznimi!
maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 4 minutami, Tex pravi: Ne razumem, zakaj ne? Za mene je kazen recimo to, da je v taki višini, da si bom naslednji mesec (ali x naslednjih mescev) moral konkretno planirat, da z mojo plačo minus kazen pridem skoz čez mesec. Nekdo, ki dobi 700€ je to recimo 300€, nekdo pri 7000€ dohodka pa je to 6600€ .. moralo bi bit tako kot je za vrtec .. pa če smo že prvi vrtcu, za vrtec pa bi moralo bit enako za vse .. zakaj mora kdo več plačevati, ker več zasluži? če je storitev enaka, naj se plača enako .. sociala je en, prekrški so pa drug vidik .. govorimo o prekrških ne o preživetju za ljubi kruh ... en si lahko več privošči en pa manj ... tako kot z odvetniki .. eni si lahko privoščijo drage odvetnike in dobijo nižjo kazen ali clo dobijo odškodnino za povzročeno škodo, uni k si pa ne morejo privoščiti dragega odvetnika, pa v vsakem primeru plačajo vse ne odstopam od svojega mnenja gretzky, GoBobi, Tex in 1 other 4
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: ne odstopam od svojega mnenja Če si za različne kazni ga bi ti najbolj najebal... Zrel moški,v letih,z novim hitrim motorjem...joj dajmu mu zasolit 10.000eu kazni...glih take spike bi pol ble!
IZTOK Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 11 minutami, Tex pravi: Ne razumem, zakaj ne? Za mene je kazen recimo to, da je v taki višini, da si bom naslednji mesec (ali x naslednjih mescev) moral konkretno planirat, da z mojo plačo minus kazen pridem skoz čez mesec. Nekdo, ki dobi 700€ je to recimo 300€, nekdo pri 7000€ dohodka pa je to 6600€ .. moralo bi bit tako kot je za vrtec .. pa če smo že prvi vrtcu, za vrtec pa bi moralo bit enako za vse .. zakaj mora kdo več plačevati, ker več zasluži? če je storitev enaka, naj se plača enako .. Eno je dohodek, drugo je premozenje. Lahko imam nizke dohodke, pa milione na Kajmanskih otokih. Pa zato ne, ker bi naj bili pred zakonom enaki. Nisem pravnik a nekje v ustavi je zapisano nekako tako. sesir 1
maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 Pravkar, sesir pravi: Če si za različne kazni ga bi ti najbolj najebal... Zrel moški,v letih,z novim hitrim motorjem...joj dajmu mu zasolit 10.000eu kazni...glih take spike bi pol ble! jaz ne delam prekrškov, ne glede ali si jih lahko privoščim ali ne ... stvar je v tem, da se prekrškov ne sme delat, ne glede na to ali jih lahko plačaš ali ne ... sem pa ke mi mau uide in si ga podaljšam za kakšne 20 cm .. ampak socialna politika na področju prekrškov ... ne ga srat no Tex, C eagle, Frenk 67 in 1 other 4
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: jaz ne delam prekrškov, ne glede ali si jih lahko privoščim ali ne ... stvar je v tem, da se prekrškov ne sme delat, ne glede na to ali jih lahko plačaš ali ne ... sem pa ke mi mau uide in si ga podaljšam za kakšne 20 cm .. ampak socialna politika na področju prekrškov ... ne ga srat no Daj raj povej,če si si ga z novo ninjo že kaj podaljšal?
Tex Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 (popravljeno) 5 minutes ago, IZTOK said: Eno je dohodek, drugo je premozenje. Lahko imam nizke dohodke, pa milione na Kajmanskih otokih. Pa zato ne, ker bi naj bili pred zakonom enaki. Nisem pravnik a nekje v ustavi je zapisano nekako tako. Saj, kaznovan si enako. Ne v znesku, ampak pšač v % .. Ne vem, maus z 25k mesečnega dohodka recimo, boli njega k za 130 v naselju, recimo. Bo od dolgčasa poravnal kazen, prav tako mu bo drobiž za nov izpit .. Po drugi strani pa bo sesir 55 na koncu naselja ob svoji penziji ratal socialni problem .. A sta oba enako kaznovana za prekršek? Maus bo naslednjič spret divRRjal, sesir pa še dolgo jokal in objokoval .. VSA imena so izmišljena in nimajo nobene veze zveze z zvezami .. .. dobro, pustimo kajmakove otoke .. pač je treba mehanizme poštimat in potem cenzuse znastavit .. ne govorim zdaj se obešat točno na dohodek/premoženje/ ... govorim samo o tem, da bi se mi bolj pravična zdela kazen, ki je nekako odvisna od tega, kdo kolko ima in ne kar neki random fiksni znesek .. Popravljeno April 14, 2017. Popravil Tex
Snečer Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: jaz ne delam prekrškov, ne glede ali si jih lahko privoščim ali ne ... stvar je v tem, da se prekrškov ne sme delat, ne glede na to ali jih lahko plačaš ali ne ... sem pa ke mi mau uide in si ga podaljšam za kakšne 20 cm .. ampak socialna politika na področju prekrškov ... ne ga srat no to ni socialno vprašanje, ampak pravična kazen, ki mora biti vzgojna kazen glede na premoženje bi pri prekrških prinesla boljši rezultat in storilce prevzgojila in da ne bi ponavljali prekrškov
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 1 minuto, Tex pravi: Saj, kaznovan si enako. Ne v znesku, ampak pšač v % .. Ne vem, maus z 25k mesečnega dohodka recimo, boli njega k za 130 v naselju, recimo. Bo od dolgčasa poravnal kazen, prav tako mu bo drobiž za nov izpit .. Po drugi strani pa bo sesir 55 na koncu naselja ob svoji penziji ratal socialni problem .. VSA imena so izmišljena in nimajo nobene veze zveze z zvezami .. Je nekje res.Ampak kaj pa odvzem izpita?...meni se bi tak vsedli na račun in čakali na regeres pokojnime in bili veseli ko bi si banka prvo vzela 25eu potem pa oni dobili razliko do 140eu kolikor je oz bo regresa...
Snečer Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 da dopolnim, to že vse imamo urejeno, kot pravi maus, socialno kaznovanje, nimamo pa pravega razpona, tako da če bi samo dali not nek % ne bi bila potrebna velika sprememba Citiraj Splošna pravila za odmero sankcije 26. člen (1) Storilcu prekrška se odmeri sankcijo v mejah, ki so določene s predpisom za storjeni prekršek, glede na težo prekrška in storilčevo malomarnost ali naklep. (2) Pri tem se upoštevajo vse okoliščine, ki vplivajo na to, ali naj bo sankcija manjša ali večja (olajševalne in obteževalne okoliščine), zlasti pa: stopnjo storilčeve odgovornosti za prekršek, nagibe, iz katerih je prekršek storil, stopnjo ogrožanja ali kršitve zavarovane dobrine, okoliščine, v katerih je bil prekršek storjen, prejšnje življenje storilca, njegove osebne razmere, njegovo obnašanje po storjenem prekršku, zlasti, ali je poravnal škodo. (3) Pri odmeri globe se upošteva tudi storilčevo premoženjsko stanje, višino njegove plače, njegove druge dohodke, njegovo premoženje in njegove družinske obveznosti, pri prekrških s področja davkov in carin pa tudi sorazmerje višine globe z višino prikrajšane dajatve.
Tex Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 1 minute ago, sesir said: Je nekje res.Ampak kaj pa odvzem izpita?...meni se bi tak vsedli na račun in čakali na regeres pokojnime in bili veseli ko bi si banka prvo vzela 25eu potem pa oni dobili razliko do 140eu kolikor je oz bo regresa... Ja, saj .. tebi bi prvo večno trgali sploh kazen, pol pa bi še enkrat večno čakal da bi nabral za nov izpit. Maus pa pri 25k mesečno lahko vsak teden si privošči kazen in nov izpit ..
maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 3 minutami, Snecer pravi: to ni socialno vprašanje, ampak pravična kazen, ki mora biti vzgojna kazen glede na premoženje bi pri prekrških prinesla boljši rezultat in storilce prevzgojila in da ne bi ponavljali prekrškov mene že minimalna kazen 20 € vzgoji pravičnost kaj je pravičnost ... mene full prizadane, če policaj name tul in že brez kazni je zame zlo vzgojno in stRResno .. ti to bi bilo zame pravično .. 5 minut drtja name in brez finančnih posledic ... dnar me ne prizadane .. drtje pa zlo ker sem ćustwen .. a zdj štekaš pred 2 minutami, Tex pravi: Maus pa pri 25k mesečno lahko vsak teden si privošči kazen in nov izpit .. da bi se ti reći pozlatile Tex, maxxa, C eagle in 4 others 7
dr.looney Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 9 minutami, maus pravi: ..... ampak socialna politika na področju prekrškov ... ne ga srat no To ni socialna politika. Ampak, doseganje učinkovitosti kaznovanja. Kako tega nočeš razumeti.
Tex Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 2 minutes ago, maus said: da bi se ti reći pozlatile no, ok, vem, da časovno nebi šlo skoz, ampak finančno pa nebi bilo problema .. maus 1
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 Pravkar, Tex pravi: Ja, saj .. tebi bi prvo večno trgali sploh kazen, pol pa bi še enkrat večno čakal da bi nabral za nov izpit. Maus pa pri 25k mesečno lahko vsak teden si privošči kazen in nov izpit .. Imam prenizko pokojnino,da bi lahko kaj trgali tako,da recimo,če pripeljem 68kmh in dobim 250eu kazni...seveda ne plačam...sodni stroški,stroški izvržbe..pa če rečemo,da to samo 50eu...rečmo izvržba 300eu...prvi regres 140eu,drugi regres 140eu in glej zlomka že po treh letih plačam kazen...al je regres 180eu in si lahko že drugo leto privoščim še kosilo... @maus pa dobi kazen za odvzem izpita...prodati mora motor,da jo plača,še tista dva črna lasa postaneta siva,odvzem izpita,prepoved opravljanja novega za eno leto...uuu je pa ja treba v službo hodit... Kdo je bolj najebu? Jz mislim,da je pravično kot je zdaj!!!
Snečer Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 4 minutami, maus pravi: mene že minimalna kazen 20 € vzgoji pravičnost kaj je pravičnost ... mene full prizadane, če policaj name tul in že brez kazni je zame zlo vzgojno in stRResno .. ti to bi bilo zame pravično .. 5 minut drtja name in brez finančnih posledic ... dnar me ne prizadane .. drtje pa zlo ker sem ćustwen .. a zdj štekaš da bi se ti reći pozlatile začni se z boruttom vozit, homeopatsko zdravljenje Zok in dr.looney 2
maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 (popravljeno) pred 4 minutami, dr.looney pravi: To ni socialna politika. Ampak, doseganje učinkovitosti kaznovanja. Kako tega nočeš razumeti. js use razumem .. sam vi nočte mene razumet js sm priden .. garam k žvina cele dneve in noči ... plačujem visoke davke in prispevke .. in pol se eno lepo soboto zapeljem... utrujen od celotedenskega garanja ... žvižgam in prekoračim hitrost za 15 km/h ... radar me ulovi in plačam nekajkratno višino, kot en k prigon mim mene z SS raketo in ga ujame radar, ker njemu itak nič ne morjo, ker ne more kazni plačat ... počas bom ratu razvrvan Popravljeno April 14, 2017. Popravil maus sesir, Frenk 67, GoBobi in 1 other 4
Tex Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 8 minutes ago, Snecer said: da dopolnim, to že vse imamo urejeno, kot pravi maus, socialno kaznovanje, nimamo pa pravega razpona, tako da če bi samo dali not nek % ne bi bila potrebna velika sprememba torej pritožba in po x letih ter žnj stroških ti spremenijo na 40€?
maus Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, Snecer pravi: začni se z boruttom vozit, homeopatsko zdravljenje sj se .. z lučkam umika promet, da js lahko kolenčkam pred 3 minutami, sesir pravi: Imam prenizko pokojnino,da bi lahko kaj trgali tako,da recimo,če pripeljem 68kmh in dobim 250eu kazni...seveda ne plačam...sodni stroški,stroški izvržbe..pa če rečemo,da to samo 50eu...rečmo izvržba 300eu...prvi regres 140eu,drugi regres 140eu in glej zlomka že po treh letih plačam kazen...al je regres 180eu in si lahko že drugo leto privoščim še kosilo... @maus pa dobi kazen za odvzem izpita...prodati mora motor,da jo plača,še tista dva črna lasa postaneta siva,odvzem izpita,prepoved opravljanja novega za eno leto...uuu je pa ja treba v službo hodit... Kdo je bolj najebu? Jz mislim,da je pravično kot je zdaj!!! ja sj .. a zdj vidš .. vsi hoćjo da najebam samo jaz Popravljeno April 14, 2017. Popravil maus Frenk 67, Tex, GoBobi in 1 other 4
dr.looney Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: js use razumem .. sam vi nočte mene razumet js sm priden .. garam k žvina cele dneve in noči ... plačujem visoke davke in prispevke .. in pol se eno lepo soboto zapeljem... utrujen od celotedenskega garanja ... žvižgam in prekoračim hitrost za 15 km/h ... radar me ulovi in plačam nekajkratno višino, kot en k prigon mim mene z SS raketo in ga ujame radar, ker njemu itak nič ne morjo, ker ne more kazni plačat ... počas bom ratu razvrvan nisi edini.....pa če sem mal žleht. si zaposlen v državni firmi, sej vemo kako se financirajo..... miš, baldrijan pomaga..... maus 1
sesir Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 pred 4 minutami, maus pravi: sj se .. z lučkam umika promet, da js lahko kolenčkam ja sj .. a zdj vidš .. vsi hoćjo da najebam samo jaz Garači ste vedno jebene stranke maus 1
Tex Objavljeno April 14, 2017 Opozori Objavljeno April 14, 2017 7 minutes ago, sesir said: Imam prenizko pokojnino,da bi lahko kaj trgali tako,da recimo,če pripeljem 68kmh in dobim 250eu kazni...seveda ne plačam...sodni stroški,stroški izvržbe..pa če rečemo,da to samo 50eu...rečmo izvržba 300eu...prvi regres 140eu,drugi regres 140eu in glej zlomka že po treh letih plačam kazen...al je regres 180eu in si lahko že drugo leto privoščim še kosilo... @maus pa dobi kazen za odvzem izpita...prodati mora motor,da jo plača,še tista dva črna lasa postaneta siva,odvzem izpita,prepoved opravljanja novega za eno leto...uuu je pa ja treba v službo hodit... Kdo je bolj najebu? Jz mislim,da je pravično kot je zdaj!!! čak čak .. tu si pozabil, da ima maus 25k mesečno .. njemu je to drobiž vseskup in kvečjemu pol dodatnega sivega lasu, ker mora položnico izpolnit .. maus 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se