Borutt Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 3 urami, solorider pravi: si videl še do sedaj ni odgovoril in vsi smo bedaki. Noče si priznati, da za te male prekrške smo država v špici po udiranju. Zdaj sem pa res končal v tej temi. sp: Borutt, jaz vem odgovor samo sem od tebe želel slišati odgovor Prilepi kazni in potem modruj.
Popularna objava Borutt Objavljeno April 18, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2017 V eni temi je nastal lov na čarovnico oziroma, kako zavestno ne razumeti. Posvečeni in trpeči bodo že razumeli. Ker velikokrat napišem, da je prometna kultura pri nas nekje v kletnih prostorih neke globoko zakopane hiše, se nekateri poslužujejo razno raznih trikov in čarovniških urokov, da bi preživeli v tej urbani džungli. Nekaterim uspeva z znanjem, drugim s srečo in tretjim s tisto čudežno vodico. Kaj in kako se posameznik izogne udeležbi v črni kroniki je čisto njegova stvar, dokler se to izogibanje ne prelevi v bežanje pred tem samovšečnim in nesmrtnim posameznikom. Kajti, na cesti nisi nikoli sam. Na cesti je potrebno imeti tudi srečo. Tisti z znanjem in s čutom za predvidevanje se bodo strinjali, da je z večanjem znanja in še večjim čutom za predvidevanje sreča veliko bolj na njihovi strani. Kaj pa tisti mokri ? Oni zaupajo in verjamejo. Se ne sprašujejo in ne dvomijo, temveč samo sledijo. Kot ovčke korakajo za pastirjem. Kam gre pastir ? Tega še on sam ne ve. Ovčkam je pač pomembno, da zaupajo in verjamejo ter sledijo. In tako mokre ovčke korakajo in korakajo. Bom pojasnil vsem tistim, ki ne razumejo. Cesta ni dirkališče, cesta ni božje sprehajališče, cesta je dana v uporabo različnim uporabnikom. In, če se osredotočim samo na voznike, je potrebno vedeti, da so ti vozniki naredili izpit, kar pomeni, da so pokazali nekaj znanja na teoretičnem in tudi na praktičnem delu opravljanja izpita. Pokazati znanje na izpitu pomeni, da so se učili. Niso bili mokri in niso sledili pastirju. Torej so se učili predpisov in vsega pomembnega za varno udeležbo v prometu. So zaupali ? Zaupali so v znanje in v otipljivo. Ker pa je prometna kultura pri nas še vedno nekje zakopana, ker so kršitelji predpisov še vedno narodni heroji, posebno tisti alkoholizirani, se je začel ovčji pohod k odrešitvi oziroma po božje zagotovilo, da bodo še kdaj videli svoje domače. Menda je najlažje moliti, namesto nekaj narediti zase in za druge. Zbiranje z molitvijo in polivanje z vodo bo odgnalo vse hudo. Kajti, sprememba razmišljanja in obnašanja je nekaj poganskega in se ne sklada s kapitalizmom cerkvenih voditeljev in še manj z blejanjem njihovih ovčic. Poleg tega je posameznik, oborožen z znanjem in s pametjo, nekoristen, ker nič ne prispeva. Ta posameznik je poln znanja, prometne kulture in zavedanja, da na cesti ni sam. Zanese se sam nase in ne pogleduje v nebo. Ker s pogledovanjem v nebo ne more biti osredotočen na dogajanje na cesti. Potrebno se je zavedati, da nobeno špricanje z vodo ne bo odgnalo s cest idiotov, pijancev, sebičnežev, ... Za boljšo prometno kulturo in za boljšo prometno varnost bo potrebno nekaj zemeljskega in otipljivega. Nekaj bo treba narediti in sicer vložiti nekaj časa in energije v učenje znanj potrebnih za varno udeležbo v prometu in izboljšati prometno kulturo skozi zmanjšanje sebičnosti in nestrpnosti. Če bi vsaj malo pomagalo vse to polivanje z vodo in ostala pogledovanja v nebo, bi bile vse cerkve brez strelovoda. Ampak ga imajo, ker zaupajo v zemeljsko znanje namesto v božjo voljo. Ovce pa ostanejo ovce. maus, izibajker, schwantz in 13 others 16
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pri špricanju so bili prisotni tudi tvoji kolegi, upam da ni koga kaj pošpricalo. Fotka vzeta s FB.
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Res mi ni jasno a špricanje podpira objestno vožnjo, vožnjo mimo zakonov? Dj no dj...ovce iščeš, da ti kimajo. Hkrati pa blatiš vse, ki so bili v Mirni peči. očitno so vsi tule malo kratki, vsaj glede na zapisano. ps. in vmes je veliko nevernikov, ki jim pač paše udeležba..... Andro Asgaard, Igi Pop in Gonca 3
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) js naum obešu fotke iz FB-ja .. kjer so polne mize praznih kozarcev pa vsi v kombinezonih zravn .. pa tudi pogledi so že mau škilasti mogoče so se k taki mizi usedl ... ampak ... teh miz je kar pouno ... mi je pa žalostno, da so policaji to videli in nič ukrepali ... da bi se vsaj postavili na izhod in vsakemu pojoćo trauco sj mogoče sem res jaz čuden, ampak določenih stvari pa ne morem razumeti pol pa tole spodaj berem ... ogorćeno sem ogorćen ... razvrvan ćist http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/gorenjski-policisti-so-imeli-veliko-opravkov-s-pijanimi-vozniki.html Popravljeno April 18, 2017. Popravil maus gretzky, NumLock, Efendi in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Lej, men je čisto jasno da ti noben bog in nobeno špricanje ne pomaga, če delaš neumnosti. Včasih ne pomaga niti če jih ne delaš. moti me: verska in rasna nestrpnost!!! dr.looney, Gonca, solorider in 1 other 4
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, DAMI34 pravi: moti me: verska in rasna nestrpnost!!! kje si pa zdj to najdu sj gre za motoriste ... za motoriste gre v prvi vrsti ... alkohol ni vera in rasa ... .. in tuki sm nestrpen Popravljeno April 18, 2017. Popravil maus sesir, Efendi, Frenk 67 in 4 others 7
sesir Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: moti me: verska in rasna nestrpnost!!! Tega pa v življenju nisem začutil med motoristi!!!!! Vsak ima izbiro ali bo nekam šel ali ne... Mogoče vraževeren...karkoli!Vsak se ima pravico odločit kje bo zapravljal svoj denar! Glede nato,da v jugoslaviji sinovi policistov niso smeli biti krščeni ali pa če so žene bile na kakšni cerkveni poroki so imeli moži policisti disciplinsko!Doživu! Sramotno bi se mi zdelo,da bi bili žegni zdaj na "policiskih" zadevah...fuj,fuj... NumLock 1
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 5 minutami, maus pravi: kje si pa zdj to najdu sj gre za motoriste ... za motoriste gre v prvi vrsti ... alkohol ni vera in rasa ... .. in tuki sm nestrpen Dobro veš na kaj in katero pisanje sem mislil. Definitivno pa nisem o alkoholu govoril. Absolutno se strinjam, da alkohol sploh nima kaj iskat na takšnih in podobnih prireditvah. Efendi 1
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: Dobro veš na kaj in katero pisanje sem mislil. Definitivno pa nisem o alkoholu govoril. Absolutno se strinjam, da alkohol sploh nima kaj iskat na takšnih in podobnih prireditvah. ker nisi citiru sm mislu, da name ... citiraj pa se buni jaz pa samo bentim nad takimi prireditvami, ki promovirajo varnost motoristov in točijo alkohol zaradi profita ... tažejni se itak okrepijo, še preden tja pridejo (sem na lastne oći uoćio) ... izven prireditve vsak kot mu veleva pamet, ampak na sami prireditvi .. na to sem se zgražal, pol so me pa popluval, da vrijeđam cerkvu jebe sem men kje se zbirajo verske skupine .. pa tudi če so na jasi pouni kopriu in nagi kolo plešejo okoli grmićeuja Efendi, Igi Pop, gretzky in 1 other 4
Borutt Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 39 minutami, DAMI34 pravi: pri špricanju so bili prisotni tudi tvoji kolegi, upam da ni koga kaj pošpricalo. Fotka vzeta s FB. pred 34 minutami, DAMI34 pravi: Res mi ni jasno a špricanje podpira objestno vožnjo, vožnjo mimo zakonov? Dj no dj...ovce iščeš, da ti kimajo. Hkrati pa blatiš vse, ki so bili v Mirni peči. očitno so vsi tule malo kratki, vsaj glede na zapisano. ps. in vmes je veliko nevernikov, ki jim pač paše udeležba..... Kot vedno, razumeš samo tisto, kar hočeš. In samo ti najdeš neko versko in rasno nestrpnost. Ker pa vem, da nočeš razumeti, bom samo zate pojasnil tisti moj zapis; prometna kultura in upoštevanje predpisov sta v človeški glavi in ne v božji volji. sesir, C eagle in schwantz 3
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: ker nisi citiru sm mislu, da name ... citiraj pa se buni jaz pa samo bentim nad takimi prireditvami, ki promovirajo varnost motoristov in točijo alkohol zaradi profita ... tažejni se itak okrepijo, še preden tja pridejo (sem na lastne oći uoćio) ... izven prireditve vsak kot mu veleva pamet, ampak na sami prireditvi .. na to sem se zgražal, pol so me pa popluval, da vrijeđam cerkvu jebe sem men kje se zbirajo verske skupine .. pa tudi če so na jasi pouni kopriu in nagi kolo plešejo okoli grmićeuja nope, boli mene če se crkva vređa vređajo se tisti, ki so šli na prireditev. Ni nujno iz tvojih ust, lahko kdo drug. Mislim, da je v SLO dovoljeno zaenkrat zbiranje, če je prireditev prijavljena itd... pred 2 minutami, Borutt pravi: Kot vedno, razumeš samo tisto, kar hočeš. In samo ti najdeš neko versko in rasno nestrpnost. Ker pa vem, da nočeš razumeti, bom samo zate pojasnil tisti moj zapis; prometna kultura in upoštevanje predpisov sta v človeški glavi in ne v božji volji. se strinjam z odebeljenim. Vse ostalo je pa......
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: nope, boli meneč e se crkva vređa vređajo se tisti, ki so šli na prireditev. Ni nujno iz tvojih ust, lahko kdo drug. Mislim, da je v SLO dovoljeno zaenkrat zbiranje, če je prireditev prijavljena itd... nisem prebrau da je kdo vređau une k so bli tam dovoljeno je zbiranje .. ni pa dovoljeno pijan vozit obračamo na svoje milne kakor želimo in hočemo, prezremo kaj drugi napiše ... nisem pa slišal tvojega mnenja .. a se ti zdi primerno, da se gre za motoriste in se toči alkohol obkroži: DA...... NE Efendi 1
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Pravkar, maus pravi: nisem prebrau da je kdo vređau une k so bli tam dovoljeno je zbiranje .. ni pa dovoljeno pijan vozit obračamo na svoje milne kakor želimo in hočemo, prezremo kaj drugi napiše ... nisem pa slišal tvojega mnenja .. a se ti zdi primerno, da se gre za motoriste in se toči alkohol obkroži: DA...... NE sem obkrožil GoBobi, Efendi in maus 3
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: sem sem vedel, da si proti točenju alkohola na prireditvah "za motoriste gre" DAMI34 in Efendi 2
sesir Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: nisem prebrau da je kdo vređau une k so bli tam dovoljeno je zbiranje .. ni pa dovoljeno pijan vozit obračamo na svoje milne kakor želimo in hočemo, prezremo kaj drugi napiše ... nisem pa slišal tvojega mnenja .. a se ti zdi primerno, da se gre za motoriste in se toči alkohol obkroži: DA...... NE Veš cerkev kurc briga za motoriste...imajo pa zelo radi eure v zameno za alkohol... Naj bo pa tak...na žegnih ni alkohola...me zanima,če bi bilo tako,če bi drugo leto še v mirni župnik šprical po folku... solorider in GoBobi 2
DAMI34 Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 4 minutami, maus pravi: sem vedel, da si proti točenju alkohola na prireditvah "za motoriste gre" Čakam, da se kritike napišejo še v kaki drugi bolj posvetni temi kot je: Omiški gusarji, Zbor v Umagu......
sesir Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Čakam, da se kritike napišejo še v kaki drugi bolj posvetni temi kot je: Omiški gusarji, Zbor v Umagu...... Se to dvoje tudi po televiziji reklamira kot žegen in blagoslov motoristov??? C eagle in GoBobi 2
Gonca Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Prav neverjetno se mi zdi kako se je enim zataknil "žegen", kaj bodo šele bruhali ko ga bodo prebavljali. Blagoslova Vam želim obilo! DAMI34 1
boych Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Zakaj ne bi smelo na taki prireditvi kot je je blagoslov biti alkohola?? Alkohol ni nič kriv, vsak posameznik se odloči koliko ga bo konzumiral ... ... konec koncev pa obstaja zakonsko dovoljena količina alkohola v krvi ... in vedno se bo našel nekdo, ki bo z alkoholom pretiraval ... pa če se bo na prireditvi prodajal ali ne... SF in Mavti 2
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: Čakam, da se kritike napišejo še v kaki drugi bolj posvetni temi kot je: Omiški gusarji, Zbor v Umagu...... tam je vsaj camp nekajkrat sem se na teh motozborih nacedu in tam prespau ... sicer v kombinezonu, ampak vsaj varn sm biu proti ćewlanju ukica, sesir, solorider in 3 others 6
sesir Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 18 minutami, boych pravi: Zakaj ne bi smelo na taki prireditvi kot je je blagoslov biti alkohola?? Alkohol ni nič kriv, vsak posameznik se odloči koliko ga bo konzumiral ... ... konec koncev pa obstaja zakonsko dovoljena količina alkohola v krvi ... in vedno se bo našel nekdo, ki bo z alkoholom pretiraval ... pa če se bo na prireditvi prodajal ali ne... Vse to res...men tak vseeno...a tu v Mirni se gre itak le za zaslužek...enodnevno žegnanje...se sploh lahko tam pol spi?Za večino vem,da jih poizkuša priti še isti dan domov.Se pravi z blagoslovom se napijejo?! In ja na enodnevnih motozborih bi moral biti alkohol prepovedan! Popravljeno April 18, 2017. Popravil sesir
solorider Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 5 urami, Borutt pravi: Prilepi kazni in potem modruj. 11km preveč na 50 podlage v A in Slo 21km preveč na 50 podlage v A in Slo ti bo lažje samo to in mi bo lažje! Ne mi sedaj tople vode iskati. Pa da ne znaš nemško in bi rad videl plačilni nalog, če je bilo v mestu ali izven mesta, na avto cesti (delo na cesti) fotografije.... Bo sedaj bolj jasno!!! SF 1
maus Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 ne diujajte ... akcija http://www.24ur.com/novice/slovenija/zemljevid-kar-244-policistov-bo-jutri-prezalo-na-prehitre-voznike-preverite-lokacije.html
boych Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 pred 5 minutami, sesir pravi: Vse to res...men tak vseeno...a tu v Mirni se gre itak le za zaslužek...enodnevno žegnanje...se sploh lahko tam pol spi?Za večino vem,da jih poizkuša priti še isti dan domov.Se pravi z blagoslovom se napijejo?! In ja na enodnevnih motozborih bi moral biti alkohol prepovedan! Glej, vsaka prireditev za sabo potegne določene stroške in organizator poizkuša to pokriti + še kaki EUR dobička spraviti v žep. Ker pa ga Slovenci radi spijemo, je seveda največ profita na alkoholu pa tudi folklora je takšna, da če se ne toči alkohola, se pač na tako prireditev ne gre ... ... mene ne moti alkohol, če bi se udeležil prireditve bi tudi kakšen pir spil, več pa ne, če se še je potrebno potem peljati domov ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se