Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 urami, solorider pravi:

si videl še do sedaj ni odgovoril :slap: in vsi smo bedaki. Noče si priznati, da za te male prekrške smo država v špici po udiranju. :BUA:  Zdaj sem pa res končal v tej temi.

sp: Borutt, jaz vem odgovor  :yawn:  samo sem od tebe želel slišati odgovor :kmet:

Prilepi kazni in potem modruj.  

Objavljeno

pri špricanju so bili prisotni tudi tvoji kolegi, upam da ni koga kaj pošpricalo. Fotka vzeta s FB.

17991922_10208993301526292_5344800521967060590_n.jpg.9eac2f993e29091cd0253d95209d7e78.jpg

Objavljeno

Res mi ni jasno a špricanje podpira objestno vožnjo, vožnjo mimo zakonov?

Dj no dj...ovce iščeš, da ti kimajo. Hkrati pa blatiš vse, ki so bili v Mirni peči.

očitno so vsi tule malo kratki, vsaj glede na zapisano.

ps. in vmes je veliko nevernikov, ki jim pač paše udeležba.....

17966223_10208020472782320_8010519485378988410_o.thumb.jpg.d9ddac6c82072b60935bc62871de31b8.jpg17990498_10208020466822171_5071716384340937104_o.thumb.jpg.f82a38dfdcebda506a067942604ddeff.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

js naum obešu fotke iz FB-ja .. kjer so polne mize praznih kozarcev :ras:

pa vsi v kombinezonih zravn .. pa tudi pogledi so že mau škilasti :P

mogoče so se k taki mizi usedl ... ampak ... teh miz je kar pouno ...

mi je pa žalostno, da so policaji to videli in nič ukrepali ... da bi se vsaj postavili na izhod in vsakemu pojoćo trauco 

sj mogoče sem res jaz čuden, ampak določenih stvari pa ne morem razumeti 

pol pa tole spodaj berem ... ogorćeno sem ogorćen  ... razvrvan ćist :dry: 

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/gorenjski-policisti-so-imeli-veliko-opravkov-s-pijanimi-vozniki.html

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Lej, men je čisto jasno da ti noben bog in nobeno špricanje ne pomaga, če delaš neumnosti. Včasih ne pomaga niti če jih ne delaš.

moti me: verska in rasna nestrpnost!!!

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

kje si pa zdj to najdu :eek:

sj gre za motoriste ... za motoriste gre v prvi vrsti ... 

alkohol ni vera in rasa ... :P  .. in tuki sm nestrpen :huh: 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

Tega pa v življenju nisem začutil med motoristi!!!!!

Vsak ima izbiro ali bo nekam šel ali ne...

Mogoče vraževeren...karkoli!Vsak se ima pravico odločit kje bo zapravljal svoj denar!

Glede nato,da v jugoslaviji sinovi policistov niso smeli biti krščeni ali pa če so žene bile na kakšni cerkveni poroki so imeli moži policisti disciplinsko!Doživu!

Sramotno bi se mi zdelo,da bi bili žegni zdaj na "policiskih" zadevah...fuj,fuj...

Objavljeno
pred 5 minutami, maus pravi:

kje si pa zdj to najdu :eek:

sj gre za motoriste ... za motoriste gre v prvi vrsti ... 

alkohol ni vera in rasa ... :P  .. in tuki sm nestrpen :huh: 

Dobro veš na kaj in katero pisanje sem mislil. Definitivno pa nisem o alkoholu govoril. Absolutno se strinjam, da alkohol sploh nima kaj iskat na takšnih in podobnih prireditvah.

Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

Dobro veš na kaj in katero pisanje sem mislil. Definitivno pa nisem o alkoholu govoril. Absolutno se strinjam, da alkohol sploh nima kaj iskat na takšnih in podobnih prireditvah.

ker nisi citiru sm mislu, da name :P ... citiraj pa se buni :P

jaz pa samo bentim nad takimi prireditvami, ki promovirajo varnost motoristov in točijo alkohol zaradi profita ...

tažejni se itak okrepijo, še preden tja pridejo (sem na lastne oći uoćio) ... izven prireditve vsak kot mu veleva pamet, ampak na sami prireditvi .. na to sem se zgražal, pol so me pa popluval, da vrijeđam cerkvu :P

jebe sem men kje se zbirajo verske skupine .. pa tudi če so na jasi pouni kopriu in nagi kolo plešejo okoli grmićeuja

Objavljeno
pred 39 minutami, DAMI34 pravi:

pri špricanju so bili prisotni tudi tvoji kolegi, upam da ni koga kaj pošpricalo. Fotka vzeta s FB.

17991922_10208993301526292_5344800521967060590_n.jpg.9eac2f993e29091cd0253d95209d7e78.jpg

pred 34 minutami, DAMI34 pravi:

Res mi ni jasno a špricanje podpira objestno vožnjo, vožnjo mimo zakonov?

Dj no dj...ovce iščeš, da ti kimajo. Hkrati pa blatiš vse, ki so bili v Mirni peči.

očitno so vsi tule malo kratki, vsaj glede na zapisano.

ps. in vmes je veliko nevernikov, ki jim pač paše udeležba.....

17966223_10208020472782320_8010519485378988410_o.thumb.jpg.d9ddac6c82072b60935bc62871de31b8.jpg17990498_10208020466822171_5071716384340937104_o.thumb.jpg.f82a38dfdcebda506a067942604ddeff.jpg

Kot vedno, razumeš samo tisto, kar hočeš. In samo ti najdeš neko versko in rasno nestrpnost. 

Ker pa vem, da nočeš razumeti, bom samo zate pojasnil tisti moj zapis; prometna kultura in upoštevanje predpisov sta v človeški glavi in ne v božji volji. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 minutami, maus pravi:

ker nisi citiru sm mislu, da name :P ... citiraj pa se buni :P

jaz pa samo bentim nad takimi prireditvami, ki promovirajo varnost motoristov in točijo alkohol zaradi profita ...

tažejni se itak okrepijo, še preden tja pridejo (sem na lastne oći uoćio) ... izven prireditve vsak kot mu veleva pamet, ampak na sami prireditvi .. na to sem se zgražal, pol so me pa popluval, da vrijeđam cerkvu :P

jebe sem men kje se zbirajo verske skupine .. pa tudi če so na jasi pouni kopriu in nagi kolo plešejo okoli grmićeuja

nope, boli mene če se crkva vređa :P

vređajo se tisti, ki so šli na prireditev. Ni nujno iz tvojih ust, lahko kdo drug.

Mislim, da je v SLO dovoljeno zaenkrat zbiranje, če je prireditev prijavljena itd...

pred 2 minutami, Borutt pravi:

Kot vedno, razumeš samo tisto, kar hočeš. In samo ti najdeš neko versko in rasno nestrpnost. 

Ker pa vem, da nočeš razumeti, bom samo zate pojasnil tisti moj zapis; prometna kultura in upoštevanje predpisov sta v človeški glavi in ne v božji volji. 

se strinjam z odebeljenim. Vse ostalo je pa......

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

nope, boli meneč e se crkva vređa :P

vređajo se tisti, ki so šli na prireditev. Ni nujno iz tvojih ust, lahko kdo drug.

Mislim, da je v SLO dovoljeno zaenkrat zbiranje, če je prireditev prijavljena itd...

nisem prebrau da je kdo vređau une k so bli tam :?

dovoljeno je zbiranje .. ni pa dovoljeno pijan vozit :P

obračamo na svoje milne kakor želimo in hočemo, prezremo kaj drugi napiše ... 

nisem pa slišal tvojega mnenja .. a se ti zdi primerno, da se gre za motoriste in se toči alkohol

obkroži:

DA...... NE

Objavljeno

Pravkar, maus pravi:

nisem pa slišal tvojega mnenja .. a se ti zdi primerno, da se gre za motoriste in se toči alkohol

obkroži:

DA...... NE

sem obkrožil :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

sem

sem vedel, da si proti točenju alkohola na prireditvah "za motoriste gre" :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

obkroži:

DA...... NE

Veš cerkev kurc briga za motoriste...imajo pa zelo radi eure v zameno za alkohol...

Naj bo pa tak...na žegnih ni alkohola...me zanima,če bi bilo tako,če bi drugo leto še v mirni župnik šprical po folku...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

sem vedel, da si proti točenju alkohola na prireditvah "za motoriste gre" :P

Čakam, da se kritike napišejo še v kaki drugi bolj posvetni temi kot je:

Omiški gusarji, Zbor v Umagu...... :P

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Se to dvoje tudi po televiziji reklamira kot žegen in blagoslov motoristov???

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Prav neverjetno se mi zdi kako se je enim zataknil "žegen", kaj bodo šele bruhali ko ga bodo prebavljali. Blagoslova Vam želim obilo!

Objavljeno

Zakaj ne bi smelo na taki prireditvi kot je je blagoslov biti alkohola??

Alkohol ni nič kriv, vsak posameznik se odloči koliko ga bo konzumiral ...

... konec koncev pa obstaja zakonsko dovoljena količina alkohola v krvi ...  in vedno se bo našel nekdo, ki bo z alkoholom pretiraval ... pa če se bo na prireditvi prodajal ali ne...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 23 minutami, DAMI34 pravi:

tam je vsaj camp :P

nekajkrat sem se na teh motozborih nacedu in tam prespau ... sicer v kombinezonu, ampak vsaj varn sm biu proti ćewlanju :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 18 minutami, boych pravi:

Zakaj ne bi smelo na taki prireditvi kot je je blagoslov biti alkohola??

Alkohol ni nič kriv, vsak posameznik se odloči koliko ga bo konzumiral ...

... konec koncev pa obstaja zakonsko dovoljena količina alkohola v krvi ...  in vedno se bo našel nekdo, ki bo z alkoholom pretiraval ... pa če se bo na prireditvi prodajal ali ne...

Vse to res...men tak vseeno...a tu v Mirni se gre itak le za zaslužek...enodnevno žegnanje...se sploh lahko tam pol spi?Za večino vem,da jih poizkuša priti še isti dan domov.Se pravi z blagoslovom se napijejo?!

In ja na enodnevnih motozborih bi moral biti alkohol prepovedan!

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 5 urami, Borutt pravi:

Prilepi kazni in potem modruj.  

11km preveč na 50 podlage v A in Slo

21km preveč na 50 podlage v A in Slo

ti bo lažje :whistle: samo to in mi bo lažje! Ne mi sedaj tople vode iskati. Pa da ne znaš nemško in bi rad videl plačilni nalog, če je bilo v mestu ali izven mesta, na avto cesti (delo na cesti) fotografije....

Bo sedaj bolj jasno!!!

Objavljeno
pred 5 minutami, sesir pravi:

Vse to res...men tak vseeno...a tu v Mirni se gre itak le za zaslužek...enodnevno žegnanje...se sploh lahko tam pol spi?Za večino vem,da jih poizkuša priti še isti dan domov.Se pravi z blagoslovom se napijejo?!

In ja na enodnevnih motozborih bi moral biti alkohol prepovedan!

Glej, vsaka prireditev za sabo potegne določene stroške in organizator poizkuša to pokriti + še kaki EUR dobička spraviti v žep. Ker pa ga Slovenci radi spijemo, je seveda največ profita na alkoholu pa tudi folklora je takšna, da če se ne toči alkohola, se pač na tako prireditev ne gre ... 

... mene ne moti alkohol, če bi se udeležil prireditve bi tudi kakšen pir spil, več pa ne, če se še je potrebno potem peljati domov ... 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!