Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno

Jest sm mev bing 24, pa 6 brzin, pa 2 celindra na avtomatiku, pa povezane zavore. Pa tud v globino sm slkoču...več kot Frenk, sam bom kasnej povedu kok...

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 7 minutami, vidmar j pravi:

:blush:jeba ce ne poznas ceste in tega ne pricakujes

Ni treba poznati ceste, le prometne znake in omejitve je potrebno upoštevati. Kljub slabi kvaliteti video posnetka, je dobro razvidno, da je dvakrat opozorjen na nevarnost in enkrat na omejitev hitrosti.

Popravljeno . Popravil Andrejcer
Objavljeno
pred 4 minutami, Andrejcer pravi:

Ni treba poznati ceste, le prometne znake in omejitve je potrebno upoštevati. Kljub slabi kvaliteti video posnetka, je dobro razvidno, da je dvakrat opozorjen na nevarnost in enkrat na omejitev hitrosti.

mislim, da ni bla hitrost, ampak se je usrou in pogledu u ograjo in motor je sledil pogledu. Tud men se je že parkrat zgodil, da sem se komi zmazu sam zarad tega ker sem gledu tja kamor nebi smel.

Objavljeno

Vedno gre motor tja kam gledaš...treningu so namenjene delavnice....

Objavljeno
pred 3 urami, Zok pravi:

S tem se pa noben profesor fizike se ne bi strinjal. :jezik:

Se bo pa s tem :lol1:.

(1) Voznik, ki vozi za drugim vozilom po istem prometnem pasu, mora voziti za njim na razdalji, ki ni manjša od razdalje, ki jo pri hitrosti, s kakršno vozi, prevozi v dveh sekundah (varnostna razdalja) oziroma na razdalji, določeni s prometnim znakom.

pred 58 minutami, Andrejcer pravi:

pred 53 minutami, Frenk 67 pravi:

mislim, da ni bla hitrost, ampak se je usrou in pogledu u ograjo in motor je sledil pogledu. Tud men se je že parkrat zgodil, da sem se komi zmazu sam zarad tega ker sem gledu tja kamor nebi smel.

pred 51 minutami, sesir pravi:

Najlažje je voziti naravnost. Do prvega ovinka :lol1:.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 52 minutami, sesir pravi:

Target fixation je prasica. Pa gledanje v cesto neposredno pred motorjem tudi. Na onem posnetku je oboje...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Cestno črno sivo nabijanje by Roberto ... :blush:

accident-moto-1024x650.jpg.a16b4134f4aab524dbbdd0332e220e34.jpg

Objavljeno
pred 48 minutami, Borutt pravi:

(1) Voznik, ki vozi za drugim vozilom po istem prometnem pasu, mora voziti za njim na razdalji, ki ni manjša od razdalje, ki jo pri hitrosti, s kakršno vozi, prevozi v dveh sekundah (varnostna razdalja) oziroma na razdalji, določeni s prometnim znakom.

Super in od kdaj je štoparica obvezna oprema vozil? Pa kako je to vsklajeno z uporabo naprav med vožnjo?

Štetje je relativno in odstopanje veliko (eni štejejo hitreje drugi počasneje, določeno pa je 2 sekundi, nikjer ni govora o štetju) .

V glavnem debilno določilo, ki določa merjenje "čez prst" in ko se potem najde "uradni debil" z "merilcem" , se zajebava ljudi za centimetre.

lp

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 7 minutami, franc pravi:

Super in od kdaj je štoparica obvezna oprema vozil? Pa kako je to vsklajeno z uporabo naprav med vožnjo?

Štetje je relativno in odstopanje veliko (eni štejejo hitreje drugi počasneje, določeno pa je 2 sekundi, nikjer ni govora o štetju) .

V glavnem debilno določilo, ki določa merjenje "čez prst" in ko se potem najde "uradni debil" z "merilcem" , se zajebava ljudi za centimetre.

lp

Zajebava se prilepljene na zadnji odbijač. 

Če ti ni prav, kaj piše v zakonu, povej to tistim, ki so zadolženi za pisanje in sprejemanje takšnih stvari. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 12 urami, vandrovec pravi:

jaz sem imel gred od petke, bat od petke z L obročkom, vse kanale v cilindru povečane, glavo znižano, izpuh znotraj cev odrezana, 5 brzina, vplinjač večji... :P

ja, ti si bil bolj objesten od mene :P

Objavljeno
pred 3 urami, Lipstick pravi:

Jst pa Maus, pa še kdo bi komot lahko bili na grbu Slovenije navedeni kot sponzorji!!! :P

Smokeee :smoke:

pred 2 urami, skalar36 pravi:

Jest sm mev bing 24, pa 6 brzin, pa 2 celindra na avtomatiku, pa povezane zavore. Pa tud v globino sm slkoču...več kot Frenk, sam bom kasnej povedu kok...

brez fotke ne vela :ras:

Objavljeno
pred 2 urami, Andrejcer pravi:

pojma nima, pa absolutno prehitr za začetniško znanje.

pred 2 urami, Frenk 67 pravi:

babe na plaži so olajševalna okoliščina :P

pred eno uro, Borutt pravi:

nope, jaz se z marsikatero omejitvijo in zakonom ne strinjam, jih pa spoštujem (do neke mere ) :P

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

pojma nima, pa absolutno prehitr za začetniško znanje.

babe na plaži so olajševalna okoliščina :P

pr tem pomagajo dobra sončna očala :smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 10 minutami, Borutt pravi:

Zajebava se prilepljene na zadnji odbijač. 

Če ti ni prav, kaj piše v zakonu, povej to tistim, ki so zadolženi za pisanje in sprejemanje takšnih stvari. 

kok je že una gospa s Kopra, k so jo za pol metra jebali? Zajebava se kolikor se hoče, ima pametnih a ima i ludih među plavima.

Objavljeno
pred 18 minutami, DAMI34 pravi:

kok je že una gospa s Kopra, k so jo za pol metra jebali? Zajebava se kolikor se hoče, ima pametnih a ima i ludih među plavima.

Ima ludih i ... 

Merilnik ima shranjeno sliko. Štekaš?

Jaz ne bi meril takšnih stvari. In jih ne. Zato pa je prvi stavek. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Ima ludih i ... 

edit, delete, ctrl+alt+del...če pa to ne gre pa pištolo zabrist na tla, pa 2x brcnit :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

ampak .. roko na srce ... prleplenih za zadnji konec avtomobila ali motorja jih je pa res preveč .... :mad: 

Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

ampak .. roko na srce ... prleplenih za zadnji konec avtomobila ali motorja jih je pa res preveč .... :mad: 

ti bom mal repliciral, tistih ki vozijo 110 po prehitevalnem, pa majo vinjeto samo za levi prehitevalni pas, je pa res preveč.

lp

zalepljeni :D

Objavljeno (popravljeno)
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

ti bom mal repliciral, tistih ki vozijo 110 po prehitevalnem, pa majo vinjeto samo za levi prehitevalni pas, je pa res preveč.

lp

zalepljeni :D

ne samo na avtocesti .. tudi po glavnih in občinskih cestah .. tudi v mestu .. pol pa pogledaš pa notr ena mamca ali atek, ki ima refleks k razleplena muha na vizirju :dry: 

še najbolj me moti, ko sem na motorju .. sam molm, da me ne rukne, če bom moral hitro bremzat, ker ne vem, če bi se obvladal in ga/jo mahnu :mad: 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

ne samo na vatoceti .. tudi po glavnih in občinskih cestah .. tudi v mestu .. pol pa pogledaš pa notr ena mamca ali atek, ki ima refleks k razleplena muha na vizirju :dry: 

še najbolj me moti, ko sem na motorju .. sam molm, da me ne rukne, če bom moral hitro bremzat, ker ne vem, če bi se obvladal in ga/jo mahnu :mad: 

jst stalno opozarjam na strice s klobuki in tete z očali, pa nism vedu da se tut na blatnike lepijo. Jebiga povsod 60 kajne. Pol ti pa v rit rine ko se 50 pelaš :(

Zgrožen sm....as kdaj vidu kake majo roke taki vozniki? Členki na prstih so prav beli, k tok stiskajo volan :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

ne samo na avtocesti .. tudi po glavnih in občinskih cestah .. tudi v mestu .. pol pa pogledaš pa notr ena mamca ali atek, ki ima refleks k razleplena muha na vizirju :dry: 

Prepočasi voziš!Sam nikoli nisem imel problemov,da bi mi kdo bil preveč za ritjo,ko sem bil z motorjem....ko sem bil v avtu nekajkrat...tudi nekajkrat zablokiral bremzo(velik pes letu čez cesto...hehe)in kreten zadaj počrez,da se ni zaletu vame...

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

edit, delete, ctrl+alt+del...če pa to ne gre pa pištolo zabrist na tla, pa 2x brcnit :P

Ugasnjena ne deluje in ne slika :lol1:.

Objavljeno
1 hour ago, Borutt said:

Ima ludih i ... 

kje je še kak ludi :twak:  sam  1 sm 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, ludiluka pravi:

kje je še kak ludi :twak:  sam  1 sm 

ostali so v ilegali......:friend1:

Objavljeno
pred 20 urami, DAMI34 pravi:

brez fotke ne vela :ras:

Odkar google...:ras:

18057885_10158546178495057_3048568534267016695_n.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!