exclan Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Opa dobili smo moško vedeževalko Gusar odpri temo Vedeževanje! Vozim opel kadet (brez meglenk) letnik 1974 povej kaj o meni? hilton, DAMI34 in trebor 3
hilton Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 jA VALDA JE RAZLIKA MED FERARIJEM ALI KIJO.Najbol mi je pa všeč,da mačke zacvilijo,ko jim stopiš na rep. povej mi kakšen avto voziš pa ti povem kdo si. bmw .... povej mi kdo sem :mellow: exclan 1
bajkr88 Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 bmw .... povej mi kdo sem :mellow: čefur Urbii, DAMI34, dore in 1 other 4
Fritz Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Obstajajo določene raziskave na katere bi se dalo sklicevati, recimo britanska raziskava o tem, katere znamke vozijo najbolj agresivni vozniki. A ko berem kaj piše gusar, moram priznati, da je precej znižal rejting voznikov piaggiotovih trikolesnih sesalcev. Glede na pokazano razgledanost mu predlagam zaposlitev v ljubljanski redarski službi. Na vozilo je že navajen in ga ne bo potrebno došolati. trebor, I30 in thumper 3
gusar Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 piadžo mp3 ? rrrr PIAGGIO,da navš tuditi v lublan za redarja
gusar Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 mater kok žovča. Ja fantje MP3 ni za vsazga k misl,da je motorist.(ko boste operiran na kokih boste lahko vesel, če boste vsaj to lahko vozil)Jest sem naredu v enem letu 19000 Km Kok ste jih pa vi?En mal vas moram
gusar Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 bmw .... povej mi kdo sem :mellow: Višja kasta kot vsi ,ki vozijo Bosansko Motorno wozilo grega RS te je kuj pogruntov.
exclan Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 mater kok žovča. Ja fantje MP3 ni za vsazga k misl,da je motorist.(ko boste operiran na kokih boste lahko vesel, če boste vsaj to lahko vozil)Jest sem naredu v enem letu 19000 Km Kok ste jih pa vi?En mal vas moram Si siguren da so te operirali na kolkih???Zdravnik znajo zajebat. I30, Fritz, hilton in 2 others 5
gusar Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Ja zdej sem pa v dilemi, če so tebe zajebal ostaja možnost,da so mene tud okol obrnil tko ,da bom prašu zakaj se na desnem boku vidjo šivi.Ker za desnim uhom ni sledov o kakšni operaciji niti za levim trebor in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 jA VALDA JE RAZLIKA MED FERARIJEM ALI KIJO.Najbol mi je pa všeč,da mačke zacvilijo,ko jim stopiš na rep. povej mi kakšen avto voziš pa ti povem kdo si. ne jebem avtov, sm motorist :grim trebor 1
gusar Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 (popravljeno) ne jebem avtov, sm motorist :grim Vsaj eden,da je pravoveren. (Brez meglenk) Popravljeno December 4, 2011. Popravil gusar trebor 1
gusar Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 piadžo mp3 ? rrrr rrrr vsaj še eden, ki se je spustu na moj nivo ocenjevanja.Sem na pravi poti,vsaka rit ma svoj motor(to zadnje sem si sposodu iz foruma)
I30 Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 rrrr vsaj še eden, ki se je spustu na moj nivo ocenjevanja.Sem na pravi poti,vsaka rit ma svoj motor(to zadnje sem si sposodu iz foruma) Motor? Motor = enosledno vozilo! Fritz in svobodnaptica01 2
gusar Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 Motor? Motor = enosledno vozilo! a si mislu motorno kolo a kolo z motorjem (eno umnje tudi pušča eno sled) DAMI34 1
gusar Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 Mislil kot sem napisal! Tud moja kosilnica ima motor????
thumper Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 Če nisi vedu ,da vsakemu značaju pripada določen tip vozila ali pa določenemu tipu odgovarjajoč tip in barva vozila, kar je znanstveno dokazano.Pol teb ni pomoči,na žalost. zdaj imam racing green suzuki baleno... prej sem imel pinki hyundai accent ... po tvoje sem razcepljena osebnost..saj na koncu imaš še prav kajti ne morem se odločiti med dvema motorjema .... exclan in DAMI34 2
thumper Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 (popravljeno) PIAGGIO,da navš tuditi v lublan za redarja zdej k je zoki zmagu se napiše pjađo ... plejer... Popravljeno December 5, 2011. Popravil thumper
thumper Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 Ja zdej sem pa v dilemi, če so tebe zajebal ostaja možnost,da so mene tud okol obrnil tko ,da bom prašu zakaj se na desnem boku vidjo šivi.Ker za desnim uhom ni sledov o kakšni operaciji niti za levim a mogoč zato k je u stegnenic edin mozeg? ( zezam se ) exclan 1
thumper Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 ne jebem avtov, sm motorist :grim jaz tud ne jebem...nič..sm biseksualc ... bi pa se mi ne da ... exclan 1
thumper Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 a si mislu motorno kolo a kolo z motorjem (eno umnje tudi pušča eno sled) dvoumje - tud kuzla ki se goni pušča eno sled ..pa je zato še ni treba registrirat ... exclan 1
gusar Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 1.to si ti napisov ne jest. 2.će zga volu po si v.... 3.ne sodi druge po sebi 4.jest se bom tud toko tolažu ko ne bo mogu več. 5.ja tud na kuzlice se ne spoznaš.Je treba in še vsako leto jih je treba cepit.Registrsko nosijo okrog vratu.(to sem napisu,da nauš spet doktorata delu) 6.za opis karakterja glede lastništva vozila pa ne morem tega posredovati brez plačno.Je invalidska premejha,Če se dobimo gdaj na piru se pa lohka zmenva.
thumper Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 1.to si ti napisov ne jest. 2.će zga volu po si v.... 3.ne sodi druge po sebi 4.jest se bom tud toko tolažu ko ne bo mogu več. 5.ja tud na kuzlice se ne spoznaš.Je treba in še vsako leto jih je treba cepit.Registrsko nosijo okrog vratu.(to sem napisu,da nauš spet doktorata delu) 6.za opis karakterja glede lastništva vozila pa ne morem tega posredovati brez plačno.Je invalidska premejha,Če se dobimo gdaj na piru se pa lohka zmenva. 1,res je jaz sem napisal..in upal , da mi boš ti lahko s strokovnega gledišča pomagal razjasniti dilemo .... 2,nisem ga volil ... pa tudi tvojih ne 3,( zezam se ) - zgleda da ne bereš celih postov 4,ne več..toliko kot do sedaj ... 5,mogoče se res ne spoznam na kuzlice ... cepijo se proti boleznim in ne proti gonjenju ... gonjenje je normalen naraven pojav pripravljenosti za razmnoževanje.. ( registracija psov ? ne me hecat ker ni obveznega zavarovanja in cestnine)..registrske ne rabijo - v sodobnih časih jih čipirajo... 6, - oglaševanje plačljivih uslug _- kolikor sem prebral v rtfm - ni dovoljeno
gusar Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 lej sem vedu ,da boš naredu doktorat.Če ne več ti pa potlej več časa za kej druzga ostane
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se