Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

pred eno uro, IZTOK pravi:

Grozna scena, te kar stisne... Samo mi nekaj ni čisto jasno. Za ta drugega se vidi, da več ni mogel nazaj na svoj pas po izogibanju - mu je preveč voblalo. Ta prvi pa je letel v zelo blagem ovinku čez na drugo stran, pa se mi ne zdi, da bi bil tako hiter. Sploh ni mel neke poševne lege.

ma tebi je voblalo (mater ste dosadni z tem izrazom) izognu se je kosom svojega predhodnika izogibanje pri taki situaciji je bila nemogoče če bi avtomobilist mogoče zavil kot njegov prehodnik bi se mogoče rešil tako je pa poknilo.

A tisto kar je letelo je bila noga od nesrečnika?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, exclan pravi:

ma tebi je voblalo

Ja no saj pravi :blush:

Pač ni imel kawasaki,da bi VOBLALO le nad 380 km/h:fredyjecar:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, exclan pravi:

Sploh ni vic poglej kako se je gospod Reberc neprišteven in mu ni potrebno vračat denarja se pa hvali kako končuje doktorat zdaj tukaj nekaj ne štima.  

https://www.rtvslo.si/crna-kronika/sodisce-rebercu-ni-treba-vrniti-denarja-saj-ga-je-zapravil-nepristeven/421363

Je gospod motorist? Ker drugače ne vem, kaj počne v tej temi. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, exclan pravi:

Ni motorist je pa primer dobre prakse !

Potem pa ga postavi v ustrezno temo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, Andro Asgaard pravi:

Ne pomnim, mogoce link pri roki? To je blo par dni nazaj :/ bo kr fajn veljalo se naprej da niso vazni hitri kilometri ampak kvalitetni.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Stravicna-prometna-nesreca-Poginulo-troje-motociklista-Pet-motora-izgorjelo

Dve grupi motoristov, vožnja precej skupaj, eden je baje oplazil bankino in ga je vrglo v nasprotivozečega, potem je pa samo še pokalo in gorelo :(

pred 13 urami, IZTOK pravi:

Grozna scena, te kar stisne... Samo mi nekaj ni čisto jasno. Za ta drugega se vidi, da več ni mogel nazaj na svoj pas po izogibanju - mu je preveč voblalo. Ta prvi pa je letel v zelo blagem ovinku čez na drugo stran, pa se mi ne zdi, da bi bil tako hiter. Sploh ni mel neke poševne lege.

absolutno 2x previsoke brzine, neznanje, nihče ni niti popravljal mopeda, ampak jih je odneslo ven, ta drugi , ki je letel v avto je pa imel nekaj časa, da bi popravil, pa enostavno ni mogel, ker je zaradi zaviranja mel zadnjo gumo v zraku in ni mogel poležt motorja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, Borutt pravi:

Potem pa ga postavi v ustrezno temo. 

temo za neprištevne vodi naše sodstvo :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, DAMI34 pravi:

temo za neprištevne vodi naše sodstvo :P

Namesto radiranja...založi v dno predala in že boš ti ogledala našega sodstva...:smoke:seveda nas,ki si nismo kupili šol pa jebi!!!!

pred 4 minutami, sesir pravi:

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa je bilo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, znj pravi:

Kaj pa je bilo?

Na ac v Ajdovscini na bencinski Mlake kot v filmu. Helikopter, Provida, Octavija ..... Motorist in sopotnik vklenjena..... ?!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na dramo sta roparja.....?

Popravljeno . Popravil DinDiin
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, DinDiin pravi:

Glede na dramo sta roparja.....?

al pa terorista :P

upam, da niso take drame zarad objestne vožnje al ja :(

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 24 minutami, DAMI34 pravi:

Če ga je fino prehitro ožemal, pol pa ni htel ustavit... si lahko mislim da bi bla hajka.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

sj se ne sme diujat :huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto je en motorist pokazal vse svoje znanje in pamet pri prehitevanju šleperja v nepreglednem levem ovinku. 

Pa konec koncev ni on kriv, da imamo takšno zakonodajo, ki to prepoveduje. Bo treba nekoga drugega vprašati, zakaj jo je tako napisal.  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pišem sem, ker je šlo za centimeter, pa bi bil zapis v črni kroniki:

Bil sem 4. v koloni, pred mano kamion, 3 avtomobili, zadaj pa jaz z motorjem. Nasproti kamion + kolona, tu se je pa en odločil prehitevat kamion, takoj po avtu pred mano. Še sam ne vem kako smo se tu uspeli vsi trije stlačit, kako sem se uspel odmaknit brez da bi zapeljal preveč na rob, avto me je z ogledalom oplazil po ramenu ampak res samo oplazil, če bi me zadel bi verjetno odfrčal?

To je pogled prehitevajočega, jaz sem prišel naproti :(

Uglavnem usral sem se, še 2uri po dogodku mi ni nič jasno kako je šlo to skozi. Tu komot spregledaš tudi avto ki prihaja nasproti, če imaš pred sabo kamion si pa slep.

Tukaj

Popravljeno . Popravil BlackDoc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 44 minutami, Borutt pravi:

V soboto je en motorist pokazal vse svoje znanje in pamet pri prehitevanju šleperja v nepreglednem levem ovinku. 

Pa konec koncev ni on kriv, da imamo takšno zakonodajo, ki to prepoveduje. Bo treba nekoga drugega vprašati, zakaj jo je tako napisal.  

a nisi bil v AU in ITa? A tut tam so objestni?

Veš kaj več o dogodku lova na 2 motorista?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, DAMI34 pravi:

a nisi bil v AU in ITa? A tut tam so objestni?

Veš kaj več o dogodku lova na 2 motorista?

Slovenija s slovenskim motoristom.

Vem, pa ne povem :lol1:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, Borutt pravi:

:ras:

puvej .. da bomo drugi vedl, da se ne sme diujat :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 minutami, Borutt pravi:

Slovenija s slovenskim motoristom.

to je samo izgovor, k ne veš :ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Borutt pravi:

Bolj grozljivo mi je bilo, ko sem opazoval policijski avto na avtocesti pri hitrosti okoli 130 kmh, je imel varnostno razdaljo okoli 5 - 7 metrov. V tej varnostni razdalji se je vozil okoli 3 kilometre za vozilom, dokler ni zavil z avtoceste. 

V avtu sta sedela dva policista in niti enemu se očitno ni zdelo, da sta močno preblizu. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 5/6/2017 ob 8:03, Borutt pravi:

(1) Preden zapelje na drug prometni pas in pred vsako drugo spremembo smeri vožnje ali premikom vozila, se mora voznik s pogledi v vzvratna ogledala in preko ramena, da premosti mrtvi kot ali kako drugače prepričati, da to lahko stori brez nevarnosti za druge udeležence cestnega prometa ali premoženje.

(2) Pri spremembi smeri vožnje mora voznik svojo namero pravočasno in nedvoumno nakazati z utripalkami. Voznik vozila, ki nima utripalk, nakaže namero z vodoravno odročeno roko.

(1) Prehitevanje vozil je dovoljeno le po levi strani.

(2) Po desni je dovoljeno prehiteti le:

1. vozilo, ki zavija levo, če je voznik tega vozila dal predpisan znak in je zavzel na vozišču tak položaj, da se da zanesljivo sklepati, da bo zavil levo, in če je na njegovi desni strani dovolj prostora za prehitevanje;

2. vozilo, ki vozi na cesti v naselju, s smernim voziščem z dvema ali več prometnimi pasovi, po prometnem pasu, ki ni skrajno desni;

3. vozilo, ki vozi na ploščadi z več prometnimi pasovi, v katero se razširi smerno vozišče pred cestninsko postajo, na kateri je hitrost omejena na največ 60 km/h.

(3) Prehitevanje po desni strani ni dovoljeno na avtocesti in hitri cesti, razen na ploščadi iz 3. točke drugega odstavka tega člena. 

:quad:

Tega tud prometna ministrca ne razvozla.  Sploh ne sred bajt na enosmerni. Nevermind. 

BTW, kako se je končala učerišna akcija tvojih sodelavcev? Ko u filmovima.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 urami, DAMI34 pravi:

ja Dami tudi zaradi vožnje take in drugačne lahko pričakuješ lov helikopterja ,zaseda na cesti in lov provide ali kakega drugega vozila - osebno to že doživel zaradi 2x prehitevanja polžastih italjanov preko neprekinjene črte ; skupek vsega - lov helikopterja ,zaseda na krožnem 2x vozilo in 4 copsi nato spremstvo z termi vozili do naslednje patrulje katera me je obravnavala - kazen (ko še ni bilo točk za prehitevanje preko polne ) 100€ zdaj pa bodi  racionalen.

pred 4 urami, Borutt pravi:

a zdaj pa boš še sarkastičen mater se nekateri hitro užalijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!