Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

pred 7 minutami, Borutt pravi:

Nisem še zasledil, da je obešeni ... s svojo vožnjo ogrozil ostale udeležence v prometu. 

Ogroža ekonomsko in moralno svojo družino in svojce.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, exclan pravi:

Dokler ne podkrepis vse z dokazi je samo zavajanje in nabijanje (kar je ok si v pravi temi)

Tako namrec odgovoris vsem ostalim, ki ne predlozijo dokaze razen ce zate to ne velja ?

Nekaj mi pravi, da ti tvoj intelekt ne dovoli razumeti. In ti tudi ne bo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

6 minutes ago, Borutt said:

Tudi ti ne nakladaj o nečem, kar ne poznaš. 

5 hours ago, Scarabeo 500 said:

Malo predahnite :).

Letos jih je že precej umrlo v zidanicah, pa še jih bo. Koliko kazni kaj dobijo za svoje nespametno početje, ko ogrožajo sebe in ostale v zidanici. Malo provociram. :) Število ni zanemarljivo.

V SLO je povprečno 400-500 samomorov letno, je kdo že zasledil, da ablast izvaja kakšne "akcije" v zvezi  s tem ??

Moj komentar se nanaša na zgornji tekst, ne vem kje si ti uspel prebrat .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Lipstick pravi:

Imam plačilni nalog ...in ga tudi plačal ....

Si poškodovan? Preberi si zakon, ker jaz sem ga že neštetokrat obrazložil. Da ne boš več pisal takšne neumnosti, ker si dobil kazen, ker si sam padel. Ali bi ti mogoče morali dati nagrado ? 

pred 3 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Ogroža ekonomsko in moralno svojo družino in svojce.

Potem pa kaznuj samomorilca. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Borutt pravi:

Nekaj mi pravi, da ti tvoj intelekt ne dovoli razumeti. In ti tudi ne bo. 

Ne res je moj intelekt ne dojame ,da nekdo isce konstantne dokaze kar nekdo napise ce ni dokaza in mu to vrne z besedami nabijanje in zavajane ko pa se sam postavi pred dejstvo ,da bi moral tudi sam predstavit dokaze drugace zavaja in nabija ne bom dojel tega.

Ce pa mislis ker si. varuh reda in mira da ti bomo vsako receno verjeli je malo morgen.

To dojames?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Borutt pravi:

Potem pa kaznuj samomorilca. 

A ga dobi, če preživi?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 50 minutami, Lipstick pravi:

V SLO je povprečno 400-500 samomorov letno, je kdo že zasledil, da ablast izvaja kakšne "akcije" v zvezi  s tem ??

U bistvu je precej anonimnih telefonov, drustev za pomoc in podobno. Ni cisto brez nic. Ucinek pa morda ni tak, kot bi si zelelil 

ps: ce se ne motim, je samomor nehal bit kaznivo dejanje malo pred koncem jugoslavije. 

pred 45 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Res je malo hecno. Ko pa padeš z motorjem, pa po možnosti niti ne po svoji krivdi, se pa nisi prilagodil okoliščinam in dobiš položnico.

Tukaj je kavelj. Samo ustrezno izsolan, podkovan  in pooblascen kader lahko pove, a si po svoji krivdi uzgal, al ne. Elita. :lol1:

Popravljeno . Popravil Cartman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Cartman pravi:

Tukaj je kavelj. Samo ustrezno izsolan, podkovan  in pooblascen kader lahko pove, a si po svoji krivdi uzgal, al ne. Elita. :lol1:

Seveda. Tako ustrezno podkovan kader je prišel k meni po izjavo dva dni po tistem, ko sem se zbudil iz 3-tedenske kome. Še dobro, da so tako dobri, da so ugotovili vse. (V resnici so morali samo zaključiti primer, ko je prišlo do težke poškodbe)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 minutes ago, Borutt said:

Si poškodovan? Preberi si zakon, ker jaz sem ga že neštetokrat obrazložil. Da ne boš več pisal takšne neumnosti, ker si dobil kazen, ker si sam padel. Ali bi ti mogoče morali dati nagrado

Borut, malo se .....

Sem se poškodoval ( težja telesna poškodba ), bil odpeljan z reševalnim vozilom v bolnico Gospić, od tam z reševalnim vozilom iz Ljubljane prepeljan v UKC ....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Scarabeo 500 pravi:

Res je malo hecno. Ko pa padeš z motorjem, pa po možnosti niti ne po svoji krivdi, se pa nisi prilagodil okoliščinam in dobiš položnico.

pred 27 minutami, Lipstick pravi:
  5 hours ago, Scarabeo 500 said:

Malo predahnite :).

Letos jih je že precej umrlo v zidanicah, pa še jih bo. Koliko kazni kaj dobijo za svoje nespametno početje, ko ogrožajo sebe in ostale v zidanici. Malo provociram. :) Število ni zanemarljivo.

Moj komentar se nanaša na zgornji tekst, ne vem kje si ti uspel prebrat .....

Ti je sedaj jasno, kaj sem jaz komentiral? Če ti ni, si še enkrat preberi. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 28 minutami, exclan pravi:

Ne res je moj intelekt ne dojame ,da nekdo isce konstantne dokaze kar nekdo napise ce ni dokaza in mu to vrne z besedami nabijanje in zavajane ko pa se sam postavi pred dejstvo ,da bi moral tudi sam predstavit dokaze drugace zavaja in nabija ne bom dojel tega.

Ce pa mislis ker si. varuh reda in mira da ti bomo vsako receno verjeli je malo morgen.

To dojames?

Res ti ne gre v glavo, kajne. In ugotavljam, da ti ne bo nikoli. 

pred 29 minutami, Scarabeo 500 pravi:

A ga dobi, če preživi?

Ti praviš, da ogroža. Pa ga še kaznuj. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 34 minutami, Cartman pravi:

U bistvu je precej anonimnih telefonov, drustev za pomoc in podobno. Ni cisto brez nic. Ucinek pa morda ni tak, kot bi si zelelil 

ps: ce se ne motim, je samomor nehal bit kaznivo dejanje malo pred koncem jugoslavije. 

Zdrs motorista v ovinku, katerega je pred tem in za tem prepeljalo veliko motoristov brez padca, je zakrivila neka višja sila, kajne. 

pred 31 minutami, gretzky pravi:

Seveda. Tako ustrezno podkovan kader je prišel k meni po izjavo dva dni po tistem, ko sem se zbudil iz 3-tedenske kome. Še dobro, da so tako dobri, da so ugotovili vse. (V resnici so morali samo zaključiti primer, ko je prišlo do težke poškodbe)

Naj bi prišel sam presvetli cesar z Dunaja ? 

pred 31 minutami, Lipstick pravi:

Borut, malo se .....

Sem se poškodoval ( težja telesna poškodba ), bil odpeljan z reševalnim vozilom v bolnico Gospić, od tam z reševalnim vozilom iz Ljubljane prepeljan v UKC ....

In, kaj ti sedaj ni prav, ker si dobil kazen? 

Popravljeno . Popravil Borutt
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, Borutt pravi:

Res ti ne gre v glavo, kajne. In ugotavljam, da ti ne bo nikoli. 

Kaj pa rabim dojemat itaq je tema nabijanja to je vse ,kar dojamem pač nizek IQ

Popravljeno . Popravil exclan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Borutt pravi:

Zdrs motorista v ovinku, katera je pred tem in za tem prepeljalo veliko motoristov brez padca, je zakrivila neka višja sila, kajne. 

Ni nujno. Je popolnoma izkljucena? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, Borutt pravi:

Naj bi prišel sam presvetli cesar z Dunaja ? 

Saj kakšnega resnega odgovora niti nisem pričakoval. Ker niti ne poznaš primera. In niti ne bom razlagal tukaj kaj se je zgodilo. Morda ko se naslednjič srečava in ti povem kdo sem, ter bova imela vsaj 5 minut časa. Prav?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, gretzky pravi:

Saj kakšnega resnega odgovora niti nisem pričakoval. Ker niti ne poznaš primera. In niti ne bom razlagal tukaj kaj se je zgodilo. Morda ko se naslednjič srečava in ti povem kdo sem, ter bova imela vsaj 5 minut časa. Prav?

Komentiral sem primerno tvojemu zapisu. Ker si podal samo nekaj dejstev, katera so ti pasala in ne celotne zgodbe. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, pik1 said:

.

... hahaha ... me pa res zanima, kako izgleda, kadar si ti mal preveč razigran ... :P

... ker se mi je tudi takrat, ko si baje vozil nerazigran, zdelo kot da je mim mene padu en projektil ... :D

Pik ti maš nepremičnino od motorja zato se ti je zdelo da je mimo tebe padu projektil :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8 hours ago, Lipstick said:

Moja napaka, bil malo preveč razigran, pri izhodu iz ovinka, me je  prehitelo zadnje kolo .... 

8 hours ago, Lipstick said:

Levi ovink, higsaider, pri 100 -110 km/h, 3-4 m v luft, cca 35 m kotalenja po asfaltu ......

Identicno pred 17 leti na Crnem kalu... desno zapestje ni vzelo v obzir, da lahko po dezju tece potocek dezevnice cez cesto. Teden Izolske bolnice in zmeckana sklepa rame in kolka. Oba sklepa sta fuck for lifetime.

Popravljeno . Popravil Nearrain
  • Žalosten 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Cartman pravi:

Čejanje je uzalut. V Razdrtem sem pogledoval, ce je frend na ranchu, videl me je s terase, ce bi zatulil OI bi obrnil, in z njim spil kokto. Pa ni, je samo mahal, videl nisem, in je prisel pobrat razbitino. Če je če. Napisal sem dokaj tocno, v trenutku trka+2km/h bi bla jeba. 

Ps: kozarci niso bli zame, samo graviral sem na njih. 

P.p.s. Ne me zastopt, de ne maram pelat normalno hitro. Kjer se da. Kjer solidno poznam cesto, in ko je prometa malo. Naselja pa krizisca....zelo pazim.

Sej te čist razumem, sam nism si mogu pomagat,da se neb spomnu na tale video

Drugače se pa tud jaz držim omejitev skozi naselja, pa se mi je tud že zgodilo, da mi je kdo z avtom težil čist za ritjo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!