izibajker Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 Ob 27. 8. 2018 ob 8:58, DAMI34 pravi: ..... Evo obljubim, jaz bom pri sebi poskušal absolutno zbiti moje žaljivke do drugih na minimum, ker priznam, vsi skupaj malo pretiravamo. Če bo še kdo to naredil pri sebi, smo zmagali. ... Uuuuu, Dami, tole je pa d'best izjava tedna. Evo, če boš zdržal vsaj 28 dni pri tej svoji zaobljubi ti za nagrado častim kofe. sesir, DAMI34 in dr.looney 2 1
franc Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 12 urami, maus pravi: tut o tem se je premišljevalo ... pa ne vem, zakaj niso šli v to Ker je zadeva nezanesljiva in lahko luknja gume tudi v pravo smer (sicer zelo poredko) . Tudi večina drugih držav tega nima (če sem si prav zapomnil, bi pogojno šlo v krajih kjer ne zmrzuje, pa še tam je kup omejitev) . lp
krucymucy Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 2 hours ago, DAMI34 said: kakšen? Tak, da ga kar naenkrat motijo zadeve, ki ga na rednem tehnicnem ne. Recimo moji nastavljivi amortizerji in vzmeti na alfi. sesir 1
sesir Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 1 minuto, krucymucy pravi: Tak, da ga kar naenkrat motijo zadeve, ki ga na rednem tehnicnem ne. Recimo moji nastavljivi amortizerji in vzmeti na alfi. Bom ob prvi priliki vprašal... Predvidevam,da odvisno zakaj ti policaj osredi izredni tehnični... Glasnost ne vem kak zmerijo ampak pać,ce preglasen ne naredis tehnicni,isto svetila...ima vec znancev na SS notorjih od drugih nakedov original luci in ce se odredi tehnicni zaradi luci,ga tudi narediš,s smerokazi isto... Se mogoce motim,bom preveril a cista logika je taka...
Primosio Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 (popravljeno) Ajde @borutt, eno konkretno vprašanje, ali je lahko policist prisoten pri opravljanju izrednega tehničnega pregleda, t.j. ali lahko daje napotke in usmerja ter komentira delo preglednika, skače v kanal ipd.? pred 19 urami, Kmet2 pravi: Prehuda matematika za DARS. Verjetno si mislil DRSC Popravljeno Avgust 28, 2018. Popravil Primosio sesir in Kmet2 1 1
Primosio Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 16 urami, Borutt pravi: Si že ugotovil, kaj pomeni kratica DARS? Pikrost je lepa čednost Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 3 minutami, Primosio pravi: Ajde @borutt, eno konkretno vprašanje, ali je lahko policist prisoten pri opravljanju izrednega tehničnega pregleda, t.j. ali lahko daje napotke in usmerja ter komentira delo preglednika, skače v kanal ipd.? Verjetno si mislil DRSC Ja, se je že modri spotaknil, te kratice itak menjajo po navdihu vsake nove koalicije.
Primosio Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 3 urami, krucymucy pravi: Ce prides v spremstvu policije na izredni tehnicni je postopek drugacen. Ne vem, če je to res, vsaj formalno ne bi smel biti drugačen IZTOK in sesir 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 1 uro, izibajker pravi: Uuuuu, Dami, tole je pa d'best izjava tedna. Evo, če boš zdržal vsaj 28 dni pri tej svoji zaobljubi ti za nagrado častim kofe. napisal sem žaljivke, ne pa nabijanje sesir in IZTOK 2
Primosio Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 Ajde, pa ko že @Borutta provociramo. Povej mi, ali po tvojem mnenju policist za vodenje raznih zapisnikov, katerih vsebina ni nikjer predpisana potrebuje opravljen strokovni izpit iz vodenja upravnega postopka? Da se ne bomo tukaj samo zmerjali, ampak da se bomo še kaj pametnega naučili. Kmet2, sesir in IZTOK 3
Primosio Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 Ajde pa še ena, da se pametna debata razvname. Ali lahko policija za merjenje prisotnosti alkohola uporablja elektronski indikator? Pa da se razumemo, za volanom oz. balanco je vedno 0.00 in naj tako tudi ostane. Tukaj komentiramo delo policije in ne obnašanje posameznikov. sesir in Kmet2 1 1
nejc74 Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 17 hours ago, DAMI34 said: mah, en se bo moral odločiti, da se mu ne da več, pa bo konec nabijanja (oziroma žalitev). Kaj sploh nj brišem dostikrat pomaga, da se temo zaklene za par dni, pa se nase glave ohladijo , oziroma potem se gremo zalit v druge teme DAMI34 in sesir 1 1
Tedybear Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 (popravljeno) pred 1 uro, Primosio pravi: Verjetno si mislil DRSC DRSC ne obstaja več, oziroma se je preimenoval v DRSI (infrastruktura), ker so jim priključili še ajznpon. Popravljeno Avgust 28, 2018. Popravil Tedybear IZTOK 1
Borutt Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 17 urami, Kmet2 pravi: Kaj pa ti veš o DARS, drži se policije. Ker bi ti na avtocesto postavil hitrostne ovire. Ti je zdaj vsaj malo jasno, kakšne gluposti pišeš?
Borutt Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 2 urami, krucymucy pravi: Tak, da ga kar naenkrat motijo zadeve, ki ga na rednem tehnicnem ne. Recimo moji nastavljivi amortizerji in vzmeti na alfi. Saj jih tudi moji, pa jim rečem, da so original. Poskusi.
Kmet2 Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 15 minutami, Borutt pravi: Ker bi ti na avtocesto postavil hitrostne ovire. Ti je zdaj vsaj malo jasno, kakšne gluposti pišeš? V Iranu so.......ti je zdaj vsaj malo jasno da si nerazgledan in omejen. Pa dobil si par vprašanj od Primosio, odgovori, pa potrudi se, da ne izpadeš Kekec. Spet.
krucymucy Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 14 minutes ago, Borutt said: Saj jih tudi moji, pa jim rečem, da so original. Poskusi. Bilo pred leti. Sem bil jezen in vse skupaj prodal. Sedaj pa itak nimam niti avta.
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 17 minutes ago, Kmet2 said: Pa dobil si par vprašanj od Primosio, odgovori, Cmon. nehi take pokat..... sesir in Kmet2 1 1
izibajker Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: napisal sem žaljivke, ne pa nabijanje Ja, saj sem prebral kaj si napisal (obljubil). Zato je tudi kofe v nagradnem skladu Nabijanja se tale forum ne bo losal tudi če bi bil za nagrado tanartabulši moped sesir in tomaz69 1 1
Borutt Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 1 uro, Primosio pravi: Ajde @borutt, eno konkretno vprašanje, ali je lahko policist prisoten pri opravljanju izrednega tehničnega pregleda, t.j. ali lahko daje napotke in usmerja ter komentira delo preglednika, skače v kanal ipd.? Verjetno si mislil DRSC Verjetno želiš povedati, da je policist preglednik in lahko počne vse, kar se mu zazdi. Še vedno velja, da na tehničnega preglednika ne sme nihče vplivati in, da je policist na prostoru za zadrževanje strank. pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ja, se je že modri spotaknil, te kratice itak menjajo po navdihu vsake nove koalicije. Točno tako sesir 1
Primosio Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 18 minutami, Borutt pravi: Še vedno velja, da na tehničnega preglednika ne sme nihče vplivati in, da je policist na prostoru za zadrževanje strank. Pa je res tako?
maus Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ja, se je že modri spotaknil, te kratice itak menjajo po navdihu vsake nove koalicije. k ratam precednik bo kratica MAUS ... DAMI34, IZTOK in Kmet2 3
jskrablin Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 49 minutami, izibajker pravi: Nabijanja se tale forum ne bo losal tudi če bi bil za nagrado tanartabulši moped V tem primeru bi se takoj začelo nabijati a je tanarbulši moped res tanarbulši al ne. @maus s kawa pawa proti vsem ostalim DAMI34, maus, sesir in 1 other 1 3
maus Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 1 minuto, jskrablin pravi: V tem primeru bi se takoj začelo nabijati a je tanarbulši moped res tanarbulši al ne. @maus s kawa pawa proti vsem ostalim o tem pa res ne more biti debate ... tist k še ni spregledu, bo ... tko da ... dejstva so taka, ampak nekateri išćejo krivine, da bi omalovaževali najboljš kar obstaja in je res brezvezna debata o tem, ker dejstva so na pladnju. upam, da sem dovolj preprosto povedal, da bodo tut taki razumeli, ki niso vešći temu IZTOK, VS800 in jskrablin 3
Borutt Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 pred 2 urami, Primosio pravi: Ajde, pa ko že @Borutta provociramo. Povej mi, ali po tvojem mnenju policist za vodenje raznih zapisnikov, katerih vsebina ni nikjer predpisana potrebuje opravljen strokovni izpit iz vodenja upravnega postopka? Da se ne bomo tukaj samo zmerjali, ampak da se bomo še kaj pametnega naučili. Nisem vedel, da policist potrebuje strokovni izpit iz vodenja upravnega postopka. Še kaj nas nauči.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se