Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 22 minutami, Borutt pravi:

Ne sklepaj prehitro, ker hitrosti še ne obvladuješ. 

Nekateri poznamo Lojza in bom stal za svojo trditvijo. Ampak za karambol ni kriv. 

Dami pravi, da v tistem križišču nonstop poka in, da nihče nič ne naredi. 

S poznavanjem Lojza še nimaš pravice sklepati, kaj je bilo v nesreči. Lahko v 1000 in enem drugem primeru v tem primeru si pa lepo zapisal, da je bilo klasično iziljevanje in je Lojz vozil normalno.

Sicer je pa Kmet lepo zapisal kako vozi.

Objavljeno

:yea2:

Stari dobri casi. Sm se že ustrašu da je jadranka in štrijo čelos vzela pikantnost.

Skor sm začel kmetijio gledat. Pa vidm da mi ne bi treba.

:naughty:

Objavljeno
30 minutes ago, DAMI34 said:

čelosev je vedno več na jadranki, vsaj po zadnjem štetju. Iz iskušenj ti pa povem, da so si najbolj nevarni peš. A ne @Tex

drži .. drugič greva z motorjem pico iskat, bova cela nazaj prišla .. po prevoženih/prehojenih kilometrih je očitno bolj varno na motorju .. :D

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

S poznavanjem Lojza še nimaš pravice sklepati, kaj je bilo v nesreči. Lahko v 1000 in enem drugem primeru v tem primeru si pa lepo zapisal, da je bilo klasično iziljevanje in je Lojz vozil normalno.

Sicer je pa Kmet lepo zapisal kako vozi.

Kje si ti našel povezavo mojega poznavanja nekoga z vzrokom tega karambola? 

pred 38 minutami, pajkica pravi:

pa kaj te res ni nič sram? pa tvojga frenda?

tebe je fuknil 10 metrov čez avto, vozu 50, po omejitvi, lojza (al p akoga druzga)  je fuknl na havbo, vozu nad omejitvijo, 90...

res ste strokovnjaki, lahko bi vas vzeli za svetovalce v vladi za zmanjševanje nesreč.... umaknete vse debilne šoferje avtov (kar po vaše so-smo vsi) in boste srečni in neogroženi lahko divjali naokoli.. in ogrožali samo še sebi enake.... debile....

strokovnjaki na tipkovnici, u real lajfu pa pezdeti ki se skrivajo pod čelado in delajo pizdarije po cesti in potem še dobivajo-zahtevajo konstantna opravičila o njihovem  obnašanju na cesti, opravičevanje njihove objestnosti je postala stalnica, lajkanje ogrožanja tudi ....

res, krasne debate, super forum... burleska egotriperjev ..

Majku milu. Nisem že pisal, da Dami leti daleč za svojo hitrost? On zjebe fiziko in ne ona njega :lol1:

Objavljeno
pred 21 minutami, DAMI34 pravi:

lahko debatiraš kolikor hočeš, le predhodno preberi, kdo je kaj zapisal, namreč tvoje trditve so huda zmešnjava, če ti sam eno povem.

Men so napisali da je Lojz diujak, pa sem rekel, da to ne igra vloge, samo poglejte primerjavo, da je tip pristal na haubi, jaz pa letel 10m stran. Torej.....

In da, Lojz je bil izsiljen. Vse drugo ne igra prav nobene vloge.

Opozoril sem te pa zato, ker nisi sposobna normalne komunikacije in osnovnega bontona. Vsak od nas ima lahko drugačno mnenje, le zapisati naj se ga potrudi normalno.

Ne zavajaj in ne obračaj besed. Kdo in kje je napisal, da je Lojz divjak? 

Objavljeno
pred 6 urami, pajkica pravi:

boste srečni in neogroženi lahko divjali naokoli.. in ogrožali samo še sebi enake.... debile....

strokovnjaki na tipkovnici, u real lajfu pa pezdeti ki se skrivajo pod čelado in delajo pizdarije po cesti in potem še dobivajo-zahtevajo konstantna opravičila o njihovem  obnašanju na cesti, opravičevanje njihove objestnosti je postala stalnica, lajkanje ogrožanja tudi ....

res, krasne debate, super forum... burleska egotriperjev ..

tole....ni nabijanje.

bye bye

pred 5 urami, Borutt pravi:

1. Kje si ti našel povezavo mojega poznavanja nekoga z vzrokom tega karambola? 

2. Majku milu. Nisem že pisal, da Dami leti daleč za svojo hitrost? On zjebe fiziko in ne ona njega :lol1:

1. pri citiranju mojega posta

2. nkol nauš zwedu :ras:

Objavljeno
pred 9 minutami, Borutt pravi:

Ne zavajaj in ne obračaj besed. Kdo in kje je napisal, da je Lojz divjak? 

ups...Lojz je kamikaza si napisal :D

Objavljeno

Mene pa zanima, kako lahko iz ene same slike potegnete tolk teorij. Nenazadnje nihče ne ve ne kako hitro je motorist peljal ne kakšna je bila zavorna pot. Teoretično je šel lahko 25 na uro pa ni bremzal al pa 130 in mu ni uspelo zbremzat do avta, pa ga je s 25 na uro zadel. Ta ugibanja na forumu so postala že malo oguljena. Zakon pa je jasen - voznik avtomobila je ravnal v nasprotju s 56. členom ZPrCP in je kaznovan z 250€ in 3 kazenskimi točkami. Glede na to, da ne gre za hujšo poškodbo ali smrt ga verjetno ne bodo ovadili po 323. členu kazenskega zakonika za Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Verjetno samo oba voznika vesta, kaj je šlo zares narobe, tako da je tole mal dolgočasno.  Vedno sta dva bregova in eni in isti člani na njih.

Objavljeno
Pravkar, MdAzz pravi:

Mene pa zanima, kako lahko iz ene same slike potegnete tolk teorij. Nenazadnje nihče ne ve ne kako hitro je motorist peljal ne kakšna je bila zavorna pot. Teoretično je šel lahko 25 na uro pa ni bremzal al pa 130 in mu ni uspelo zbremzat do avta, pa ga je s 25 na uro zadel. Ta ugibanja na forumu so postala že malo oguljena. Zakon pa je jasen - voznik avtomobila je ravnal v nasprotju s 56. členom ZPrCP in je kaznovan z 250€ in 3 kazenskimi točkami. Glede na to, da ne gre za hujšo poškodbo ali smrt ga verjetno ne bodo ovadili po 323. členu kazenskega zakonika za Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Verjetno samo oba voznika vesta, kaj je šlo zares narobe, tako da je tole mal dolgočasno.  Vedno sta dva bregova in eni in isti člani na njih.

občasno pa še kdo vskoči :P

Objavljeno
pred 2 urami, Tex pravi:

drži .. drugič greva z motorjem pico iskat, bova cela nazaj prišla .. po prevoženih/prehojenih kilometrih je očitno bolj varno na motorju .. :D

Vas cisto razumem. Jaz sem nekoc kot mulc tudi sel samo po kruh iz kempa v stacuno pa me dva dni ni bilo nazaj :alko:

• Haha 2
Objavljeno
pred 3 urami, skalar36 pravi:

:yea2:

Stari dobri casi. Sm se že ustrašu da je jadranka in štrijo čelos vzela pikantnost.

Skor sm začel kmetijio gledat. Pa vidm da mi ne bi treba.

:naughty:

Bolj ko se bojo krajšali dnevi, tja nekje do začetka pomladi, bolj se bojo daljšale base, pa začimbe v tejle temi...:P

Objavljeno

pred 5 minutami, izibajker pravi:

Bolj ko se bojo krajšali dnevi, tja nekje do začetka pomladi, bolj se bojo daljšale base, pa začimbe v tejle temi...:P

Si moreš predstavljat, da sem že 2 meseca brez motorja, pa nism še velik naklobasov... ko se pa nabere...BAAMMMM :naughty:

• Haha 2
Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, IZTOK pravi:

Vas cisto razumem. Jaz sem nekoc kot mulc tudi sel samo po kruh iz kempa v stacuno pa me dva dni ni bilo nazaj :alko:

js k sm še v jugi hodu s kakšno punco ni gledala na uro .. ampak kolendar ... pa zmeri sem meu orožne vaje preko vikendov in ji nisem smeu povedat kje sem, ker je bilo strogo zaupno, da smo v Umagu :P 

zato sem pa še vedno samski :P

p.s.

Lojz ni kriu :ras:  ... mogoče mau puklast in šepa .. kriu pa zir ne :dry: 

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

js k sm še v jugi hodu s kakšno punco ni gledala na uro .. ampak kolendar ... pa zmeri sem meu orožne vaje preko vikendov in ji nisem smeu povedat kje sem, ker je bilo strogo zaupno, da smo v Umagu :P 

zato sem pa še vedno samski :P

p.s.

Lojz ni kriu :ras:  ... mogoče mau puklast in šepa .. kru pa zir ne :dry: 

Lojz je star 72let in živ motorist, jaz jih imam 42 pa se sem napol mrtu:cry: od motorizma.

Objavljeno
pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

Lojz je star 72let in živ motorist, jaz jih imam 42 pa se sem napol mrtu:cry: od motorizma.

prou živahn si za svoja leta :P

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

1. pri citiranju mojega posta

2. nkol nauš zwedu :ras:

Slabo si to razumel. 

Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Slabo si to razumel. 

no, dejva reč da sem slabo razumel, bo vsaj lepše izgledalo vse skupaj.

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

no, dejva reč da sem slabo razumel, bo vsaj lepše izgledalo vse skupaj.

Potem bo tema brezvezna :lol1:

Objavljeno
pred 12 urami, jskrablin pravi:

Bom malo hudičevega advokata zaigral. 10 km/h manj na začetku zaviranja in bi komot ustavil pred avtom... z ene 3 metri rezerve. Če je v letih (glede na fotko je) se to splača upoštevati.

Omejitev v ovinku prej (smer vožnje od Postojne proti Hruševju) 70 km/h. In točno v tem križišču me je 'podaljšanje' omejitve rešilo na dobesedno zadnji vožnji s CB-jko, ko sem jo pelal v Koper prodat. Stric, klobuk... in vklopljen ABS. Ko sem ga besno natrobil je pa skor v jarek zapelal z avtom. Se pravi me sploh ni opazil. Sem se vzel 'od nikoder' s čisto 'podivjanih' ~ 70 km/h.

Ker je križišče narejeno tako kot je, večina, ki zavija v smeri proti Hruševju z desne strani samo malo poškili v levo in pogumno po gasu na cesto. Stop znak pa za okras, se razume. Sej je pregledno, mone. Tako da tule kr verjamem, da je avtomobilist motorista izsilil. Se je enostavno tam mimo pripeljati na polno... sam če bi motorist pelal na polno, trka ne bi preživel.

čak mal..a ni to tisto križišče pred kamion parkingom če se pelješ iz postojne? tam je 60 omejitev.. 

pred 8 urami, IZTOK pravi:

jst sm šel s točnim zneskom po čike v četrtek..prišel do glavne ceste.. in naslednji torek po 11 dnevih na šiht..pa + ene 120 današnjih e v žepu... vi mulci ste pusiji :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 15 urami, Borutt pravi:

Ne sklepaj prehitro, ker hitrosti še ne obvladuješ. 

Saj je res ne, saj tudi vozim temu primerno.

Me je malce zmotil tvoj post, da je nekdo kamikaza, ker sem mislil, da misliš zaradi hitrosti. Se opravičujem za to. 

Popravljeno . Popravil Arzen
Objavljeno
pred 5 urami, Arzen pravi:

Saj je res ne, saj tudi vozim temu primerno.

Me je malce zmotil tvoj post, da je nekdo kamikaza, ker sem mislil, da misliš zaradi hitrosti. Se opravičujem za to. 

Edino pravilno. Ko bi le vsi tako razmišljali. Čeprav sem na nekaj drugega mislil. 

Kamikaza nima veze s tem karambolom. Je bil izsiljen. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pakla odpade, spet izsiljevanje :(

IMG_20181019_125404.thumb.jpg.274842d1b0bb9d858a8bc57513d788f6.jpg

Objavljeno
pred 25 minutami, DAMI34 pravi:

Pakla odpade, spet izsiljevanje :(

IMG_20181019_125404.thumb.jpg.274842d1b0bb9d858a8bc57513d788f6.jpg

:(

šofer OK?

kakšen poznan?

Objavljeno

Tale Jadranka zahteva vsak teden eno žrtev.Žal.

Objavljeno
pred 3 minutami, sbp pravi:

Tale Jadranka zahteva vsak teden eno žrtev.Žal.

kaj pa te...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!