Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 minutami, Snečer pravi:

to že, da je v skupini

vendar vsak v okviru svojih sposobnosti in lastne ocene razmer...

bo zdaj za razumet? pa saj je že nekdo o tem gori pisal, večkrat :) 

ne, ne bo razumel, kot tudi ne tega, da se lahko kadarkoli kdo ocepi in gre po svoje, dovolj je da namigne ali pove, ali kako drugače signalizira, nihče ni obvezan ostati v skupini. Skupinska vožnja ni procesija, niti moto klub.

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

verjetno je potrebno poboldat pa pobarvat v rdeče. Sicer pa itak se bodo našli kalibri pa pojasnili razliko med slovenskim zapisom pa angleškim :P

Ups, pa sem reku da ne bom več pisal.

Skupina je skupina s prilagajanjem in ne posameznik s svojimi hitrostnimi izpadi. Bo šlo? 

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Nekdo je napisal, da je bil izkušen. Za po ravnem goniti in ovinke sekati je dovolj eno popoldne in je nekdo izkušen. 

Potem bo spet nekdo bluzil, kako so mečkači nevarni. Seveda so, saj kralja ravnin ovira pri podiranju rekorda in se na njegovo žalost pelje tam, kjer je želel sekati ovinek. 

Ne vidim potrebe. 

sam da ti ne bo prišlo od sreče :P

Objavljeno
10 minutes ago, Snečer said:

to že, da je v skupini

vendar vsak v okviru svojih sposobnosti in lastne ocene razmer...

bo zdaj za razumet? pa saj je že nekdo o tem gori pisal, večkrat :) 

Ne vsak v okviru svojih sposobnosti. Boljsi morajo voziti v okviru sposobnosti "slabsega" voznika, ce je to voznja v skupini. Ce ne, je pac navadno divjanje in dokazovanje necesa...   Zaradi tega so najbolj nevarne nakljucne skupine. Skupine prijateljev pa po navadi precej manj.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

tebe že doolgo ne poslušam več, ker iščeš samo intrigo :P

Ride your own ride. Vprašaj strica gugla po prevodu.

Upam, da ne gledajo tvojih posnetkov, da te ne bodo oponašali. Čeprav bi jih lahko uporabili, kako se ne vozi. 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Skupina je skupina s prilagajanjem in ne posameznik s svojimi hitrostnimi izpadi. Bo šlo? 

da in televizija je televizija...bo šlo.

Objavljeno
pred 3 minutami, Snečer pravi:

Bedarije.

Če je normalna vožnja, potem ni najpočasnejših.

S to izjavo si pa res napisal bedarijo. 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Upam, da ne gledajo tvojih posnetkov, da te ne bodo oponašali. Čeprav bi jih lahko uporabili, kako se ne vozi. 

še mal pa boš 10 strani nakracal. No kaj sem rekel?

Moji videoposnetki so javni in me gladko boli đoko kdo jih gleda. Yutube Damijan Bajec Dami, da ne bo potrebno iskat. :P

Objavljeno

ne, ne bo razumel, kot tudi ne tega, da se lahko kadarkoli kdo ocepi in gre po svoje, dovolj je da namigne ali pove, ali kako drugače signalizira, nihče ni obvezan ostati v skupini. Skupinska vožnja ni procesija, niti moto klub.

Skupinska vožnja je vožnja skupine. Bo šlo? Vse ostalo ni skupinska vožnja. Bo šlo tudi to? 

sam da ti ne bo prišlo od sreče :P

Jaz še vem, kako je, ko pride :jezik:

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Skupinska vožnja je vožnja skupine. Bo šlo? Vse ostalo ni skupinska vožnja. Bo šlo tudi to? 

A še se ne misliš ustavit?

a nismo začel s tem, da vsak vozi zase? :P

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

še mal pa boš 10 strani nakracal. No kaj sem rekel?

Moji videoposnetki so javni in me gladko boli đoko kdo jih gleda. Yutube Damijan Bajec Dami, da ne bo potrebno iskat. :P

Kdo pa pod tvojim imenom tipka? 

Objavljeno

pa celo rdeče sem ti pobarval, čist si me razočaru :(

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

A še se ne misliš ustavit?

a nismo začel s tem, da vsak vozi zase? :P

Doma lahko koga ustavljaš. 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Kdo pa pod tvojim imenom tipka? 

sej sm reku že zdavnaj, da bi rad končal, pa kr nočeš in nočeš.

Se mi zdi da si premal omenil, da sekam ovinke, pa vozim hitro po ravnem, da skozi ovinke porivam motor, da vozim absolutno premočan motor....a sem še kaj pozabil?

Pravkar, Borutt pravi:

Doma lahko koga ustavljaš. 

da, direk od doma ga lahko ustavim in to direktno na server v Ljubljano. Magic :P

Objavljeno
pred 5 minutami, Borutt pravi:

S to izjavo si pa res napisal bedarijo. 

tudi tega nisi razumel :)

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Jaz še vem, kako je, ko pride :jezik:

ja, sam ni fajn če v službenem avtu pred kolegi :jezik:

Pravkar, Snečer pravi:

mu bolj počasi pride :P

Objavljeno
pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

sej sm reku že zdavnaj, da bi rad končal, pa kr nočeš in nočeš.

Se mi zdi da si premal omenil, da sekam ovinke, pa vozim hitro po ravnem, da skozi ovinke porivam motor, da vozim absolutno premočan motor....a sem še kaj pozabil?

da, direk od doma ga lahko ustavim in to direktno na server v Ljubljano. Magic :P

Spet ne moreš nehati pisati neumnosti? 

pred 19 minutami, Snečer pravi:

Ti si napisal bedarijo, ker niso vsi enako hitri. In potem se mora prvi prilagajati drugemu oziroma najpočasnejšemu. Boš vsaj to razumel? 

Objavljeno
10 hours ago, J.a.m.e.s said:

Zadnje čase opažam, verjetno tudi zato ker sem menjal segment motorja in vozim sedaj kruzerja, se redkeje odločam prehitevati. Če pred mano vozi avto z neko normalno hitrostjo (ponavadi večina vozi nekje 10km/h nad omejitvijo) ne čutim potrebe, da bi se nekaj zaganjal, raje vozim lepo za njim in uživam v vožnji. Istočasno imam pred sabo še rezervo, če je kje kakšna radarska kontrola, bodo prvo njega štrafnili. :D Konec koncev pa lahko tudi prehitevaš vse po spisku, pol pa na cilju ugotoviš da nisi kaj veliko proftiral, na motorju se mi pa itak nikamor ne sme mudit.

Točno vem kaj pišeš. Segment motorja je velik faktor. Snec ma tu prav. Po prekvalifikaciji na SUV določene  odseke vozim 30% pocasnej, pa je vseeno fino, ker je motor narjen za to. Vozit enake brzine kot prtej, na bol cestnem in "športnem" motorju, je bogato preko cone udobja. Verjamem de kruzer še mal bol "pomiri duha". 

Morš pa ta preklop narest sam. Meni tud po zavestni odločitvi po počasnejšem motorju ni blo lahko. Zdej je OK. Lani je blo bol kislo kot sladko. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

ja, sam ni fajn če v službenem avtu pred kolegi :jezik:

mu bolj počasi pride :P

Ti imaš pač takšne izkušnje. 

Objavljeno
pred 1 uro, 3nity pravi:

Ali se prijavi na fb ali pa naj ti kdo, ki je prijavljen, pokaže. Saj fb ne grize.

Ta zadnji video ima naslov Kdo najde kritično točko?

3 video, ne vem, če je kritično! GS-ka gre hudičevo počasi ... je pa sramotno, da ima IPA nalepko. Čudno, da Borutt ni videl, ko vse vidi. 

Objavljeno

Tudi prva dva videa vozijo počasi...take z zastavicami na kufrih jaz z avtom prehitevam :naughty:

Objavljeno

Na tretjem mu števec ne dela?

Objavljeno
pred 2 urami, solorider pravi:

3 video, ne vem, če je kritično! GS-ka gre hudičevo počasi ... je pa sramotno, da ima IPA nalepko. Čudno, da Borutt ni videl, ko vse vidi. 

Nič bati, sem takoj videl. Jih delijo, kot bombone. 

• Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!