DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 3 minutami, Snečer pravi: to že, da je v skupini vendar vsak v okviru svojih sposobnosti in lastne ocene razmer... bo zdaj za razumet? pa saj je že nekdo o tem gori pisal, večkrat ne, ne bo razumel, kot tudi ne tega, da se lahko kadarkoli kdo ocepi in gre po svoje, dovolj je da namigne ali pove, ali kako drugače signalizira, nihče ni obvezan ostati v skupini. Skupinska vožnja ni procesija, niti moto klub.
Borutt Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: verjetno je potrebno poboldat pa pobarvat v rdeče. Sicer pa itak se bodo našli kalibri pa pojasnili razliko med slovenskim zapisom pa angleškim Ups, pa sem reku da ne bom več pisal. Skupina je skupina s prilagajanjem in ne posameznik s svojimi hitrostnimi izpadi. Bo šlo? Kričač 1
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 1 minuto, Borutt pravi: Nekdo je napisal, da je bil izkušen. Za po ravnem goniti in ovinke sekati je dovolj eno popoldne in je nekdo izkušen. Potem bo spet nekdo bluzil, kako so mečkači nevarni. Seveda so, saj kralja ravnin ovira pri podiranju rekorda in se na njegovo žalost pelje tam, kjer je želel sekati ovinek. Ne vidim potrebe. sam da ti ne bo prišlo od sreče
jvalant Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 10 minutes ago, Snečer said: to že, da je v skupini vendar vsak v okviru svojih sposobnosti in lastne ocene razmer... bo zdaj za razumet? pa saj je že nekdo o tem gori pisal, večkrat Ne vsak v okviru svojih sposobnosti. Boljsi morajo voziti v okviru sposobnosti "slabsega" voznika, ce je to voznja v skupini. Ce ne, je pac navadno divjanje in dokazovanje necesa... Zaradi tega so najbolj nevarne nakljucne skupine. Skupine prijateljev pa po navadi precej manj. C eagle 1
Borutt Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: tebe že doolgo ne poslušam več, ker iščeš samo intrigo Ride your own ride. Vprašaj strica gugla po prevodu. Upam, da ne gledajo tvojih posnetkov, da te ne bodo oponašali. Čeprav bi jih lahko uporabili, kako se ne vozi.
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Skupina je skupina s prilagajanjem in ne posameznik s svojimi hitrostnimi izpadi. Bo šlo? da in televizija je televizija...bo šlo.
Borutt Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 3 minutami, Snečer pravi: Bedarije. Če je normalna vožnja, potem ni najpočasnejših. S to izjavo si pa res napisal bedarijo.
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Upam, da ne gledajo tvojih posnetkov, da te ne bodo oponašali. Čeprav bi jih lahko uporabili, kako se ne vozi. še mal pa boš 10 strani nakracal. No kaj sem rekel? Moji videoposnetki so javni in me gladko boli đoko kdo jih gleda. Yutube Damijan Bajec Dami, da ne bo potrebno iskat. Bg 1
Borutt Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: ne, ne bo razumel, kot tudi ne tega, da se lahko kadarkoli kdo ocepi in gre po svoje, dovolj je da namigne ali pove, ali kako drugače signalizira, nihče ni obvezan ostati v skupini. Skupinska vožnja ni procesija, niti moto klub. Skupinska vožnja je vožnja skupine. Bo šlo? Vse ostalo ni skupinska vožnja. Bo šlo tudi to? pred 3 minutami, DAMI34 pravi: sam da ti ne bo prišlo od sreče Jaz še vem, kako je, ko pride
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Skupinska vožnja je vožnja skupine. Bo šlo? Vse ostalo ni skupinska vožnja. Bo šlo tudi to? A še se ne misliš ustavit? a nismo začel s tem, da vsak vozi zase?
Borutt Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: še mal pa boš 10 strani nakracal. No kaj sem rekel? Moji videoposnetki so javni in me gladko boli đoko kdo jih gleda. Yutube Damijan Bajec Dami, da ne bo potrebno iskat. Kdo pa pod tvojim imenom tipka?
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pa celo rdeče sem ti pobarval, čist si me razočaru
Borutt Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: A še se ne misliš ustavit? a nismo začel s tem, da vsak vozi zase? Doma lahko koga ustavljaš.
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Kdo pa pod tvojim imenom tipka? sej sm reku že zdavnaj, da bi rad končal, pa kr nočeš in nočeš. Se mi zdi da si premal omenil, da sekam ovinke, pa vozim hitro po ravnem, da skozi ovinke porivam motor, da vozim absolutno premočan motor....a sem še kaj pozabil? Pravkar, Borutt pravi: Doma lahko koga ustavljaš. da, direk od doma ga lahko ustavim in to direktno na server v Ljubljano. Magic
Snečer Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 5 minutami, Borutt pravi: S to izjavo si pa res napisal bedarijo. tudi tega nisi razumel DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Jaz še vem, kako je, ko pride ja, sam ni fajn če v službenem avtu pred kolegi Pravkar, Snečer pravi: tudi tega nisi razumel mu bolj počasi pride
Snečer Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 "bugar" se vrača https://www.24ur.com/novice/slovenija/velov.html
Borutt Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: sej sm reku že zdavnaj, da bi rad končal, pa kr nočeš in nočeš. Se mi zdi da si premal omenil, da sekam ovinke, pa vozim hitro po ravnem, da skozi ovinke porivam motor, da vozim absolutno premočan motor....a sem še kaj pozabil? da, direk od doma ga lahko ustavim in to direktno na server v Ljubljano. Magic Spet ne moreš nehati pisati neumnosti? pred 19 minutami, Snečer pravi: tudi tega nisi razumel Ti si napisal bedarijo, ker niso vsi enako hitri. In potem se mora prvi prilagajati drugemu oziroma najpočasnejšemu. Boš vsaj to razumel?
Kugelschreiber Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 10 hours ago, J.a.m.e.s said: Zadnje čase opažam, verjetno tudi zato ker sem menjal segment motorja in vozim sedaj kruzerja, se redkeje odločam prehitevati. Če pred mano vozi avto z neko normalno hitrostjo (ponavadi večina vozi nekje 10km/h nad omejitvijo) ne čutim potrebe, da bi se nekaj zaganjal, raje vozim lepo za njim in uživam v vožnji. Istočasno imam pred sabo še rezervo, če je kje kakšna radarska kontrola, bodo prvo njega štrafnili. Konec koncev pa lahko tudi prehitevaš vse po spisku, pol pa na cilju ugotoviš da nisi kaj veliko proftiral, na motorju se mi pa itak nikamor ne sme mudit. Točno vem kaj pišeš. Segment motorja je velik faktor. Snec ma tu prav. Po prekvalifikaciji na SUV določene odseke vozim 30% pocasnej, pa je vseeno fino, ker je motor narjen za to. Vozit enake brzine kot prtej, na bol cestnem in "športnem" motorju, je bogato preko cone udobja. Verjamem de kruzer še mal bol "pomiri duha". Morš pa ta preklop narest sam. Meni tud po zavestni odločitvi po počasnejšem motorju ni blo lahko. Zdej je OK. Lani je blo bol kislo kot sladko. J.a.m.e.s, bajkr88 in .... 3
Borutt Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: ja, sam ni fajn če v službenem avtu pred kolegi mu bolj počasi pride Ti imaš pač takšne izkušnje.
solorider Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 1 uro, 3nity pravi: Ali se prijavi na fb ali pa naj ti kdo, ki je prijavljen, pokaže. Saj fb ne grize. Ta zadnji video ima naslov Kdo najde kritično točko? 3 video, ne vem, če je kritično! GS-ka gre hudičevo počasi ... je pa sramotno, da ima IPA nalepko. Čudno, da Borutt ni videl, ko vse vidi.
vandrovec Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Tudi prva dva videa vozijo počasi...take z zastavicami na kufrih jaz z avtom prehitevam Tedybear 1
J.a.m.e.s Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Na tretjem mu števec ne dela? solorider 1
Borutt Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 2 urami, solorider pravi: 3 video, ne vem, če je kritično! GS-ka gre hudičevo počasi ... je pa sramotno, da ima IPA nalepko. Čudno, da Borutt ni videl, ko vse vidi. Nič bati, sem takoj videl. Jih delijo, kot bombone. sesir in solorider 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se