J.a.m.e.s Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 Globok poklon vsem reševalcem! Zame so največji carji, takoj za gasilci. gretzky, C eagle, ukica in 2 others 2 3
Snečer Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 (popravljeno) Ob 6. 6. 2019 ob 8:32, Kmet2 pravi: Vsake toliko se najde v vrstah modrih tudi kakšen pameten in opozarja , kaže z prstom , Borutt vi pa nič ............tukaj pa ste si pokazal da ste res cvet od cveta , vse veste , nobeden ne ukrepa . Smo ti spet raja krivi ? http://www.lepdan.si/vsebina/890/Zaposlen_na_slovenski_Policiji_dal_vetra_nasim_zdravnikom:_Vklopimo_mozgane_in_razmislimo?fbclid=IwAR07AAQapGolq9maNtvqlJymvry4OI-Gf6SzBkUnxABe9MLc50NWGkG2Q4M narobe svet je pri nas tisti, ki so najbolje plačani, večine pa delo ne izmozga, bi imeli še več ne vem, kaj dogaja zdravnikom v glavi, če so v sistemu javnih plač, potem pač padejo na lestvico med primerljive zaposlitve jih pa ne razumem, ker pri njih ima vsak možnost, da gre privat, je sam svoj šef, pa naj proba...brez koncesije... v trenutku bodo spoznali osnove ekonomije... Popravljeno Junij 7, 2019. Popravil Snečer Joker, Kmet2, sesir in 2 others 3 2
.... Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 20 urami, Borutt pravi: Res nisi sposoben ene stvari argumentirati in obrazložiti? Pljuvanje in nabijanje obvladaš do potankosti, medtem, ko je potrebno nekaj pokazati, pokažeš samo prazen nič. Patetika do amena. Midva se še ne poznava, ker se vozim po cesti Naj tako tudi ostane ? sesir 1
C eagle Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 38 minutes ago, Arzen said: Naj tako tudi ostane ? A to ti iz lastnih izkušenj? Al kako? basbas 1
Kugelschreiber Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 On 6/6/2019 at 8:00 AM, Borutt said: Sploh ne vem, kaj se vtikaš v delo nekoga, ki ga nisi nikoli opravljal niti o njemu nimaš najmanjšega pojma. Drži se svoje žice in komentiraj delo, ki ga poznaš. Ej, stari, pejt mal vtikat, dej. Vtikaš se povsod, razn tja, kjer bi bilo obče dobro, ne. Bg 1
Kmet2 Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 15 minutami, C eagle pravi: A to ti iz lastnih izkušenj? Al kako? Fantje kljub temu da ste defenzivni in brez napak, skratka popolni se tudi takim zgodi travnik, zato previdno iz norčevanja ? Snečer, ...., skalar36 in 4 others 6 1
.... Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: Fantje kljub temu da ste defenzivni in brez napak, skratka popolni se tudi takim zgodi travnik, zato previdno iz norčevanja ? Saj se tudi sam kej pohecam (sploh iz sebe in iz tega dogodka, sploh ker je bila skoda le materialna, nekaj prask, mocnejsi udarec v rebra in ego malce trpel) ampak eni se kr vztrajajo ceprav je od tega ze nekaj casa. Kot si rekel, upam da jih ne bo karma vsekala. V zadnjem času sem prevozil nekaj izletov in lahko rečem, da je bila krivda 100% na moji strani. Enostavno sem se precenil na novem motorju, ki ga nisem bil vajen. C eagle, Kmet2 in J.a.m.e.s 3
Kugelschreiber Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 1 minute ago, Arzen said: ego malce trpe MALCE? Lažeš 2 minutes ago, Arzen said: V zadnjem času sem prevozil nekaj izletov in lahko rečem, da je bila krivda 100% na moji strani. Enostavno sem se precenil na novem motorju, ki ga nisem bil vajen. To je vse kar šteje. De poznaš vzrok, in si kreš razčistil sam pri sebi. Marsikdo poči, pa se iz zajeba nič ne navadi. Al pa je guma kriva. .... 1
Borutt Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 1 uro, Arzen pravi: Naj tako tudi ostane ? Hvala enako. Lahko pa prideš kakšen dan stožce podirati. Boš videl, da te bo minila volja do vožnje po travniku. pred 32 minutami, Kugelschreiber pravi: Ej, stari, pejt mal vtikat, dej. Vtikaš se povsod, razn tja, kjer bi bilo obče dobro, ne. A to iz lastnih izkušenj pišeš? basbas 1
Borutt Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 12 minutami, Arzen pravi: Saj se tudi sam kej pohecam (sploh iz sebe in iz tega dogodka, sploh ker je bila skoda le materialna, nekaj prask, mocnejsi udarec v rebra in ego malce trpel) ampak eni se kr vztrajajo ceprav je od tega ze nekaj casa. Kot si rekel, upam da jih ne bo karma vsekala. V zadnjem času sem prevozil nekaj izletov in lahko rečem, da je bila krivda 100% na moji strani. Enostavno sem se precenil na novem motorju, ki ga nisem bil vajen. Potem sem imel prav? Tisto o 100%. In res je, da vsi delamo napake. Ampak, nekatere se da s pravilnim pristopom in pravilnim ravnanjem odpraviti oziroma precej zmanjšati. Zato, vježbaj ... .... in basbas 2
Snečer Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 7 minutami, Borutt pravi: Potem sem imel prav? Tisto o 100%. In res je, da vsi delamo napake. Ampak, nekatere se da s pravilnim pristopom in pravilnim ravnanjem odpraviti oziroma precej zmanjšati. Zato, vježbaj ... pretežni vzrok za zdrs je bila pri njem stara guma in uničeno cestišče pri nas ni predpisov o starosti gume, ki je še lahko nameščena na vozilo, so pa predpisi o vzdrževanju cestišč itd., nenazadje plačujemo nadomestilo za uporabo cest, ki gre v železnice...zanimivo Kugelschreiber 1
Kugelschreiber Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 (popravljeno) 1 hour ago, Borutt said: A to iz lastnih izkušenj pišeš? Ne. Pozoren opazovalec sem Važmp, da ne zanikaš. Si na ravi poti do ozdravitve. Popravljeno Junij 7, 2019. Popravil Kugelschreiber
jskrablin Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 2 urami, Kmet2 pravi: se tudi takim zgodi travnik, Meni se skoz travnik dogaja. Al pa hosta. Al pa maline. Al pa jarki. Pa kamni. A to pomeni da sem izkušen ? pred 1 uro, Arzen pravi: Saj se tudi sam kej pohecam (sploh iz sebe in iz tega dogodka, sploh ker je bila skoda le materialna, nekaj prask, mocnejsi udarec v rebra in ego malce trpel) ampak eni se kr vztrajajo ceprav je od tega ze nekaj casa. Kot si rekel, upam da jih ne bo karma vsekala. Stari moj - na Internetu, sploh pa v tako malih online skupnostih kot je tale forum NIKOLI ne priznaš da si naredil kaj narobe. NIKOLI. Ker te bojo trolali s tem še čez 20 let, če bo forum še kje naokoli. Lej @DAMI34 al pa @Borutt - mojstra v napletanju okoli lastnih zajebov pred 2 urami, Arzen pravi: V zadnjem času sem prevozil nekaj izletov in lahko rečem, da je bila krivda 100% na moji strani. Enostavno sem se precenil na novem motorju, ki ga nisem bil vajen. Sej bi napisal kaj lastnega na to temo, sam lej. Upoštevam svoje nasvete ? ? Če sem malo resen - važno je, da si ti cel in da si se kaj naučil. Pločevina boli sam denarnico, kar se da precej enostavno 'pozdravit'. Akito, Kugelschreiber, MiNa in 2 others 3 2
.... Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 2 urami, Borutt pravi: Hvala enako. Lahko pa prideš kakšen dan stožce podirati. Boš videl, da te bo minila volja do vožnje po travniku. A to iz lastnih izkušenj pišeš? Stožce zihr pridem podirat ? pred 2 urami, Borutt pravi: Potem sem imel prav? Tisto o 100%. In res je, da vsi delamo napake. Ampak, nekatere se da s pravilnim pristopom in pravilnim ravnanjem odpraviti oziroma precej zmanjšati. Zato, vježbaj ... Jah 100% kriv ker sem precenil motor, ceste, gume ampak pod crto - nisem prilagodil hitrosti razmeram na cesti (al kak ze vi recete) pred 26 minutami, jskrablin pravi: Meni se skoz travnik dogaja. Al pa hosta. Al pa maline. Al pa jarki. Pa kamni. A to pomeni da sem izkušen ? Stari moj - na Internetu, sploh pa v tako malih online skupnostih kot je tale forum NIKOLI ne priznaš da si naredil kaj narobe. NIKOLI. Ker te bojo trolali s tem še čez 20 let, če bo forum še kje naokoli. Lej @DAMI34 al pa @Borutt - mojstra v napletanju okoli lastnih zajebov Sej bi napisal kaj lastnega na to temo, sam lej. Upoštevam svoje nasvete ? ? Če sem malo resen - važno je, da si ti cel in da si se kaj naučil. Pločevina boli sam denarnico, kar se da precej enostavno 'pozdravit'. Naj trolajo, mene to ne gane. Glavno je da se mam v reali fajn, da sem zdrav in brez sraufov. Ne rabis povedati kaj lastnega ker sem v zadnjih letih prebral ogromno o tebi, zanimivo zgodovino mas, se bolj zaminivo pa je da se grizes ? jskrablin 1
Kmet2 Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred eno uro, jskrablin pravi: Meni se skoz travnik dogaja. Al pa hosta. Al pa maline. Al pa jarki. Pa kamni. A to pomeni da sem izkušen ? Seveda izkušen za po travnikih, hosti,jarkih,kamnih in malinah . Drugam ne hodi, da ne boš tudi tam našel vsega tega Stari moj - na Internetu, sploh pa v tako malih online skupnostih kot je tale forum NIKOLI ne priznaš da si naredil kaj narobe. NIKOLI. Ker te bojo trolali s tem še čez 20 let, če bo forum še kje naokoli. Vednoooo sem priznal napako in jo javno tu tudi napisal. Vedno sem popljuval tudi motor katerega sem imel ali pa se imam. Tak da se da vse tukaj preverit in tvoja teorija ne pije vode. Lej @DAMI34 al pa @Borutt - mojstra v napletanju okoli lastnih zajebov To sta že LEVEL expert . Mojstri so daleč za njima Sej bi napisal kaj lastnega na to temo, sam lej. Upoštevam svoje nasvete ? ? Če sem malo resen - važno je, da si ti cel in da si se kaj naučil. Pločevina boli sam denarnico, kar se da precej enostavno 'pozdravit'. Neč pisat , na kratko naredim v enem krajšem izletu toliko km , kot si jih ti s cestnim delal celo leto .....................si kje videl, da sem pisal kak so me vsi hotli ubit ?
Borutt Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 3 urami, Snečer pravi: pretežni vzrok za zdrs je bila pri njem stara guma in uničeno cestišče pri nas ni predpisov o starosti gume, ki je še lahko nameščena na vozilo, so pa predpisi o vzdrževanju cestišč itd., nenazadje plačujemo nadomestilo za uporabo cest, ki gre v železnice...zanimivo Motiš se.
Snečer Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 2 minutami, Borutt pravi: Motiš se. popravi me, če se motim Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 Pravkar, Snečer pravi: popravi me, če se motim sam je bil , saj je že ugotovil
Snečer Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 Pravkar, DAMI34 pravi: sam je bil , saj je že ugotovil kolikor je meni znano, ni zakona ali podzakonskega predpisa, ki bi določal zgornjo starost pnevmatik ker to Borutt dela vsak dan in pozna te predpise, bi z lahkoto stresel iz rokava in me popravil
DAMI34 Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 5 minutami, Snečer pravi: kolikor je meni znano, ni zakona ali podzakonskega predpisa, ki bi določal zgornjo starost pnevmatik ker to Borutt dela vsak dan in pozna te predpise, bi z lahkoto stresel iz rokava in me popravil da, sam na travnik ne greš zaradi starih gum, ampak ker se jim nisi prilagodil. Včasih smo imel na Jawah barum, trda ko kamen stara ohoho, pa smo preživel, tut z malinami kdaj. MiNa in sesir 1 1
Snečer Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: da, sam na travnik ne greš zaradi starih gum, ampak ker se jim nisi prilagodil. Včasih smo imel na Jawah barum, trda ko kamen stara ohoho, pa smo preživel, tut z malinami kdaj. jawa je imela cevno zaščito DAMI34 in sesir 2
jskrablin Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred eno uro, Kmet2 pravi: Vednoooo sem priznal napako in jo javno tu tudi napisal. Vedno sem popljuval tudi motor katerega sem imel ali pa se imam. Tak da se da vse tukaj preverit in tvoja teorija ne pije vode. Mojo objavo je treba brati s kančkom distance... in zate definitivno ne velja, to vem Kmet2 1
Borutt Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred 3 urami, Snečer pravi: kolikor je meni znano, ni zakona ali podzakonskega predpisa, ki bi določal zgornjo starost pnevmatik ker to Borutt dela vsak dan in pozna te predpise, bi z lahkoto stresel iz rokava in me popravil Slabo bereš in slab spomin imaš.
Raavi Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 (popravljeno) Ej kako se vam vidi asfalt ki je zrezan, to kaj je par km pred paklenico. Meni daje občutek koda bi motor drsel in nimam popolnega nadzora. Vam? I zk to sploh delajo? Popravljeno Junij 7, 2019. Popravil Raavi
basbas Objavljeno Junij 7, 2019 Opozori Objavljeno Junij 7, 2019 pred eno uro, Raavi pravi: Ej kako se vam vidi asfalt ki je zrezan, to kaj je par km pred paklenico. Meni daje občutek koda bi motor drsel in nimam popolnega nadzora. Vam? I zk to sploh delajo? Odvisno od motorja , bolj na "mehko" ga drži
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se