Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Priporočene objave

Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

še enkrat

model ni pojasnil, se je potuhnil in si sam skopal jamo

pameten kot si in glede na indice lahko samo ugibamo, zakaj se je potuhnil brez pojasnila

zavarovalnica je gospodarska družba

pojasniti bi moral javnosti, ministrici, svetu agencije, pa ni

ok, zato nosi posledice

če bi pojasnil, ne bi bilo te debate... 

bolj preorosto ne more biti

Še enkrat; kaj naj tebi pojasni? Prazno gumo?

pred eno uro, DAMI34 pravi:

evo dokaz:

nekdo, ki ne zadene parkirnega prostora ampak bankino vozi nezanesljivo..

bo šlo? :P

pa še nekaj, meni ni treba nič dokazovat, karkol lahko serjem iz te zgodbe

saj vemo vsi razn Boruta, še dobro so vse skupaj prikrili.

Spet neka tvoja trditev, katero ne moreš pojasniti.

Res je, kar pišeš; serješ.

Objavljeno
pred 4 minutami, Borutt pravi:

Še enkrat; kaj naj tebi pojasni? Prazno gumo?

Spet neka tvoja trditev, katero ne moreš pojasniti.

Res je, kar pišeš; serješ.

od poškodbe na avtu, kako je prišlo do njih itd.

še enkrat: zakaj se je potuhnil in zavil v molk?

smo pa pojasnili, zakaj ga tako braniš...tak pač je kapitalizem, sponzorjem je treba lesti v rit

Objavljeno
pred 55 minutami, Snečer pravi:

Itak, ampak saj nismo od včeraj.

Trening varne vožnje na avtocestni bazi Postojna 2019

na desni prepoznavna oseba..

tekst spodaj v članku pa

v glavnem, zato ga brani in se je pripravljen ponižati...

tu se je zgodba končala za Borutta.

Vendar dejstvo ostaja:

model ni pojasnil in se je potuhnil, zato je letel

Ko že človek misli, da si našel dno, narediš novo luknjo. Če že takšne neumnosti in smešne obtožbe pišeš, si verjetno iz zahvale ugotovil, kdo jo je napisal. Da ne omenjam, kako nizkotno pišeš o meni, da se ponižujem in, da nekoga branim. Še enkrat zate, ker serješ, da smrdi preko Trojan; kaj je naredil z avtom, da mora sedaj tebi pojasnevati? Prazna guma. Kaj še? Kaj te še zanima pri tistem avtu? Poškodbe, ki so bile že pred časom prijavljene zavarovalnici? Kaj tebi sploh ni jasno? Pijan je bil? Torej si tudi ti lahko pijan v prometu in bodo tudi zate priče potrdile. Razloži, v kakšnem dogodku je bil, da tebe sedaj zanima njegov avto.

Objavljeno
pred 4 minutami, Snečer pravi:

od poškodbe na avtu, kako je prišlo do njih itd.

še enkrat: zakaj se je potuhnil in zavil v molk?

smo pa pojasnili, zakaj ga tako braniš...tak pač je kapitalizem, sponzorjem je treba lesti v rit

Poškodbe so bile že pred časom prijavljene zavarovalnici. Torej vsi vedo, kako je do njih prišlo.

Vprašaj ga. Briga mene za njegov molk. Zanima me, kje je naredil, če je naredil, prometno nesrečo in, če je bila prijavljena oziroma, če je kdo zahteval obravnavo. Dokazi me zanimajo.

To lezeje v rit prihrani za svoje stranke. In brisače. Jaz sem tam službeno. Denar ima pa nekdo drug in ne AVP. Samo ti raje zavajaš in bluziš ter mešaš meglo, da se te ne vidi.

Objavljeno

Samo lepo bi pojasnil in bi bila zadeva rešena.

Pa ni in se je potuhnil.

Lažje se ne da napisat.

Ti se pa ubadaj s sponzorjem (bivšim) zakaj se je potuhnil in javnosti ter šefom ni želel dati pojasnila.

Torej, kje so pojasnila...ni jih.

Zakaj ga tako braniš, je pojasnjeno :) a bi ti predlagal, da energijo usmeriš v novo vodstvo.

p.s.

Billy je tudi moral pojasnjevati faf..je pa mu je težko beseda tekla.

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Poškodbe so bile že pred časom prijavljene zavarovalnici. Torej vsi vedo, kako je do njih prišlo.

Vprašaj ga. Briga mene za njegov molk. Zanima me, kje je naredil, če je naredil, prometno nesrečo in, če je bila prijavljena oziroma, če je kdo zahteval obravnavo. Dokazi me zanimajo.

To lezeje v rit prihrani za svoje stranke. In brisače. Jaz sem tam službeno. Denar ima pa nekdo drug in ne AVP. Samo ti raje zavajaš in bluziš ter mešaš meglo, da se te ne vidi.

Kako je prišlo do njih?

S svojim ravnanjem, obnašanjem = molkom in očitnim prikrivanjem je škodil ugledu, zdaj pa počasi preberi... javni agenciji RS za varnost prometa

Zato so ga zamenjali pa če je al ni bila prometna nezgoda, neprimerno se je obnašal.

Razumeš?

Kot če državni sekretat zgolj blegne "da jih reši samo še Matilda"

Na takšnih položajih odletiš.

Objavljeno

Javna agencija RS za varnost prometa

pazi na besedo javna

Pa na tole pazi

Citiraj

Je pa jasno, da bo Velov moral še poravnati globo za prehitro vožnjo, saj ga je 13. aprila v Kranju ujel radar, ko je vozil 57 kilometrov na uro na odseku, kjer velja omejitev hitrosti 40 kilometrov na uro. Poizvedbo za posredovanje podatkov o službenem vozilu je prejela AVP, kjer so nam pojasnili, da so nanjo v roku odgovorili kranjskemu redarstvu. Gre za prekršek, ki se po zakonu o pravilih cestnega prometa kaznuje z globo 250 evrov in tremi kazenskimi točkami.

Poleg omenjenega prekrška pa so s službenim avtomobilom v zadnjih petih letih, od 27. decembra 2013, Velova ujeli še pri vsaj dodatnih sedmih prekrških. Poizvedbe za posredovanje podatkov so se nanašale na prehitro vožnjo in napačno parkiranje, nam je pojasnil Velov. Za primerjavo povejmo, da je na AVP v tem obdobju prispelo skupno 14 zahtev za posredovanje podatkov, kot rečeno, jih je osem odpadlo na avtomobil nekdanjega direktorja. »Tudi meni se lahko kdaj zgodi, nismo roboti. A če se je, je šlo za majhno prekoračitev, in ne divjanje. Seveda pa tega ne opravičujem,« odgovarja Velov.

to je še dodatek na molk

Objavljeno
pred 24 minutami, Snečer pravi:

Samo lepo bi pojasnil in bi bila zadeva rešena.

Pa ni in se je potuhnil.

Lažje se ne da napisat.

Ti se pa ubadaj s sponzorjem (bivšim) zakaj se je potuhnil in javnosti ter šefom ni želel dati pojasnila.

Torej, kje so pojasnila...ni jih.

Zakaj ga tako braniš, je pojasnjeno :) a bi ti predlagal, da energijo usmeriš v novo vodstvo.

p.s.

Billy je tudi moral pojasnjevati faf..je pa mu je težko beseda tekla.

Res si smešen s temi tvojimi bebastimi obtožbami, da je že kar žalostno.

Objavljeno (popravljeno)
pred 31 minutami, Snečer pravi:

Kako je prišlo do njih?

S svojim ravnanjem, obnašanjem = molkom in očitnim prikrivanjem je škodil ugledu, zdaj pa počasi preberi... javni agenciji RS za varnost prometa

Zato so ga zamenjali pa če je al ni bila prometna nezgoda, neprimerno se je obnašal.

Razumeš?

Kot če državni sekretat zgolj blegne "da jih reši samo še Matilda"

Na takšnih položajih odletiš.

Kaj je naredil z avtom, da sedaj to tebe zanima? Začelo se je z avtom s prazno gumo na parkingu. Sedaj pa pojasni, kaj tebe prazna guma zanima.

AVP ima šefa, ki ima svojega šefa. Bo šlo to? Torej čisto enostavno pojasnijo, kar želijo pojasniti. Samo ti še sedaj nisi pojasnil, kaj te zanima prazna guma. Ker poškodbe so od prej in te prej niso brigale. Ko pa se je pojavil avto s prazno gumo na parkingu, je pa takoj nekaj delal. Kar pojasni, kaj je naredil. Vse nas zanima, kaj je naredil z avtom.

pred 20 minutami, Snečer pravi:

Javna agencija RS za varnost prometa

pazi na besedo javna

Pa na tole pazi

to je še dodatek na molk

Naj plača in naj odgovarja svojim nadrejenim. Kaj imaš ti z njegovimi prekrški? Si se pritožil nad ravnanjem nekoga, ki bi, po tvoje seveda, moral biti zgled, ker je v takšni službi? Prijavi ga in potem tukaj jokcaj, da nič ne naredijo ali pa, da so nekaj naredili. Ker ti samo meglo mešaš z neko odgovornostjo za nekaj, kar si celo sam napisal, da se ni zgodilo.

Popravljeno . Popravil Borutt
Objavljeno

jaz sem ga plačeval in ti tudi

javnost ima v takšnem pravico. do obveščenosti

pač ni pojasnil in je letel

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 33 minutami, Snečer pravi:

jaz sem ga plačeval in ti tudi

javnost ima v takšnem pravico. do obveščenosti

pač ni pojasnil in je letel

Še vedno nisi pojasnil, kaj je naredil z avtom. Je gumo spraznil? 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Še vedno nisi pojasnil, kaj je naredil z avtom. Je gumo spraznil? 

ne jaz, on mora pojasniti in ker ni, je letel

vsi čakamo na pojasnila

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

giphy.gif.fb011ac3984752d95cb8f6dec5d35c45.gif

Popravljeno . Popravil C eagle
Objavljeno

57 km/h po radarju je prek 60 km/h po števcu. 50% prekoračitev omejitve preko palca. In taki so imeli mandat pametovati o varnosti v prometu.

Plus očitno kr serijsko nabiranje ostalih, sicer manjših prekrškov. Good riddance, bi rekli kolegi Ameri.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 urami, Snečer pravi:

ne jaz, on mora pojasniti in ker ni, je letel

vsi čakamo na pojasnila

Pojasni, kaj je naredil z avtom. 

Objavljeno
pred 7 urami, Borutt pravi:

Pojasni, kaj je naredil z avtom. 

na fotkah se vidi, poškodoval je službeno vozilo

• Všeč mi je 2
Objavljeno
13 hours ago, Borutt said:

Nic nisi pojasnil, 

A Velov je pojasnil? A je pojasnil, zakaj je par dni mrknil, po tem ko je sluzben avto obtical na parkplacu z zbito gumo? Smo to se sprasujemo. Je Velov pojasnil svoje obnasanje? 

Occhamova britev svoje pove. Redko se moti. 

Objavljeno
pred 7 urami, Arzen pravi:

@Snečer a lahko prosim nehaš? Pišem tebi, ker plavi je trdoglav v 3pm in se mu ne da nič dopovedat. 4 strani že isto jodlata.

Mogoče ti veš, kaj je naredil z avtom, ko si tako mehkoglav? 

pred eno uro, Snečer pravi:

na fotkah se vidi, poškodoval je službeno vozilo

Katere poškodbe? Tiste, katere so že prijavljene zavarovalnici? Ali mogoče prazna guma? 

Objavljeno

White snakes:

"And here I go again on my own
Goin' down the only road I've ever known
Like a drifter, I was born to walk alone
And I've made up my mind"

Objavljeno
pred 53 minutami, Kugelschreiber pravi:

A Velov je pojasnil? A je pojasnil, zakaj je par dni mrknil, po tem ko je sluzben avto obtical na parkplacu z zbito gumo? Smo to se sprasujemo. Je Velov pojasnil svoje obnasanje? 

Kaj naj pojasni? Prazno gumo? Prvo povej, kaj je naredil z avtom, da bi moral pojasniti. Pa ne pozabi, da se je vse skupaj začelo zaradi prazne gume in, da Snečer trdi, da ni bilo prometne nesreče. Torej, kaj je naredil z avtom? 

Objavljeno

Škodo je povzročil.

Kaj, kako in kje pa ni pojasnil, zato ti na to ne morem odgovoriti.

Ne vem, katere poškodbe je prijavil zavarovalnici, a ti slučajno razpolagaš z zahtevkom? al na pamet klobasaš. 

pred 1 minuto, Borutt pravi:

Kaj naj pojasni? Prazno gumo? Prvo povej, kaj je naredil z avtom, da bi moral pojasniti. Pa ne pozabi, da se je vse skupaj začelo zaradi prazne gume in, da Snečer trdi, da ni bilo prometne nesreče. Torej, kaj je naredil z avtom? 

Ne vem točno, kaj je bilo, ni pojasnil. 

Imamo fotografije poškodovanega službenega vozila, uporabnik pa ni pojasnil, kako je prišlo do poškodb (in to ti bom copy-paste v nedogled, če boš še neumno spraševal).

Tega ni pojasnil in je letel.

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred 58 minutami, Kugelschreiber pravi:

Samo Borutu na tečaju je pojasnil, verjetno na rami kje v ozadju.

• Haha 1
Objavljeno
1 minute ago, Borutt said:

Prvo povej, kaj je naredil z avtom, da bi moral pojasniti. 

Pustil nevozn avto pred pošto več dni? 

Objavljeno
pred 5 minutami, Snečer pravi:

Škodo je povzročil.

Kaj, kako in kje pa ni pojasnil, zato ti na to ne morem odgovoriti.

Ne vem, katere poškodbe je prijavil zavarovalnici, a ti slučajno razpolagaš z zahtevkom? al na pamet klobasaš. 

Ne vem točno, kaj je bilo, ni pojasnil. 

Imamo fotografije poškodovanega službenega vozila, uporabnik pa ni pojasnil, kako je prišlo do poškodb (in to ti bom copy-paste v nedogled, če boš še neumno spraševal).

Tega ni pojasnil in je letel.

Začelo se je s prazno gumo in, da je to posledica prometne nesreče. Poškodbe, katere kažeš na slikah, so že bile prijavljene zavarovalnici. Torej ostane prazna guma. In sedaj naj tebi pojasni prazno gumo, ker si že sam napisal, da se prometna nesreča ni zgodila. 

Ker tako neumno pišeš, da naj pojasni nekaj, kar trdiš, da se ni zgodilo, ti bom pač vsakič postavil vprašanje, kaj je naredil z avtom. 

pred 5 minutami, Snečer pravi:

Samo Borutu na tečaju je pojasnil, verjetno na rami kje v ozadju.

Zakaj si ljubosumen? 

pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi:

Pustil nevozn avto pred pošto več dni? 

Prazna guma? To je to? Ti si očistil hladilno tekočino z asfalta? 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!