jskrablin Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 16 urami, Kugelschreiber pravi: za enega ne vem kaj je slo narobe, nasga @gsxf750 mislim Znana (njemu in še komu) zdravstvena težava, ki se je manifestirala v zelo napačnem trenutku... kaj več lahko na zs napišem če ti to kaj pomeni.
motozajebant Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 16 minutami, DAMI34 pravi: ker tako rad nabijaš, točna ali natančnejša, dejstvo: oba termina držita, ali ti ne potegne? Termina sicer držita, sta slovnično pravilna... a vsak s svojim pomenom
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 40 minutami, solorider pravi: Dami je toliko kriv, ker je bil tam v napačnem času lej, če spustimo mene osebno (nebistveno, zgodba se je zaključila, navedel sem samo primer) vsak od udeležencev se neglede na kriv/nekriv vpraša naslednje: kaj bi lahko storil, da do tega ne bi prišlo. Kje sem zgrešil..itd...tudi tista dva, ki sta bila na jadranki nič hudega sluteč udeležena v karambol. pred 36 minutami, Borutt pravi: Zaslepljen si ti s svojim egom na kubik. To vsi vidimo. Zato pa potem takšne neumnosti pišeš. Spusti se z oblakov, preden se tisti tvoj ego razpoči v višavah in udariš v trda tla. Kdo piše o njegovi krivdi v karambolu? , sedaj pa še opozorilo: naslednje žaljenje ti bom sankcioniral.
Grut Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 1 uro, Ella pravi: Mogoče bom pa res... ... napačnga hobita ubjemaš ... maus, Ella in dr.looney 3
Snečer Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 2 urami, motozajebant pravi: A zamisl si ti @DAMI34 @Kmet2 in @Borutt skupaj na sliki, nasmejani, brez podrkavanja... čak, grem še na eno kavo, da vidim, a sem se zbudil al sanjam hec, fajn ekipa ste bli! Zanimivo, da Kmet je že tko plešast, ampak ma na sliki največ las ps. na tej fotki je še en stric se mi zdi... sam je premali, da bi ga objektiv ujel tu je bila še ljubezen v zraku tisti zadaj mi je sumljiv
maus Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 1 minuto, Snečer pravi: tu je bila še ljubezen v zraku tisti zadaj mi je sumljiv a ti ni nič čudno, da ninđa tok pokonc stoji DAMI34 in bikez 2
Snečer Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 3 minutami, maus pravi: a ti ni nič čudno, da ninđa tok pokonc stoji je nekak erektilna ja
solorider Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 2 urami, Borutt pravi: In spet se je pokazalo, da res razumeš narobe in čisto nekaj po svoje. Tvoje slike in posnetki kažejo, da iščeš. Nič drugega, kot iskanje nove iksare. Ampak tebi nekaj dopovedati je pač misija nemogoče. In spet; naštevam dejstva, katera ti, spet ti, razumeš narobe. Tudi o krivdi razumeš narobe. Še posebej, ko ti napišem, da si ti kriv za tistih 200€, katere očitaš povzročiteljici. Raje razmisli, preden kakšno glupost spet napišeš. Zaslepljen si ti s svojim egom na kubik. To vsi vidimo. Zato pa potem takšne neumnosti pišeš. Spusti se z oblakov, preden se tisti tvoj ego razpoči v višavah in udariš v trda tla. Kdo piše o njegovi krivdi v karambolu? Zdaj te pa tudi jaz ne razumem več, da Damija na suho jebeš in jebeš.... pred 1 uro, DAMI34 pravi: lej, če spustimo mene osebno (nebistveno, zgodba se je zaključila, navedel sem samo primer) vsak od udeležencev se neglede na kriv/nekriv vpraša naslednje: kaj bi lahko storil, da do tega ne bi prišlo. Kje sem zgrešil..itd...tudi tista dva, ki sta bila na jadranki nič hudega sluteč udeležena v karambol. , sedaj pa še opozorilo: naslednje žaljenje ti bom sankcioniral. Mislim, da ga boš moral dati na ignor...
bikez Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 (popravljeno) "4 ne-svetlolasi" ?. Popravljeno Oktober 15, 2019. Popravil bikez RobiRoberto, maus, Tex in 1 other 2 2
Tex Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 Just now, bikez said: 4 non blondes ?. 4 non-hairy prej .. bikez, maus in DAMI34 3
bikez Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 Pravkar, Tex pravi: 4 non-hairy prej .. Maus se še drži. Kopriva ne pozebe . maus in DAMI34 2
Borutt Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 12 minutami, solorider pravi: Zdaj te pa tudi jaz ne razumem več, da Damija na suho jebeš in jebeš.... Mislim, da ga boš moral dati na ignor... Do sedaj si me razumel? Na suho ne paše.
motozajebant Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred eno uro, Snečer pravi: tu je bila še ljubezen v zraku tisti zadaj mi je sumljiv Če dobro pogledaš fotko... borutt je prišel dat za pihat, maus je predstavnik DARSa in je poizvedoval, kakšna je bila cesta.. a kmet? On je pa po duši štromar... je Damiju zvezu žice, da je mu je čuna stala maus, bikez, KARMEN1 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 20 urami, solorider pravi: Zdaj te pa tudi jaz ne razumem več, da Damija na suho jebeš in jebeš.... Mislim, da ga boš moral dati na ignor... še sam se ne razume, ignor je pa že nekaj časa. jebenti, od vse zgodbice vam je najbolj zanimiva tale o 5tih vesoljcih..
xyxy Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 18 hours ago, thumper said: prednji vozi po levi strani pasu..drugi na desni strani.. če se prvi pomakne čisto do črte pomeni , da je nekaj na desni..če se prvi umakne desno pomeni, da je nekaj na sredini..simpl k pasul..to še moja obvlada- še v soboto k je naredila prvih 70 letos je tako vozila za mano.. Lahko pa pomeni enostavno to, da ne zna peljat idealne linije in gre kakor gre...pa to ne govorim za tega ampak nasplosno. Jaz se ne bi zanasal na tistega spredaj nikoli, niti ce je best frend, tud on lahko zajebe.
thumper Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred eno uro, xyxy pravi: Lahko pa pomeni enostavno to, da ne zna peljat idealne linije in gre kakor gre...pa to ne govorim za tega ampak nasplosno. Jaz se ne bi zanasal na tistega spredaj nikoli, niti ce je best frend, tud on lahko zajebe. dva posta naprej sem dopisal : "glih tolk zadaj se moraš vozit , da lahko odreagiraš..tisti spredaj pa mora skrbeti zase.."
Popularna objava tomash Objavljeno Oktober 15, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 Mal berem to pisanje in moram priznat, da ne razumem ravno vsega. Se eni in isti menijo s svojimi forami. Hotel pa sem dodati nekaj na temo jadranke in tega vikenda. Sam grem kar nekajkrat na leto tudi po jadranki iz preprostega razloga, ker je cesta fina in ker nimam kakšne druge ideje tisti trenutek. Tako od doma do Biograda in nazaj nanese eno lepo furo. Seveda dam po jadranki vzmetenje na sport in jo lagano sportski odvozim. Doživel sem tudi že čudne reči, od tega da te na pune bombe preleti kak cestak, multistrada ali gs. Vedno se najde kdo, ki je hitrejši ali počasnejši in nikoli res nikoli ne tekmujem. Alkohola med vožnjo ne pijem, potem pa. No in ta vikend. Sem imel željo zopet it na jadranko, pa nisem šel, kajti kot vsem vam, je bilo jasno, da je to verjetno eden zadnjih lepih vikendov. Na zadnje in prve vožnje pa ne hodim. Opral sem kombinezon, počakal bom, da se misli malo umirijo in potem spomladi najprej na ogrevalni tečaj na Vransko, potem pa na jadranko od Pule do Albanije, v Dolomite, na Sardinijo ali Korziko, po Avstriji in zelo malo po Sloveniji. Slovenija je po moji oceni še najbolj nevarna, saj ni prave koncentracije, veliko je stranskih cest in lokalcev .... To sem imel za dodat v črno sivo nabijanje. Mi je pa žal za tiste, ki jih je cesta vzela. Vito23, KARMEN1, C eagle in 12 others 14 1
BIF Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 Jadranka po moje skriva še eno past, ki jo radi pozabljate....predvsem tisti, ki ste na njej redno. Namreč...statistično se zgodi največ nesreč v bližini doma...tako nekako..naj me Borut koregira če se motim. Zakaj...misli so drugje kot na cesti. Cesta je rutina...poznaš vse ovinke, vsako vejo, znak, hišo, kje je šoder, kje ga ni...itd. nekako tako je o moje z jadranko. Ko si že tolikokrat na njej, veš praktično za vsak ovinek ki sledi, vsako skalo, ki štrli malo ven....morje je vedno enake barve...hiše so vedno na istem mestu. In ko se tolikokrat pelješ po isti cesti si že nekako domač. In da vožnjo narediš bolj zanimivo, ti ostane samo odpeljati to isto cesto, čim bolj dinamično...hitreje kot zadnjič... Sam precej potujem in kolikor se da po različnih cestah, čeprav v isto smer. Tam si vedno bolj previden...nič ne veš kakšen bo ovinek in kaj je za ovinkom (malo sicer švinglam z vijolično črto na garminu)...pa vseeno...bo šoder na ovinku, kakšna ovca ali krava, drek na cesti..., policija, radar.....veliko bolj se koncentriraš na cesto in možne dogodke...in podzavesto nisi tako pogumen z desnim zapestjem. Tako da...mogoče kaže razmisliti malce tudi v tej smeri.... tomash, Marko P., tourer in 6 others 9
Snečer Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 9 minutami, BIF pravi: Jadranka po moje skriva še eno past, ki jo radi pozabljate....predvsem tisti, ki ste na njej redno. Namreč...statistično se zgodi največ nesreč v bližini doma...tako nekako..naj me Borut koregira če se motim. Zakaj...misli so drugje kot na cesti. Cesta je rutina...poznaš vse ovinke, vsako vejo, znak, hišo, kje je šoder, kje ga ni...itd. nekako tako je o moje z jadranko. Ko si že tolikokrat na njej, veš praktično za vsak ovinek ki sledi, vsako skalo, ki štrli malo ven....morje je vedno enake barve...hiše so vedno na istem mestu. In ko se tolikokrat pelješ po isti cesti si že nekako domač. In da vožnjo narediš bolj zanimivo, ti ostane samo odpeljati to isto cesto, čim bolj dinamično...hitreje kot zadnjič... Sam precej potujem in kolikor se da po različnih cestah, čeprav v isto smer. Tam si vedno bolj previden...nič ne veš kakšen bo ovinek in kaj je za ovinkom (malo sicer švinglam z vijolično črto na garminu)...pa vseeno...bo šoder na ovinku, kakšna ovca ali krava, drek na cesti..., policija, radar.....veliko bolj se koncentriraš na cesto in možne dogodke...in podzavesto nisi tako pogumen z desnim zapestjem. Tako da...mogoče kaže razmisliti malce tudi v tej smeri.... da, preveč domačnosti škodi https://www.24sata.hr/news/medo-alpinist-kraj-karlobaga-cim-nas-je-vidio-pobjegao-je-632224 tudi na takega lahko naletiš, očitno gori in spodaj
thumper Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 14 minutami, BIF pravi: Jadranka po moje skriva še eno past, ki jo radi pozabljate....predvsem tisti, ki ste na njej redno. Namreč...statistično se zgodi največ nesreč v bližini doma...tako nekako..naj me Borut koregira če se motim. Zakaj...misli so drugje kot na cesti. Cesta je rutina...poznaš vse ovinke, vsako vejo, znak, hišo, kje je šoder, kje ga ni...itd. nekako tako je o moje z jadranko. Ko si že tolikokrat na njej, veš praktično za vsak ovinek ki sledi, vsako skalo, ki štrli malo ven....morje je vedno enake barve...hiše so vedno na istem mestu. In ko se tolikokrat pelješ po isti cesti si že nekako domač. In da vožnjo narediš bolj zanimivo, ti ostane samo odpeljati to isto cesto, čim bolj dinamično...hitreje kot zadnjič... Sam precej potujem in kolikor se da po različnih cestah, čeprav v isto smer. Tam si vedno bolj previden...nič ne veš kakšen bo ovinek in kaj je za ovinkom (malo sicer švinglam z vijolično črto na garminu)...pa vseeno...bo šoder na ovinku, kakšna ovca ali krava, drek na cesti..., policija, radar.....veliko bolj se koncentriraš na cesto in možne dogodke...in podzavesto nisi tako pogumen z desnim zapestjem. Tako da...mogoče kaže razmisliti malce tudi v tej smeri.... korigira.. cesta ni rutina .. cesta je cesta.. nikoli ne veš kje je šodr,, ti si zapomniš 200 km ovinkov kako sledijo? ka j to garmin? neka ameriška fpra? solorider, Fazer03 in DAMI34 2 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 Jadranko je fajn poznati zaradi pasti, kje se zalomi ovinek, kje turisti slikajo itd..se strinjam z Bifom, da rutina sicer zmanjšuje pazljivost, ampak to je bolj rutina vožnje, cesta pa ni nikoli enaka. Tudi v istem dnevu so lahko drugačne situacije in tudi poleti kak kamen pade v nepregleden ovinek, kaka koza smuka listje ob cesti, kaki plavčki prežijo v grmu
solorider Objavljeno Oktober 15, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2019 pred eno uro, DAMI34 pravi: Jadranko je fajn poznati zaradi pasti, kje se zalomi ovinek, kje turisti slikajo itd..se strinjam z Bifom, da rutina sicer zmanjšuje pazljivost, ampak to je bolj rutina vožnje, cesta pa ni nikoli enaka. Tudi v istem dnevu so lahko drugačne situacije in tudi poleti kak kamen pade v nepregleden ovinek, kaka koza smuka listje ob cesti, kaki plavčki prežijo v grmu Če je najbolj nevarno proti domu ? sploh ne bom več prišel domov bikez, KARMEN1, SF in 1 other 4
Snečer Objavljeno Oktober 16, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2019 https://www.24ur.com/novice/slovenija/nesreca-na-krizisci-tivolske-in-celovske-ohromila-promet-v-ljubljani.html
jskrablin Objavljeno Oktober 16, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2019 Je kr fino zdelalo moped in trolo. https://www.delo.si/novice/crna-kronika/na-kriziscu-tivolske-in-celovske-v-ljubljani-trcila-mestni-avtobus-in-motorist-239208.html
Snečer Objavljeno Oktober 16, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2019 pred 21 minutami, jskrablin pravi: Je kr fino zdelalo moped in trolo. https://www.delo.si/novice/crna-kronika/na-kriziscu-tivolske-in-celovske-v-ljubljani-trcila-mestni-avtobus-in-motorist-239208.html kaj je to za ne model motorja?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se