motozajebant Objavljeno Maj 26, 2020 Opozori Objavljeno Maj 26, 2020 Lej tega cepca. Neki časa je bil mir. Pa zgleda pogreša sestre v bolnici Sej ne vem, a čmo odpret kak račun, da naberemo dnar in mu kupmo kolo? Alpa še rajši šah? Tam ma minimalne možnosti, da se poškoduje? Je pa res, da tale skuterčič je sfriziran, gre ko sneta skira... Bmflar, MiNa in maus 2 1
Snečer Objavljeno Maj 26, 2020 Opozori Objavljeno Maj 26, 2020 brez elektronskih pomagal je tudi skuter zalogaj The67Rock, mladench, thumper in 3 others 3 2 1
maus Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 pred 12 urami, motozajebant pravi: Lej tega cepca. Neki časa je bil mir. Pa zgleda pogreša sestre v bolnici ta ćlouk vse unič kar vid, zato si ne želim, da me prevečkrat pogleda MARE 65, RobiRoberto, motozajebant in 3 others 6
motozajebant Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 (popravljeno) pred 14 urami, Snečer pravi: brez elektronskih pomagal je tudi skuter zalogaj on še peš, brez Airmaxic (al kako se napiše), se poškoduje pred 2 urami, maus pravi: ta ćlouk vse unič kar vid, zato si ne želim, da me prevečkrat pogleda Jaz sem ga ravno iz tega razloga zbrisal iz svojega življenja Popravljeno Maj 27, 2020. Popravil motozajebant maus 1
Snečer Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 lahko pa da je fake news in se bo pobrisalo
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 pred 4 minutami, Snečer pravi: lahko pa da je fake news in se bo pobrisalo a misliš, da tečaj varne vožnje ni pomagal? Skuterji so svina in še bolj nevarni od pravih motorjev, sovražm skutrje, čevelj prec. Bmflar in The67Rock 1 1
motozajebant Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 pred 36 minutami, Snečer pravi: lahko pa da je fake news in se bo pobrisalo Vsak od nas k bi šel to delat, kar je on hotu narest... bi umru pred 34 minutami, DAMI34 pravi: a misliš, da tečaj varne vožnje ni pomagal? Skuterji so svina in še bolj nevarni od pravih motorjev, sovražm skutrje, čevelj prec. niso nevarni. Nevaren je šofer ps. mu je pomagal. Drugače bi bil bolj polomljen
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 pred 7 minutami, motozajebant pravi: Vsak od nas k bi šel to delat, kar je on hotu narest... bi umru niso nevarni. Nevaren je šofer ps. mu je pomagal. Drugače bi bil bolj polomljen sori res sem mislil, da se šališ okrog razbijanja skuterja. sicer jih pa res ne maram in upam da ni hudega. thumper 1
motozajebant Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: sori res sem mislil, da se šališ okrog razbijanja skuterja. sicer jih pa res ne maram in upam da ni hudega. noup, se ne šalim. Je OK DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 bolj realen pogleda na "hitrost" in sicer meritve, ki jih izmerijo prikazovalniki http://novice.najdi.si/predogled/novica/5c5f358bb6d45acd997b2bab07efe0be/e-Maribor/Avtomobilizem/Vpliv-maratona-nadzora-hitrosti-izmerjen-tudi-na-preventivnih-tablah-Vi-vozite hudič je, ker ni neke hude panike, zato članek kar naenkrat raje obdeluje "neprilagojeno"
thumper Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 pred 5 urami, DAMI34 pravi: bolj realen pogleda na "hitrost" in sicer meritve, ki jih izmerijo prikazovalniki http://novice.najdi.si/predogled/novica/5c5f358bb6d45acd997b2bab07efe0be/e-Maribor/Avtomobilizem/Vpliv-maratona-nadzora-hitrosti-izmerjen-tudi-na-preventivnih-tablah-Vi-vozite hudič je, ker ni neke hude panike, zato članek kar naenkrat raje obdeluje "neprilagojeno" zanimivo.. samo na 50..nič na 30 ..
Snečer Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/zvezdnik-slovenskega-sova-hudo-poskodovan-v-prometni-nesreci-313554
TakeALookAround Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 Zvezdnikom resnicnostnih sovov ni lahko. ✌️ MiNa in mladench 2
Snečer Objavljeno Maj 27, 2020 Opozori Objavljeno Maj 27, 2020 ti pravim, da imamo v slo material za resničnosti šov "big biker" idealni profili za te scene
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 dokler ne napišejo, da je kriv, je pač bil izsiljen Zvezde so pa v 2mio vasi skoraj vsi, al pa vsak ta drugi, ki mal bolj pritiska po družbenih omrežjih, če je pa še na tv v kakem šovu je pa že "nad"zvezda ligenjček 1
Tedybear Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 Zame so tipi, kot je zgornji, res "neke zvezde". Večinoma pri črni kroniki prvič slišim zanje.
Snečer Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 pred eno uro, Tedybear pravi: Zame so tipi, kot je zgornji, res "neke zvezde". Večinoma pri črni kroniki prvič slišim zanje. Tak kot je en napisal tam, če ne bi Mirele omenili ne bi vedli za koga je šlo. To so LJ dirkači, @maus ekipa maus 1
maus Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 pred 2 minutami, Snečer pravi: To so LJ dirkači, @maus ekipa kje si pa ti zdj Ptujćana najdu, da je LJ dirkać s KR tablco ligenjček 1
Snečer Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 pred 4 minutami, maus pravi: kje si pa ti zdj Ptujćana najdu, da je LJ dirkać s KR tablco to so stare fore, danes lahko na vsaki UE izbereš tablico thumper in DAMI34 1 1
maus Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 pred 2 minutami, Snečer pravi: to so stare fore, danes lahko na vsaki UE izbereš tablico sj ni treba na UE ... na tehničnih pa niso stare fore... men so LJ ukradl, pa zaradi problemov na tujih mejah, kjer so v sistemu tablice ukradenih motorjev, sem zamenjal iz LJ na KR in ne iz kakšnih nizkotnih razlogov So že imeli takšne probleme DAMI34 1
Snečer Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 pred 2 minutami, maus pravi: sj ni treba na UE ... na tehničnih pa niso stare fore... men so LJ ukradl, pa zaradi problemov na tujih mejah, kjer so v sistemu tablice ukradenih motorjev, sem zamenjal iz LJ na KR in ne iz kakšnih nizkotnih razlogov So že imeli takšne probleme s tem sem mislil tudi na firme, ki imajo pooblastilo za registracijo GO-MAUS bi tudi šlo DAMI34 1
maus Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 pred 2 minutami, Snečer pravi: s tem sem mislil tudi na firme, ki imajo pooblastilo za registracijo GO-MAUS bi tudi šlo bi šlo ... mam v rezervi Ne vem kaj si mislil, napisal si UE
DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 pred 4 urami, Snečer pravi: Tak kot je en napisal tam, če ne bi Mirele omenili ne bi vedli za koga je šlo. To so LJ dirkači, @maus ekipa pred 3 urami, maus pravi: kje si pa ti zdj Ptujćana najdu, da je LJ dirkać s KR tablco nehita se zmotavat, komi sm vaju dohajal na jadranki, delikventa pred 3 urami, maus pravi: sj ni treba na UE ... na tehničnih pa niso stare fore... men so LJ ukradl, pa zaradi problemov na tujih mejah, kjer so v sistemu tablice ukradenih motorjev, sem zamenjal iz LJ na KR in ne iz kakšnih nizkotnih razlogov So že imeli takšne probleme GO so ti splača, je najmanj omadeževana tablica thumper 1
Snečer Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 pred 10 minutami, maus pravi: bi šlo ... mam v rezervi Ne vem kaj si mislil, napisal si UE na prometni je vedno UE... tudi če si bil "drugje"...
Snečer Objavljeno Maj 28, 2020 Opozori Objavljeno Maj 28, 2020 https://www.zurnal24.si/magazin/vip/znani-slovenec-komaj-prezivel-hudo-prometno-nesreco-347559 Citiraj Resničnostni zvezdnik je tudi objavil fotografije hude nesreče, se poslovil od svojega motorja in okrcal povzročitelja: "Papa moja lubika, počivaj v miru. /.../ Tebi povzročitelj, pa hvala, ker si tolik človek, da nisi niti toliko, da se prideš opravičiti." Mene pa bolj zanima, če je kaj povedal, tudi o "balistiki". thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se