ImenitnaPriložnost Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 pa, kot pravim, Stari Faker bi lahko moto-vrtić organiziral ... pa mularijo učil na 'tapravih motorjih' vozit (minimototih ofkors) :) SF - primi se poslovne ideje :D
sayo Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Motoristi velikokrat svoje otroke dobesedno posiljujemo z svojo bencinsko zastrupljenostjo, čeprav bi se oni raje igrali z otroškimi igračami in ne igračami odraslih, a ni dovolj da jih terajo že pri 6 letih v šolo. Puste jih živet svoje KRATKO otroštvo pa ČIM BOLJ STRAN OD MOTORJEV :whistle:
JEJŽ Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 pa ČIM BOLJ STRAN OD MOTORJEV :whistle: Če pa sam sili k njim... :unsure:
vapotek Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Če pa sam sili k njim... :unsure: Zdaj pa samo še reči (ali pa kdo drug.....you know who), da sem za to tudi jaz kriv!!! :angry:
JEJŽ Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Zdaj pa samo še reči (ali pa kdo drug.....you know who), da sem za to tudi jaz kriv!!! :angry: Vapo...daj si že enkrat dopovedat; za VSE slabo si ti kriv! :angry: Po drugi strani pa je za vse dobro kriva moja mami.. :blush:
sayo Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Če pa sam sili k njim... :unsure: Pol ga pa pusti da se bo spekel na avspuhu potem ga sigurno motorji ne bodo več zanimali :evilgrin:
vapotek Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Pol ga pa pusti da se bo spekel na avspuhu potem ga sigurno motorji ne bodo več zanimali :evilgrin: Še boljša finta je, da ga posadiš ob motor in tega potem zrušiš nanj. Potem se naj pa reši, če je taki car!
riderrgirl Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Še boljša finta je, da ga posadiš ob motor in tega potem zrušiš nanj. Potem se naj pa reši, če je taki car! ..........
rude Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Še boljša finta je, da ga posadiš ob motor in tega potem zrušiš nanj. Potem se naj pa reši, če je taki car! Kaj pa, če bi ga kar povozu? :P Pa še motor ostane cel. :hmm:
vapotek Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Kaj pa, če bi ga kar povozu? :P Pa še motor ostane cel. :hmm: Jaaaaa!!!! Pa še burnout mu lahko nardiš, recimo na trebuščku... :P
Nagaya Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Jaaaaa!!!! Pa še burnout mu lahko nardiš, recimo na trebuščku... :P dvomim, da bi bil to "burn out", ker se bi bil malo kadilo..
Alla Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Saj lahko pol kak čik prižgeš, če hočeš, da se kadi.... :trance_33_sleep:
rude Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Jaaaaa!!!! Pa še burnout mu lahko nardiš, recimo na trebuščku... :P dvomim, da bi bil to "burn out", ker se bi bil malo kadilo.. Saj lahko pol kak čik prižgeš, če hočeš, da se kadi.... :trance_33_sleep: P S I H O T I :D
vapotek Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 dvomim, da bi bil to "burn out", ker se bi bil malo kadilo.. Jebešmumater, prav maš. Bo treba kaj druga pogruntat... :hmm:
vapotek Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Saj lahko pol kak čik prižgeš, če hočeš, da se kadi.... :trance_33_sleep: Ja, tebi je lahko, kaj naj pa jaz prižgem? :( Aja že vem! Bom to zvečer naredil, pa fajercajk prižgal. Bom tako pravo "wind of change" vzdušje ustvaril. Ne wind, ne govorim o tebi, tak da tišina!!!
Nagaya Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 lahk povoziš, pa počakaš par dni, da se fajn posuši...
Medoo Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 lahk povoziš, pa počakaš par dni, da se fajn posuši... :slap:
T Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Mal ste zabredl... :unsure: Bomo vidl kako bo z motorji. Si mislim, da je tudi brez prisile malo možnosti da jih ne bi hotel imeti in voziti. :whistle:
Mutika Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 (popravljeno) Mater, ... zdajle pa s črnino že malo pretiravate! :headbang: Čeprav na prvi pogled ne zgleda tako, smo si v bistvu vsi nekako edini ... nihče ni čisto prepričan (razen Pervyja, seveda :whistle: ), kaj bi (bo) naredil, da bo (ali pa je) prav. Aja, ali pa Rudeja, ki je rekel striktno NIKOLI (me prav zanima, kako vama bo to uspelo). Mogoče bi vsi, ki še nimate otrok, še enkrat povedali, kakšno bo vaše mnenje takrat, ko jih boste imeli. Mogoče bo tale forum celo še obstajal. Samo eni se ne bomo več spomnili, kaj smo se sploh pogovarjali ... :whistle: :rolleyes: . No, ko imaš svoje otroke, takrat šele zares spoznaš in razumeš, kaj pomeni "padec teorije"! Vsi, ki imate še majhne otroke, jim pač skušate vcepiti svojo ljubezen do motorja in kot sem že rekla, otroci so skrajno hvaležne stranke. Vsi smo to počeli, na vseh področjih. Ko pa otroci zrastejo, postanejo najstniki, mladostniki ... :kva2: ... potem te šele vdari bomba na sredo čela! :slap: Vse se lahko v sekundi obrne. Je pa fajn brat tako različna mnenja. :worship: Popravljeno September 23, 2008. Popravil Mutika
xr800 Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 (popravljeno) Mater, ... zdajle pa s črnino že malo pretiravate! :headbang: Čeprav na prvi pogled ne zgleda tako, smo si v bistvu vsi nekako edini ... nihče ni čisto prepričan (razen Pervyja, seveda :whistle: ), kaj bi (bo) naredil, da bo (ali pa je) prav. Aja, ali pa Rudeja, ki je rekel striktno NIKOLI (me prav zanima, kako vama bo to uspelo). Mogoče bi vsi, ki še nimate otrok, še enkrat povedali, kakšno bo vaše mnenje takrat, ko jih boste imeli. Mogoče bo tale forum celo še obstajal. Samo eni se ne bomo več spomnili, kaj smo se sploh pogovarjali ... :whistle: :rolleyes: . No, ko imaš svoje otroke, takrat šele zares spoznaš in razumeš, kaj pomeni "padec teorije"! Vsi, ki imate še majhne otroke, jim pač skušate vcepiti svojo ljubezen do motorja in kot sem že rekla, otroci so skrajno hvaležne stranke. Vsi smo to počeli, na vseh področjih. Ko pa otroci zrastejo, postanejo najstniki, mladostniki ... :kva2: ... potem te šele vdari bomba na sredo čela! :slap: Vse se lahko v sekundi obrne. Je pa fajn brat tako različna mnenja. :worship: No, vse kar sem sam razlagal sem povedal iz lastnih izkušenj ......z razliko od nekaterih teoretikov...... :evilgrin: Če teh ne bi bilo, bi raje modro molčal......Zaenkrat je tako kot je, sinov kroser je v kleti, ata vsake tolko leti do kolega da si sposodi kroserja, potem pa malo na Duh, pa na Areh, v sosedovo šoder jamo....med tednom pa štirikrat na teden s sinom na trening fuzbala....ih kak je ata ponosn.... :D Popravljeno September 23, 2008. Popravil xr800
Mutika Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 No, vse kar sem sam razlagal sem povedal iz lastnih izkušenj......z razliko od nekaterih teoretikov...... :evilgrin: Saj vem, da maš froce. Športnika. :worship: Nisem imela nikogar posebej v mislih. Zelo res je le to, da ti otroci postavijo na glavo še tako dobre želje, namere, odločitve ... uh, kaj vse sem načrtovala in razmišljala, ko jih še nisem imela. :rolleyes: :krneki:
xr800 Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 (popravljeno) Saj vem, da maš froce. Športnika. :worship: Nisem imela nikogar posebej v mislih. Zelo res je le to, da ti otroci postavijo na glavo še tako dobre želje, namere, odločitve ... uh, kaj vse sem načrtovala in razmišljala, ko jih še nisem imela. :rolleyes: :krneki: Ma, saj jaz vem da veš...... :winkiss: Seveda postavijo svet na glavo, zato pa ima da je zraven mene pri šoli, fuzbalu, smučeh, brušenju kantov, igricah na PC-ju, motorju, na poti na Areh, potapljanju na morju........ker, ker, ker..........vse tako hitro mine in kar naenkrat odraste in sfrči iz gnezda.....in prav je tako, saj jih vendar ne vzgajamo zase, temveč za življenje..... Popravljeno September 23, 2008. Popravil xr800
Mutika Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Ma, saj jaz vem da veš...... :winkiss: Seveda postavijo svet na glavo, zato pa ima da je zraven mene pri šoli, fuzbalu, smučeh, brušenju kantov, igricah na PC-ju, motorju, na poti na Areh, potapljanju na morju........ker, ker, ker..........vse tako hitro mine in kar naenkrat odraste in sfrči iz gnezda.....in prav je tako, saj jih vendar ne vzgajamo zase, temveč za življenje..... :worship: Glavica na žebljiček! Točno to. Saj sem jaz svojo hčerko tudi na motor spravila, pa kako je uživala! Potem pa se je spet malce spremenilo vse skupaj, ... itd. Bila sem zelo vesela, da deli mojo strast do motorizma, a hkrati priznam, da sem imela čuden občutek v želodcu. Zametke strahu.
klimbra Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Dejstvo je........da se otroci........med seboj močno razlikujejo..... Eni imajo svetle, drugi temne lase....eni so majhne rasti, drugi podivjajo kot konoplje....itd. In dejstvo je, da se njihove želje, hobiji in interesi razlikujejo........pač povezano s starostjo, domačim vzgorom....itd. Moja izkušnja je sledeča: Mulca od mopeda nisem ogel odtrgat, ko je bil star 7 let.......pri desetih je po morju divjal s starim Avtomatikom.......oboževal vožnjo na zadnjem zicu, ko je dopolnil 14........na začetku srednje šole naravnost prosil, da ga peljem k pouku, ali po njem pridem iskat........si pri 16-ih želel svoj moped, ga dobil.......a peljal samo 2x..........pri 17,5 letih pa je odšel delat izpit za avto........ga sedaj ima......in na kraj pameti mu ne pade več, da bi se vsedel na motor........niti kot voznik.....še manj kot sopotnik. Torej......vprašanje.....KDAJ.......je odvisno od vsakega posameznika posebej.......in univerzalne formule NI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se