Python Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 Kaj da ne :whistle: pokorno javljam.........tudi jaz iz Ljubljane :rolleyes:
DESIM Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 ..fajn--fajn--zadeva se mal umirila--ok-ok B) B) ....,da mal zakurim ...kaj pol kdaj se gre na panoramsko okol MOL-a!!!
TONTO Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 ..fajn--fajn--zadeva se mal umirila--ok-ok B) B) ....,da mal zakurim ...kaj pol kdaj se gre na panoramsko okol MOL-a!!! Jaz pa nisem iz prestolnice, sem pa velikokrat v njej, še danes sem bil. :naughty: samo mal se pa imate za več, kot smo mi navadni kmetje. :evilgrin:
DESIM Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 Jaz pa nisem iz prestolnice, sem pa velikokrat v njej, še danes sem bil. :naughty: samo mal se pa imate za več, kot smo mi navadni kmetje. :evilgrin: ...no in--če že pišeš take--s čim lahko to argumentiraš !!
TONTO Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 ...no in--če že pišeš take--s čim lahko to argumentiraš !! Danes mi je en možak reku: ja kva misleš da si gospod k si si dal na tablco napisat GO.
DESIM Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 ...no ta je pa definitivno morostar ko je kvaku--ni kaj!! :krneki:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 Ka zdej, si naš al njihov :lol1: :lol1: Pa dobro jutro vsej družbi še iz prelepe štajerske :winkiss: Komplet naš :-)
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 iz Maribora-kamor tudi vsako leto (če je le čas) zaidem na pardnevne pivske počitnice. Letos bil čist odklop :kva2: ja, take rabi Maribor ... idi rajši na Češko .. .
Mutika Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 ŠAM-PION Ej, stari, da ne bo še tale tema fuzbalska ratala ... umiri konje. :whistle: No no... ne se tok razburjat. Sej tud jaz nisem mislil tko resno-sam mal sem nazaj piču pa se pohvalu z lepoto naše prestolnice, ki je ni predmet zavidanja zgolj drugih slovenskih mest ampak tudi svetovnih metropol :kva1: ... Je pa res da sem mogoč mal bol občutljiv kar se te teme tiče-pač moja slabost. Drugač imam pa žlahto na štajarskem ter kar nekaj prijateljev iz Maribora-kamor tudi vsako leto (če je le čas) zaidem na pardnevne pivske počitnice. Letos bil čist odklop :kva2: :grrr Jaz se nikoli ne razburjam. Hecam pa se, to pa velikokrat! :grim Celih enkrat na leto zaideš na Štajersko? Daj večkrat, je dobro za dušo, verjemi. :naughty: :OK:
Python Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Celih enkrat na leto zaideš na Štajersko? Daj večkrat, je dobro za dušo, verjemi. :naughty: :OK: Za dušo že..............samo ne za jetra :lol1:
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 zase vem, če se želim nasmejat, grem brat toteke. :lol: :OK: :winkiss: Za dušo že..............samo ne za jetra :lol1: :lol1: :worship:
Hanzi Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 jaz sem ljubljančan, a se s tem ne hvalim.... O komšija. kad dođeš k meni na fužinama
Nagaya Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Tule si pa tako mimo bincnu, kot je le mogoče ... .... u ja... in to spises po eni objavi na račun lepote prestolnice in 15-ih traparijah, ki klešejo MB v zvezde?
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 u ja...in to spises po eni objavi na račun lepote prestolnice in 15-ih traparijah, ki klešejo MB v zvezde? :eek: :grim :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 (popravljeno) jaz sem ljubljančan, a se s tem ne hvalim.... Ti jesi ljubljanski bosanac :kva2: za 500 tolara... :evilgrin: bosanc pa vidi se tvoj mekani :naughty: Popravljeno Oktober 12, 2008. Popravil motoristek
drjack_dj Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Pismo pa sem mislu da se je že enkrat Lj sekcija ustanovila. No, sem in ostajam Gorenjc, čeprav sem redni gost mesta petelinov, če bo tole zaštartal bi imel lahko kar številčno članstvo, js vam sam želim velik sreče in pametne debate.
vapotek Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 kaj pol kdaj se gre na panoramsko okol MOL-a!!! Panoramska okoli LJ? Hmmm, čaki da preračunam. MB-LJ, cirka 1 ura...panoramska okoli LJ, cirka 30 minut, od tega 15 minut na piru...LJ-MB cirka ura pa pol, rahlo ajhan... Ma ja, bi šlo skozi. :D Dajte mi javit, ko bo tak daleč.......seveda če me vzamete poleg. :blush:
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 O komšija.kad dođeš k meni na fužinama ... pridem... uskoro.... :rolleyes:
Orange Objavljeno Oktober 13, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Fajn, da imate svojo temo, super. :worship: Lahko je zelo zabavno, če pomislim na našo stran "totekov". Ampak ... pišite vanjo, zabavajte se, sprostite se! Pa na začetku takoj povejte, če je le za vas in če tisti iz drugih krajev, ki nimamo oznake LJ, ne smemo pisat vanjo. Pa bodo prebivalci majhne Šentflorjanske zadovoljni! :yes: Aleluja! Dobrodosla v Lj in v temi seveda brez zaljenja :naughty:
riderrgirl Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 živeli ... :beer2: :beer2:
vapotek Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Dobrodosla v Lj in v temi seveda brez zaljenja :naughty: A to pomeni, da v tej temi, Mutiki ne smem rečt da je kripl? :(
DESIM Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 A to pomeni, da v tej temi, Mutiki ne smem rečt da je kripl? :(
riderrgirl Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 A to pomeni, da v tej temi, Mutiki ne smem rečt da je kripl? :( kak se pa spet obnašaš Vapo...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 kak se pa spet obnašaš Vapo... Na tak način pač izraža nežnost in neskončno naklonjenost ženskam :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se