Lojze Knapić Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 kdor ni z nami je sumljiv.... :naughty:
DESIM Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 (popravljeno) :smoke: ..cinizma nikad dosta..!!! Popravljeno Januar 6, 2009. Popravil DESIM
MARJA Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Prisoten! :fredy: Jaz pa priseben :worship: No ja :whistle: :whistle: Zaradi hudega mraza so žabe izginile :naughty:
Rude Boy Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 kdor ni z nami je sumljiv.... :naughty: kdor ni z nami naj gre na bahami najlepše nam bo ko ostanemo sami edino primerno je kanonsko pravo streljamo iz vseh topov kot za stavo :naughty: zmajćica
casper7 Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Jutro....Matr, a se je še komu vcer cela Lj. vrtela? :whistle:
AndiGS Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Jutro....Matr, a se je še komu vcer cela Lj. vrtela? :whistle: Nam se skor vsak dan savinjska vrti,pa se nič ne sekiramo. Čato bi rekel itaQ.
Python Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Bolje Ljubljana okoli tebe, kot ti okoli Ljubljane bi rekel
tihii Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Bolje Ljubljana okoli tebe,kot ti okoli Ljubljane bi rekel :worship:
AndiGS Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 kdor ni z nami je sumljiv.... :naughty: Pazimo se ga,maha z rdečo zastavo,žanje z rdečim srpom in tolče z rdečim kladivom. Josip Broz dobar skroz. :krneki:
Lencdo Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Lep pozdrav ljubljanska motosvet druzba :worship: Kako ste kej? še mal pa bo pomlad pa bi lahko nrdil eno spomladansko srečanje :rolleyes: Kdo je za?
casper7 Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Br'dan Lj. dons je bla prou soncna B) me je prjel dab se mal pelu sam k minus seka Jz sm za, sam more bit vsaj 15 stopinj :huh:
Orange Objavljeno Januar 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Lep pozdrav ljubljanska motosvet druzba :worship: Kako ste kej? še mal pa bo pomlad pa bi lahko nrdil eno spomladansko srečanje :rolleyes: Kdo je za? :yea1: Prva pametna letos!Sm za :OK:
Python Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Sem tudi jaz za, se razume samo po sebi
MARJA Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Lep pozdrav ljubljanska motosvet druzba :worship: Kako ste kej? še mal pa bo pomlad pa bi lahko nrdil eno spomladansko srečanje :rolleyes: Kdo je za? Ti sam povej kje in kdaj :worship: :worship:
Port Folio Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Uhuuu 4je bomo zihr hahaha kkšnga "mausa" ne puzabi :whistle: , jst se pozneje pridružim oz. če bom prej fit z okrevanjem, pa toliko bolje :closedeyes: .
MATjuska Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Dober dan Frogiland! Mi imamo sonček, kaj pa vi? :naughty:
Rude Boy Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 mi pa zmajčice, debato o pomladni turi in sneženje ! :rolleyes:
maus Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Lep pozdrav ljubljanska motosvet druzba :worship: Kako ste kej? še mal pa bo pomlad pa bi lahko nrdil eno spomladansko srečanje :rolleyes: Kdo je za? Ni problema... :naughty: Ti sam povej kje in kdaj :worship: :worship: Izzivaš :whistle: kkšnga "mausa" ne puzabi :whistle: , jst se pozneje pridružim oz. če bom prej fit z okrevanjem, pa toliko bolje :closedeyes: . qua mene tlačš zravn žabarjev :lol1: mi pa zmajčice, debato o pomladni turi in sneženje ! :rolleyes: a mi u zele skaćeš :P
casper7 Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 (popravljeno) Jutro Lj., matr spet mamo sneg, sm pa mislu da je fertik za letos :huh: Popravljeno Januar 8, 2009. Popravil casper7
Lencdo Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Huhuhu vidm da vas je dost zainteriseranih...Jah plan že mam :whistle: Čim bo toplo vreme (marc april) se dobimo kakšno nedeljo na kakšnem parkirišču potem pa eno furo užgemo :worship: če sm prov naštel nas je tukaj 4je + moji 4 "borci" pa nas je že cel kup :worship:
DESIM Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Huhuhu vidm da vas je dost zainteriseranih...Jah plan že mam :whistle: Čim bo toplo vreme (marc april) se dobimo kakšno nedeljo na kakšnem parkirišču potem pa eno furo užgemo :worship: če sm prov naštel nas je tukaj 4je + moji 4 "borci" pa nas je že cel kup :worship: ...bela Ljubljana...tralalala---hik. :drunk: ...da nauš pozabu še name --JEST SEM ITAK ZA 2--!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se