Rude Boy Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 sneg, sneg, sneg, uvjek je sneg :whistle: opozorilo motoristom, kolesarjem, pešcem in zmajem: drsi !
Z2000 Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Ne vem mogoce bom kregan sam nikjer nisem zasledil Ljubljansko Motosvet sekcijo Ljubljančani motorističnega tromostovja ni več.Ali se kaj razmišlja o kakšni podobni lokaciji ?
Port Folio Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Ljubljančani motorističnega tromostovja ni več.Ali se kaj razmišlja o kakšni podobni lokaciji ? Zlata ladica bi lahko padla, pa še za moped je zraven parking k ga vsak tolk rabi :whistle: (pačideja) DAN žabarija z okolico
casper7 Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Mi gremo skor zmer po furi u Zlato ladjico.....Hotu sm rect da Zl.Ladijca ni slaba ideja....
DESIM Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 (popravljeno) ....sicer hodim redno v par lokalov v LJ....no ideja je OK..sem ,da se zadeva prime tako kot se je ˝˝ konjski rep ˝˝ včas..kajti Ljubljanska moto scena je bolj inkognito :krneki: čeprav vemo kolk nas je na cest v letnem času..!!Mi je čisto vseeno kje spijem pivo pa :smoke: sam da ga..!! :P Popravljeno Januar 16, 2009. Popravil DESIM
Ninč Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 sicer živim med žabicami :P :rolleyes: :evilgrin: SE PA PRODAM TUD POD RAZNO NE!!!!!!!! :lol: :P
MARJA Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Mi gremo skor zmer po furi u Zlato ladjico.....Hotu sm rect da Zl.Ladijca ni slaba ideja.... Mi pa zmeraj začnemo in končamo pri Svetilniku. Pa še ploščad je ogromna, tako da ni problem motorje parkirat. :worship: Dobro jutro Ljubljana.
Lencdo Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Po furi se je treba obvezno ustavt v RACI na viču največji vrt-parkirišče...pa še parkeraš motor tam kjer ni avtov in še na očeh ga imaššš....zame eden izmed top lokalov
casper7 Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Br'jutr žabice in žabki.....Se mi zdi da se neki topli pr ns :whistle: aja pa dezuje tut....
Orange Objavljeno Januar 18, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Mi gremo skor zmer po furi u Zlato ladjico.....Hotu sm rect da Zl.Ladijca ni slaba ideja.... Parkplac OK včasih zvečer tut ke zaidem sam ambient :headbang: pa še pozerji so tam :headbang: :headbang: !
casper7 Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Pol pa kje drgje, zrd mene ce se u Portorozu dobimo hahaha
MATjuska Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Dober dan Frogiland! :winkiss: Zgleda da ste se tukaj res zakopali globoko v blato in čakate na pomlad... :evilgrin: Evo ene slikice ...
casper7 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Se mal se mal, sneg nm je ze pobral :) Pa dobr vecer.
Tony Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Se mal se mal, sneg nm je ze pobral :) Pa dobr vecer. Še par dni pa bo že za kakšno otvoritveno vožnjo :whistle:
casper7 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Še par dni pa bo že za kakšno otvoritveno vožnjo :whistle: Ce ne druzga, greva lahk jutr jih vsaj nafutrat, ce bo tak vreme k dons.....Ce mi je tok zasedl, da sm pozabu k si vcer reku da nimas cajta pa sm mogu vseen poklicat hehe. Mej ti jutr vse sabo na sihtu, da ce bo vreme te jz sam poberem pa piciva :evilgrin:
BremzPenzl Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Regice in žabari dober vam večer
DESIM Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 ....e.... :krneki: ....tole zmajčkanje po LJ...oštarijah že utruja...sezono za motoriranje bo treba zgleda še kr čakat..(spet bo sneg :huh: ).!!
tihii Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 ....e.... :krneki: ....tole zmajčkanje po LJ...oštarijah že utruja...sezono za motoriranje bo treba zgleda še kr čakat..(spet bo sneg :huh: ).!! :headbang:
maus Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 Mi pa zmeraj začnemo in končamo pri Svetilniku. Pa še ploščad je ogromna, tako da ni problem motorje parkirat. :worship: Dobro jutro Ljubljana. Js se tud tm zbiram :lol1: dobro jutro žabarland :beer2:
Rude Boy Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 zato pa si zmeraj zbran in skoncentriran ! :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se